上次經過旺角比佢個menu吸引到, 見到有好多款港式糖水嘅飲品, 例如有喳咋瀑布、腐竹雞蛋冰號、紫米荳乳🥛等等。今日一於嚟try try佢🤪🥤芒椰小丸子 $40🌟飲得出係新鮮芒果🥭打出嚟嘅芒果沙冰, 酸酸甜甜嘅芒果同椰奶嘅比例啱啱好, 椰奶味夠出, 小丸子好夠煙靭。微糖啱啱好🤤🥤芋圓烏龍鮮奶茶 $33凍頂烏龍茶香好出, 但係唔會有茶澀味。兩款小芋圓都好有咬口, 如果芋圓嘅芋頭味可以再出啲就更好啦🥹飲完都係超滿足嘅~ 🥤茉香鮮奶綠+手工荳花 $26+$6茉莉茶同樣地夠茶香, 但係嗰日可能因為我係嗌無糖嘅關係, 會飲到少少茶澀味🤏🏻推介大家叫微糖或者半糖。荳花好滑都有豆香, 同杯飲品好夾📍荳號 旺角花園街3-5號鴻威大廈地下4-5號舖想了解更多有關減肥食譜同美食分享,就記得like同comment啦🤍

🥤芒椰小丸子 $40🌟

🥤芋圓烏龍鮮奶茶 $33