我地好少會極力推薦一間餐廳,而今次真心推介比咁多位🎊🎊火夫呢間日本菜餐廳長期都book 唔到位,而今次終於都book 到啦😍😍😍食物質素真心一讚👍🍤虎蝦濃湯麵 ($128)呢個虎蝦濃湯拉麵一定要叫,🙋🏻‍♂️好鐘意食濃稠度重既湯底,入口有鮮甜蝦汁和蕃茄香味,連同彈牙既拉麵一齊食,人間美味😍😍炸虎蝦處理亦十分出色,肉厚新鮮爽彈,下次再黎都要食返呢道拉麵👍🍝明太子撈麵($78)明太子撈麵亦十分出色,師傅不計成本加入好多明太子,等每條面條都有明太子味道😋😋份量飽肚,要趁熱食,凍左就會變一舊舊😋😋🍢串燒 ($48/2串)我地叫左兩串串燒,分別係芝心茄子,蟹肉牡蠣🥰串燒都好好味,但係價錢上就對比其他食物就有點昂貴
🍤虎蝦濃湯麵
🍤虎蝦濃湯麵 ($128)
🍝明太子撈麵
🍝明太子撈麵($78)
串燒
🍢串燒 ($48/2串)
🍤虎蝦濃湯麵
🍝明太子撈麵