黎到上環又點可以唔去cafe shop 食個晏chill下呢,cupping room一直係我好想去舖頭,今日終於可以試到佢喇🥳🥳🥳餐廳走簡約休閑既風格,入到黎係令人有一種好放鬆既感覺♥️♥️💓雞胸意大利粉係哩度既signature😍餐廳喺意大利粉既表面用火槍燒左一浸,賣相相當吸引,而個汁好creamy呀😚又夠香😊加埋燒得岩岩好既雞胸肉,真係令人停唔到口,意粉方面好彈牙唔會淋,好食🤩💓Egg Benedict with兩隻好水煮蛋😋三塊煙三文魚,蛋切開,蛋漿流落去煙三文魚同麵包度一齊食🤩一流既享受呀,好治癒喔😘另外加左份炒蛋,好香蛋味👍同一般用蛋漿整既炒蛋好唔同,完全符合我既口味呀😊☕️☕️Flat white 既拉花好靚,咖啡同奶既比例唔錯,最重要係夠哂熱,食完野再嘆返杯高質咖啡,真係chill到不得了呀😚😚

2020-02-13
  • FLAT WHITE