餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

伯爵茶戚風蛋糕 $52上次食唔到佢今次終於食到喇😍 首先賣相好靚 加上戚風食落好香好濃茶味 啱晒我呢啲茶控🥰 口感仲要好輕盈又夠濕潤 加埋面頭好細滑既cream一齊食就perfect 果然咁多人讚係有原因的😋評分: 10/10🌟法式焦糖脆脆布丁 $46因為太少人叫布丁所以我都搵唔到佢正確既名😂😂😂😂😂 布丁面頭有啲脆脆 食落有層次感啲 而布丁蛋味偏重 焦糖味就好淡 質地比較厚實 感覺一般 難怪好少人叫🥺評分: 7/10🌟香蕉草莓沙冰 $55呢杯smoothie係偏沙冰既質地而唔係比較杰身個種 飲落香蕉味較種 草莓既香味同果肉粒較淡 對比上次飲有點失望呢🥲 整體飲落較淡而且沙冰溶咗之後好水 要盡快飲哂先得😮‍💨評分: 6/10🌟糖漬香橙熱情果湯力 $50粒冰雪成一大舊 除咗令野飲keep住個溫度之外 都冇咁易溶影響個味道 呢點值得一讚✨ 而飲落好香熱情果味 好清爽 啱晒大熱天氣飲🤤評分: 9/10🌟———————————————————————JOMO Kitchen & Health Hub (將軍澳)將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G01號舖
伯爵茶戚風蛋糕 $52
評分: 10/10🌟