Ichigo Sando $68話說落單係用qr code 落 然後係用英文點餐 差啲令我搵唔到佢😹😹😹 我以為係strawberry Sando笑死 呢個用黎打卡一流 食落個包係有啲乾同硬 但都可以接受的 而入面既🍓同cream真超好食!個cream加咗乳酪 食落好fresh 甜甜地咁 加埋大粒又甜既🍓 真係好滿足🥰評分: 8/10🌟Japanese Egg Sando $58呢個實物影相更加igable 而且cp值高過🍓好多 呢個價錢平啲又多一舊🥪 餡料都十分充足 每舊有碎蛋、細香蔥、蛋黃醬同流心蛋🥚 因為餡料太多既關係 一落食有好大機會會跌啲餡落黎 真係要好小心先得🥵 同埋個包都比較鬆軟 呢個值得一試😚評分: 9/10🌟Iced Matcha Latte (Soy Milk) $50首先有得俾客人揀用咩奶沖已經好friendly同flexible🤣 仲要個抹茶味都幾濃 又冇粉粒 加埋soy milk就更加出個🍵味 jeng🤤評分: 9.5/10🌟Sesame Mountain (Coconut Milk) $68呢杯都好多人推介過 用咗🥥奶 飲落好香濃細滑 而面頭既芝麻醬濃到好似
評分: 8/10🌟

Japanese Egg Sando $58
評分: 9/10🌟

評分: 9.5/10🌟

呢杯都好多人推介過 用咗🥥奶 飲落好香濃細滑 而面頭既芝麻醬濃到好似芝麻糊咁😳 攪勻飲都有好香既芝麻同椰子味 兩者確實好夾😋
評分: 10/10🌟

EEL - Served with Clam Miso Soup / Hokkaido Rice / Pickles / Seaweed Salad $178
呢個定食有蜆肉湯、醃蘿蔔、沙律菜做配菜 加上鰻魚既份量都好多 算係抵食🤩 首先蜆肉湯加咗海帶 飲落都幾鮮甜 而蜆肉都有4 5舊 食落又冇沙 唔錯 醃蘿蔔同沙律菜都好fresh 食完更加開胃😌 而鰻魚食落啖啖肉 冇食到細骨 加上鰻魚汁甜甜地咁好濃味 配飯食就perfect🥳
評分: 9/10🌟
———————————————————————
Between (大館) (中環)
中環荷李活道10號大館賽馬會藝方2樓
Japanese Egg Sando
Iced Matcha Latte (Soy Milk)
Japanese Egg Sando
Iced Matcha Latte (Soy Milk)