人氣玩味餐廳🍴非常邪惡MENU,熱量大解放😈#小胖遊銅鑼灣🐠 #小胖遊尖沙咀🐠 #小胖遊油麻地🐠—————————————————🔹點解個個都叫軟殼蟹比薩架?$138成隻軟殼蟹喺Pizza中間真係好吸睛!軟殼蟹炸到好香脆,入面仲係好多肉🦀 千島醬薄脆Pizza🍕上有🍍中和油膩感,唔會覺得好Heavy 😇.🔹唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯 $156成座鰻魚飯山好大份,鰻魚大大條,肉質亦偏厚實蛋包飯嘅蛋味濃,🍳略嫌可以再滑🤏飯用鰻魚蒲燒醬汁炒過,粒粒分明🍚食落就偏甜少少人總係犯殘,竟然想念Menu已經無咗避風塘肥牛滑滑滑蛋包飯,失去就想要🥺.🔹記住,期望愈大,失望愈大⋯雞翼 $68避風塘雞翼炸到卜卜膽,又有肉汁,香口得黎唔太咸雞翼果然係唔複雜就好好食☺️正!.🔹豆腐豆腐豆腐咖啡 $56 豆乳味🤍好滑唔會太甜,混入香濃latte好夾,飲完都唔覺得濟😙一次過滿足哂我中意豆腐同咖啡☕賣相同味道都一流🔹有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 $128蟹膏味重,蟹肉份量算多😜蟹肉係一絲絲 食落唔會有蟹殼🦀意粉意粉軟硬適中,不過汁就偏少,食到後尾有少少乾🥲 味道唔差但未有想像中驚艷🧐.🔹明太子薯條 $68偏粗
人氣玩味餐廳🍴非常邪惡MENU,熱量大解放😈
#小胖遊銅鑼灣🐠 #小胖遊尖沙咀🐠 #小胖遊油麻地🐠
—————————————————
🔹點解個個都叫軟殼蟹比薩架?$138
點解個個都叫軟殼蟹比薩架?

🔹唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯 $156
成座鰻魚飯山好大份,鰻魚大大條,肉質亦偏厚實
蛋包飯嘅蛋味濃,🍳略嫌可以再滑🤏
飯用鰻魚蒲燒醬汁炒過,粒粒分明🍚食落就偏甜少少
唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯

🔹記住,期望愈大,失望愈大⋯雞翼 $68
避風塘雞翼炸到卜卜膽,又有肉汁,香口得黎唔太咸
雞翼果然係唔複雜就好好食☺️正!

🔹豆腐豆腐豆腐咖啡 $56
一次過滿足哂我中意豆腐同咖啡☕賣相同味道都一流
豆腐豆腐豆腐咖啡

🔹有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 $128
蟹膏味重,蟹肉份量算多😜蟹肉係一絲絲 食落唔會有蟹殼🦀
意粉意粉軟硬適中,不過汁就偏少,食到後尾有少少乾🥲
味道唔差但未有想像中驚艷🧐
有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵

🔹明太子薯條 $68
偏粗身薯條🍟外脆內滿滿薯蓉🥔
卜卜脆明太子自帶咸香,配會香脆薯勁惹味😆
口感豐富,絕對係高熱量又好幸福嘅味道😌
明太子薯條

💡唔想排隊,就記得早啲去佢哋FB book 位🗓
💡油麻地Mamaday Studio只提供輕食
—————————————————
🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌖🌑
🤑CP值💰:🌕🌕🌖🌑🌑
🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌕🌕🌑
🥰舒適度:🌕🌕🌕🌕🌖
👅再食指數:🌕🌕🌕🌑🌑
♟Overall♟
餐廳🍴座位超闊坐得舒服,而且充滿打卡位
食物質素絕對唔係嘛嘛哋,大部分都好食又大份😂
小編覺得第一次食係超驚喜,第二次質素都Keep到好食,但就無咗嘩嘅感覺
加上Book位唔易,唔肯定幾時會再食🤭
點解個個都叫軟殼蟹比薩架?
豆腐豆腐豆腐咖啡
明太子薯條