第一次嚟到已經係八年前,咁多年來依然喺到,比左唔少朋友、情侶上來,可以一路玩board game, 一路傾計一路食嘢。另外,網癮勁深嘅人,記得問吓職員,拎Wi-Fi密碼😆✌🏻吞拿魚天使麵天使麵纖細,本身好有口感。加上烤吞拿魚同埋芝士味道,混合起來非常配合。拉下拉下,可以拉起一條好長嘅芝士絲紅莓果茶🍓味道到雖然偏甜,但是絕不膩,有豐富紅莓果茶味道。我雖然不喜歡甜,但這杯花茶我完全不抗拒。成杯茶紅卜卜,飲完之後仲曖呼呼。黑松露薯條($48)香脆薯條、加上松露香,大大盤,很適合成班朋友一齊分享。熱情果沙冰大大杯沙冰,高到杯上面都仲有,完全裝唔晒。成杯野甜甜地,凍冰冰,啱晒夏天飲。朱古力心太軟心太軟,切開後半熟嘅朱古力醬,岩漿一樣流瀉出嚟。第一口,將熱熱地嘅朱古力醬,聯同朱古力蛋糕的香脆外層一齊食!第二口,將冰凍雲呢拿雪糕,切下一小口,混合熱朱古力岩漿混合一齊食!春卷埋單$300都唔使,食咗咁多野,又玩遊戲🤩

吞拿魚天使麵

拉下拉下,可以拉起一條好長嘅芝士絲

紅莓果茶🍓
紅莓果茶🍓

黑松露薯條($48)
黑松露薯條

香脆薯條、加上松露香,大大盤,很適合成班朋友一齊分享。

熱情果沙冰
熱情果沙冰