2023-01-12 370 瀏覽
下午茶時間一個人,行到一條唔起眼既小巷,又有機會遇到小店cafe 🥰🥰Cafe入面環境的確細細間,但座位setting好舒服,一個人來chill當然揀左個小角落,遠望個個大玻璃門向街,好寫意,店內裝飾好簡單,但好有有美感☺️☺️簡單點左杯飲品- 🍋自家製檸檬梳打特飲我鍾意體驗小店既「自家製」,的確冇令人失望,都係簡單又有美感地上檯~味道好清新,係用左100%新鮮檸檬汁及青檸汁去做,唔係出面既「汽水」味👍🏻👍🏻另外叫左個- 🥧香烤雞肉蘑菇批一焗好既香味極濃,顏色又靚,好鬆脆,就咁用叉已經可以順住d紋切開,裡面既雞肉蘑菇都好足料!熱辣辣又外脆內軟,係我食過最讚既雞批之一😊整體黎講,環境、音樂都好chill,食物、飲品都好有特色,係一個發空好地方,食咁少野,已經坐左成個鐘,真心適合喜歡hea、發呆、發空、慢活既人🥰

簡單點左杯飲品
- 🍋自家製檸檬梳打特飲