有野做去開上環附近,搵有咩好食嗰時見到呢間有burger又有pasta,又唔算貴,所以就黎試下😎。舖頭唔算難搵,有少量位堂食,類似吧枱style坐高腳櫈。同朋友揀左個2人set可以試多啲小食,基本係$178,加野另計,但唔使加一😍。🔅西冷黑松露水牛芝士 (+$15)原本想叫啲普通既burger,但呢個+$15又唔貴,梗係食啲signature既burger😚。一打開個盒見到burger係勁足料,芝士同牛多到食得有少少輪盡🤣。牛就偏鹹,不過加埋菜同包一齊食就平衡番。🔅雞肉羅勒青醬意粉原本以為用個紙兜裝會好頹,其實一啲都唔差。份量都幾多,雞都好滑,平時青醬偏油膩,但呢個有埋少少蕃茄仔就健康啲😝,我可以成兜食晒😎。🔅Snack Box有2隻雞翼,1舊魚柳,2件炸雞同埋有好多薯角,最鐘意食熱氣野既我真係食到好滿足😂。平時咁既份量既小食拼盤都幾十蚊,呢個2人set包埋好正!全部啱啱好炸起,魚柳同炸雞都無炸到乾爭爭,都幾滑。雞翼就類似薩_亞咁上下既辣味雞翼,唔錯!加埋3包既茄汁係啱啱好點晒😂,份量預得超準。🔅雪糕奶昔(朱古力) (+$25)想試下啲特別既野飲就叫左milkshake。冰打得好勻,所

西冷黑松露水牛芝士
西冷黑松露水牛芝士
🔅西冷黑松露水牛芝士 (+$15)

雞肉羅勒青醬意粉
雞肉羅勒青醬意粉
🔅雞肉羅勒青醬意粉

🔅Snack Box

雪糕奶昔(朱古力)
🔅雪糕奶昔(朱古力) (+$25)
想試下啲特別既野飲就叫左milkshake。冰打得好勻,所以飲落係好滑,飲唔到冰粒,朱古力味都夠香,係邪惡左少少🙈。

🔅Coke Zero
Menu寫係zero,不過實際上係好飲啲既no sugar 😝。

💬成間性價比都幾高,burger雖然款式唔係多,但都好特別,例如有烤雞四川麻辣。但$200鬆啲食到咁豐富既burger & pasta set我覺得都唔錯(正常2個女仔應該係食唔晒😂)。