🎀太子。得閒Chill下😆充滿氣氛的熱鬧酒吧🍻🎀🪄店名* #Woft🔮地址* 旺角染布房街7-8D號地舖🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$616 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐#pickyme_酒吧➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵眾所週知 旺角呢一條街都係勁多酒吧 咁啱同男朋友經過見到呢一間都幾多人 同埋環境都幾唔錯 於是就入咗去試下 呢一間酒吧佢嘅空間唔算話太大 不過裝飾好靚 用咗好多黃色嘅燈串去營造氣氛 然後燈光都係比較昏暗 啱曬同朋友一齊放鬆下😆😆🍽️食物質素🍽️由於呢一間係酒吧 所以佢嘅嘢食選擇唔算話太多 主要係飲品為主 佢提供咗好多唔同類型嘅前菜同小食 可以用作送酒 另外仲有少量嘅主食 賣相都幾吸引!👀評分💖💖💖💖💖🪄美國肉眼扒配蘑菇汁$298見到呢一個肉眼扒嘅圖片介紹都好吸引 於是就叫咗嚟試下 嚟到果然無失望 叫咗五成熟 佢嘅肉質係啱啱好偏粉紅色 而且食落去肥瘦均勻 牛味好濃郁 而且軟硬適中 佢採用咗炭燒煮法 所以食落去勁香 回味無窮 而且我好欣賞佢配上嘅蘑菇
🎀太子。得閒Chill下😆充滿氣氛的熱鬧酒吧🍻🎀

🪄店名* #Woft
🔮地址* 旺角染布房街7-8D號地舖🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$616 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

🪄美國肉眼扒配蘑菇汁$298
見到呢一個肉眼扒嘅圖片介紹都好吸引 於是就叫咗嚟試下 嚟到果然無失望 叫咗五成熟 佢嘅肉質係啱啱好偏粉紅色 而且食落去肥瘦均勻 牛味好濃郁 而且軟硬適中 佢採用咗炭燒煮法 所以食落去勁香 回味無窮 而且我好欣賞佢配上嘅蘑菇汁 帶有麻油香味 令到成個扒味道更加昇華😍

🪄每日新鮮生蠔*2 $104
之後叫咗佢哋嘅生蠔嚟試下 雖然佢嘅價錢係有少少貴 不過味道都不錯 佢嘅生蠔帶有少許金屬味 可接受 入口順滑 唔會有腥味 幾新鮮😆

🪄香濃芝士旋風薯圈 $62
平時食薯條就食得多 今次難得畀我見到有薯圈 當然要一試😍 佢上面會有芝士同沙律醬 薯圈炸得金黃香脆 作為小食真係幾好😋

👀評分💖💖💖💖💖
🪄飲品-Pen Pineapple Mango Pen & Cocoa Powder Cream Milkshake 各$48/1
而家餐廳做緊happy hour 星期一至日 5:30-8:00 pm 所有飲品一律特價$48/杯 超抵飲😍 我哋叫咗呢兩杯味道都唔錯 我自己就比較鍾意milkshake 有濃濃嘅朱古力味 仲有oreo 超正😆

如果惠顧任何正價飲品一杯 即可以優惠價$10 加購每日新鮮生蠔一隻tim😍

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️
🎈味道評分*😋😋😋😋😋
🎈環境質素*🎇🎇🎇🎇🎇
🎈抵食程度*💰💰💰💰💰
🎈服務態度*💌💌💌💌💌
  • Cocoa Powder Cream Milkshake
  • 美國肉眼扒配蘑菇汁
  • 香濃芝士旋風薯圈
2024-05-12 17 瀏覽
昨天晚上,我和朋友在旺角逛街時,決定到Woft餐廳吃晚餐。這家餐廳給我們帶來了意外的驚喜,食物口味非常符合我們的喜好,價格也十分合理,下次一定會再來光顧。以下是我們點的菜品:🍕 忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士Pizza 8" - $108 這個Pizza真是個意外的驚喜,上面有豐富的芝士,搭配煙燻三文魚和菠菜,口感濃郁,非常好吃,一定要試試!🦪 藍青口配香蒜白酒汁 - $119 份量十足的青口搭配香蒜白酒汁,味道鮮美。🍝 溫泉蛋經典芝士焗肉醬意粉 - $118 這道經典芝士焗肉醬意粉經過改良,非常符合香港人的口味,再搭配上溫泉蛋,味道更加美味。🍢 燒雞軟骨串(2串) - $32 孜然粉烤雞軟骨串,烤得香脆美味!🍢 香烤黑毛豬串 - $32 香烤黑毛豬串烤得剛剛好,不膩口,非常美味。Happy hour時段優惠 🙌📆星期一至日 5:30-8:00 pm 所有飲品一律特價$48/杯🍺🥤~惠顧任何正價飲品一杯,即可以優惠價$10 加購每日新鮮生蠔一隻 ~

🍕 忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士Pizza 8" - $108

🦪 藍青口配香蒜白酒汁 - $119
份量十足的青口搭配香蒜白酒汁,味道鮮美。

🍝 溫泉蛋經典芝士焗肉醬意粉 - $118

🍢 燒雞軟骨串(2串) - $32
孜然粉烤雞軟骨串,烤得香脆美味!

🍢 香烤黑毛豬串 - $32
香烤黑毛豬串烤得剛剛好,不膩口,非常美味。

Happy hour時段優惠 🙌
2024-05-11
  • 藍青口配香蒜白酒汁
  • 忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士Pizza
  • 溫泉蛋經典芝士焗肉醬意粉
  • 燒雞軟骨串(2串)
  • 香烤黑毛豬串
2024-05-15 0 瀏覽
今日嘅晚餐嚟咗旺角呢間酒吧餐廳Woft!入到去覺得好有格調,氣氛幾好,播住輕音樂,好chill👍🏻首先嗌咗兩杯mocktail,一杯Billion Bacteria,比較驚喜,上面有一串烤棉花糖,軟綿綿😚藍莓味好出,微酸嘅口感可以解膩,佢係比較似流質嘅乳酪!比較推介鍾意微酸/乳酪飲品嘅朋友!另外一杯Nancy Shake係朱古力milkshake,佢有碎冰嘅質感,朱古力味亦都好濃郁!我哋嗌咗一個pizza同三個小食,比較推介椒鹽炸燒賣!椒鹽味同燒賣簡直係世一搭配,超正👍🏻pizza帶辣,鹹鹹哋~推介心太軟,超流心,好濃嘅朱古力味,很正!
今日嘅晚餐嚟咗旺角呢間酒吧餐廳Woft!
入到去覺得好有格調,
氣氛幾好,播住輕音樂,好chill👍🏻
首先嗌咗兩杯mocktail,
一杯Billion Bacteria,
比較驚喜,上面有一串烤棉花糖,軟綿綿😚
藍莓味好出,微酸嘅口感可以解膩,
佢係比較似流質嘅乳酪!
比較推介鍾意微酸/乳酪飲品嘅朋友!
另外一杯Nancy Shake
係朱古力milkshake,
佢有碎冰嘅質感,
朱古力味亦都好濃郁!
我哋嗌咗一個pizza同三個小食,
比較推介椒鹽炸燒賣!
椒鹽味同燒賣簡直係世一搭配,超正👍🏻
pizza帶辣,鹹鹹哋~
推介心太軟,超流心,
好濃嘅朱古力味,很正!
2024-05-14 3 瀏覽
第一次寫食評,覺得有時候d 餐廳冇生意係有原因,想問佢拎杯熱水食藥,佢話要當一壺茶咁收,即係 $49,仲話 Happy hour 叫平多 $1 比你,佢話一係你飲杯伯爵茶,我話我食藥喎!同埋話只可以 refill 一次水,再refill 就再加 $49,其實你比杯熱水我,我哋坐耐d 叫多d 野咪仲好,唔明佢哋係唔係唔識計數,野食唔係話好好食,但服務各樣真係好一般,成餐飯真係求其快d 食完走,本來朋友話想坐多陣,但見呢d 態度都唔會想再留喺度,如果坐耐d 想叫杯水都會要你比 $49,冇下次
2024-05-14
2024-05-10 0 瀏覽
Happy Friday 要去食好嘢,今晚到左呢間位於#旺角 之 #WOFT 的酒吧餐廳,剛好有2人座位,便進入開餐囉。辣汁蕃茄醬橄欖油蒜片蝦炒扁意粉🍝,有6隻爽脆的蝦,配搭香口的蒜片,醬汁都充足,味道酸辣的令人食得開胃,麵條煮得彈牙,整體很唔錯。白汁磨菇海鮮狗仔粉配香煎帶子,估佢唔到又幾好味啊,狗仔粉用了白汁烹調,內有很多蜆肉,狗仔粉咬落質感都好煙韌,將伴碟的辣菜圃撈勻,creamy爽口又帶點辣,好有創意而且味道又好夾。脆炸椒鹽燒賣,炸到外脆內軟,椒鹽味都剛好,不會過咸,送酒一流。Happy Hour 時段$48有杯500ml的Hoegarrden, 超級抵飲。🥳happy hour時段優惠 🙌星期一至日 5:30-8:00 pm 所有飲品一律特價$48/杯🍺🥤~惠顧任何正價飲品一杯,即可以優惠價$10 加購每日新鮮生蠔🦪一隻
的酒吧餐廳,剛好有2人座位,便進入開餐囉。

白汁磨菇海鮮狗仔粉配香煎帶子,

🥳happy hour時段優惠 🙌
2024-05-10
2024-03-14 238 瀏覽
WOFT Chef's Dinner Set Menu包括一個前菜、主食、甜品和一杯飲品(雞尾酒需要另外加錢)1️⃣特級烤雞凱撒沙律🥗不過不失,有趣的是上面有一點鹹魚絲,比起出面普通的凱撒沙律較特別2️⃣美國頂級肉眼牛扒300g🍽️我們叫的是七分熟,但看起來像五分熟,還好味道不錯3️⃣黑松露芝士薯條🍟黑松露和芝士味道不太突出,只有一點芝士醬在上面,普通的一個薯條🧀3️⃣ BBQ濃醬海鮮Pizza 8"🍕必點!出奇好食的一款Pizza,薄餅上的料雖然不多,有少少海鮮,好像有蝦等等,但是顆顆飽滿,上面BBQ醬的味道很香很濃,重口味的我覺得很好吃👍🏻4️⃣脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批🍫甜品選了這個,也是人氣甜品之一,除了棉花糖和榛子朱古力,還有香蕉片,配麥芽糖餅乾一起吃,味道不錯,但是有點太甜,不喜歡吃太甜的朋友仔可以選擇其他甜品5️⃣ 迷你意大利芝士餅 Tiramisu🍨味道還不錯,咖啡味濃郁,而且中間餅乾不會太濕5️⃣Rainbow Mocktail/Cocktail(五顏六色彩虹)🌈彩虹顏色的雞尾酒🍹三種味道的冰沙組成,不太有酒的味道,不喜歡酒味的朋友可以嘗試一下6️⃣R Lychee荔枝味道的雞尾酒🍹上面有一層荔枝冰沙
WOFT Chef's Dinner Set Menu
包括一個前菜、主食、甜品和一杯飲品(雞尾酒需要另外加錢)

1️⃣特級烤雞凱撒沙律🥗

2️⃣美國頂級肉眼牛扒300g🍽️
我們叫的是七分熟,但看起來像五分熟,還好味道不錯

3️⃣黑松露芝士薯條🍟

3️⃣ BBQ濃醬海鮮Pizza 8"🍕

4️⃣脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批🍫

5️⃣ 迷你意大利芝士餅 Tiramisu🍨
味道還不錯,咖啡味濃郁,而且中間餅乾不會太濕

6️⃣R Lychee
荔枝味道的雞尾酒🍹上面有一層荔枝冰沙,第一口下去酒味很重,記得要先拌一下和冰沙融合才比較容易入口,個人覺得這杯荔枝的味道有點科學🧪😂

7️⃣Pen Pineapple Mango Pen🍑🍊🥭
有趣的名字,夏天的味道☀️🍹雞尾酒充滿夏日水果的味道,有菠蘿、芒果、水蜜桃等等,愛喝果味重的人也可以嘗試,同樣第一口下去酒味比較重,需要攪拌一下,讓果汁和酒融合更好

結帳人均港幣三佰,食物不過不失,大部分都可以嘗試,除了西餐以外,還是一間小酒吧,環境氛圍不錯👍🏻
  • 脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批
2024-01-26 270 瀏覽
星期幾都係美食好朋友!今次我去咗間食肆,一試就心思思。首先,個松露雞扒配意粉真係令我驚喜,雞扒煎到啱啱好,金黃又多汁,同松露醬嘅濃郁香氣,真係夾得好,意粉又吸足咗松露味,入口即溶,好正呀!接住試嘅Spinach Salami Pizza,呢個薄脆得嚟唔油膩,芝士、肉味、菠菜味結合得好均勻,簡直係口感同層次感嘅完美展示。最後呢,甜品真係帶嚟個完美Ending!個Blueberry Cheesecake冇得輸,啱啱好嘅甜度,加上啲藍莓酸酸地,令整體唔膩口。整體嚟講,呢度嘅菜色口味夠晒鮮明,氣氛又悠閒。撇除專業术语,就係咁簡單:哩度嘅食物正到爆,下次仲要嚟!😍🍝🍰

嘩!今次去到呢間餐廳,真係一個驚喜嘅發現!喺呢度試咗幾款菜式,每一款都有佢哋獨特嘅魅力!首先嗌咗個「經典焗烤香辣雞翼」,啖啖肉,辣味啱啱好,喺咀裡個種麻麻地嘅感覺真係帶勁!🍗 再轉個口味,「芝士軟殼蟹窩夫漢堡」將蟹扮得靚靚,那個脆脆嘅質感同芝士嘅黏滯感啲配搭,嘩...即刻鍾意到不得了!估唔到個「經典芝士焗肉醬意粉」嗰份關懷,啖啖肉醬嘅兒時記憶,熱辣辣、芝士味濃郁,幾合心意!至於最後「脆焗棉花糖榛子朱古力夾心餅」,啱啱脆嘅餅加上溶嘅朱古力同棉花糖,簡直係甜品界嘅霸王花!飲品方面,彩虹色嘅Mocktail,唔單止造型吸引,更加口味多層次!整體嘅體驗,可以用「滋味爆燈」嚟形容!最後嘅小貼士:如果你係芝士控,千萬唔好錯過佢哋嘅黑松露芝士呀!簡直係一場芝士嘅狂想曲!💃🧀😍總結,嚟到呢度,唔單止食物可口,連環境都chill爆,真係一個正呀!朋友聚舊,一家大細共聚一堂,呢度都算係一個好選擇!下次仲要再黎,繼續探索佢哋嘅味道新天地!

2023-09-05 547 瀏覽
在近旺角東的染布房街有一間以手工啤和Fusion食物打響名堂的酒吧餐廳🕋附近有同集團的燒烤和火鍋店等,食材價格可以拉低成本,所以餐點不像其他酒吧餐廳般虛高😙 今天和幾位好友再來這裏聚首,由於下班就過來所以肚子空空的,先看一看晚市套餐menu📜是以三道菜構成,頭盤可選沙律或湯,主菜有千層麵、扁意粉、焗春雞、肉眼扒、燒鱈魚和烤原條八爪魚,甜品有焦糖燉蛋、楊枝甘露布甸和Tiramisu 🍮 食物味道以餐廳酒吧來說尚可😉配酒小吃比較出色,有黑椒蜜糖雞翼和黃金蛋黃薯條,鹹蛋黃存在感稍遜,避風塘薯最惹味上癮😗 這裏有近60款手工啤🍺調酒師亦有很多果味雞尾酒,雞尾酒味道偏重果汁,女生較易入口,手工啤博大精深,有齊果味、植物味、茶味和麥味等😍絕對是引人入勝

2023-08-17
  • 經典烤焗香辣雞中翼
  • 脆香避風塘薯條
2023-08-27 848 瀏覽
Happy Friday 總會想找一間營業得比較晚一點的餐廳。WOFT 位於旺角,主打手工啤酒和用料特別的酒吧餐廳。兩個人去吃的話就桌子有點細,坐起來會沒那麼舒服。有套餐可選擇,但散點的款式好像更吸引。🦪新鮮生蠔3隻+任選精釀啤酒1枝 ($208)蠔都夠肥美和新鮮,吃落不錯。啤酒選了 Amber Ale 伯爵茶,濃厚但易入口,果香和甘苦配合得剛好。🐙八爪魚他他沙律 ($78)有咬口但又不會很韌,喜歡吃八爪魚的可點點看。🥦一口香烤椰菜花 ($56)椰菜花不會都散掉也不會很乾,烤過後感覺更鮮甜。🦑一口脆炸魷魚圈 伴茄汁及蛋黃醬 ($75)炸粉夠薄,魷魚吃落彈牙。🦞招牌迷你龍蝦包3件 ($238)是用龍蝦尾製作的龍蝦包,份量絕對不欺場喔。龍蝦肉質是緊實彈牙,而且有做過調味,整個很滋味呢。🍝白汁蘑菇海鮮狗仔粉 配香煎帶子 ($138)這個一定要襯熱吃,不然凍了會覺得膩。狗仔粉很港式,但卻以西式的白汁烹調,頗有創意的喔。還要配辣菜圃給您加埋一起吃,整個味道得到提升。🌰脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批 ($58)很愛吃甜的一定很喜歡這個!由棉花糖到夾心餡料和餅乾,甜到懷疑人生 ... 我就試一次就好了
WOFT 位於旺角,主打手工啤酒和用料特別的酒吧餐廳。
兩個人去吃的話就桌子有點細,坐起來會沒那麼舒服。
有套餐可選擇,但散點的款式好像更吸引。

🦪新鮮生蠔3隻+任選精釀啤酒1枝 ($208)
蠔都夠肥美和新鮮,吃落不錯。
啤酒 - Amber Ale 伯爵茶

🐙八爪魚他他沙律 ($78)
有咬口但又不會很韌,喜歡吃八爪魚的可點點看。
八爪魚他他沙律

🥦一口香烤椰菜花 ($56)
椰菜花不會都散掉也不會很乾,烤過後感覺更鮮甜。
一口香烤椰菜花

🦑一口脆炸魷魚圈 伴茄汁及蛋黃醬 ($75)
炸粉夠薄,魷魚吃落彈牙。
一口脆炸魷魚圈 伴茄汁及蛋黃醬

🦞招牌迷你龍蝦包3件 ($238)
是用龍蝦尾製作的龍蝦包,份量絕對不欺場喔。
龍蝦肉質是緊實彈牙,而且有做過調味,整個很滋味呢。
招牌迷你龍蝦包3件

🍝白汁蘑菇海鮮狗仔粉 配香煎帶子 ($138)
這個一定要襯熱吃,不然凍了會覺得膩。
狗仔粉很港式,但卻以西式的白汁烹調,頗有創意的喔。
還要配辣菜圃給您加埋一起吃,整個味道得到提升。
白汁蘑菇海鮮狗仔粉 配香煎帶子

🌰脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批 ($58)
很愛吃甜的一定很喜歡這個!
由棉花糖到夾心餡料和餅乾,甜到懷疑人生 ... 我就試一次就好了 🤪
脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批
2023-08-18
$468.5 (晚餐)
八爪魚他他沙律
招牌迷你龍蝦包3件
白汁蘑菇海鮮狗仔粉 配香煎帶子
2023-07-08 514 瀏覽
👫🏽~ 𝐵𝑒𝑒𝑟𝑃𝑖𝑔 𝑅𝑒𝑣𝑖𝑒𝑤 ~👫🏽【 水準大跌·縮水Pizza不了 】#beerpig旺角 #beerpig西式以前食過幾次都覺得幾好,會介紹啲fd去食呢間餐廳,隔左一年左右再黎,啲食物質素變差左🫠啲員工又掛住圍係吧枱吹水,原本話用餐時間2小時,但用餐體驗感覺不好…食完就想走人轉場,以後唔會再黎👋🏻👋🏻✨總分:🍻🥃 2.25 / 10 分✨推薦:#💔勁伏💖想睇更多美食 & 日常分享?快啲Follow @Beerpig.Foodie 留意有咩推介啦🌟—#🍻🍖 質素:之前食過2次都覺得啲pizza皮薄又脆身,大大塊味道都唔錯,但今次再黎食啲Pizza都縮曬水🫠Pizza一上枱就嚇到我同啲朋友呆曬,皮厚又縮水,味道不如以往,之後發現其他枱既客人都有叫Pizza,又係一上到就O曬嘴🙂之後睇番一個Pizza都要百幾蚊,但個Size、味道同價錢都不成正比,以後都唔會再黎👋🏻👋🏻🍕 忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁Pizza 8"|$108✨評分:2 / 10 分🍕 Parma Ham四色芝士Pizza 8"|$118✨評分:1.5 / 10 分—🐷評分:🍻🍖:🍺🥃 1.75 / 10 分環境

#beerpig旺角 #beerpig西式

性價比:0 / 10 分

🍻 #WOFT 🍖
📍旺角染布房街7-8D地下

#BeerPig · #啤酒豬 · #酒肉朋友

#hkFoodie #hkfood #foodblog #相機食先
#foodie #foodporn #hkfoodblogger
#香港 #劣食 #伏 #食評 #香港食評
#旺角 #pizza #西式 #差評
Parma Ham四色芝士Pizza 8"
忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁Pizza 8"
忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁Pizza 8"
2023-04-28 609 瀏覽
屹立不倒的一間餐廳 很適合放工後同朋友/情侶嚟呢度chill 下嗌咗碟生蝦 都好新鮮 不過辣度好似比平時食開既勁啲🥶🥶🤣然後 係一碟大啡菇 呢個好好味😋 要襯熱食佢! 凍咗會無咁好食佢地既手工啤 都好適合女仔飲!!十分推薦🥰
屹立不倒的一間餐廳
很適合放工後同朋友/情侶嚟呢度chill 下
嗌咗碟生蝦 都好新鮮 不過辣度好似比平時食開既勁啲🥶🥶🤣
佢地既手工啤 都好適合女仔飲!!十分推薦🥰
臨上堂前,同朋友係附近揾啲正野食,一早訂定枱,被安排係SOFA位置超級舒服,嗌左個松露三重飯,太好味,狼吞虎嚥唔記得左影相。😆飯後甜品嗌左個香脆棉花糖朱古力夾心,份量睇落去好少但其實飯後甜品過下口隱就夠。拎塊餅再“BUT”啲朱古力夾心棉花糖係面,食落暖立立,一口一滿足。再嗌左杯mocktail兩份飲,論賣相佢已經贏左十條街。😆❤️超級靚既擺盤,放左啲玫瑰係側邊,杯內仲有啲滿天星。飲落去酸酸甜甜既感覺,好好味,相信天藍色都只係色素。呢一間餐廳主打手工啤,自己就無試過啦,下一次經過可以再試下。

• 脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批
放工去飲杯,原本衝住杯 「熱薑大補酒」同埋佢有「素pizza」而嚟!喺in-line app同門口個menu都有例明哩啲選項,但一到用QRcode 落單,「素pizza」、薑酒都無;坐低咗,唯有叫其他唔係最想食嘅🫣。有少少失望,廚房一忙,首先被放棄嘅多數都係少人叫嘅「無肉菜式」😩。整體味道ok,但嗰條街有唔少bar,有唔少選擇,競爭都幾大!。Fa Diu La Ma King (花鵰那媽王)$86WeT Dog Lemon Peach $85麻吉年糕燒 $24WOFT 腐乳芝士火鍋 $208龍蝦肉忌廉牛肝菌意大利飯 $179脆香避風塘薯條 $65Goose IPA $87。📍 WOFT (旺角)旺角染布房街7-8D地下。好味指數:🌕🌕🌕🌗🌑回味指數:🌕🌕🌕🌑🌑

Fa Diu La Ma King (花鵰那媽王)$86
WeT Dog Lemon Peach $85
Fa Diu La Ma King (花鵰那媽王)$86 WeT Dog Lemon Peach $85

麻吉年糕燒 $24

脆香避風塘薯條 $65
脆香避風塘薯條

Goose IPA $87
Goose IPA

📍 WOFT (旺角)
旺角染布房街7-8D地下

好味指數:🌕🌕🌕🌗🌑
回味指數:🌕🌕🌕🌑🌑
2023-02-07
麻吉年糕燒
脆香避風塘薯條
2023-02-28 231 瀏覽
當日係晚餐去諗住食飯,入到去先知原來呢一間係酒吧嚟嘅😳不過都冇咩所謂因為佢係分咗一半?有一半係普通食飯咁樣一半即係啲人飲酒🍻雖然係酒吧但係都唔係好嘈仲可以接受到。食物嘅話就唔係話特別好食不過比較好食嘅係軟殼蟹窩夫🧇軟殼蟹好脆同埋夾住窩夫都係冇唔夾!