2024-04-01 1317 瀏覽
餐廳以淺木色系列為主打,加上落地玻璃,望上去非常舒適優雅。餐廳內更設有多個不規則形狀餐桌,非常有型格。而四周環境不乏四周綠色的盆栽植物,感覺很舒服自然。餐廳更提供手工製菜式,包括手工意粉、精品咖啡、沙律、三文治及甜品等輕食。🌟咖喱吉列豬扒定食(附白飯味噌湯、前菜)這個吉列豬扒炸得很香脆精明又夠滾,亦是即炸即上,外脆內軟,能夠保持豬扒的肉汁,咖喱不太辣,小朋友也能吃,整體非常美味。🌟龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寬帶麵這個賣相不僅好看,大蝦夠彈牙新鮮,龍蝦汁配三文魚籽更是味道很好,手工意粉口感一流。🌟和風煙熏辣茄汁配慢煮澳洲和牛面頰手工意大利寬帶麵這個口味比較濃郁的手工意粉也十分好味,問過帶點微辣,和牛面頰份量也很多,滿足食肉獸的我們。🌟日式明太子忌廉汁配香煎帶子花枝圈手工意大利長通粉這個長通粉很煙韌,但因為有名太子的關係味道會偏鹹少少,適合重口味的人客,帶子超級大粒,也是非常有水準之作。🌟海鹽焦糖比利時朱古力麻糬窩夫朱古力雪糕味道香濃海鹽焦糖的麻糬窩夫亦非常好吃,即叫即上,必叫之選。🌟熱焦糖咖啡這裏的咖啡非常講究,客人可自己按照喜好而選擇。

🌟咖喱吉列豬扒定食
(附白飯味噌湯、前菜)

🌟龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寬帶麵

🌟和風煙熏辣茄汁配慢煮澳洲和牛面頰手工意大利寬帶麵

🌟日式明太子忌廉汁配香煎帶子花枝圈手工意大利長通粉

🌟海鹽焦糖比利時朱古力麻糬窩夫

🌟熱焦糖咖啡
這裏的咖啡非常講究,客人可自己按照喜好而選擇。

2024-03-27
  • 海鹽焦糖比利時朱古力麻糬窩夫
  • 龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寬帶麵
  • 和風煙熏辣茄汁配慢煮澳洲和牛面頰手工意大利寬帶麵
2024-02-24 1686 瀏覽
之前病倒的關係無能跟我的小王子見面為他送上聖誕禮物;病癒後就在農曆新年前見面啦!要選一間可以讓他跟他媽媽可以吃好,又可以讓大人們好好坐下聊聊天的地方炸蕃薯條 $68 (醬汁四選二:日式芥茶蛋黃醬/黑松露蛋黃醬/明太子蛋黃醬/和風煙熏辣茄醬)比起薯條個人更喜歡吃蕃薯條呢~ 店家的蕃薯條切得厚厚的再炸,濃郁香甜的蕃薯加上酥脆的口感,不蘸醬都已經夠好吃!而醬汁就選了黑松露蛋黃醬跟明太子蛋黃醬,令蕃薯條的味道更加豐富惹味全日早餐 $188這店的All Day Breakfast真的超多選擇,配搭種類也很多,總會找到想吃的拼配!而我們就選了集合多個日式食材組合,滿有fusion感的一款~ 西京三文魚燒至表面香脆,魚肉醃得入味,而且口感柔軟;胡麻菠菜的胡麻醬味道不會太濃,有畫龍點睛的作用;玉子燒香甜可口,黑松露日本本菇有濃郁的黑松露香!三款漬物:牛蒡漬、蘿蔔漬跟紅芝漬口感清爽,味道不會太酸太濃很開胃!再搭配椰菜花米跟自家製酸種麵包就最好不過~ 日式海苔忌廉汁配慢煮雞胸手工意大利長通粉 $168絕對推薦給一眾需要增加蛋白質或正在健身的朋友!這個以少見的海苔忌廉汁製作的手工意粉,醬汁多一份鹹鮮少一份膩
炸蕃薯條 $68

全日早餐 $188
日式海苔忌廉汁配慢煮雞胸手工意大利長通粉 $168
絕對推薦給一眾需要增加蛋白質或正在健身的朋友!這個以少見的海苔忌廉汁製作的手工意粉,醬汁多一份鹹鮮少一份膩感,不過太濃郁但有阿好吃~ 長通粉屬手工製,有咬口有嚼勁,而且掛汁度高更覺好吃;至於雞胸肉處理得很好,先慢煮再香煎而口感仍保持嫩滑,份量也多!整個味道就很平均而美味,連小王子也吃過不停
Harunobu $78
西村抹茶 $60

店家跟別的咖啡店一樣會供能咖啡及其他飲品,但這次點的都比較特別,一杯是由焙茶、朱古力、雲尼嗱跟牛奶組合而成的特調飲品,濃濃的朱古力滲出淡淡的焙茶甘澀香,用酒杯盛載感覺更精緻高雅;而西村抹茶就是用上西村番茶屋的抹茶粉製成的抹茶latte,喝一口茶香濃郁帶回甘,口感順滑有奶香,當然漂亮完整的拉花也記一功!
店家自22年開業之今一直都在我的收藏夾內,奈何各種原因直至早前因著跟小王子跟他的媽媽見面才有機會到訪,而且還是星期六早上店家剛開店不久就入座,也慶幸這樣早早來到,可以舒適的用餐,坐上兩個小時也未到最繁忙的午膳時間,否則應該會耗上長時間等候入座吧!
這店雖身在商場的6樓,不過由於裝潢有心思有特色,總是吸引不少途人的注目,和式暖木的裝潢、綠色植物跟落地大玻璃,無論是視野上、空間感跟採光度也是很好,環境舒適優雅,心情就更好了!其實店家的窩夫系列是人氣食品,不過這次就未有嘗試,留待再訪時再吃吧
2024-01-27
3天前 0 瀏覽
今日到訪依間位於K11 Musea 6樓嘅日系cafe❤️ 餐廳設置大量落地玻璃,採納自然光照明,感覺明亮又舒逸🌟 木系簡約風設計非常清新怡人,好啱打卡❤️ 同🐧🐧 朋友仔㨂咗一客主食同一份甜品 share 食🤭 主食我地㨂咗一份鰻魚定食🫶 鰻魚燒得好香好脆口❤️ 食落甜美又惹味😋 伴飯一流👍 跟餐仲有前菜沙律、麵豉湯同埋餐飲🌟 好豐富超級正❤️ 甜品我地就㨂咗海鹽焦糖比利時朱古力麻糬窩夫❤️🥰 窩夫即點即制保證熱騰騰👍 食落外層香脆,內裡軟嫩又富彈性❤️ 朱古力味濃厚🤤 表面舖上嘅麻糬煙韌又可口😚 一齊食好夾好好味😋 跟窩夫仲送上一球香滑又醇美嘅朱古力雪糕😍❤️ 不能錯過❣️ 飲品就㨂咗一杯熱嘅Latte❤️ 同埋一杯超邪惡嘅焦糖脆脆奶昔😈❤️ Latte 有多款咖啡豆和奶提供👍 誠意十足👍 咖啡飲落順滑醇香🫶 奶香同咖啡嘅比例啱啱好❤️ 好正❣️ 奶昔冰涼又順滑,每一口都充滿焦糖嘅甘甜和鮮奶嘅香氣😋 值得一試🥰

鰻魚定食
同🐧🐧 朋友仔㨂咗一客主食同一份甜品 share 食🤭

Latte
焦糖脆脆奶昔
鰻魚定食
Latte
焦糖脆脆奶昔
2024-05-17 23 瀏覽
我本身已經光顧過好幾次,一直都好喜歡他們的coffee & waffle,不過之前都是陰天和夜晚來,而今次是陽光譜照既假期中午三點,其實在外面排隊時已經心知不妙,因為靠牆位置全被太陽覆蓋,而K11 Musea 六樓那些落地大窗非常高,即是會有很多位都會被太陽照射到,因為太陽照射關係,室內已經唔夠冷氣,就坐之後就更加是一場惡夢,上半身被太陽直射,根本不可能好舒服咁去享受咖啡。入面會有其他位,但你不知其他古會幾時埋單走或者會有唔會有太陽射唔到既位置。所以我絕對唔建議陽光譜照既炎夏日子前來,因為係攞苦黎受。 btw 我呢個劣評只係針對係炎夏既環境。
 btw 我呢個劣評只係針對係炎夏既環境。
2024-05-15
2024-05-16 0 瀏覽
餐廳以木系作為主題,景色非常開揚🌞全部採用落地大玻璃日式明太子忌廉汁配香煎帶子花枝圈手工意大利長通粉🍝長通粉非常彈牙😋整得非常出色.食落去唔會覺得好油膩,醬汁份量非常足夠👍🏻培茶麻糬窩夫🍽窩夫真係必點之選✨窩夫整到好香脆,唔會軟林林👍🏻大大塊麻糬擺係窩夫上面⬆️食落口好煙煙韌韌,配上豆腐雪糕真係好清甜可口💕焦糖脆脆奶昔🍪焦糖脆脆配搭好特別,上面有忌廉同餅乾作裝飾,仲飲到有餅乾碎,口感非常豐富👍🏻而且飲入口唔會好甜,味道適中❤️宇治抹茶🍵可以簡適合自己嘅甜度❣️濃濃既抺茶味,有抺茶回甘既味道,抹茶控必試💚
餐廳以木系作為主題,景色非常開揚🌞全部採用落地大玻璃

日式明太子忌廉汁配香煎帶子花枝圈手工意大利長通粉🍝
長通粉非常彈牙😋整得非常出色.
食落去唔會覺得好油膩,醬汁份量非常足夠👍🏻

培茶麻糬窩夫🍽
窩夫真係必點之選✨
窩夫整到好香脆,唔會軟林林👍🏻

焦糖脆脆奶昔🍪

宇治抹茶🍵
可以簡適合自己嘅甜度❣️
濃濃既抺茶味,有抺茶回甘既味道,抹茶控必試💚

2024-05-16 36 瀏覽
講真,第一次經驗都唔好得去邊,又係冇人帶位,見啲嘢食都還算可以,諗住再返去幫襯。今次返到去又係企喺門口等,我見沖咖啡嗰個見到我哋,但係冇理過我哋都算,見到有服務員經過見到我哋又係唔理我哋。今次去到仲要老闆企喺門口,都可以當見我哋唔到。所以以後唔會再幫襯,真係抵啲飲食業死,唔怪得啲香港人上晒大陸。
今次去到仲要老闆企喺門口,都可以當見我哋唔到。
2024-05-14 0 瀏覽
喺K11 Musea行到攰入咗一間偏日系嘅cafe食晚餐✧ 特濃朱古力($50)想欣賞靚靚心心拉花就一定要叫熱好少可可以揀skim milk!面頭啲奶打得非常foamy整個感覺好rich✧ 脆豬面頰肉卡邦尼手工意大利麵($168)Guanciale炸得好香脆用咗幾款唔同嘅芝士芝士粉、巴馬臣芝士仲刨咗啲芝士塊落去添仲有好多菇手工意粉比較粗口感好特別 比平時腍少少🤏🏻✧ 炸薯條 ($68)好可愛嘅一桶薯條🪣然後唔好好似本豬咁傻豬!後尾先知可以叫兩種sauce🥺試咗兩份Black Truffle Mayonnaise可以好肯定答松露味ok!另外食到落咗啲七味粉微辣✧ 海鹽焦糖比利時朱吉力麻糬窩夫($168)覺得係餐廳嘅招牌菜⭐️係可以為咗呢個item行入舖嘅程度有齊哂各種texture:脆嘅waffle殼同餅碎煙韌嘅麻糬軟滑嘅雪糕彈彈下嘅蒟蒻味道方面:麻糬都有啲椰味 不過偏甜Waffle似係即整 熱到出煙另外冇諗過黑糖konjac都好好食比利時朱古力雪糕比我想像中濃味總結係一間喺K11入面幾好嘅選擇環境好chill可以望住室外平台食嘢食好味又唔太貴
喺K11 Musea行到攰
入咗一間偏日系嘅cafe食晚餐

✧ 特濃朱古力($50)
想欣賞靚靚心心拉花就一定要叫熱
好少可可以揀skim milk!
面頭啲奶打得非常foamy
整個感覺好rich

✧ 脆豬面頰肉卡邦尼手工意大利麵($168)
Guanciale炸得好香脆
用咗幾款唔同嘅芝士
芝士粉、巴馬臣芝士
仲刨咗啲芝士塊落去添
仲有好多菇
手工意粉比較粗
口感好特別 比平時腍少少🤏🏻

✧ 炸薯條 ($68)
好可愛嘅一桶薯條🪣
然後唔好好似本豬咁傻豬!
後尾先知可以叫兩種sauce🥺
試咗兩份Black Truffle Mayonnaise
可以好肯定答松露味ok!
另外食到落咗啲七味粉微辣

✧ 海鹽焦糖比利時朱吉力麻糬窩夫($168)
覺得係餐廳嘅招牌菜⭐️

總結係一間喺K11入面幾好嘅選擇
環境好chill可以望住室外平台食
嘢食好味又唔太貴
2024-05-14 0 瀏覽
同朋友響尖沙咀K11 Musea搵野野食,試到呢間好靚又好味嘅cafe🤩‼️餐廳裝潢以日式木系為主,簡約設計風格,仲有落地大玻璃睇風景,坐得舒適。❇️明太子忌廉汁配香煎帶子花枝圈手工意大利長通粉🍝擺盤賣相吸引,上碟已經聞到帶子好香,帶子好大粒,煎得香口,粒粒橙色嘅明太子,配上厚實嘅手工長通粉,一口接一口好好味😋😋❇️香橙伯爵茶開心果雪糕麻糬窩夫🧇🍦窩夫好有驚喜,面頭有一層麻糬,口感煙韌甜甜地,窩夫外脆內鬆軟,食得出伯爵茶味,加埋開心果雪糕筒花生碎,口感豐富好滿足🥰❣️❣️總結整體用餐體驗非常好,好啱打卡,一定要試吓佢哋嘅甜品‼️

❇️明太子忌廉汁配香煎帶子花枝圈手工意大利長通粉🍝

❇️香橙伯爵茶開心果雪糕麻糬窩夫🧇🍦

總結整體用餐體驗非常好,好啱打卡,一定要試吓佢哋嘅甜品‼️
  • 香橙伯爵茶開心果麻糬窩夫
2024-05-11 0 瀏覽
café環境開揚,採用落地大玻璃設計,透光十足,營造悠閒寫意的用餐氛圍,讓客人可以體驗鬧市中一點寧靜。炸蕃薯條($68)醬汁四選二,選了日式芥末蛋黃醬和黑松露蛋黃醬。日式芥末蛋黃醬微辛刺激而不嗆鼻,黑松露蛋黃醬香濃惹味。炸蕃薯條金黃酥脆,一口咬下綿密微甜,沾醬吃令味道立即昇華,錦上添花。慢煮澳洲和牛板腱|青蘋果|藜麥|田園沙律|日式胡麻醬 ($148)牛板腱軟腍,牛味濃郁,青蘋果配搭田園沙律再加入藜麥伴食,酸甜清新,非常適合炎炎夏日 。香橙伯爵茶開心果麻糬窩夫($168)香橙伯爵茶醬|開心果雪糕|麻糬|窩夫麻糬一拉就能看到強勁拉絲效果,視覺上好震撼,令人食指大動!窩夫質感非常鬆軟,伯爵茶醬茶味突出且清新,開心果雪糕幼滑,充滿堅果香與開心果粒,令口感層次更加豐富,一啖多重享受。Harunobu ($78)Chocolate | Hojicha | Vanilla | Milk醇厚茶香與濃郁朱古力交融,再配合雲呢拿,三者融為一體且取得平衡,增添了風味的層次。
炸蕃薯條($68)
醬汁四選二,選了日式芥末蛋黃醬和黑松露蛋黃醬。
香橙伯爵茶開心果麻糬窩夫($168)
香橙伯爵茶醬|開心果雪糕|麻糬|窩夫
Harunobu ($78)
2024-05-11 0 瀏覽
在K11 Museum裏 背對住落地玻璃 外面的光線透至店內 原木色的裝潢 感覺很舒服與閨蜜倆人簡單點了輕食海鹽焦糖比利時朱古力麻糬窩夫黑糖蒟蒻 麻糬 窩夫窩夫比較厚 剛剛出爐的時候會更好吃鋪在上面的麻糬層 奶香煙韌 和窩夫配著增加了咀嚼的口感海鹽焦糖醬很綿滑 不會過甜 令我對它很著迷冰涼的朱古力雪糕偏大人味道 散發朱古力香氣 煙熏辣茄汁配慢煮和牛面頰手工寬麵手工寬麵 形狀略彎曲 依然能掛汁茄汁帶微辣熏香 加上蘑菇片和小蕃茄 和牛面頰很軟諗 辣茄汁有添加層次感整體不單調 又不會因為點了牛肉會膩手撕慢煮油浸鴨 漬菠菜 温泉蛋 烤芝士酸種麵包另類的All Day Breakfast 有人手撕的鴨肉 肉香濃郁慢煮過程保持著肉質嫩度 點上漬過的溫泉蛋 更滑蛋黃變得濃稠 不會容易散開菠菜輕輕調過味 酸種麵包表面有烤過芝士鹹香芝士和有麥香麵包 經典組合另外點了偏堅果香的咖啡在點咖啡前可以先詢問店員咖啡豆風味很影響品嚐食物的過程環境和食物都值得再二訪
在K11 Museum裏 背對住落地玻璃

在點咖啡前可以先詢問店員
咖啡豆風味很影響品嚐食物的過程
環境和食物都值得再二訪
2024-05-09 0 瀏覽
Ukiyo今次要介紹尖沙咀k11 Musea 六樓一間日系cafe,呢間cafe以木色系為主打,加上cafe以落地玻璃令到成個cafe好光猛,我就坐喺落地玻璃旁邊,無太陽曬到我嘅時候望出去好舒服,空間感十足,但有太陽嘅時候熱到hi hi,本來想坐耐少少,係太陽趕走我!😪😪1.慢煮澳洲和牛板腱+胡麻菠菜+牛蒡漬+蘿蔔漬+紅之漬+炒蛋+自家製酸種麵包+黑松露日本菇$188(8.5/10)呢個慢煮澳洲和牛板腱一共有5舊,和牛板腱肉質有少少韌,其他配菜有胡麻菠菜+牛蒡漬+蘿蔔漬+紅之漬+炒蛋+自家製酸種麵包同黑松露日本菇,整體份量都算多,唔錯!2.和風煙燻辣茄汁配慢煮澳洲和牛面頰手工意大利寬帶麵$188(9/10)呢個和風煙燻辣茄汁配慢煮澳洲和牛面頰手工意大利寬帶麵入面個慢煮澳洲和牛面頰一共有6舊,面頰肉質都係有少少韌,不過意大利寬帶麵有驚喜,寬帶麵夠彈牙又寬,味道帶酸酸辣辣,好惹味!3.炸番薯條(黑松露蛋黃醬+和風煙燻辣茄醬)$68(9.5/10)呢個炸番薯條份量超多,炸番薯炸得好脆身,炸番薯係幼長,咬落去食到濃濃番薯味,甜到唔會好假,係番薯嘅甜味,我揀咗黑松露蛋黃醬同和風煙燻辣茄醬,個人就
Ukiyo

呢個炸番薯條份量超多,炸番薯炸得好脆身,炸番薯係幼長,咬落去食到濃濃番薯味,甜到唔會好假,係番薯嘅甜味,我揀咗黑松露蛋黃醬同和風煙燻辣茄醬,個人就鍾意點黑松露蛋黃醬比較好味少少!

2人總共價錢$444

個人口味總評分:9.33/10

地址:尖沙咀梳士巴利道18號維港文化匯K11 Musea 6樓610號舖
2024-05-09 0 瀏覽
今日同朋友去尖沙咀行街見到呢間舖頭都幾文青 又幾chill咁 啱晒我哋兩個女仔入去chill下🤣龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寬帶粉未試過食手工意大利寬帶粉 所以就諗住試吓 我覺得比一般嘅意粉軟身少少 感覺幾特別 啲大蝦好爽好彈牙 再加埋三文魚籽 感覺好Fresh😍炸蕃薯條另外我哋仲叫咗個小食 叫咗個番薯條 佢就配兩種醬 我哋就揀咗明太子蛋黃醬 黑松露蛋黃醬 個番薯條俾我哋想像中多 仲要啱啱新鮮炸起 外脆內軟😋明太子醬個明太子味好突出 我個人就比較鍾意食明太子蛋黃醬多啲🤤香橙伯爵茶開心果麻糬窩夫最後嚟到呢度就梗係要叫返個窩夫啦 佢個開心果味雪糕好濃開心果味 個窩夫又唔係好甜 所以個窩夫加埋雪糕真係Perfect match🤩

龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寬帶粉

炸蕃薯條

香橙伯爵茶開心果麻糬窩夫
外面又有海景,又有日式木系文青風的Cafe原來近在咫尺,在K11 Musea就可以找到~雖然位置不容易找到(在Fitness旁邊),但勝在地點夠旺中帶靜,交通又方便。✨脆豬面頰肉卡邦尼手工意大利麵$168豬面肉焗得脆卜卜,似食緊香脆煙肉,但又很鬆化,PowerPoint意粉的醬汁夠晒Creamy~兩個女仔share剛剛好。✨芝士玉子燒配明太子蛋黃醬$88有點似吃大阪燒的風味,玉子有蛋香又軟熟。醬汁和芝士的份量都足夠。✨炸蕃薯條配Black Truffle Mayonnaise, Mentako Mayonnaise $68番薯條炸得外脆內軟,勁香番薯味,而且份量很多。配兩款不同口味的醬真的幾好吃。✨香橙伯爵茶開心果麻糬窩夫$168本身覺得價錢偏貴有點不捨得叫,但這家的窩夫真的很出名好吃。窩夫充滿伯爵茶香,完全不甜,開心果雪糕勁香濃好味,薄薄一層麻糬煙靭得來又帶有奶香,有多重滋味口感~絕對物有所值!

✨脆豬面頰肉卡邦尼手工意大利麵$168

✨芝士玉子燒配明太子蛋黃醬$88

✨香橙伯爵茶開心果麻糬窩夫$168
2024-04-30
  • 香橙伯爵茶開心果麻糬窩夫
Cafe以西日輕食為主, 裝修以木系為主調, 採用落地大玻璃, 透光度高, 而且環境開揚, 店內擺放著綠色盆栽🪴, 營造出休閑舒適嘅氛圍~《fresh x Ukiyo 紅茶抗氧套餐》呢個係佢哋最近推出嘅promotion, 會有芝士奶蓋紅茶麻糬窩夫加一杯自選特飲, 之後店員仲會俾一張換領卡, 可以到K11 Musea fresh門店換領護膚體驗裝~🧇芝士奶蓋紅茶麻糬窩夫 — 面層鋪上大大塊麻糬, 再淋上海鹽芝士奶蓋。Waffle口感鬆軟, 窩夫裏面都有拉絲麻糬, 軟綿Q軟, 旁邊仲有一球豆腐雪糕, 豆味香濃~飲品方面, 揀咗蝶豆花柚子蘋果莖茶梳打, 顏色有分層效果好靚~#慢煮雞胸肉全日早餐有慢煮雞胸肉、黑松露本菇、炒蛋、沙律菜🥗、自家製酸種麵包, 都幾豐富~ 雞胸肉煎得好香, 一啲都唔乾身, 亦都唔嚡口, 保持到軟嫩嘅口感~ 黑松露日本本菇有濃郁嘅黑松露味; 炒蛋好嫩滑, 搭配自家製酸種麵包, 好食😋

《fresh x Ukiyo 紅茶抗氧套餐》

#慢煮雞胸肉全日早餐
2024-05-03
2024-05-04 62 瀏覽
Ukiyo ——— 一間融合咗藝術、創意&美食嘅地方~~☺️餐廳以木系為主, 營造出一種自然、溫暖和舒適感🪵🍽️食物方面唔單止係味道上,菜品嘅裝飾&擺盤都有享受視覺上嘅享受👀👀🐷脆豬面頰肉卡邦尼手工意大利麵✨肉質鮮嫩,口感脆爽,搭配卡邦尼醬汁嘅手工意大利麵,超好食〰️🍟炸薯條Black Truffle MayonnaiseMentako Mayorinaise✨金黃酥脆嘅炸薯條搭配黑松露醬滋&明太子醬,口感豐富,愛不釋口呀〰️🐓唐揚脆雞✨外脆內嫩嘅唐揚脆雞,香氣四溢,肉質鮮嫩多汁,好滿足喔〰️🍊香橙伯爵茶開心果麻糬窩夫✨茶香&橙味係Perfect Match,散發陣陣香氣,麻糬柔軟煙靭,窩夫口感鬆軟。開心果雪糕嘅香氣為整體增添咗層次&口感,令人難以抗拒絕對值得一食!〰️

餐廳以木系為主, 營造出一種自然、溫暖和舒適感🪵

🐷脆豬面頰肉卡邦尼手工意大利麵

🍟炸薯條
Black Truffle Mayonnaise
Mentako Mayorinaise

🐓唐揚脆雞
✨外脆內嫩嘅唐揚脆雞,香氣四溢,肉質鮮嫩多汁,好滿足喔〰️

🍊香橙伯爵茶開心果麻糬窩夫