🥰同朋友談情說愛傾偈聊天約出嚟打卡個friend想食嘅疏乎厘舖頭,因為有法國藍帶廚師主理甜品,位置喺佐敦又超方便,最主要佢裝修靚,好有日本風味,見到啲甜品樣樣都想食😍原來迎合香港人輕食習慣😋夠貼心🥞金箔Nutella疏乎厘第一時間先點😍見到有金箔再加金莎朱古力醬,睇相已經流晒口水,將啲放咗兩粒金莎喺旁邊,呢個真係打卡一流👏🏼最主要佢個疏乎厘超級鬆軟🫶🏻先推介呢個✌🏼好味👅👅👅👅👅🥞香蕉SPECULOOS曲奇疏乎厘,其實俾佢過焦糖香蕉吸引🤩再加埋曲奇碎連埋食係會wow。。wow。。聲㗎😋好好味🤤我直頭係推介佢呢間嘅疏乎厘👍🏼超得好味👅👅👅👅👅🍝明太子蟹肉意粉勁多明太子😳不多不少醬,係啱啱好分量㗎👍🏼除咗疏乎厘連意粉都做得好出色,意粉唔會太淋,平時過嚟食晚餐真係唔錯,好想再去食🤤好味👅👅👅👅👅🍵抹茶鮮奶夠濃👍🏼🫖牛蒡茶好大壼🤩回頭率🈵🈵🈵🈵🈵🪑木柵座位16人🚇柯士甸道站行4分鐘就到2️⃣大圍及元朗有分店========================金箔Nutella-可可豆樣果仁醬 •金莎朱古力脆脆•金箔•杏仁碎•檬子朱古力碎$158香蕉SPECULOOS曲奇-雲呢拿忌廉•焦糖脆香薰• Sp

🍵抹茶鮮奶夠濃👍🏼

2️⃣大圍及元朗有分店
========================
金箔Nutella
香蕉SPECULOOS曲奇
-雲呢拿忌廉•焦糖脆香薰• Speculoos曲奇碎• 牛油餅碎
抹茶鮮奶 $46
牛蒡茶 $40
明太子蟹肉意粉$139
=================$490/2人,約$245位

2024-02-29 351 瀏覽
今次去到佐敦搵野食,朋友心血來潮想食甜品,我哋就Search左呢間比較隱蔽的日式餐廳😆見到啲評價同甜品都品錯~我哋避開左高峰期早左入座,好快就可以有野食,食食下開始見到啲人陸續入去…好彩🤣環境係日式木系背景,牆上會有食物的壁畫,如果鍾意望街景都有窗邊高枱位,成個感覺都幾悠閑~1.士多啤梨窩夫窩夫都算幾大份,而且個窩夫餅底都比較鬆軟,甜度適中,初初以為上面嗰舊係雪糕,原來上面係cream嚟~感覺幾樣野嚟講,呢個相對好味2.原味Pancake我哋叫左個原味,除左有cream外,佢仲加左蜜糖🍯所以鐘意食甜的朋友仔可能會相對喜歡💕3.明太子蟹肉扁意粉呢個真心唔錯,佢啲汁唔會太稀,可以粘住啲意炒粉,啖啖都鋪滿明太子蟹肉,完全滿足晒味蕾☺️4烏龍咖啡見到幾特別叫左一杯試下,烏龍味唔算出眾,但咖啡味道唔錯~見到佢個底有奇亞籽,成杯野感覺好健康😏因為我哋走左甜,更加飲得出佢用的奶底應該係日本奶~5.柚子蜜呢杯就同平時柚子蜜差唔多😂呢度👈可以再試~下次試埋其他甜品!#pancake #香港探店 #香港美食 #佐敦 #打卡 #Tera寺#黃怪獸 #黃怪獸覓食 #黃怪獸自家製 #香港美食 #香港好去處 #香港

1.士多啤梨窩夫

2.原味Pancake

3.明太子蟹肉扁意粉

4烏龍咖啡

5.柚子蜜
呢杯就同平時柚子蜜差唔多😂

呢度👈可以再試~下次試埋其他甜品

#pancake #香港探店 #香港美食 #佐敦 #打卡 #Tera寺#黃怪獸 #黃怪獸覓食 #黃怪獸自家製 #香港美食 #香港好去處 #香港 #食 #食譜 #食飯 #自己整 #食飯啦 #yum #yumyum #yummy #hk #hkfoodie #hkfood #foodie #foodiehk
士多啤梨窩夫
柚子蜜
  • 明太子蟹肉意粉
  • 烏龍咖啡
2024-01-29 582 瀏覽
👉🏻金箔Nutella疏乎厘班戟 $158由於係每日限定加上需時20分鐘的關係,建議早一點下單。20分鐘看似很長,不過在輕快柔和的音樂下邊等待邊憩息也幾舒適。味道方面,梳乎厘班戟質感好軟綿綿,一放入口有很重的空氣感,很像吃天空的雲朵一樣,蛋香好突出,加上Nutella醬、金莎朱古力脆脆同金箔,香甜之餘又有脆脆口感,除此之外,雅致的賣相都挺適合打卡。由法國藍帶廚師,親自為你呈上日式梳乎厘Pancake 👉🏻煙燋照燒雞肉牛油果配窩夫$106鹹食窩夫🧇,這款鹹食窩夫有窩夫蛋味和焦糖味道,窩夫厚實、綿密、香氣四溢,外層酥脆,就算冷卻了也很好吃。牛油果非常軟熟易入口,燒雞肉塊又大又軟嫩多汁,帶有焦味提升了層次感。沙律部分也很美味,如果沙律汁更多一些會更好。👉🏻Americano 美式咖啡 跟餐+$18醇厚濃郁咖啡味。👉🏻煙三文魚牛油果配窩夫 $96三文魚味道鮮美,色澤鮮艷。魚肉中散發出的香氣令人垂涎欲滴,十分誘人,而且油脂分布均勻,讓口感更加豐富。搭配軟熟的牛油果,窩夫與三文魚完美結合,味道更加美味。👉🏻COKE 可口可樂 $8.0一杯冰和一罐可樂,自給自足,盡可能保留可樂冰冷口感。👉🏻人均消費
👉🏻金箔Nutella疏乎厘班戟 $158

👉🏻煙燋照燒雞肉牛油果配窩夫$106

👉🏻Americano 美式咖啡 跟餐+$18
醇厚濃郁咖啡味。

👉🏻煙三文魚牛油果配窩夫 $96

👉🏻COKE 可口可樂 $8.0
一杯冰和一罐可樂,自給自足,盡可能保留可樂冰冷口感。

👉🏻人均消費 $180
  • 煙三文魚牛油果配窩夫
  • 煙燻照燒雞肉牛油果配窩夫
2023-12-18 753 瀏覽
次經過呢間pancake house,都會被店入面嘅食物插畫牆吸引😍 今次終於去試吓啦~ 環境唔大,但日式木系嘅風格幾舒適!由曾到法國藍帶深造廚藝嘅廚師主理,主打多款口味嘅日式梳乎厘Pancake、甜品、輕食~ 梳乎厘Pancake果然係幾好食!窩夫、意粉都好味,值得去試試👍🏻✨煙燻照燒雞肉牛油果配窩夫 $114鹹食窩夫🧇都可以好好味!雞扒入味香滑,味道帶點甜味,有啲似BBQ燒雞扒,肉質唔係超軟腍,而係厚實唔韌有咬口,幾好味!雞扒再大塊啲就仲正😂 窩夫好鬆軟,唔會好硬實,就咁食已經好味!牛油果新鮮軟滑~✨明太子蟹肉意粉 $138呢碟意粉又係明太子迷必食!明太子加蟹肉呢個價錢幾抵食,其他大部分都一百尾~ 而且份量超多!!!大食男人都夠飽嘅程度🤣 扁意粉掛滿明太子醬同蟹肉,超級鮮味!蟹肉份量都唔少架,每啖都有~ 仲有蟹子增加口感!面頭仲有紫蘇葉碎,增添香氣!不過唔鍾意呢浸味嘅,就記得整走先撈個意粉啦😂✨D24榴槤梳乎厘 $148新推出限定梳乎厘,一定要試吓啦~一份有三件梳乎厘pancake,上面係滿滿嘅榴槤醬😍 梳乎厘好鬆軟,軟棉棉嘅口感,又唔會好空氣咁~ 配咗自家製嘅D24榴槤肉雪糕,幾

煙燻照燒雞扒牛油果配窩夫
✨煙燻照燒雞肉牛油果配窩夫 $114

明太子蟹肉意粉
✨明太子蟹肉意粉 $138

D24榴槤梳乎厘班戟
✨D24榴槤梳乎厘 $148
新推出限定梳乎厘,一定要試吓啦~一份有三件梳乎厘pancake,上面係滿滿嘅榴槤醬😍 梳乎厘好鬆軟,軟棉棉嘅口感,又唔會好空氣咁~ 配咗自家製嘅D24榴槤肉雪糕,幾香濃清爽,有啲雪芭嘅口感!仲有自家很榴槤酥,幾香脆~ 餐廳有好多口味嘅梳乎厘,開心果梳乎厘望落都好吸引呀!可以encore試其他口味!

✨Espresso Tonic Water +$26
漸層好靚!清爽好飲!幾鍾意😋

煙燻照燒雞扒牛油果配窩夫
明太子蟹肉意粉
D24榴槤梳乎厘班戟
  • 煙燻照燒雞肉牛油果配窩夫
  • Espresso  Tonic  Water
2天前 0 瀏覽
之前已經bookmark左呢間日系café【Tera寺】,最近終於有機會去。Café位置都算比較少,所以有機會要等位。All Day Breakfast:包括炒蛋、豬肉腸、煙肉、煙三文魚、炒蘑菇、沙律菜、牛油果、窩夫同乳酪。個人最推薦窩夫,牛油味重、蛋香十足、外脆内軟。日式漢堡扒蛋包飯:炒蛋非常嫩滑、漢堡扒啖啖肉,再加燒汁非常不錯。榛子焙茶pancake:必點佢地souffle pancake,差不多有10種唔同味道,花多眼亂。souffle pancake非常鬆軟duang duang下。焙茶cream茶味香濃又唔會太甜,榛子朱古力同奶凍增加口感同唔味道,非常不錯,推薦。
6天前 0 瀏覽
近排生活好似長期好腌悶,每一餐都想食返啲甜品填補下心靈,今日同家姐係佐敦見到呢間食疏乎厘pancake之餘又可以食晏,感覺都幾精彩,所以我哋決定一試。意粉點左兩款一款係明太子蟹肉意粉,另一款係青醬汁煙三文魚意粉,兩款味道都唔錯,明太子有少少辣辣地特別開胃,青醬汁濃濃嘅香草味,味道清新。意粉軟硬度剛剛好,份量都幾大碟。我的主角來啦,焦糖疏乎厘Pancake,有動L嘅感覺先係正宗疏乎厘pancake甜品,食得出嘅空氣感而且唔會太甜,好香蛋味,cream打得好軟滑,估唔到小店嘅甜品咁出色,埋單嘅時候聽侍應講,原來係藍帶廚師嘅出品,難怪咁好食。

2024-05-09 0 瀏覽
甜品美食|TERA|佐敦經過見到入面抹茶係日式木系風,好靚!原來係一間由法國藍帶師傅整嘅甜品店店內除咗有甜品,其實仲有唔同嘅主食—————————-🫶🏻 金箔Nutella疏乎厘班戟 $158即叫即整,所以要耐心等待梳乎厘口感鬆軟,搖晃起來超可愛!榛子醬配金沙,加埋班戟一齊食,啱啱好,唔會太濃郁~🫶🏻 開心果馬德蓮 $88見到menu寫馬德蓮 系列賣完就冇所以叫咗嚟試,馬德蓮蛋糕外面脆脆的入面夾著開心果忌廉同開心果醉所以味道都好豐富🫶🏻 山茶花荔枝茉莉花茶花茶十分解渴配埋甜品一齊食就啱曬🫶🏻抹茶生椰乳(轉抹茶鮮奶)鮮奶中飲到輕輕的抹茶香味—————————📍 佐敦廟街273-285號寶發大廈地下4號舖—————————-Overall 💗💗💗 💗#甜品美食#TERA#佐敦甜品#佐敦
甜品美食|TERA|佐敦
經過見到入面抹茶係日式木系風,好靚!
原來係一間由法國藍帶師傅整嘅甜品
店內除咗有甜品,其實仲有唔同嘅主食

—————————-
🫶🏻 金箔Nutella疏乎厘班戟 $158
即叫即整,所以要耐心等待
梳乎厘口感鬆軟,搖晃起來超可愛!
榛子醬配金沙,加埋班戟一齊食,啱啱好,唔會太濃郁~

🫶🏻 開心果馬德蓮 $88
見到menu寫馬德蓮 系列賣完就冇
所以叫咗嚟試,馬德蓮蛋糕外面脆脆的
入面夾著開心果忌廉同開心果醉

—————————-
Overall 💗💗💗 💗

#甜品美食#TERA#佐敦甜品#佐敦
2024-05-09 0 瀏覽
👦🏻响附近上完堂,又話要食野,而我又唔係食得多,就決定搵甜品甜,唔好以為Tera寺只有甜品,有意粉,飯同沙律,但呢度最出名係法國藍帶甜品廚師坐鎮❤️除左蜜糖玫瑰梳打同開心果巴斯克蛋糕係我點之外,其他全部係👦🏻點全日早餐再追配雞扒:雞扒的味道鮮嫩多汁,搭配其他早餐食品如蛋、窩夫,三文魚同牛油果都非常新鮮同健康,下次都會想再食👍Oreo 窩夫,窩夫十分香濃,再配厚厚既忌廉,食落口好有滿足感。蜜桃玫瑰梳打:蜜桃的果香和玫瑰的芬芳提起清甜的感覺,再加上令食甜品不肥膩我係個開心果控,所以見到開心果巴斯克芝士蛋糕就必點了🤣:濃郁開心果味道,再加上啖啖芝士味够creamy ,感覺不太甜,仲可以食多個❤️

2024-05-05 0 瀏覽
環境唔錯,出面有自助區,室外都可以坐,全日早餐,都夠曬豐富,賣相都幾ok,煎肉腸、車厘茄、炒鷄蛋,標配一定要有烟肉,個窩夫都整得好好食,鬆軟,帶少少蜜糖。宇治抹茶味梳乎厘,好似係每日限定,好鬆軟,搖一搖個碟個cake仲會duangduang甘搖,伴碟有自製既蕨餅,白玉、忌廉,甜度都剛剛好,環境又幾好。好舒服既一間舖。
2024-04-13
2024-05-04 0 瀏覽
今次又去柯士甸道一帶探店,唔搵都唔知呢頭有咁多餐廳,呢頭真係好正,好方便行街,食嘢又唔使同人迫,今次就試吓呢間TERA日式小店,靚靚嘅門面很好打卡,食物又超水準,甜品由法國藍帶廚師主理,價錢又可愛,CP值好高!煙燻照燒雞肉牛油果配窩夫佢件雞扒真係醃得好入味,而窩夫係有蜜糖味,鍾意食鹹甜味嘅人啱晒,配以沙律菜可以清新味蕾又係好好嘅配搭腰果煙三文魚青醬扁意粉意粉醬汁濃郁又多,好掛汁,仲食到腰果同洋蔥碎,口感豐富,勁好食櫻花梳乎厘疏乎厘pancake超級鬆軟,伴隨櫻花忌廉食,仲有櫻花麻糬皮同櫻花果子,餅盒入面係自製抹茶雪糕、紅豆、士多啤梨,糖漬櫻花,成件事好打卡able我叫咗杯美式咖啡,朋友就飲柚子蜜,跟正價食物可減$12一杯

煙燻照燒雞肉牛油果配窩夫

腰果煙三文魚青醬扁意粉

櫻花梳乎厘

我叫咗杯美式咖啡,朋友就飲柚子蜜,跟正價食物可減$12一杯
2024-04-22
2024-05-03 0 瀏覽
聽朋友介紹呢間Tera係由法國藍帶師傅做甜品,最Signature係呢度嘅日式梳乎厘,個日本身係想揾間甜品食,點知呢到都有主食,仲要質素都幾好!!☺️環境都幾舒服幾chill,係行一個日式木系風🪵1️⃣ 榛子焙茶pancake $138必試!!😋佢嘅口感非常鬆軟,同時帶有少少咬口,榛子同焙茶嘅香味好濃郁,食落好夾好好食🥹面頭有啲nuts同黑朱古力,增加口感🥰2️⃣ 腰果煙三文魚青醬意粉 $118呢款腰果煙三文魚青醬意粉以青醬為主要調味,加入腰果去增加口感層次,煙三文魚分量都好多,值得一試🤪3️⃣ 明太子蟹肉意粉 $138 呢款明太子蟹肉意粉係上扁意粉,意粉有咬口,唔會太淋,意粉十分掛汁配上蟹肉同明太子醬🙌🏻

1️⃣ 榛子焙茶pancake $138

2️⃣ 腰果煙三文魚青醬意粉 $118

3️⃣ 明太子蟹肉意粉 $138
在佐敦為朋友慶生🎂選擇了位於廟街的日式cafe🍮梳乎厘班戟還不錯,一查才知道是由藍帶主廚主理的。店舖地方不大,輕食選擇較少,而且很可惜沒有生日寫字服務。如果想和摯友簡單食個tea☕️不妨試一下甜點😋✦ Tera ✦ (ʜᴋᴅ 133 pp)⁣🦀 ᴏᴠᴇʀᴀʟʟ ꜱᴄᴏʀᴇ 6.5/10 ⁣味道7/10 | 環境6.5/10 | 服務 (自助) | 回頭 ✔️⁣⁣=∞=∞=∞=∞=∞=∞=⁣✦餐點✦⁣✽ 香蕉Speculoos 曲奇ʜᴋᴅ 108 - 🇯🇵招牌日式梳乎厘口感鬆軟,空氣感十足,搖晃起來蓬鬆似雲朵!香蕉薄脆的糖殼與鬆軟的梳乎厘班戟形成反差,增添豐富層次感🍌Lotus 焦糖脆餅🍪偏甜,單吃會有點乾,建議配上忌廉一起享用~✽ 全日早餐ʜᴋᴅ 118 - 傳統英式早餐配窩夫餅,味道普通🧇窩夫餅相較濕軟不脆,如果有更多蔬菜就好了🥗 ⁣✽ 明太子蟹肉扁意粉ʜᴋᴅ 138 – 🍝明太子、菌類、蟹肉的白汁扁意粉,感覺醬汁偏稠易膩⁣=∞=∞=∞=∞=∞=∞=⁣Japanese-styled soufflé pancakes are known for their airy and irresis

香蕉Speculoos 曲奇梳乎厘班戟

✦ Tera ✦ (ʜᴋᴅ 133 pp)⁣

🦀 ᴏᴠᴇʀᴀʟʟ ꜱᴄᴏʀᴇ 6.5/10 ⁣

✦餐點✦⁣

全日早餐+明太子蟹肉扁意粉

=∞=∞=∞=∞=∞=∞=⁣

Japanese-styled soufflé pancakes are known for their airy and irresistible fluffy texture☁️ Tera steps up its game by offering tempting and moist soufflé pancakes that delight your palate. Treat your bestie with their signature soufflé pancakes this weekend!

📍 香港佐敦廟街273-285號寶發大廈地下4號舖
☎️ (852)2323 6655
🕰️ Mon-Fri 12:30-21:30 | Sat 12:30-21:15 | Sun 11:00-20:30

我們的目標是吃遍全世界! ꜰᴏʟʟᴏᴡ ᴘᴜᴜ ᴇᴀᴛꜱ🦀 @sake_krd 一起踏上美食之旅🛫⁣

🔎相同菜系及地區: #KRD日本菜 #KRD佐敦⁣

=∞=∞=∞=∞=∞=∞=⁣

#香港美食 #佐敦美食 #日系cafe #香港cafe #下午茶 #班戟 #舒芙蕾 #梳乎厘
#スフル #パンケーキ #スイーツ #スイーツ屋 #フランス
#souffle #dessert #hkfoodie #hkig #foodstagram #foodporn #foodie
今次來了一間收藏了很久的店,聽聞梳乎厘很有名,也想喝一口咖啡!🍳日本漢堡扒炒蛋飯 $108漢堡扒好厚切,扒上以燒汁同黑椒調味,上面佈滿日式木魚碎,炒蛋對我而言太熟,旁邊有粟米粒同車厘茄,但整體營養均衡,味道都不錯。🩷主角最後出場🥞金箔Nutella $158可可豆榛果仁醬 • 金莎朱古力脆脆 • 金箔 • 杏仁碎• 榛子朱古力碎🥞ꜰᴇʀʀᴀʀᴏ ʀᴏᴄʜᴇʀ ᴡɪᴛʜ ɢᴏʟᴅ 💛ꜰʟᴀᴋᴇꜱ ɴᴜᴛᴇʟʟᴀ ꜱᴀᴜᴄᴇ • ꜰᴇʀʀᴇʀᴏ ʀᴏᴄʜᴇʀ ᴄʀɪꜱᴘꜱ • ɢᴏʟᴅ ꜰʟᴀᴋᴇꜱ •ᴄʀᴜꜱʜᴇᴅ ᴀʟᴍᴏɴᴅꜱ • ᴄʀᴜꜱʜᴇᴅ ʜᴀᴢᴇʟɴᴜᴛꜱ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇꜱ金箔擺盤真係係好靚,平時食梳乎厘食空氣,但係呢隻算有質感,食到一半已經好飽,淡淡蛋味,而伴碟有粒粒金莎朱古力🍫,仲有香濃的榛子醬,整體味道都ok。飲品🥤🥛☕️鮮奶咖啡 $48一入口飲到當中的咖啡味,呢隻豆略帶日系炭燒味,而奶味比較淡,如果奶滑身少少就更好,之後冰溶了..整杯咖啡好淡.......💔🥥芋頭粒粒椰乳咖啡 $46粒粒芋頭粒好細粒,偏甜但咬入口有口感,椰乳好輕盈但整體好甜,好似食緊芋頭甜品一樣。

🍳日本漢堡扒炒蛋飯 $108

🥞ꜰᴇʀʀᴀʀᴏ ʀᴏᴄʜᴇʀ ᴡɪᴛʜ ɢᴏʟᴅ 💛

飲品🥤
🥛☕️鮮奶咖啡 $48

🥥芋頭粒粒椰乳咖啡 $46

✨食物正常,甜品很不錯(๑´ڡ`๑)
☕️咖啡就想去第間飲過 (〒︿〒)
環境方面走木系風,但係環境好嘈雜,所以扣咗少少分。
1K
2024-05-01 7 瀏覽
要食疏乎厘班戟有咩好地方?諗都唔使諗,一定係會去位於佐敦的「TERA」,這家由法國藍帶廚師主理的小店,佢哋嘅班戟和窩夫非常出名,另外意粉、全日早餐、咖啡和各式各樣嘅特別飲品,都非常唔錯,今日孤獨美食家又出動,自私嘆番個Lunch 😋🫖▪️養生-花茶系列 $ 52牛蒡茶ROSE HERBAL TEA今日喉嚨痕痕,又唔想飲凍嘢,見到有花茶即刻點個牛蒡茶,飲落順喉,味道帶點甘甘,飲完之後喉嚨冇咁乾🍳▪️全日早餐 $ 128有我最愛嘅全日早餐,而且材料豐富,大啡菇・煎肉腸・炒雞蛋・車茄・乳酪・美式煙肉・牛油果・煙三文魚・窩夫,熱辣辣所有食材即叫即做,最鍾意可以配上窩夫,香脆鬆軟牛油味香濃,只需添加少少蜜糖已經好美味🥞▪️金箔Nutella $158今日嚟最想食呢個 Pancake ,用上可可豆榛果仁醬• 金莎朱古力脆脆•金箔•杏仁碎•榛子朱古力碎,邪惡但超級好食,醬料拌上招牌鬆軟、充滿蛋香的疏乎厘班戟,簡直係人間美味,睇吓我食晒成個全日早餐都可以食埋呢一個pancake就知道🤣
🫖▪️養生-花茶系列 $ 52
牛蒡茶ROSE HERBAL TEA

🍳▪️全日早餐 $ 128

🥞▪️金箔Nutella $158

• All  day  breakfast
2024-04-30 12 瀏覽
難得放假,緊係出街食食食…呢日好朋友食lunch, 佢話帶咗我黎佐敦食好西🤭呢間餐廳一直都好有人氣,主打西餐和甜品,店內以日式風格為主,木系設計、和紙吊燈,簡潔舒適。餐廳氣圍令我好放鬆😌明太子蟹肉意粉結合明太子和鮮美蟹肉,味道豐富滿足,麵條彈牙搭配濃郁明太子醬汁。腰果煙三文魚青醬意粉以煙燻三文魚和脆腰果為主角,青醬增添層次感。榛子焙茶Pancake濃郁榛子香與焙茶風味完美融合,口感細緻。荔枝玫瑰花茶散發迷人花果香,清爽順滑,荔枝甜美與玫瑰花芬芳相得益彰。

2024-04-24
  • 榛子焙茶梳乎厘班戟