2024-04-15 26 瀏覽
🤎Shining Star Bar & Restaurant 🤎呢個Bar相當有特色,主打食「重口味」嘅川菜同串燒,適合鍾意食香口野嘅大家。另外,呢個Bar非常適合三五成群過黎玩,呢度提供包房服務,大家可以Book 房唱K慶祝生日又得,又有beer pong、飛鏢etc~而酒方面,Shinning Star Bar都有好多選擇,Stella就成日做特價,1Pint都只係$48~呢度都有特色嘅Cocktail:青花池、華貴妃,大家不妨試試~主菜🤍回鍋肉 $108🤍一口牛柳粒 $68🤍重慶燒茄子 $68燒烤🤍牛舌心 $32🤍豬頸肉 $32🤍翠肉瓜 $20🤍帆立貝$48📍 Shining Star Bar & Restaurant銅鑼灣耀華街38號Zing! 6樓————————————味道: 🤎🤎🤎🤎🤍環境: 🤎🤎🤎🤍🤍服務: 🤎🤎🤎🤍🤍價錢: 🤎🤎🤎🤍🤍再食: 🤎🤎🤎🤍🤍💰人均消費:$180————————————

主菜

價錢: 🤎🤎🤎🤍🤍
再食: 🤎🤎🤎🤍🤍
💰人均消費:$180
————————————
雖然呢間餐廳位處銅鑼灣鬧市,但係如果冇朋友帶我嚟嘅話我都唔會識嚟,始終要上樓既餐廳真係要響openrice 專登search先知~ 因為我哋比較早,所以上到去都冇乜人,個環境都幾靚幾適合女仔打卡影相, 尤其是K房真係好bling bling,如果有多啲朋友嚟唱K真係唔錯餐廳職員都好Nice俾我哋周圍八卦吓,我同朋友都影咗好幾張相先開始坐定定睇嘢食~ 餐廳嘅定位非常特別,入到去好似一般酒吧咁樣,燈光比較暗,有得玩飛鏢,beer pong仲有得包房唱K, 未睇餐牌之前我以為都係平時酒吧咁樣飲吓酒同埋食吓啲送酒小食,點知呢間除咗係酒吧之外,仲係一間賣川菜嘅餐廳, 真係估佢唔到啱啱我同朋友都餓餓哋,一於叫幾碟川菜試吓~ 我諗啲川菜算係就咗香港人口味,整體辣度都唔算太高,尤其是蝦仁係甜甜辣辣咁樣,我個人幾鍾意食其他肉類串燒都唔錯,至於酒類飲品我哋嗌咗個綠茶溝whiskey,味道唔算好濃烈都幾啱女仔飲,就算我唔係太鍾意飲酒不知不覺都飲晒成杯可惜今次得兩個人嚟,如果一大班人嚟嘅話就可以好多嘢玩,下次有gathering會再嚟
2024-03-21
2024-01-25 55 瀏覽
心思思嘅我嚟到咗Shining Star Bar & Restaurant,馬上被佢個川菜吸引到。招牌菜水煮魚真係食得出用心,魚肉滑溜溜,湯底辣中帶香,真係啖啖刺激!串燒部分,雞肉串嘅肉質好彈牙,而蜜糖烤鴨胸嘅甜香令人一試愛上。嗰碟蒜蓉娃娃菜,蒜香撲鼻,清新得嚟唔少咸味,同啲重口味嘅菜黎個平衡,讚咗👍!另一邊廂,脆皮炸鮮奶就係甜品界嘅小清新,微微甜香,好似奶香棉花糖咁噴鼻惑人,真係一啖隔都唔捨得😍!最後,我哋選擇嘅小酌就係普通嘅啤酒,Happy hour時段真係物超所值!總括嚟講,Shining Star既食物同氛圍都一流,值得一試再試架!🌟🍴😋
2024-01-13 59 瀏覽
大食既朋友約我黎食放題,我見酒吧餐廳都有放題食咁得意,就同佢試下。時令生蠔串燒放題每位$438再加1雖然係餐廳係樓上舖,但唔難搵又幾近time square。燈光環境幾modern。黑糖麵包唔比OutXXXX差,有淡淡黑糖味,但唔會過甜。生蠔上枱時好IGable,出哂煙咁,可惜掛住睇,影唔切。生蠔超新鮮,又肥美,同buffet食既係另一level。個人認為不加任何醬仲好食。螺又係好大隻,勁彈牙,但又無話un到吞唔落。炸物賣相同一般大型日本放題質素差不多,但食落好唔同。芝士年糕比一般既再Q彈,芝士味再濃一點。脆炸春卷係以蔬菜做主調,比較低油膩感。串燒係即叫即燒,燒得幾香,又唔會太乾。澳洲M2牛肩胛配威士忌燒汁另加$98淡淡肉,幾有咬口,可以一試。

時令生蠔串燒放題
每位$438再加1

雖然係餐廳係樓上舖,但唔難搵又幾近time square。

燈光環境幾modern。

黑糖麵包唔比OutXXXX差,有淡淡黑糖味,但唔會過甜。

生蠔上枱時好IGable,出哂煙咁,可惜掛住睇,影唔切。

生蠔超新鮮,又肥美,同buffet食既係另一level。
個人認為不加任何醬仲好食。

螺又係好大隻,勁彈牙,但又無話un到吞唔落。

炸物賣相同一般大型日本放題質素差不多,但食落好唔同。

芝士年糕比一般既再Q彈,芝士味再濃一點。

脆炸春卷係以蔬菜做主調,比較低油膩感。

串燒係即叫即燒,燒得幾香,又唔會太乾。

澳洲M2牛肩胛配威士忌燒汁
另加$98
淡淡肉,幾有咬口,可以一試。

2024-01-13 46 瀏覽
Happy friday night 朋友帶路去左一間銅鑼灣上樓酒吧chit chat下。環境闊落舒適,有幾部大電視可以睇波。亦都有播歌,song list 以近期廣東歌為主。包括張敬軒,陳蕾,Ian, 姜濤。唔會好大聲,墊住底傾計又得,一大班朋友跟住唱又得。野食都好高質,而且好抵食。皇牌推介$438 生蠔串燒任食12分鐘。生蠔凍蝦翡翠螺全部好新鮮、鮮甜,來貨高質。生蠔厚肉,冇好重金屬味,淡淡海水味加啲檸檬汁已經好足夠。翡翠螺都比酒店自助餐既彈牙爽甜,我乜都冇點食佢原汁原味。串燒/小食都好多選擇,即叫即燒,炸物上枱都熱辣辣。必點既有雞腎、冬菇、秋葵、春卷、水牛城雞翼...主菜仲叫左M2牛肩胛同羊架,火喉控制啱啱好,keep到好juicy. 牛羊不平分秋色,都好食。最正既係佢連非酒精既野飲都好靚,好啱打咭。Mocktail選擇唔少,一大班朋友,如果有人唔飲潭既都不愁寂寞。四百幾真係食得好滿足,淨係凍海鮮都值回票價,環境又舒服,一班朋友想搵個地方飲下野吹下水啱晒。

2024-01-10 20 瀏覽
星期六趁工展會尾聲,和老公到銅鑼灣走走,去前當然要醫飽個肚才有力去行,聽朋友介紹耀華街有一間樓上吧非常不錯,即管去試試,一出門已聽到強勁普樂,内裡裝修非常型格,有齊一般酒吧應有玩意。坐下看看餐牌,價格也非常合理,不想傷腦筋去點菜,於是隨意叫了二客放題。沒想到竟然是那麼豐富,先來的兩客餐湯、煙三文魚和火腿等冷盤擺設已是很精緻。跟着捧來一個冒煙的木箱子把我倆嚇一跳,打開原来是冰凍了的生蠔、海螺及大蝦。生蠔極度新鮮肥美,海螺十分厚肉,大蝦肉身彈牙鮮甜。冷盤來完再來串燒,各款肉類都各來二串試試,結論是燒得火候剛好,沒有一絲過靱過乾感覺,而且非常入味。緊接而來的是燒羊架,這感覺又和串燒完全不同,羊架好肉入味之餘,會有一種經過烹煮調味的感覺。來到最後飽肚的肉醬意粉,也會感覺到廚師不是馬虎了事,水準絕對比得上一般高級西餐廳。

生蠔極度新鮮肥美,海螺十分厚肉,大蝦肉身彈牙鮮甜。

2024-01-09 12 瀏覽
今次去到cwb shining bar搵食,做緊時令生蠔串燒放題,就緊係要食下啦!1. 生蠔寶盒:嘩,睇佢個上枱方式都已經流晒口水,生蠔新鮮,食落鮮甜,帶有啖啖海水嘅味道,加少少檸檬汁落去,吊起晒海鮮嘅味道,正呀!翡翠螺同蝦都夠晒鮮甜爽口。2. 日式汁燒春雞:呢款汁燒春雞燒得岩岩好,肉質鮮嫩多汁。日式汁燒甜味融入到肉裡,令味道更加濃郁。皮烤得香脆,肉汁滲透晒,一啖咬落,真係好惹味3. 澳洲M2牛肩胛配威士忌汁:呢份澳洲M2牛肩胛真係好正!牛肉肉質鮮嫩,食落唔會鞋口,威士忌汁嘅獨特風味為牛肉嘅味道更為提昇。而且煮嘅時間岩岩好,所以保留到肉汁。4. 肉醬意粉:意粉煮嘅時間好好,食落彈牙,配上濃郁嘅肉醬,味道鮮美。肉醬入味,有著濃郁嘅番茄和香料香氣,好味5.Fruit Punch經典嘅mocktail 選擇,好多人以下fruit punch好求其,點沖都好飲,其實唔係,依到嘅fruit punch做嘅比例岩岩好,飲落唔會係死甜,而係一種爽甜,而且就算溶冰都好,杯野飲都唔會淡晒6.virgin colada由椰奶同菠蘿汁沖成嘅飲品,飲落清甜,甜味岩岩好食完油膩野飲就岩岩好,好解油膩整體黎講,餐

1. 生蠔寶盒:

2. 日式汁燒春雞:

3. 澳洲M2牛肩胛配威士忌汁:

4. 肉醬意粉:

5.Fruit Punch

6.virgin colada

整體黎講,餐廳食物質素好,值得再黎

今日經過耀華街搵野食,見到呢間Shining Star Bar & Restaurant, 就同朋友試下,一出電梯就覺得好似去左party room 咁,又有得玩飛標,又有得玩桌球,而且周圍都有大電視播緊演唱會,氣氛幾唔錯,感覺可以比人食完又可以玩下,幾有趣!我地兩個人就試左食時令生豪串燒放題,120分鐘任食,每位438,以又有生豪,又有串燒重要任食黎講,我地都覺得幾抵,所以決定一試。🦪生豪🦪賣相真係好吸引,用一個好似寶箱既盒成盤咁上,而且有冰鋪左係底保持新鮮,非常適合打卡,生豪都幾大隻,有海水味,我本人就唔太好生豪,食左兩隻就夠,朋友就幫我掃晒其他。侍應哥哥非常細心,佢重準備左每人一個細桶比我地放生豪殼添。🐑紐西蘭羊架🐑份量十足,一碟有兩大塊,而且相當厚身,兩邊都有煎到金金黃黃,表面香火但肉質細嫩,有少少羊羶味但可以接受,伴有薯蓉做配菜,都好夠飽🐂澳洲M2 牛肩胛🐂朋友點既呢個牛肩胛就叫左5成熟,略微過左少少火,但都算唔錯,一樣咁厚肉,肥瘦都好平均,口感豐富,👍👍🍢串燒🍢我最鐘意都係佢地既串燒,我地叫左秋葵,鴨胸,雞軟骨,雞翼,蒜香炒雜菇,全部都好夠熱,好野味,雖然細細份,但可以en

🦪生豪🦪

🐑紐西蘭羊架🐑

🐂澳洲M2 牛肩胛🐂

🍢串燒🍢
我最鐘意都係佢地既串燒,我地叫左秋葵,鴨胸,雞軟骨,雞翼,蒜香炒雜菇,全部都好夠熱,好野味,雖然細細份,但可以encore ,唔夠再點,唔怕浪費食物,幾唔錯👍

唔記得講,個餐重有前菜三文魚刺身,火腿,風乾牛肉同個蘑菇湯🥣其實真係好夠飽,每人500蚊有找就食到咁多野,又有得玩,好岩一大班朋友收工黎放鬆一下。
2024-01-08 9 瀏覽
網上見到呢間餐廳幾多好評,而且又想食生蠔,所以就比佢哋嘅生蠔串燒放題吸引咗,走咗去試一試。頭盤方面都係啲大路嘢,煙三文魚,巴谷火腿呢啲嘢正正常常,唔會出錯。是日餐湯係忌廉蘑菇湯,忌廉味香濃,而且入邊仲有好多粒粒嘅蘑菇,香濃而且細滑,比好多餐廳好飲。主角生蠔拼盤超級catchy, 以寶盒形式呈現,一打開仲有陣陣仙氣飄出,生蠔超級鮮甜,仲配有海螺同埋鮮蝦等等嘅海鮮。蒜香青口意粉,蒜香味香濃,帶點兒微辣,青口份量好多,而且新鮮熱辣辣即食好好味。最後我哋仲加咗兩個主菜,分別係羊架同埋牛肩胛。兩款肉都煎得啱啱好,而且好油蕉香味,兩款肉類嘅醬汁都加入咗酒嘅元素,例如威士忌,個配搭好特別,超級值得一試。老闆好好仲送咗我哋一杯嘢飲,佢話係特別調製嘅mocktail叫Cinderella。酸酸甜甜超級開胃,好好飲,估唔到呢度嘅飲品比食物更加出色,絕對值得放工之後嚟飲番杯。

2024-01-05 12 瀏覽
餐廳新推出時令生蠔串燒放題,包括30多款特式美食,有多國前菜、頭盤、小食、串燒、意粉,加$98仲可以選一款主菜;飲品方面有各款啤酒、紅白酒、cocktail、mocktails。法國生蠔凍蝦翡翠螺寶盒拼盤:生蠔即點即開,隻隻新鮮又厚肉,足足有手掌咁大,海水味道適中;凍蝦肉質爽彈鮮甜;翡翠螺肉質豐腴細膩,味道鮮美,必食之選。紐西蘭羊架伴露絲瑪莉燒汁:羊架肉質鮮嫩幼滑,絕無羶味,煎得恰到好處,鎖住肉汁,配上露絲瑪莉燒汁,特別搭配。澳洲M2牛肩胛配威士忌燒汁:牛肩胛肉質結實有彈性,牛味濃郁,帶適量油花,威士忌香味濃郁,混入燒汁當中,令層次感更強。 芝士肉醬意粉:上枱聞到陣陣芝士香味,誘惑令人難以抗拒,意粉彈牙爽口。總結,餐廳位置便利,食物即叫即做,啱晒一大班朋友嚟吹下水,玩番晚。

• 芝士肉醬意粉
  • 澳洲M2牛肩胛配威士忌燒汁
  • 紐西蘭羊架伴露絲瑪莉燒汁
  • 法式生蠔凍蝦翡翠螺寶盒拼盤
2024-01-04 11 瀏覽
今餐要食好啲!叫咗個任食生蠔套餐,點都叫個前菜先啦😉煙三文魚🐟煙熏味重,口感不錯😆水牛芝士🧀芝士味濃郁😌當然唔少得主菜啦!儀式感好重😍😍冰凍嘅海鮮係用個木盒上,然後打開嗰個盒,仲有啲煙走出嚟🐽😊打卡一流👍🏽👍🏽無論係法國生蠔🦪翡翠螺🐚定係凍蝦🦐都係鮮甜爽口,重海水味,係唔錯嘅😋卡邦尼意粉🍝外貌靚仔,好味重汁,意粉口感剛好👍🏽唔太軟,又唔太硬,肉條偏咸,意粉偏淡配埋一齊食啱啱好😋😋串燒拼盤🍢🐷豬肉好有油香味🐮牛柳粒串燒牛味重🐏羊肉串肉嫩冇蘇味🐤雞肉串,醃得幾好整體嚟講串燒拼盤係好味嘅😋仲有其他小食🍢🍡🥟🫔雞皮串雞腎串🐔比較乾身,但超級脆👍🏽冬菇🥗蒜法蘭克福腸蜜糖🥖煙鴨胸炸春卷,雞軟骨🐣整體唔錯,鍾意食生蠔既都係一個唔錯嘅選擇🦪
今餐要食好啲!
叫咗個任食生蠔套餐,點都叫個前菜先啦😉

煙三文魚🐟
煙熏味重,口感不錯😆
水牛芝士🧀
芝士味濃郁😌

當然唔少得主菜啦!

無論係法國生蠔🦪翡翠螺🐚定係凍蝦🦐
都係鮮甜爽口,重海水味,係唔錯嘅😋

卡邦尼意粉🍝

🐤雞肉串,醃得幾好
整體嚟講串燒拼盤係好味嘅😋

仲有其他小食🍢🍡🥟🫔
雞皮串雞腎串🐔
比較乾身,但超級脆👍🏽
冬菇🥗蒜法蘭克福腸蜜糖🥖煙鴨胸
炸春卷,雞軟骨🐣

整體唔錯,鍾意食生蠔既都係一個唔錯嘅選擇🦪
2024-01-03 9 瀏覽
我於2023年12月30日造訪了銅鑼灣時代廣場的一家酒吧,這裡的燈光昏暗,卻散發出前衛且具有未來感的氛圍。這家酒吧絕對給我留下了深刻的印象。一進入酒吧,我立刻被它獨特的氛圍所吸引。昏暗的燈光營造出一種神秘而迷人的感覺,讓我感到彷彿置身於一個時空交錯的未來世界中。首先,我品嚐了他們的黑糖麵包。這款麵包呈現出金黃色的外皮,切開後散發出濃郁的黑糖香氣。一口咬下去,麵包鬆軟細緻,帶有微微的甜味,絕對是一個美味的開胃小吃。接下來,我嘗試了他們的忌廉湯——濃郁的湯羹帶有柔滑的質地,寒冷的天氣之中,每一口都讓我感受到溫暖和舒適,絕對是一道令人愉悅的開胃菜。作為前菜,他們供應了三文魚子配三文魚。這道菜以鮮嫩的三文魚子醬和軟綿綿的三文魚絲為主打,然後呈上的,是用木盒裝住的海鮮拼盤,其中包括新鮮的生蠔12隻、原隻海螺兩隻,還有熟蝦兩隻,每一口都帶來豐富的口感和鮮美的海洋風味,而且獨特的擺盤給整體的美食體驗增添了一抹奢華。接著,我點了他們的主菜,其中包括口感嫩滑的西冷牛扒和多汁的羊架。生蠔的鮮甜和肉質飽滿,而且配菜薯蓉也是一絲不苟,絲滑無比,讓我感受到的他們努力製作氣息。而西冷牛扒和羊架則經過精心烹調,每一

接著,我點了他們的主菜,其中包括口感嫩滑的西冷牛扒和多汁的羊架。生蠔的鮮甜和肉質飽滿,而且配菜薯蓉也是一絲不苟,絲滑無比,讓我感受到的他們努力製作氣息。而西冷牛扒和羊架則經過精心烹調,每一口都帶來濃郁的肉汁和口感。

此外,他們還為我送上了兩杯精心調製的雞尾酒,這些飲品既清新又口感出眾。

適逢他們今天晚上推廣串燒,我便嘗試了他們的秋葵串燒,讓我驚喜不已。另外同行的有人也叫了一碟雞軟骨佐酒,讓我在享受美食的同時也體驗酒吧的獨特風格和美食的味道真的令人難以忘懷。無論是黑糖麵包的香甜、奶油湯的濃郁、還是前菜三文魚子配三文魚的鮮美,每一道菜都展現出了酒吧獨特的創意和精緻的味道。我也非常喜歡他們精心調製的雞尾酒,以及是佐酒的串燒和小食,都給我帶來了口感和視覺上的驚喜。

整個酒吧的體驗讓我感受到了一種獨特的氛圍和美食的藝術。無論是獨特的裝修風格還是精心烹飪的美食,都展現了酒吧對細節的關注和追求。這次的用餐體驗讓我對這家酒吧留下了深刻的印象,我一定會再次光顧。
2023-12-30
打卡一流嘅酒吧 竟然有得任食即開生蠔🦪 本身只係打算食個飯再飲番杯 點知見到佢地最近新出左個任食即開蠔嘅Menu 除左任食生蠔之外 仲有多款小食 仲有串燒!任食! 咁易回本 冇理由放過!😍😍另外仲可以加錢要個主菜 有羊架 M2牛肩 燒春雞… 幾款都好吸引 我地就揀左 澳洲M2牛肩胛配威士忌燒汁牛肩預設係midium rare 如果想raw or 熟啲就記得講聲 midium rare岩哂呢件牛肩 juicy得黎又任選以下一款主菜日式汁燒春雞紐西蘭羊架伴露絲瑪莉燒汁 澳洲M2牛肩胛配威士忌燒汁 串燒拼盤(豬牛羊雞共12串)最surprise既係佢個任食即開生蠔! 仲有凍蝦同埋翡翠螺! 重要係乾冰上枱超多野食 值得highlight嘅係黑糖面包 串燒 芝士年糕 水牛城雞翼! 串燒所有都好高質! 超級適合飲一兩杯! 尤其係雞皮串,雞腎串,翠肉瓜串,秋葵串法蘭克福腸串同蜜糖煙鴨胸串意粉我哋試咗肉醬意粉同卡邦尼意粉! 都幾唔錯! 我見而家喺OpenRice上面買,仲可以有折扣優惠!

任選以下一款主菜
日式汁燒春雞
紐西蘭羊架伴露絲瑪莉燒汁
澳洲M2牛肩胛配威士忌燒汁
串燒拼盤(豬牛羊雞共12串)

最surprise既係佢個任食即開生蠔! 仲有凍蝦同埋
翡翠螺! 重要係乾冰上枱

法蘭克福腸串同蜜糖煙鴨胸串

意粉我哋試咗肉醬意粉同卡邦尼意粉! 都幾唔錯!

我見而家喺OpenRice上面買,仲可以有折扣優惠!
2024-01-02 7 瀏覽
今次嚟食時令生蠔串燒放題$438,餐牌上嘅嘢都可以任叫。頭盤:黑糖面包、餐湯、煙三文魚、風乾牛肉、巴馬火腿、谷巴火腿每樣嘢食都叫咗一款試一輪,質素都唔錯生蠔、蝦、海螺(非無限)~啲乾冰令到個儀式感非常充足😂 打卡一流。啲海鮮都好新鮮,生蠔飽滿甜美👍🏻呢日嘅精選意粉係蒜香海鮮意粉味道普普通通澳洲M2牛肩胛配威士忌燒汁 (+$98)建議牛排7成熟,可以叫餐廳俾鹽再吊一吊味,然而部份位置較為多筋~日式汁燒春雞 ($98)味道冇出邊食嘅咁濃味,較為清淡另外仲叫咗啲串燒,反而啲火喉控制得幾好👍🏻餐廳較為出色嘅食物係生蠔、串燒、前菜。建議主攻😂
今次嚟食時令生蠔串燒放題$438,餐牌上嘅嘢都可以任叫。

每樣嘢食都叫咗一款試一輪,質素都唔錯

呢日嘅精選意粉係蒜香海鮮意粉
味道普普通通

澳洲M2牛肩胛配威士忌燒汁 (+$98)

日式汁燒春雞 ($98)
味道冇出邊食嘅咁濃味,較為清淡

另外仲叫咗啲串燒,反而啲火喉控制得幾好👍🏻

餐廳較為出色嘅食物係生蠔、串燒、前菜。建議主攻😂
今次去到銅鑼灣一間樓上酒吧食生蠔串燒放題。Bar環境好乾淨有波睇仲有beer pong枱,入面仲有兩間包房可以一班人玩同食野😬會先上湯同三文魚,蘑菇湯濃郁好香,煙三文魚勝在夠大舊夠厚,唔鹹再上生蠔🦪嘩個盒好有仙氣,好有氣勢🤣 入面仲有幾隻螺同蝦,都鮮甜,唔腥主菜揀咗燒雞同牛肩胛燒雞上面係用日式式燒汁配rosemary,第一次食呢個配飯,估唔到都幾香幾好食雞肉非常嫩滑,煮得啱啱好個皮都好脆牛肩胛上菜嘅時候已經幫你切好,勁方便另外仲有好多串燒,質素都幾好翠玉瓜好香好好食,水牛城雞翼微辣惹味蒜香炒野菌好香牛油同黑松露味雞軟骨脆卜卜酒吧點可以唔飲酒,男朋友whiskey sour嘅泡做得好綿滑,大讚!Gin tonic就正常發揮~

主菜揀咗燒雞同牛肩胛

雞肉非常嫩滑,煮得啱啱好個皮都好脆

牛肩胛上菜嘅時候已經幫你切好,勁方便

另外仲有好多串燒,質素都幾好

翠玉瓜好香好好食,水牛城雞翼微辣惹味
蒜香炒野菌好香牛油同黑松露味

雞軟骨脆卜卜