2024-03-22 301 瀏覽
因睇到Red Mr.而家做緊超級會員祭嘅宣傳,所以放假的日子就約左朋友去Red Mr.食午餐順便大展歌喉。現凡付年費$100加入Red Mr.做會員,會員的其中一張coupon可於午餐時段免費升級至6小時馬拉松式唱K。仲可以到店參加搶$0房價優惠抽獎。(此推廣活動只限星期一至五,即日至4月30日。)🎼🎤👭🍽️除了可以延長唱K時段外,午餐時段的套餐價錢每份$68-$148,包了餐湯和餐飲,🍝🍲☕️是日餐湯是黑松露磨菇湯,湯的黑松露味濃郁,而且煮得濃稠。🍲🍄🪹套餐的餐飲包了基本的冷熱咖啡、奶茶、檸茶、檸水和檸蜜。如果要揀其他款式的特飲,可升級加配。☕️🍯🍹燒薄牛扒及豚肉扒伴薯菜($148),牛扒燒得好香,肉汁幾豐富,配黑椒汁很惹味。豚肉扒肉質鬆軟,入口幾腍幾有彈性。🐷🐮🥩🔥龍蝦汁大蝦意大利粉($108),意粉配上很多龍蝦汁,味道幾creamy順滑,蝦肉彈牙。🍝🦐Red Mr.的食物質素不過不失,以這個價錢算是相當抵玩又抵食,是一個幾好hea返一個下午的聚腳點。

(此推廣活動只限星期一至五,即日至4月30日。)🎼🎤👭🍽️

-🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🎤🎤🎤🎤🎤🍴🍽🍴🍽🍴🍽RedMR 推出咗全新午餐套餐,平日可以邊食邊唱3小時,價錢都喺$58起!個日見到唔少打工仔襯lunch hour大展歌喉,絕對喺打工一族嘅減壓方式👍🏻。🥢馬來咖喱炭燒豬頸肉飯 $98 🆙炭燒豬頸肉軟嫩多汁,口感極佳,搭埋白飯可以充分吸收咖喱醬汁,口感層次豐富。馬來式咖喱醬料同炭燒豬肉嘅香味互相襯托,味道濃郁唔油膩😋。🥢 龍蝦汁大蝦意大利粉 $108 🆗大大隻大蝦配上龍蝦汁,好重鮮味,麵條彈牙👍🏻。🥢 蕃茄濃湯🆗🥢 飲品🆗飲品方面嗌咗一杯熱檸水同熱蘋果雪梨潤肺茶,唱到聲沙嘅時候最啱飲番杯熱飲潤一潤喉😋。📌即日起至4月30,RedMR 會員可到店參加搶$0房價,而全新會員仲可以午市時段免費升級唱6小時!🥸 評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀 🥸
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7/10-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🎤🎤🎤🎤🎤🍴🍽️🍴🍽🍴🍽-🗺 Red MR (謝斐道) (銅鑼灣)銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場3樓-#bakdiu銅鑼灣 #bakdiu

🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🎤🎤🎤🎤🎤🍴🍽🍴🍽🍴🍽

🥢馬來咖喱炭燒豬頸肉飯 $98 🆙

🥢 龍蝦汁大蝦意大利粉 $108 🆗
大大隻大蝦配上龍蝦汁,好重鮮味,麵條彈牙👍🏻。

🥢 蕃茄濃湯🆗

服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🎤🎤🎤🎤🎤🍴🍽️🍴🍽🍴🍽
🗺 Red MR (謝斐道) (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場3樓
#bakdiu銅鑼灣 #bakdiu多國菜
2024-04-07 63 瀏覽
🍽️ RedMr 🌹📍 地址:銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場2樓💕🎤 我哋嚟到左銅鑼灣嘅RedMr,呢度嘅房間裝修好少女心,窗簾都係粉紅色,浪漫又甜美嘅感覺。房間氣氛同裝潢營造出嚟一個溫馨嘅用餐環境,兩個人甜蜜蜜。💕💕🌞🎶 唔止食,仲可以唱歌添!喺午餐時間,你可以唱三個鐘,絕對帶比你無盡歡樂同樂趣。🥳🎵我哋揀咗兩様lunch set,咖喱豬頸肉飯,幾十蚊咋😅。🍛🐖🌶️仲有,我哋叫咗牛扒豬扒沙律,貴少少都係百幾。🥩🥗🥕RedMr唔止有美味嘅野食,仲可以同時間享受音樂嘅陪伴。無論同朋友聚餐定係家庭聚會,呢度都係一個充滿歡樂同愉悅嘅地方。如果你鍾意少女風格嘅裝修同美食,RedMr絕對係一個值得嚟試嘅好地方!🌟🍴💃
🍽️ RedMr 🌹
📍 地址:銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場2樓

仲有,我哋叫咗牛扒豬扒沙律,貴少少都係百幾。🥩🥗🥕

2024-04-07 44 瀏覽
一行8人 (三代同堂), 諗住趁復活節假期完畢前 ,帶小朋友見識下什麼是卡拉ok !搵到這間位於銅鑼灣又方便嘅位置,就帶小朋友及媽媽 一齊去唱k ,價錢每位$169 (可以用這價錢 叫食物及飲品) ,相當抵玩 被安排了一個大房,小朋友也很喜歡 ,而且大玻璃窗有天然光,小朋友覺得冇咁侷促 大人唱歌為主, 小朋友就玩uno、 玩骰盅 ,各有娛樂我地叫咗好多食物 ,有黑松露炒飯、 炸雞軟骨、 炸雞翼 、甜品 及黑椒牛柳粒 味道相當不錯 ,而飲品方面 亦算不過不失 !唯一缺點是食物上菜得比較慢 但整體職員服務態度良好 可惜今日係假期,只能夠唱2.5小時 未能盡興 期待下一次可以再去 感受一下唱六小時的樂趣!
一行8人 (

大人唱歌為主, 小朋友就玩uno、 玩骰盅 ,各有娛樂

可惜今日係假期,只能夠唱2.5小時 未能盡興
期待下一次可以再去 感受一下唱六小時的樂趣!
2024-04-06
2024-04-02 54 瀏覽
復活節假留港消費,振興經濟😆其實而家喺香港唱歌都好平🎤好似今日我嚟到Red MR咁,佢個K lunch真係超抵呀!低至$68就可以唱足三個鐘仲包一杯冇酒精飲品添!而且選擇都幾多㗎,包有一款啱你心水😆另外仲有個復活節推廣就係低消$198就可以唱足六個小時,平時星期一至四更低至$168添!真係可以做最強紅人啊🎤難得放長假梗係玩盡佢啦,即刻打去Red MR訂位唱爆佢啦😚💗留意番都有10%服務費㗎😎
復活節假留港消費,振興經濟😆其實而家喺香港唱歌都好平🎤

留意番都有10%服務費㗎😎
2024-02-29 211 瀏覽
3個人星期五晚6點9入,叫9點3交房,最低消費289加一。一入房即叫餐,唔可以電話落,只可以同職員落,餐有前菜(4),主菜加拌菜,另外叫多一個意粉同三杯嘢飲。前菜一直到8點9都未到,有位西裝哥哥已經提醒last order 同9點3交房,咁我哋話仲有嘢食未到,另外叫多咗三杯嘢飲。9點多啲前菜到(總份量係多過碟意粉),亦加咗15分鐘畀我哋,佢再入唻埋單,價錢已計最後叫嗰三杯嘢飲。9點半 cut歌,但嘢飲未到,拎埋單出去講,因為錢已收,加多15分鐘。態度、服務令到成個經歷好差,永不錄用。
3個人星期五晚6點9入,叫9點3交房,最低消費289加一。

態度、服務令到成個經歷好差,永不錄用。
2024-01-24 391 瀏覽
同細佬去咗銅鑼灣唱K,我哋兩點唱到六點,呢度嘅Tea都好豐富!可以一路唱K一路食嘢,飲品都好有特色啊!我哋食咗個all to share set for 2 (hkd488),包二人份量嘅前菜、主菜、小食同埋量杯特色飲品!❤️ 鴨屎香奶蓋茶我鍾意呢杯,除咗佢杯麵有啲桂花同埋有好多人鍾意嘅奶蓋之外,佢本身個鴨屎茶香好清新,啱晒啲唔鍾意太甜嘅朋友呀!佢嘅前菜有巴馬火腿蜜瓜(4件)、香辣蒜蓉烤生蠔(2隻)、日式章魚燒(4件)、脆炸紫菜魷魚鬚,蛋黃香檸醬❤️ 個魷魚鬚好特別啊!除咗有紫菜味之外,佢個蛋黃香醬都係好清新,就唔會好怕好油膩,夾得啱啱好!❤️ 燒厚切美國西冷牛扒,紅酒汁(2人份量)個西冷牛扒個份量真係好足,兩個人食完全係夠嘅小食方面,仲包埋黑松露薯條同一個日式醬油拌公仔麵,咁就可以一路唱K,等唱K嘅時候有啲小食可以食吓開心啲!另外仲有得玩一個叫「最紅搶錢機」的遊戲,去開可以玩下~

❤️ 鴨屎香奶蓋茶

❤️ 燒厚切美國西冷牛扒,紅酒汁(2人份量)
個西冷牛扒個份量真係好足,兩個人食完全係夠嘅

• 鴨屎香奶蓋茶
自從中學之後都無咩去唱ᴋ了🤣今次係初次嚟到ʀᴇᴅ ᴍʀ,令我大開眼界,估唔到而家嘅唱ᴋ已經同之前嘅變得好唔同了😆 今次有搶錢機玩🤭除咗有間咁大咁ᴄʜɪʟʟ嘅房,仲有4枝ᴍɪᴄ唔洗爭利爭去,儘情地唱🎤仲可以有ʙʀᴏᴀᴅ ɢᴀᴍᴇ玩,ᴊᴇɴɢ‼️🍴2人套餐真係超多超大份,款式多之外味道亦都唔差,包咗4款前菜+主菜+2個配菜😌~1️⃣ 前菜🦪揀咗巴馬火腿蜜瓜、香辣蒜蓉烤生蠔、日式章魚燒同脆炸紫菜魷魚鬚😚呢4款最令我驚喜一定係蒜蓉烤生蠔,估唔到烤出嚟嘅味道好似燒烤舖咁🦪而魷魚鬚除咗加埋紫菜一齊炸之外,仲唧上蛋黃香檸醬,食落唔會油膩無咩罪惡感😈2️⃣ 主菜🐂必揀15ᴏᴢ嘅美國西冷牛扒🥩 因為係厚切激大塊,打卡吸ʟɪᴋᴇ必嗌📸 仲配有沙律添😛切落去有肉汁,咬落去好ᴊᴜɪᴄʏ,完全就係食肉獸嘅天堂🙌🏻3️⃣ 配菜🍟揀咗黑松露薯條同埋醬油拌公仔麵🍜 熱辣辣嘅薯條再加埋有紫菜同芝麻香嘅公仔麵,試問有幾多個人可以抵受得住呢個誘惑🤩4️⃣ 飲品🍹點可以唔嗌飲品呢😂 今次嗌咗芋泥抹茶牛乳同鴨屎香奶蓋茶🙈呢兩款都係季節限定嚟嫁,果然無介紹錯😍
自從中學之後都無咩去唱ᴋ了🤣

仲可以有ʙʀᴏᴀᴅ ɢᴀᴍᴇ玩,ᴊᴇɴɢ‼️

🍴2人套餐

1️⃣ 前菜🦪
巴馬火腿蜜瓜

香辣蒜蓉烤生蠔

日式章魚燒、脆炸紫菜魷魚鬚

2️⃣ 主菜🐂
15oz嘅美國西冷牛扒

15ᴏᴢ嘅美國西冷牛扒

切落去有肉汁,咬落去好ᴊᴜɪᴄʏ,完全就係食肉獸嘅天堂🙌🏻

3️⃣ 配菜🍟
醬油拌公仔麵、薯格

4️⃣ 飲品🍹

點可以唔嗌飲品呢😂 今次嗌咗芋泥抹茶牛乳同鴨屎香奶蓋茶🙈
呢兩款都係季節限定嚟嫁,果然無介紹錯😍
其他
醬油拌公仔麵、薯格
  • 脆炸紫菜魷魚鬚
  • 鴨屎香奶蓋茶
2024-01-17 211 瀏覽
Red MrRed Mr 位於港島灣仔謝斐道482號兆安廣場3樓,Red Mr係一間卡拉ok兼有套餐食的好地方,一路唱一路食,非常暢快,香港現時好少有呢種地方。前菜巴馬火腿哈密瓜(4件)香辣蒜蓉烤生蠔(2隻)日式章魚燒(4件)脆炸紫菜魷魚鬚,前菜非常豐富還配有沙律。主菜燒厚切美國西冷牛扒紅酒汁配田園沙律,厚切美國西冷牛扒啖啖肉,有牛味。小食黑松露薯條(小)日式醬油拌公仔麵(小),薯條食落有香濃嘅黑松露味,每條公仔麵都掛滿日式醬油。飲品有厚等泥奶茶和鴨屎香奶蓋茶餐廳現舉行一個最紅搶錢機遊戲,有機會贏得$500 coupon,累計最高分$10000現金獎,搶到尹光jackpot仲有將積分double。
Red Mr

前菜

主菜
燒厚切美國西冷牛扒紅酒汁
配田園沙律,厚切美國西冷牛扒啖啖肉,有牛味。

小食

飲品有厚等泥奶茶和鴨屎香奶蓋茶

用餐優惠
試食活動
2024-01-16 156 瀏覽
好耐冇去唱K前幾日經過銅鑼灣見到Red Mr有好多新歌就諗住呢個星期同朋友去唱由於已經過咗lunch時間,所以食嘢全部要散叫,安排左我地3/F 既房點知入到去發覺係冇獨立廁所囉,有啲失望之後服務員就俾咗個QR code我哋自己落單餐牌啲嘢食都幾吸引我哋兩個人叫咗1. 博多叉燒玉子濃厚豚骨湯拉麵2. 大蝦蕃茄意粉黎到賣相都唔錯,同埋份量都好大碟我個大蝦意粉,啲蝦都好大隻好爽朋友個拉麵唔記得問佢質素怎樣,但見佢都食晒飲品方面找叫咗凍檸茶同一杯凍MochaMenu見到個樣都幾靚,黎到就正正常常冇咩特別差唔多臨走先發現其實一路唱K都冇為意間房冇遙控器點歌,我哋一路都係係個Mon到點😂😂下次再唱嘅話,唱lunch K抵啲
好耐冇去唱K
點知入到去發覺係冇獨立廁所囉,有啲失望
之後服務員就俾咗個QR code我哋自己落單
餐牌啲嘢食都幾吸引
我哋兩個人叫咗
1. 博多叉燒玉子濃厚豚骨湯拉麵
2. 大蝦蕃茄意粉
黎到賣相都唔錯,同埋份量都好大碟
我個大蝦意粉,啲蝦都好大隻好爽
朋友個拉麵唔記得問佢質素怎樣,但見佢都食晒
飲品方面找叫咗凍檸茶同一杯凍Mocha
Menu見到個樣都幾靚,黎到就正正常常冇咩特別

下次再唱嘅話,唱lunch K抵啲
2024-01-12
下午茶
2024-01-16 85 瀏覽
🎤🎙️おぱんちゅうさぎとカラオケに行きました♡♡🩲🐰@girly_opanchuWe can sing a song風を抱いて一つになろうあの空にraise your hands君がいるからそこにいるから大切にしたい今があるから👏👏外間很多反對我愛你的聲音任他怎講只要與你持續熱吻💋 對上一次去唱k 已經4年前了,謝謝大家為我開了一個很歡樂的K birthday party🫶🏻🫶🏻還記得第一次去唱k 就是Red MR, 也差不多10年了,這麼多年沒有變過一樣,變的就是第一次來省城(銅鑼灣)的分店😂要update一下jpop 歌單哦😂還有當時吃學生餐熱辣辣焗豬扒飯,今次Order 了二人set:和風海蜇沙律汁熀雞肉串燒(3 串)香煎鵝肝多士(1件)脆炸素菜春巻(3件)珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉香草蜜糖烤美國春雞(半隻),香蒜燒汁日本海膽流心忌展薯餅(3件)和風豚肉炒飯(小)飲品:芋泥抹茶牛乳鴨尿香奶蓋茶
🎤🎙️

任他怎講只要與你持續熱吻
💋

要update一下jpop 歌單哦😂

和風海蜇沙律
汁熀雞肉串燒(3 串)
香煎鵝肝多士(1件)
脆炸素菜春巻(3件)
珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉
香草蜜糖烤美國春雞(半隻),香蒜燒汁
日本海膽流心忌展薯餅(3件)
和風豚肉炒飯(小)

飲品:
鴨尿香奶蓋茶
睇完叱咤樂壇流行榜頒獎典禮之後見到陳蕾攞咗女歌手金獎,即刻好想瘋狂唱陳蕾嘅歌!就即刻約埋朋友一齊唱K,一齊撐吓廣東歌!喺Water,無論係MC陳蕾定Mirror嘅歌都好齊! MC嘅歌有細一,老派約會的必要,小心地滑等等陳蕾嘅歌有窮人的薔薇,下流社會同沙門等等!連尹光嘅DearmySelf都有!而家嘅唱K時間比以前多咗好多,同朋友叫咗呢個set,平日可以唱到四個鐘!估唔到喺K房都可以食到超級大塊嘅鵝肝!仲有章魚小丸子同海蜇!可以一邊唱K一邊食小食!質素絕對媲美高級西餐廳!睇吓個軟殼蟹幾大隻!嗌咗芋泥奶茶同埋芋泥綠茶!超多芋泥啊!連台式飲品都有得飲!唔使特登落去買嘢飲再拎上嚟唱K啦!
質素絕對媲美高級西餐廳!睇吓個軟殼蟹幾大隻!
第一次黎cwb嘅red mr,成間party room咁又幾溫馨,音響設備當然比party room好,細房都有4枝mic👍🏻,價錢仲有包埋野食又幾抵玩~平日中午:低消野食$139+1,2人可唱2.5小時夜晚:低消野食$259+1,2人可唱3小時(詳情請聯絡店舖職員查詢🔎)14:00-22:00 2人套餐 $488 +1份量超多超大份~ 不過掛住影相同唱k,好快攤到凍哂🥲,但野食都唔差仲有時出乎意料~💛前菜9選4和風海蜇沙律汁燒雞肉串燒(3串)香辣蒜蓉烤生蠔 +$20脆炸紫菜魷魚鬚💛主菜4選2珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉 +$30香草蜜糖烤美國春雞(半隻)💛小食5選2蒜香欖油炒雜菜日本海膽流心忌廉薯餅(3件)💛仲有3款甜品可加配自家東京No.1芝士蛋糕💚鴨屎香奶蓋茶💚芋泥抹茶牛乳

平日
中午:低消野食$139+1,2人可唱2.5小時
夜晚:低消野食$259+1,2人可唱3小時
(詳情請聯絡店舖職員查詢🔎)

14:00-22:00 2人套餐 $488 +1

💛前菜9選4
和風海蜇沙律
汁燒雞肉串燒(3串)
香辣蒜蓉烤生蠔 +$20
脆炸紫菜魷魚鬚

💛主菜4選2
珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉 +$30

香草蜜糖烤美國春雞(半隻)

💛小食5選2
蒜香欖油炒雜菜
日本海膽流心忌廉薯餅(3件)

💛仲有3款甜品可加配
自家東京No.1芝士蛋糕

💚鴨屎香奶蓋茶
💚芋泥抹茶牛乳
  • 香辣蒜蓉烤生蠔
  • 脆炸紫菜魷魚鬚
🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🎤🎤🎤🎤🎤🍴🍽🍴🍽🍴🍽Set Dinner Menu (For 2) $488前菜🥢 和風海蜇沙律 🆗海蜇爽口,但略鹹😲🥢 香煎鵝肝多士 🆙香煎鵝肝多士煎得好脆,香口得嚟唔會太油膩😋🥢 脆炸素菜春卷 🆙🥢 日式章魚燒 🆙兩樣都鬆軟香脆,襯熱食一流😙主菜🥢 香草烤羊架,香草燒汁 🆙香草羊架烤得肉質鮮嫩多汁,外層微微燒焦,加上燒汁,味道更加豐富👍🥢 珍寶軟殼蟹龍蝦汁意粉🆗大大隻軟殼蟹配上龍蝦汁,好重鮮味,值得一試😆伴碟🥢 日本海膽流心忌廉薯餅 🆗薯餅炸得酥脆,海膽嘅濃郁,整體好有層次感😚🥢 和風豚肉炒飯🆗甜品🥢 自家東京No.1芝士蛋糕 🆙🥢 厚芋泥奶茶$58 🆗🥢 芋泥抹茶牛乳$58 🆗芋泥濃郁香甜,奶茶順滑好飲🤪-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🎤🎤🎤🎤🎤🍴🍽️🍴🍽🍴🍽-

🍴🍽🍴🍽🍴🍽️🎤🎤🎤🎤🎤🍴🍽🍴🍽🍴🍽

Set Dinner Menu (For 2) $488

前菜
🥢 和風海蜇沙律 🆗
海蜇爽口,但略鹹😲
🥢 香煎鵝肝多士 🆙
香煎鵝肝多士煎得好脆,香口得嚟唔會太油膩😋
🥢 脆炸素菜春卷 🆙
🥢 日式章魚燒 🆙
兩樣都鬆軟香脆,襯熱食一流😙

主菜
🥢 香草烤羊架,香草燒汁 🆙
🥢 珍寶軟殼蟹龍蝦汁意粉🆗
大大隻軟殼蟹配上龍蝦汁,好重鮮味,值得一試😆

伴碟
🥢 日本海膽流心忌廉薯餅 🆗
薯餅炸得酥脆,海膽嘅濃郁,整體好有層次感😚
🥢 和風豚肉炒飯🆗

甜品
🥢 自家東京No.1芝士蛋糕 🆙
🥢 厚芋泥奶茶$58 🆗
🥢 芋泥抹茶牛乳$58 🆗
芋泥濃郁香甜,奶茶順滑好飲🤪

🍴🍽🍴🍽🍴🍽🎤🎤🎤🎤🎤🍴🍽️🍴🍽🍴🍽
🌸《Red MR · 卡啦OK · 銅鑼灣》-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 🍽️ Set Dinner $488 /2px-🍴前菜 (九選四)🌼和風海蜇沙律、燒汁雞肉串燒(3串)、香辣蒜香烤生蠔(兩隻)、脆炸紫菜魷魚鬚沙蜇沙律好好味,酸酸甜甜加爽口🙆🏻‍♀️ 雞肉串都好好味,係小編中學小賣店既味道😂 紫菜魷魚鬚炸皮都好薄,香口🥹-🍴主菜 (三選二)🌼香草烤羊架、珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉羊架唔係好多調味,所以食到羊蘇味,唔會過多肥肉,切開仲會有少少粉嫩紅色,唔錯👍🏻 軟殼蟹好大隻,而且炸得好鬆脆,中間蟹肉唔會有腥臭味,推薦‼️ 另外意粉都仲有三隻大蝦伴碟,意粉亦都好creamy同彈牙,真係無得彈😂❤️-🍴配菜 (五選二)🌼日本海膽流心忌廉薯餅、蒜香橄欖油炒雜菜一份有三個薯餅,中間流心部分滿滿海膽味,好食,忍唔住一口氣食曬三個😂-🍴甜品 - 自家No.1東京芝士蛋糕‼️芝士蛋糕真係好好食,蛋糕部分充滿住好重奶香芝士味,食落好軟滑,口感偏向美式芝士蛋糕同日式芝士蛋糕既中間,強烈推薦‼️🙆🏻‍♀️-卡啦OK近幾年倒閉左好多間,想搵個地方有優質音響唱歌而家都真係好難🤯 而家Red MR$488兩個人食飯包埋唱
🌸
《Red MR · 卡啦OK · 銅鑼灣》

𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評
🍽️ Set Dinner $488 /2px

🍴前菜 (九選四)
🍴主菜 (三選二)
🌼香草烤羊架、珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉
🍴配菜 (五選二)
🌼日本海膽流心忌廉薯餅、蒜香橄欖油炒雜菜
🍴甜品 - 自家No.1東京芝士蛋糕‼️
卡啦OK近幾年倒閉左好多間,想搵個地方有優質音響唱歌而家都真係好難🤯 而家Red MR$488兩個人食飯包埋唱K真係好抵⋯仲要食物質素好高,間唔中想過下唱K癮非常推薦‼️
另外有得玩一個叫「最紅搶錢機」的遊戲。有機會得到$500coupon及累計最高分有$10000現
金獎,搶到尹光jackport 可將積分double,快啲黎玩啦🙆🏻‍♀️

📍 Red MR
服務:🌸🌸🌸🌸🌸
衛生:🌸🌸🌸🌸🌸
性價比:🌸🌸🌸🌸🌸

Revisit:❤️
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_cwb #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #香港好去處 #打卡餐廳 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港打卡 #餐廳推介#假日好去處 #香港必吃 #香港美食 #香港好去處 #香港探店 #香港旅遊攻略 #englishreview #luxurylifestyle #卡啦ok #唱k