2014-01-20 364 瀏覽
I went to Pudding with my eye on two items from the menu after walking by their restaurant. I should've trusted my instincts after seeing that their restaurant was "swatting flies" during the busy dinner hours. Regardless, I still decided to give them a chance. So I ordered the Apple Crumble and the dessert set of the creme brûlée, tiramisu and chocolate soufflé. The tiramisu and creme brûlée lacked in richness of taste... And tasted bland. The chocolate soufflé lacked the airy fluffiness and rich chocolate taste that it should've had. But instead was VERY gooey in the middle and was firm on the top. After complaining to the waitress, she told us to pick another dessert (either another creme brûlée or tiramisu). The apple crumble tasted almost like cardboard and all I could taste was the gooey mess in the middle. Although their food presentation was on par, the taste of it was all just too disappointing. We were a party of 3 sharing 4 desserts and we couldn't even finish half of it and just decided to leave. The waiter there was also not very bright. After seeing that we didn't eat much of our desserts... He decided to ask us loudly about why we didn't eat much of it and if it was because it didn't taste good... Etc. At first we didn't answer, but he kept pushing us to answer his questions... Despite the fact that new customers had just sat down right next to us and ordered...
2014-01-06 96 瀏覽
去大坑食飯,行過見到Pudding望入去時見到好有cafe feel, open kitchen製作好吸引,決定轉頭食完晚飯去食甜品。 點知唔夠一小時後再去Pudding, 外面已經排長龍, 去排隊嘅人仲越來越多。 大概廿分鐘左右終於有位喇, 被安排坐高枱前面玻璃面向街外。 兩個人要咗一杯巴菲同一個朱古力慕思, 兩位㕑師忙到無停手,一時制巴菲一時揸火鎗做甜品, 坐喺度睇好似睇緊烹任節目咁。 經五、六分鐘,即送上我嘅order, 都算快。朱古力慕思-呈淺啡色食落幾重牛奶味,可能剛從雪櫃攞出有D實淨, 㗳落都幾滑。栗子巴菲-造型好精緻有我最愛嘅原粒栗子同栗子蓉,有軟雪糕又有脆脆, 非常豐富一大杯兩個人食最好。由於外面人太多望出去有啲壓力,拿拿林食完就走Lu。
。 經五、六分鐘,即送上我嘅order, 都算快。

由於外面人太多望出去有啲壓力,拿拿林食完就走Lu。
2013-12-01 75 瀏覽
看見openrice的好食評而來的,坐在店內幾分鍾後,老闆來問我們是否需要介紹其食品。我們跟隨老闆的意見,點了出名的devil chocolate及自家製蘋果批。devil chocolate 上台後,老闆幫我們把甜品切開一半。um...... 可能是其待太大吧?! 心中不禁一早期待與文華餅店或tony wong的甜品相比, 真的相差很遠。朱古力味道很淡,但很滑。再等多半小時,老闆介紹的自家製蘋果批終於到了! 怎麼這店自稱超出名的蘋果批與超市所買的現成急凍內蘋果批這麼似?! 超油,又乾, 一點也不好吃! 加上古怪的士多啤利酱完全唔夾

Devil chocolate
蘋果批
2013-11-15
2013-10-17 51 瀏覽
大坑嘅Pudding轉咗手一個月,舖名無改,menu就唔同晒。新老闆推介朱古力三重奏嘅devil chocolate,香滑朱古力慕絲入面有brownie,餅底係朱古力脆脆,成件事夾到不得了,老闆娘仲好貼心咁沖咗杯玫瑰花茶俾我,舒服晒!究竟係安多酚定玫瑰花茶定老闆娘嘅貼心,令我唔記得晒食完應有罪惡感呢?哈哈!!

2013-10-16
2013-10-09 45 瀏覽
魔鬼朱古力的賣相很討好,令朱古力粉絲非常心動。外層有朱古力慕絲,內裡有朱古力蛋糕,而底層是朱古力脆片。朱古力味香醇,加上用脆餅底,不見太膩,相信非朱古力迷也有衝動叫一客試試。栗子芭菲(或可選紅豆/士多啤梨/朱古力)是令一佳作。它的芭菲沒有加入忌廉,以健康作賣點,但軟雪糕的質感依然很滑。栗子蓉及栗子粒主要分佈在頂及底層,而粟米片則在底層。曾試過另一間的芭菲,配料較平均分佈在上,中及下,那就更完美了! 下次有機會要試此店其它推介,如布甸及蜜糖盒子。

• 栗子芭菲
2013-06-25 20 瀏覽
飯後路經這小店 被其白色簡潔的裝潢所吸引便入內一試甫坐下 老闆便以iphone展示甜品的相片並對我們的選擇提出建議能感受到老闆對店舖用心的投入我們兩人分享了一個抹茶芭菲份量看似很大但若然與友人分享 要完成不難芭菲大部份的是雲呢嗱味軟雪糕質地幼滑 奶味頗出唯味道偏甜 難免越食越膩中層有些抹茶啫喱有抹茶味 能中和軟雪糕的甜底層是香脆的無糖粟米片和紅豆蓉脆脆的粟米片與雪糕簡直是絕配如粟米片的份量再多點便更好面頭有淋上抹茶汁可惜不能為芭菲提昇抹茶味整體而言 在大坑來說 價錢合宜與甜品工房的芭菲質數相若芭菲的抹茶味不突出相信如軟雪糕能換上抹茶味會更好款式選擇不算多款式不多不要緊但要做到貴精不貴多相信老闆要朝這方向繼續努力但看到老闆如此落力經營小店還是會支持的!
飯後路經這小店

相信老闆要朝這方向繼續努力
但看到老闆如此落力經營小店
還是會支持的!

2013-05-09 28 瀏覽
這天來了場久違的大雨,同時來了個放縱的夜晚。考過最後的一個科目後來到銅鑼灣,吃過豐富的一頓晚餐後來到大坑,來到大坑這家闊別已有年半的甜品店,年半的時光已令這一帶起了巨大的變化,附近的 Lab Made最近大概成了大坑的地標吧?已被拉麵撐破肚皮的二人來到這裡究竟還能有多大的容量呢?實在太久沒有瘋狂地吃甜點了,連自己也對自己的承受力也起了疑心。兩位老闆面孔依然沒有改變,還是那麼用心的向客人解釋餐牌上的選擇,還有相片供參考。首先點了球青檸雪芭($20),二十個大洋,小小的一球,談不上便宜。雪芭順滑無冰粒,質感實在夠冰凍,熔融速度慢,而且不失酸溜溜的青檸香,還夾點檸檬皮和青檸皮,質感和味道是不錯。不過這份量還真是不足以填牙縫呢!栗子Tiramisu蜜糖盒子($98),雖然參考過很多食家的不愉快經驗,但是個人經歷還是最實際,所以無懼地點了一份,這是在蜜糖盒子中特別貴的一款。雪球共有兩球,一款是咖啡味,一款是栗子。輸在起跑線上,雪糕終是雪糕,質感終不及Gelato實在鬆軟,也沒有那麼軟綿柔滑,不過論奶脂味卻未必輸給Gelato。栗子雪糕有旁邊的栗子粒作呼應,咖啡雪糕也有另上的咖啡焦糖醬作呼應,設計
這天來了場久違的大雨,同時來了個放縱的夜晚。

不過這份量還真是不足以填牙縫呢!
栗子雪糕有旁邊的栗子粒作呼應,咖啡雪糕也有另上的咖啡焦糖醬作呼應,設計可見心思,也吃得出層次是互相呼應的。
外層麵包皮的確是奇韌無比,不過也並非咬不掉的樹皮,但是致命點是那麵包皮不討好的味道。內裡是塗上牛油香烘過麵包粒,香口香脆,沾染雪糕和焦糖醬來吃更易入口,若然能在內裡填入吉士醬效果相信會更好,否則要吃到最後三杯水也不夠喝。
抹茶芭菲($42)
軟雪糕比連鎖式快餐店的來得軟綿,質感較實在,沒那麼水。而奶味則不及某賣傢俬的小食店濃重,相對較輕淡。
抹茶醬配上牛奶雪糕是亦膩亦滯,非膩非滯的微妙組合,就是說能互相平衡的組合。
不滯的是那紅豆蓉,是急凍的,急凍拿出來就是冰,在雪櫃裡面就是一塊紅豆冰,在芭菲裡仍然是一塊紅豆冰。
中層有質感類似啫哩的抹茶味物體,日本語中應有專有名稱吧,這物體甜甘並重,而且夠彈牙。底層有無糖玉米片,自然香脆可口,層次十分分明。
舊時獨自覓食的時光已不復在,搭檔覓食,伴着投契親近的人去吃喜歡吃的東西所得的樂趣和快樂遠比隻身多。
這是因為人類總是勝不過寂寞吧?
2013-05-08
$80 (宵夜)
2013-04-07 37 瀏覽
不知不覺,原來KsMeow已在銅鑼灣工作了半年,而公司附近的大坑又美食滿街,魔鬼常在小妹身邊徘徊(笑)當晚跟早肥先生又失守,一嚐那里的甜品!...我倆於富山拉麵(稍後有食記)晚膳後,徒步向大坑的甜品店進發,在交橫縱錯的小巷,始發現Pudding的蹤影!甜品款式選擇並不多,以布丁、芭菲、果凍... 為主。店內面積雖小,但裝潢頗舒適,沒有壓迫之感!當小妹還在猶豫之際,店員細心介紹她家的皇牌~魔鬼朱古力(46個大洋)見相片不賴,一試無妨!...賣相貌似太空館造形的魔鬼朱古力,面層滿佈可可粉,令人期待!用叉輕輕一刮,發現面層的芝士布丁弄得頗滑溜,但滑而不膩!芝士味道帶淡,猜想是不想搶主角的風頭?里面的朱古力布朗尼,入口帶濕潤挺身,味道濃郁!外軟內硬的口感確是不俗!唯底層脆脆未見脆口,頓成小缺陷!但以小店來說,已經收貨了!...KsMeow在好奇心的驅使下,再嚐這里的Tiramisu芭菲(44個大洋)原來,店方是拆件式把Tiramisu的食材(如:如芝士忌廉、滲滿Rum酒的手指餅等)混入杯中。中間配了軟滑奶味重的軟雪糕,吃時嗅到陣陣酒香!再配上自家製的咖啡果凍拌雪糕同吃,比一般的芭菲來得有新意!
不知不覺,原來KsMeow已在銅鑼灣工作了半年,
而公司附近的大坑又美食滿街,魔鬼常在小妹身邊徘徊(笑)
當晚跟早肥先生又失守,一嚐那里的甜品

我倆於富山拉麵(稍後有食記)晚膳後,
徒步向大坑的甜品店進發,
在交橫縱錯的小巷,始發現Pudding的蹤影!
甜品款式選擇並不多,以布丁、芭菲、果凍... 為主。

店內面積雖小,但裝潢頗舒適,沒有壓迫之感!
見相片不賴,一試無妨!

賣相貌似太空館造形的魔鬼朱古力,
面層滿佈可可粉,令人期待!
用叉輕輕一刮,發現面層的芝士布丁弄得頗滑溜,但滑而不膩!
芝士味道帶淡,猜想是不想搶主角的風頭?

里面的朱古力布朗尼,入口帶濕潤挺身,味道濃郁!
外軟內硬的口感確是不俗!
唯底層脆脆未見脆口,頓成小缺陷!但以小店來說,已經收貨了!

原來,店方是拆件式把Tiramisu的食材
(如:如芝士忌廉、滲滿Rum酒的手指餅等)混入杯中。

中間配了軟滑奶味重的軟雪糕,吃時嗅到陣陣酒香!
再配上自家製的咖啡果凍拌雪糕同吃,比一般的芭菲來得有新意!
但雪糕溶得頗快,有改進空間!

整體而言,CP值可(以該區來說),今次搵食地址係:大坑京街17A號地下,
小分享完畢,有興趣可按KsMeow或Openrice內其他分享!謝謝!
2013-04-05
$45 (宵夜)
  • 魔鬼朱古力
2013-01-20 15 瀏覽
話說今日去飲個免稅coffee,但係太淡,之後決定同2位友人再去大坑睇下有乜好食。4點幾去到太坑,周圍行唔知食乜,見到呢間鋪頭環境都ok,決定入去試個甜品。我試既甜品係拿破崙三色朱古力,2位友人分別試朱古力芭菲同tiramisu芭菲。2位老闆好詳細既介紹,service好好。拿破崙三色朱古力,故名思義係朱古力啦,但佢既朱古力味好重,對於我呢d朱古力愛好者,當然係唔會嫌太濃同甜啦,表面放少少朱古力碎,加咗大堆杏仁,都幾創新,之後到cream層,都唔錯,算幾滑(俾起我食過最滑既仲差少少),朱古力味越食越濃,之後既2層都係朱古力,冇乜話太大特別,但好食,只不過,我想知道所謂既拿破崙係咩意思,我唔明(同個甜品名唔係好match)。2位友人既試朱古力芭菲同tiramisu芭菲都唔錯,我分別過佢地2位既甜品,特別係個朱古力芭菲特別好味,雲呢拿雪糕配朱古力永遠都係最match,2個甜品既杯好高,真係幾特別。由於甜品睇落好多都好似好好食,2位友人都好想可以再返黎試其他,我下次會試老闆話最好sell既魔鬼朱古力(kekeke)

2013-01-19
  • 朱古力芭菲,tiramisu芭菲,拿破崙三色朱古力
2012-11-15 4 瀏覽
之前見有食評家黎過食,望完佢篇野都心郁郁想黎食個chocolate honey box...我又未去過大坑, 今次係第一次去大坑呀,係維園果邊行過黎都唔係難, 原來pudding都唔係好大間,平日關係,我同朋友八點幾去到,其實入面有四,五張台咁, 去到我地係第二台客咩都唔諗,鎖定目標叫個chocolate honey box...等左15 mins左右, 我地個盒子到喇, 落單前個店員都問我地食左飯未架, 因為一個盒子差唔多用六七塊方包整成, 我地都係對面食左碗粉就過黎, 唔理啦...一場黎到緊係食...個盒子好靚丫, 面頭好多朱古力醬同有d朱古力醬, o岩晒我同我朋友兩個都係朱古力fans, 雪糕係雲尼拿味,不過就係普通牌子o既雪糕,入面好冰唔係smooth唔係好奶果d...店員建議我地先食左個雪糕同入面o既炸麵包先, 我地都唔使再加蜜糖, 入面o既有幾磚炸麵包咁, 點下d雪糕同朱古力醬食,其實都好快飽...炸麵包都有少少油架, 食晒入面之後店員就幫我地切開個"外殼", 跟住我地都盡量食..無晒雪糕連埋一齊食就好dry喇...已經頂唔順,食唔落喇...食剩一半,真係盡左力...我估4

個盒子好靚丫, 面頭好多朱古力醬同有d朱古力醬, o岩晒我同我朋友兩個都係朱古力fans, 雪糕係雲尼拿味,不過就係普通牌子o既雪糕,入面好冰唔係smooth唔係好奶果d...店員建議我地先食左個雪糕同入面o既炸麵包先, 我地都唔使再加蜜糖, 入面o既有幾磚炸麵包咁, 點下d雪糕同朱古力醬食,其實都好快飽...炸麵包都有少少油架, 食晒入面之後店員就幫我地切開個"外殼", 跟住我地都盡量食..無晒雪糕連埋一齊食就好dry喇...已經頂唔順,食唔落喇...食剩一半,真係盡左力...我估4個人食會好d...店員話曾經有個女仔一個人食晒...

建議, 盒子上o既朱古力醬可以濃d, 雪糕可以用dreyers or movenpick會更奶更滑...

其實82蚊,偏貴左d..因為只係麵包黎, 雪糕都唔係貴價雪糕...比分係佢地o既創意, 下次有機會再去的話,想食個魔鬼朱古力...仲有想讚讚店員好好禮貌又細心幫客人切開...
chocolate honey box
$41 (宵夜)
2012-10-24 16 瀏覽
仲記得上次黎呢度既時對呢度好深刻從未見過如此有心制作甜品之前食既魔鬼朱古力, 好有驚喜今天人多, 試左個重量級既甜品呢個係季節限定份量比想像中還要大底係用朱古力綿花冰咁好濃朱古力味, 仲有朱古力蛋糕, 朱古力mousse, 朱古力雪糕味道啱啱好, 唔會太甜, 而朱古力味濃得黎亦唔見得有苦味~人多既話值得一試啦~
仲記得上次黎呢度既時對呢度好深刻
從未見過如此有心制作甜品

之前食既魔鬼朱古力, 好有驚喜
今天人多, 試左個重量級既甜品
呢個係季節限定
超重量級!
份量比想像中還要大
底係用朱古力綿花冰咁

味道啱啱好, 唔會太甜, 而朱古力味濃得黎亦唔見得有苦味~
人多既話值得一試啦~
$60 (其他)
超重量級!
  • 魔鬼朱古力
2012-09-20 7 瀏覽
每次到大坑, 心裡總有一種說不出的興奮, 心情不自覺地平和, 我想是被周邊的環境所動容, 遠離鬧市煩囂, 即使是獨自來踱步, 也是相當的寫意隨心。別看小小的一個區, 藏著的甜品店蠻多的, 在附近吃過拉麵後, 又要循例甜一下, 早已鎖定pudding為目標。 整間店都以純白色為基調, 設計很有家的味道, 不自覺感覺到一份溫暖。 除蜜糖盒子索價近$80外, 其餘的布丁、芭菲等都不過三四十, 相比成巷成市的連鎖甜品店, 單是心思或是功夫, 已來得更有誠意, 但價位又偏偏這樣平易近人。 貪吃又愛豐富的前提下, 芭菲似是向著我招手, 栗子、士多啤梨、朱古力、紅豆四款口味當中, 唯獨對栗子芭菲($36)最感興趣, 始終愛那份軟糯, 特別是用於甜點身上, 魅力確是無法擋。 用上高身的玻璃杯裝著, 更充分突顯出美感, 不過未知是否擱了一會, 端來時留意到正在逐步溶化, 幾乎看不見那尖頂位, 教人焦急得很。 軟雪糕奶味豐盈, 一點也不淡薄, 留有餘韻在口中, 柔滑動人, 甜度控制得很好。 夾雜著不少香脆的粟米片和綿滑香甜的栗蓉, , 盡現多種多層次的一面。 只是多拌幾下之後就更易變成奶水, 稀稀的, 不

貪吃又愛豐富的前提下, 芭菲似是向著我招手, 栗子、士多啤梨、朱古力、紅豆四款口味當中, 唯獨對栗子芭菲($36)最感興趣, 始終愛那份軟糯, 特別是用於甜點身上, 魅力確是無法擋。 用上高身的玻璃杯裝著, 更充分突顯出美感, 不過未知是否擱了一會, 端來時留意到正在逐步溶化, 幾乎看不見那尖頂位, 教人焦急得很。 軟雪糕奶味豐盈, 一點也不淡薄, 留有餘韻在口中, 柔滑動人, 甜度控制得很好。 夾雜著不少香脆的粟米片和綿滑香甜的栗蓉, , 盡現多種多層次的一面。 只是多拌幾下之後就更易變成奶水, 稀稀的, 不再有那份綿滑挺實之感, 實有點失色。
魔鬼朱古力($36)已道出了會有多邪惡多誘惑, 小圓球的造型, 本是簡單平實, 但在表面沾些可可粉後, 再飾伴以草莓和朱古力片, 馬上又充滿生命力。想不到小小的一球, 竟藏著如此豐富的層次
, 最外面的芝士布甸, 入口滑溜卻未算很輕, 魚膠性份量有點多, 芝味偏淡, 被可可粉搶去風頭, 不說真以為是普通的奶凍。
最內心深處的brownie濕潤綿密, 卻不感鬆散, 朱古力濃度是不俗的, 至少沒有奇怪的旱味, 跟底層薄薄的榛子脆片相結合, 集軟、滑、脆於一體, 真沒抗拒的理由。

也許這次所遇到的水準未是最好, 但不會因此而疏遠, 其實見別的款式也挺新奇多變, 心底裡始終抱有一絲的希望和信心, 看來也要快點行動才是呢!

2012-05-10 6 瀏覽
棄小甜谷而選了Pudding作為今晚享用甜品的地方,亦來到大坑遊的尾聲店子面積小小,簡潔白色的裝修,不花巧的長桌子和長椅子,心想若坐滿時,客人有機會背貼背吧!紅豆芭菲芭菲即是軟雪糕,一如其他食家所言,有很快溶的問題,紅豆既不軟腍,中心位更是硬的,就像是未熟透一樣,所以充滿雲尼拿香的芭菲和香脆粟米也起不了作用,紅豆做得不好,令整個甜品失色不小。焦糖雞蛋布丁兒時最愛吃的甜點心,小小一杯已教我歡喜大半天。經典又不等如做得好,先看賣相是很高分,但入口比較硬,是因為剛從雪櫃拿出來吧?回溫十分鐘左右,便是我喜歡的軟硬度,布丁creamy有蛋香,吃著它重拾我兒時快樂感覺。魔鬼朱古力Devil---很吸引人。這個半圓球狀下藏著芝士布甸,濕度高的布朗尼,朱古力脆脆底。老實說,整個甜品味道偏甜(比焦糖雞蛋布丁還要甜)可可味薄弱,中間的布朗尼過濕,底層的脆脆又不夠脆,(是放太久或是師傅失準了?)唯一可取是頂層的芝士布甸尚算夠滑,若要令人著魔相信要多下點功夫才可以吧!雖然三個甜品中,有兩個是令我失望,但個人實在喜歡(支持)甜品小店,相信店主有著做甜的衝勁吧?希望小店多加留意出品質數,因為這才可以留住食客們的胃

紅豆芭菲
焦糖雞蛋布丁
魔鬼朱古力
雖然三個甜品中,有兩個是令我失望,但個人實在喜歡(支持)甜品小店,相信店主有著做甜的衝勁吧?希望小店多加留意出品質數,因為這才可以留住食客們的胃啊!
2012-05-01
  • 焦糖雞蛋布丁
2012-05-02 12 瀏覽
白色為主題既裝潢吸引住我, 覺得好舒服乾淨光線光明加上時間早一個客都無最岩入去飲野傾計..不過原來入到去先發現坐位都不太舒服不過環境都氣氛都ok唔錯.不我來都係主要食甜品多個同友人傾計, 其實menu內既甜品唔算多, 不過店主都好細心用他既iphone顯示了幾款應該weekly/monthly special 甜品細心為我地介紹.最後我叫左個士多啤梨芭菲, 友人就叫左店主介紹焗蘋果配kiwi sobert店主話佢地既雪糕係用日本牛奶做所以特別滑同香, 我又覺得無咩太特別只係比起m記新地好似好少少, 不過以咁既價錢我會選擇m記, 好彩底部加左corn flake令到成杯野口感豐富d, 唔係真係............果句唔值至於友人個甜品就十分極之唔抵食...除左個kiwi sobert比較有特色之外個焗蘋果酥一d都唔好食, 入面既蘋果餡太濕一切開就出晒水咁令到個面好淋唔好食, 我地懷疑個pie似街買既frozen apple pie再焗出來, 一d都唔似自家製甜品最慘係唔好食仲要收$68.
2012-05-01
$60 (其他)
2012-04-16 12 瀏覽
吃過不太滿意的蛋包飯後, 隨隨轉場大坑再戰甜品 目標明確, 地點很易找到時間亦剛剛好比繁忙時間早一點點 店員用手機為我們介紹過食物後, 貪婪的甜魔選了兩款必食之選 紅豆味芭菲: 未開動先興奮, 高身杯內被雲尼拿軟雪糕, 紅豆, 粟米片, 果仁粒等塞得滿滿 軟雪糕是自家出品, 就正如食家所說溶得快, 但味道不會太甜而且軟滑討好, 而朱古力醬令味道更提升。 每口也充斥著粟米片, 果仁粒的咬口, 主角紅豆反而成了配角, 容易令人滿足而且感覺快樂的甜品。 Devil Chocolate 魔鬼朱古力由三屠不同質感的朱古力組成 外層是曬滿朱古力粉的芝士布甸, 布甸質感較軟腍, 芝士味亦夠出, 但吃到中段時會與其他組合分離, 而大量的古古粉令到香濃度更能提升。 中層是軟硬適中Brownie, 可可味比芝士布甸濃郁, 而且質感濕潤,再加上底層的榛子脆底, 層次感不錯但整體的味道略嫌淡口, 未如其名稱不上是霸道, 邪惡的甜品。
吃過不太滿意的蛋包飯後, 隨隨轉場大坑再戰甜品

目標明確, 地點很易找到
時間亦剛剛好比繁忙時間早一點點

店員用手機為我們介紹過食物後, 貪婪的甜魔選了兩款必食之選
Devil Chocolate
魔鬼朱古力由三屠不同質感的朱古力組成

而大量的古古粉令到香濃度更能提升。
但整體的味道略嫌淡口, 未如其名稱不上是霸道, 邪惡的甜品

2012-03-30
$40 (其他)