2023-11-10 40 瀏覽
🇰🇷呢間韓式人氣炸雞真係幾高質好高咁啱海港城仲開左分店!超多人等位!平日晚9點都仲係full house !!! 首先,叫咗個漁夫蕃茄燴海鮮,除咗青口之外,仲有虎蝦魷魚帶子,配埋脆包撈汁好好食,而且每樣海鮮都大大隻好新鮮🤣仲有一個好特別既甜辣炸雞配抹茶曲奇批邊除咗炸雞🍵雖然抹茶曲奇批邊同想像中有啲唔同甜甜鹹鹹嘅感覺不過朋友就幾鐘意!同平時既pizza 有分別🫶蜂蜜牛油炸雞份量夠大每一隻嘅味道都做得好好超crispy 而且味道嘅選擇好多菠菜意大利飯依個都好有驚喜❣️ 不過份量都好多細食嘅朋友要留意份量👍🏼比想像中更加好食❤️仲好香cream sauce 嘢飲方面都有好多唔同嘅酒類選擇亦都有冇酒精嘅,我就嗌咗兩杯果茶,有茶香得來都唔會太甜想食高質炸雞都係其中一個選擇🙌不過記得早d等位🤣

🇰🇷呢間韓式人氣炸雞真係幾高質好高
咁啱海港城仲開左分店!超多人等位!
平日晚9點都仲係full house !!!

🤣仲有一個好特別既甜辣炸雞配抹茶曲奇批邊
除咗炸雞
🍵雖然抹茶曲奇批邊同想像中有啲唔同
甜甜鹹鹹嘅感覺不過朋友就幾鐘意!
同平時既pizza 有分別🫶

蜂蜜牛油炸雞份量夠大每一隻嘅味道都做得好好
超crispy 而且味道嘅選擇好多

比想像中更加好食❤️仲好香cream sauce

想食高質炸雞都係其中一個選擇🙌不過記得早d等位🤣
2023-10-18
2023-11-09 27 瀏覽
韓國連鎖薄餅店 愈開愈多分店尖沙咀LCX分店仲可以望到180度維港海景天星小輪 快艇都可以望哂😎Pizza 炸雞 pasta 既選擇都好多麵團用咗黑麥 小米 小麥等 12 種天然穀物低溫發酵仲有好多特色批邊揀🤤🤤野飲都有唔少選擇🍕泡菜海灣芝加哥(蜜糖杏仁邊)(💰$223)麵團用咗黑麥 小米 小麥等 12 種天然穀物低溫發酵芝加哥pizza 比起其他吸引🫣🫣麵團偏厚身鬆軟食落似麵包口感🍞批邊做左芝心🧀蜜糖🍯杏仁邊芝心係滿哂😱加埋蜜糖杏仁甜甜地幾好食pizza有超多芝士 超勁拉絲泡菜唔係原片上 而係泡菜蛋黃醬 所以唔會辣配料就有蝦 蟹柳 菠蘿 粟米 燈籠椒 勁足料酸酸甜甜幾好食😋😋🍯蜂蜜牛油秘製炸雞(💰$118/6 pcs)炸雞係乾身 唔係好多汁個隻蜂蜜牛油🧈連骨熱辣辣上 外層脆 雞肉嫩口好juicy😍蜂蜜牛油粉幾好食 唔會過甜過鹹 岩岩好👍🏻🍺Gentleman Lager (💰$87)韓國手工beer 味道唔算好苦易入口 味道香滑✔️-🍓Strawberry Makgeolli (💰$78)甜度適中 乳酸味道有3%酒精不過飲落唔覺 清涼解膩
韓國連鎖薄餅店 愈開愈多分店
尖沙咀LCX分店仲可以望到180度維港海景
天星小輪 快艇都可以望哂😎
Pizza 炸雞 pasta 既選擇都好多
麵團用咗黑麥 小米 小麥等 12 種天然穀物低溫發酵
仲有好多特色批邊揀🤤🤤野飲都有唔少選擇

🍕泡菜海灣芝加哥(蜜糖杏仁邊)(💰$223)
麵團用咗黑麥 小米 小麥等 12 種天然穀物低溫發酵
芝加哥pizza 比起其他吸引🫣🫣麵團偏厚身鬆軟
食落似麵包口感🍞批邊做左芝心🧀蜜糖🍯杏仁邊
芝心係滿哂😱加埋蜜糖杏仁甜甜地幾好食
pizza有超多芝士 超勁拉絲
泡菜唔係原片上 而係泡菜蛋黃醬 所以唔會辣
配料就有蝦 蟹柳 菠蘿 粟米 燈籠椒 勁足料
酸酸甜甜幾好食😋😋

🍯蜂蜜牛油秘製炸雞(💰$118/6 pcs)
炸雞係乾身 唔係好多汁個隻蜂蜜牛油🧈
連骨熱辣辣上 外層脆 雞肉嫩口好juicy😍
蜂蜜牛油粉幾好食 唔會過甜過鹹 岩岩好👍🏻

🍺Gentleman Lager (💰$87)
韓國手工beer 味道唔算好苦
易入口 味道香滑✔️
🍓Strawberry Makgeolli (💰$78)
甜度適中 乳酸味道
有3%酒精不過飲落唔覺 清涼解膩
2023-11-09 18 瀏覽
💕最愛既炸雞店喺海港城開左新分店❤️仲要係LCX入面既百萬海景靚位!🌃😍✏️呢間韓式人氣炸雞回頭率係好高📝蜂蜜牛油炸雞❤️份量夠大超crispy 而且味道嘅選擇好多同埋每一隻嘅味道都做得好好🤎📝甜辣炸雞配抹茶曲奇批邊🐣除咗炸雞之外Pizza都係好俾心機整其中一款特色Pizza 抹茶曲奇批邊充滿足料嘅芝士真係好正🧀🍵雖然抹茶曲奇批邊同想像中有啲唔同甜甜鹹鹹嘅感覺❣️大家都可以試吓獵奇嘅感覺🤣🧀📝菠菜意大利飯依個都好有驚喜❣️比想像中更加好食❤️仲好creamy不過份量都好多細食嘅朋友要留意份量👍🏼呢間餐廳除咗比較多人之外其他野都幾好🙊價錢屬於中高價位,但係想食高質炸雞都係其中一個選擇🙌
💕最愛既炸雞店喺海港城開左新分店❤️

📝菠菜意大利飯
依個都好有驚喜❣️比想像中更加好食❤️仲好creamy
不過份量都好多細食嘅朋友要留意份量👍🏼

呢間餐廳除咗比較多人之外其他野都幾好🙊
價錢屬於中高價位,但係想食高質炸雞都係其中一個選擇🙌
來自韓國人氣品牌Pizza Maru係香港不斷開分店,今次嚟到呢間係啱啱進駐海港城嘅第6間分店。🍕Pizza我地叫咗韓國烤肉芝加哥 Bulgogi Chicago,芝加哥系列都加咗🧀🧀雙倍蘇里拉芝士仲有芝士條,切開拎起嘅時候可以拉起長長嘅芝士絲。餅底包邊煙煙韌韌,再配會牛小排、辣肉腸加蕃茄醬一齊食好惹味。😋心大心細想試唔同味,半半炸雞就啱晒我地啦。一份可以試到兩種口味- 蒜香甜辣秘製炸雞同埋蜂蜜牛油秘製炸雞。🐥炸雞份量唔細件件雞都大大舊舊又熱焫焫🔥,外皮炸到香脆﹐咬開肉質軟嫩同埋好juicy💦。不過今次係我同朋友兩個女仔去食,叫咗兩樣都食唔晒要打包。下次要叫多啲朋友一齊再去食過,試多幾款😚

2023-11-03 22 瀏覽
二訪Pizza Maru,依舊滿意,長期大排長龍係有原因嘅👯‍♀️ 食物份量十足,最好叫多幾個朋友,或者成家人一齊Happy share,試多幾款食物👻✨芝士秘製炸雞 $118推薦!炸雞可選擇6隻/12隻,炸雞沾滿芝士粉,口感皮脆肉嫩,依然保留肉汁,趁熱食真係好出色! ✨蟹肉飛魚子意粉 $185推薦!滿滿蟹肉同魚子,口感豐富,醬汁濃而不膩,食得相當舒服。✨蒜香雞(燒烤醬底) $138雞肉入味,帶一點點韓風口味,燒烤醬甜甜地,都幾特別嘅😛 薄餅餅底做得出色,連我呢個唔特別鍾意Pizza嘅人都覺得OK!✨Yuza Sour Iced Tea $48

✨芝士秘製炸雞 $118

✨蟹肉飛魚子意粉 $185

✨蒜香雞(燒烤醬底) $138

✨Yuza Sour Iced Tea $48
2023-11-02 16 瀏覽
同朋友慶祝生日,book左位,有海景睇又有得食手拉Pizza同炸雞,氣氛好好~我地叫左韓式烤肉芝加哥,個拉絲好誇張,係有厚度嘅芝士拉絲,超級吸引!上面有片片韓式烤肉,加埋茄醬、芝士同其他配料,好惹味。至於Pizza口感,餅皮係比平時食嘅煙韌有彈性,較軟無咁乾淨淨~未食過首爾醬油咖哩粉味嘅炸雞,肉質合格,仲算嫩,個醬油同咖哩粉結合非常惹味,真係要連皮食。呢度飲品打卡正,Honey Yuma Ade同Peach Ade味道唔錯,食炸雞必點。

韓式烤肉芝加哥
首爾醬油咖哩粉味炸雞
Honey Yuma Ade,Peach Ade
未食過首爾醬油咖哩粉味嘅炸雞
韓式烤肉芝加哥
首爾醬油咖哩粉味炸雞
Honey Yuma Ade,Peach Ade
-之前食過一次,真係好好食😋今次發覺係尖沙咀開左分店🤩仲可以望到維港夜景🌃So chill~~~~-泡菜海灣芝加哥(蜜糖杏仁邊)($223)一上枱就聞到勁香😎依個𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮批邊係有加到蜜糖杏仁片,而且批邊有滿滿的芝士個pizza份量十足,輕易就做到拉絲的效果,真係好邪惡🤩食落口感豐富,又香脆。材料與醬汁真係絕配,真係好Jeng🥳推薦~食果陣千祈唔好諗「卡路里」╰(*´︶`*)╯♡-蜂蜜蒜泥炸雞🍗 6件($123)炸雞好好食🫶🏻炸皮薄,唔會好厚,肉質好嫩滑juicy👏🏻食落外脆內軟,食果陣要小心熱一咬落去,就聽到「咔嚓」的香脆聲(*゚∀゚*)蜂蜜蒜泥味好香🥰一定要食埋炸雞(๑>◡<๑)-Lychee Makgeolli($58)Madam Raspberry Ale($56)食炸雞和pizza點可以唔飲野呢😍依2杯都好好飲,Lychee Makgeolli好易入口,酒味不算突出,似甜甜的juicy✌🏻而Menu 上面有推薦Madam Raspberry Ale係配pizza一齊食,味道都不錯👍-Name🏠: Pizza Maru (海運大廈) Location📌:尖沙咀廣

之前食過一次,真係好好食😋
今次發覺係尖沙咀開左分店🤩
仲可以望到維港夜景🌃
So chill~~~~

泡菜海灣芝加哥(蜜糖杏仁邊)($223)
一上枱就聞到勁香😎
依個𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮批邊係有加到蜜糖杏仁片,而且批邊有滿滿的芝士
個pizza份量十足,輕易就做到拉絲的效果,真係好邪惡🤩
食落口感豐富,又香脆。材料與醬汁真係絕配,
真係好Jeng🥳
推薦~
食果陣千祈唔好諗「卡路里」╰(*´︶`*)╯♡

蜂蜜蒜泥炸雞🍗 6件($123)
炸雞好好食🫶🏻
炸皮薄,唔會好厚,肉質好嫩滑juicy👏🏻
食落外脆內軟,食果陣要小心熱
一咬落去,就聽到「咔嚓」的香脆聲(*゚∀゚*)
蜂蜜蒜泥味好香🥰
一定要食埋炸雞(๑>◡<๑)

Lychee Makgeolli($58)
Madam Raspberry Ale($56)
炸雞和pizza點可以唔飲野呢😍

Name🏠: Pizza Maru (海運大廈)
Location📌:尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX 3樓34號舖(港鐵尖沙咀站A1出口,, 步行約8分鐘)
價錢💰:泡菜海灣芝加哥(蜜糖杏仁邊)$223, 蜂蜜蒜泥炸雞🍗 6件($123),Lychee Makgeolli ($58),Madam Raspberry Ale($56)
2023-10-31 22 瀏覽
每次來到Pizza Maru我都必食韓國烤肉芝加哥薄餅,烤肉香嫩入味,批底煙韌不厚,表皮香脆,內裡芝士拉絲,勁好食😋🎈四薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊)Grilled Potato Chicken Chicago 今次選擇了另一款芝加哥薄餅,想要嘗嘗有蜜糖杏仁邊的芝加哥薄餅😁 這款pizza的配料相當豐富… 我覺得有蜜糖杏仁邊的芝加哥薄餅批底亦不錯,煙韌香脆的芝心批底,加上表面的蜜糖杏仁,甜甜脆脆的口感,很好👍🎈蜂蜜蒜泥炸雞 $123/6 pcs Honey Garlic Gangjeong Chicken炸雞也很吸引🤗 表皮香口酥脆,內裡雞肉嫩滑,正❣️ 而且蜂蜜蒜泥輕甜誘人,令人愈食愈開胃🤤🎈Mango Passion Iced Tea $48🎈Pineapple Flora Iced Tea $48炸雞配啤酒?配水果冰茶一樣好爽😆 冰茶不會有茶的澀味,而是帶水果的清甜,很喜歡呀😚

🎈四薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊)

🎈蜂蜜蒜泥炸雞 $123/6 pcs

🎈Mango Passion Iced Tea $48
🎈Pineapple Flora Iced Tea $48
  • 韓國烤肉芝加哥薄餅
2023-10-20 18 瀏覽
Pizza maru韓風吹到海港城,新店可以飽覽維港海景,室內裝修繽紛多彩,播放韓星潮歌,氣氛勁好!唔怪之得咁多人排,中午時間座無虛席,直到下午三點幾鬆動啲。餐廳主打招牌手工薄餅同韓式炸雞,仲有各種fusion美食,真係好吸引!群蟹派對Regular 10寸💰163HKDLarge 13寸 💰193HKD佢以海鮮為主題,有非常豐富嘅蟹肉,薄餅薄厚適中,配上燒烤醬,而餅底係蕃茄醬底,又薄又脆,上面加咗鮮蝦、紫洋蔥、燈籠椒、粟米、木魚花、BBQ醬,酸忌廉醬、意大利香芹、蘑菇同馬蘇里拉芝士,口感層次非常豐富。中午仲有set lunch跟埋野飲,加💰15HKD仲可以跟埋是日餐湯或田園沙律,真係好抵食。青醬蒜蝦意粉💰93HKD青醬醬汁creamy清新,色澤翠綠,意粉掛汁充滿羅勒葉同牛油香氣,經過烤過嘅大蝦仁非常香口多汁。蜂蜜蒜泥炸雞 💰123HKD 6件 💰223HKD 12件有好多不同風味嘅炸蝦,睇到眼花都未揀到。最後揀咗最愛嘅蜂蜜蒜泥口味,佢充滿甜蜜同蒜香的味道。炸雞賣相已經好吸引。金黃酥脆,而且外脆內嫩,每一口咬下去都能聽到嘅香脆聲音。配合蜂

群蟹派對
Regular 10寸💰163HKD
Large 13寸 💰193HKD

青醬蒜蝦意粉💰93HKD

蜂蜜蒜泥炸雞 💰123HKD 6件
💰223HKD 12件
有好多不同風味嘅炸蝦,睇到眼花都未揀到。
最後揀咗最愛嘅蜂蜜蒜泥口味,佢充滿甜蜜同蒜香的味道。炸雞賣相已經好吸引。金黃酥脆,而且外脆內嫩,每一口咬下去都能聽到嘅香脆聲音。配合蜂蜜蒜泥醬汁,很有風味。

呢間既Pizza 真係正,今日行經LCX 見呢度開左~ Pizza Maru ~ 即時諗到佢地既Pizza 就流口水啦,一於入去食返個Lunch 先。餐廳淺色木系色調為主,坐近窗邊仲可以一邊食野一邊欣賞維港海景。泡菜海灣芝加哥Pizza 餅底係餐廳特制,食落好鬆軟,又有營養。芝加哥薄餅底入邊有夾心芝,係Double Mozzarella 🧀 ,一拉開勁多芝士呀😍😍批邊仲加咗蜜糖同埋杏仁,口感層次再一度提升。而Pizza 配料超豐富、個泡菜蛋黃醬夾埋呢配菜,好出色。另外再叫左個lunch Set,滋味泡菜牛肉飯再配小食酥炸生蠔。個焗飯好香牛肉味,又有脆口既芝士,飯又粒粒分明,唔錯呀。酥炸生蠔,外脆內Juicy 👍Peach lime iced tea,好清香,唔會太甜。 而杯咖啡🥤好香呀。

泡菜海灣芝加哥

批邊仲加咗蜜糖同埋杏仁,口感層次再一度提升。

而Pizza 配料超豐富、個泡菜蛋黃醬夾埋呢配菜,好出色。

• 泡菜海灣芝加哥pizza
1K
自從吃過Pizza Maru 後,我簡直覺得它就是Pizza界的天花板。早前收到了bff whatsapp相片, 大家不約而同都想到這裏吃薄餅,順理成章就來開餐。Lunch menu 有意大利飯、意粉、薄餅等選擇,奉送本季限定冰茶或汽水。泡菜海灣芝加哥這個薄餅的賣點是蜜糖杏仁邊,而且用上雙倍Mozzarella cheese,還有芝士條及忌廉芝士慕絲,所以芝士味道巨濃郁,拉絲效果較一般pizza明顯,內裏還放了大量配料,如:炒洋蔥、磨菇、鮮蝦、蟹肉棒、菠蘿、粟米、火腿、燈籠椒等等,非常豐富,而pizza內特別加了泡菜蛋黃醬,但完全沒有一點辣味,相反,味道有點像千鳥醬,入口味道甜甜酸酸,能中和芝士的膩滯感,推介。青醬蒜蝦意粉說實,我真的超愛這個青醬蒜蝦意粉,幾乎每次來這裏也會點來吃,入口有濃濃的蒜泥及羅勒香味,意粉煙韌彈牙,加上內裏放了洋蔥及菇粒,很有口感,鮮蝦煎香後,惹味又爽口,與意粉超搭。蜆肉紫菜奶油意大利飯平日吃到的意大利飯,口感偏硬,不太適合香港人吃,這個剛好相反,飯粒軟硬適中,而且被滿滿的奶油包著,口感香滑濕潤;蜆肉份量雖然不多,但每隻都飽滿鮮味,而紫菜、洋蔥粒及菌粒,令口感及

泡菜海灣芝加哥

青醬蒜蝦意粉

蜆肉紫菜奶油意大利飯
平日吃到的意大利飯,口感偏硬,不太適合香港人吃,這個剛好相反,飯粒軟硬適中,而且被滿滿的奶油包著,口感香滑濕潤;蜆肉份量雖然不多,但每隻都飽滿鮮味,而紫菜、洋蔥粒及菌粒,令口感及味道變得更豐富,值得一試。

Guava Juice
石榴汁的味道非常清新,果味濃郁,酸酸甜甜的,既解喝又能幫助消化。

Pizza Maru 成日食,新分店有新menu幾好,夜晚又可以對住維港睇食炸雞。最中意呢度既炸雞堅係新鮮炸出黎,完全熱到拎唔起,外脆內嫩,保持到juicy既口感,新口味魚香青椒炸雞,你以為佢重口味但又大反轉地清爽,醬油炸雞甜甜地,虎皮青椒唔辣又解膩,鯷魚干帶點鮮味,完全係good try 黎,不錯。Pizza 一貫係我最中該既太陽蕃茄芝加哥,雙倍馬蘇里拉芝士塞滿pizza表面同包邊,啖啖都超級香醇既奶香,配埋適量既辣肉腸,番茄又開胃,係會難得地一 slice 接一slice 地食。食埋啲咁重口味嘅嘢梗係要嗌嘢飲,makgeolli sprike既米酒香出啲,芒果就似果酒。💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐📍Pizza Maru (海運大廈)🏠 尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX 3樓34號舖💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐#hkfood #hkfoodblogger #hkfoodreview #hkig #hkfoodie #foodstagram #eatstagram #brunch #foodblog #getinmybelly #heresmyfood #food

💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
📍Pizza Maru (海運大廈)
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

#hkfood #hkfoodblogger #hkfoodreview #hkig #hkfoodie #foodstagram #eatstagram #brunch #foodblog #getinmybelly #heresmyfood #foodporn #foodreview #foodhunt #travelhk #必食 #必食推介 #美食 #美食推薦
#厚批 #酒 #makgeolli #米酒 #chicago #pizzamaru #炸雞 #韓國料理 #pizza #打卡 #马格利酒
  • makgeolli
  • 太陽蕃茄芝加哥
2023-10-16 20 瀏覽
👈🏻Pizza Maru#japjapjap_尖沙咀#japjapjap_韓國菜薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊) $223味道極度濃郁嘅pizza😘炭燒雞塊炭香味十足非常乾身一啲油立立嘅感覺都冇餡料非常足夠充滿芝士內餡加上煙韌同埋微脆的餅底食落滿足感十足蜂蜜牛油秘製炸雞 $118甜而鬆脆非常惹味🥳外脆內軟一口咬落去肉汁有一種即時奪口而出嘅感覺加上恰到好處的調味粉令炸雞食落口更香更甜相當滋味韓風蟹肉塔 $153蟹肉塔有大量蟹肉 椰菜 青瓜 牛油果 泡菜蛋黃醬 酸忌廉醬配埋黑米烤薄餅 ❣️黑米烤薄餅面頭仲有啲巴馬臣芝士 就咁食就少少香脆 但係就會有啲乾身記得放啲蟹肉一齊食 啖啖蟹肉鮮味十足 加埋啲檸檬汁 成件事更加fresh椰菜 青瓜同埋牛油果就令口感更加豐富Pineapple Ade $48好開胃嘅梳打🤩充滿氣泡感菠蘿味突出甜度啱啱好夏天飲一流吖Gentleman Lager HH $59係Pizza maru極力推薦同honey butter fried chicken嘅黃金配搭💕酒味甘醇麥味十足一口炸雞一口酒簡直係令人大快朵頤無負其gentleman嘅稱號Overall食評最高5粒🌟)
👈🏻Pizza Maru

📌回頭度:🌟🌟🌟🌟🌟
📌環境:🌟🌟🌟🌟
📌服務:🌟🌟🌟🌟
2023-10-16 981 瀏覽
芝士控朋友帶咗我黎呢間韓式pizza炸雞店,食佢地個鋪滿芝士嘅拉芝pizza。餐廳位於海港城,仲可以睇到超靚嘅迷人海景。佢哋呢到嘅pizza除咗款式多,批邊都有好多款選擇,除咗普通批同芝心批,仲有曲奇批邊同摩卡批邊等等。而且整pizza嘅麵團係用咗黑米、綠茶、小球藻同其他天然穀物製成,口感煙韌軟熟仲好健康。韓國烤肉芝加哥 $223我哋叫咗呢款烤肉芝加哥pizza,以番茄醬為基底嘅批底上面鋪咗滿滿一層芝士,包括雙倍馬蘇里拉芝士、芝士條同巴馬臣芝士。面頭加埋韓式烤牛小排、辣肉腸同番茄,仲有芝心批邊,認真芝味。重點係佢個拉芝效果,拉到勁長都唔會斷,睇見已經留哂口水,芝士控一定唔可以錯過。玫瑰炒年糕炸雞 (6件) $148海港城分店限定嘅呢款炸雞,用上辣醬加鮮奶油做成嘅韓式玫瑰醬配搭煙靭炒年糕同外脆內軟炸雞,香辣惹味。Mango Grapefruit / Peach Ade $48@飲品就叫咗兩杯Ade,以果味糖漿配搭有汽lemonade。桃味比較香甜,芒果西柚味就酸酸甜甜咁,夠哂解渴。。。Pizza Maru (海運大廈) (尖沙咀)尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX 3樓34號舖。

韓國烤肉芝加哥 $223

玫瑰炒年糕炸雞 (6件) $148

尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX 3樓34號舖

2023-10-12 32 瀏覽
Pizza Maru (海運大廈) (尖沙咀).大家如果想食韓國菜又想食西餐,pizza maru非常推薦.蜜糖柚子八爪魚沙律.叫個沙律作為前菜,蜜蜂柚子作醬汁,八爪魚新鮮又有咬口,以及大量沙律菜.蟹肉飛魚子意粉.大量蟹肉碎,飛魚子微微脆卜卜,白汁意粉好香!.群蟹派對.四個人叫左個大,平均每人有兩件蟹肉碎係面,另有鮮蝦好爽口紫洋蔥,bbq醬加酸忌廉作為醬汁又非常之夾.甜辣炸雞.二百分推薦,即炸上枱切開仍然出煙炸粉薄脆唔厚,甜辣醬勁惹味.Pizza Maru (海運大廈) (尖沙咀)尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX 3樓34號舖
Pizza Maru (海運大廈) (尖沙咀)
大家如果想食韓國菜又想食西餐,pizza maru非常推薦

蜜糖柚子八爪魚沙律

蟹肉飛魚子意粉
大量蟹肉碎,飛魚子微微脆卜卜,白汁意粉好香!

群蟹派對
四個人叫左個大,平均每人有兩件
蟹肉碎係面,另有鮮蝦好爽口
紫洋蔥,bbq醬加酸忌廉作為醬汁又非常之夾

甜辣炸雞
二百分推薦,即炸上枱切開仍然出煙
炸粉薄脆唔厚,甜辣醬勁惹味
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈LCX 3樓34號舖