2024-04-23 10 瀏覽
依排天氣開始轉熱,最啱就係食啲涼涼哋嘅嘢。冇咩胃口最啱就係食沙律。嚟到朗豪坊依間舖頭,位置都比較開陽。嗌咗四款配菜嘅沙律,揀咗雞胸,紅腰豆,蛋沙律,同埋蕃茄仔。菜底仲有得揀羅馬生菜或者係雜菜為咗食多啲唔同種類嘅菜,所以就揀咗雜菜。醬汁方面就揀咗柚子醋,比較開胃。食落啲菜都幾新鮮,不過可能啲汁就有啲聚晒喺底度,可能下次叫分開上會開心啲。其他味道都不錯。
沙律
沙律
2024-04-20 9 瀏覽
🤑價錢約$100-200 🪑係商場比較open ge area 食可以自己self service拎餐具同酙水🍔 芝味牛肉漢堡 $33見係新出就試吓 價錢好抵 比得上mcdonald🤭 個包唔會太硬 如果想普通食d fast food 呢個幾啱🥪 蝦兵蟹將鐵板三文治 $68呢個好豐料好厚 主角軟殻蟹同吉列蝦都幾香口🍤 入面仲有青木瓜沙律同泰式酸辣蛋黃醬 營養都幾均衡🥗 自選細沙律 $58今次揀左雞肉、火腿、豬手、鴨胸配胡麻沙律醬同羅馬生茶 幾種肉質都算高質 而且個量都幾多 各種肉舖滿成個面 🍰 日本白桃吉士忌廉法式吐司 $58呢個甜品都有驚喜 吐司入面有吉士都幾特別 上面仲有雪糕 🍦 而且白桃都幾甜🍑 呢個要整耐少少 預番15分鐘倒先有🥛 伯爵茶鮮奶 $42係出面比較少見呢個配搭 主要係落左d糖漿配鮮奶 所以無得叫少甜 服務員點餐果陣都有提醒

🤑價錢約$100-200

呢個甜品都有驚喜 吐司入面有吉士都幾特別
上面仲有雪糕 🍦 而且白桃都幾甜🍑
呢個要整耐少少 預番15分鐘倒先有

🥛 伯爵茶鮮奶 $42
同朋友行街,路過見到呢間,就入去點左個餐~遊日懶人鐵板三文治烘低三文治,夾住香脆吉列和牛漢堡、照燒帆立貝、芝士、生菜,有他他醬同香蒜檸檬蛋黃醬,都幾JUICY🤤👍🏻佢仲有好多其他款式,下次可以再試下!招牌:芝士燒豬扒蘋果醬焗飯濃濃拉絲芝士,岩晒芝士控既朋友!豬扒份量都幾多,加埋濃濃蘋果醬,成個焗飯都有微香蘋果加芝士,成個飯甜甜地咁都幾特別~拿坡里薄餅薯條SHAKE粉加入薯條,其實似番茄加燒烤味,酸酸甜甜咁,濃味,我朋友秒清左!大甲香芋麻薯Croffle打卡之選!軟綿綿口感,芋泥加牛角包酥,唔會好甜,好食!奧利奧沙冰surprisingly唔會太甜,凍凍地解膩~店員仲話下次去太古城分店HAND3AG the table 消費滿$100送$30現金券!
同朋友行街,路過見到呢間,就入去點左個餐~
遊日懶人鐵板三文治
烘低三文治,夾住香脆吉列和牛漢堡、照燒帆立貝、芝士、生菜,
有他他醬同香蒜檸檬蛋黃醬,都幾JUICY🤤👍🏻
佢仲有好多其他款式,下次可以再試下!
招牌:芝士燒豬扒蘋果醬焗飯
濃濃拉絲芝士,岩晒芝士控既朋友!
成個飯甜甜地咁都幾特別~
拿坡里薄餅薯條
大甲香芋麻薯Croffle
打卡之選!軟綿綿口感,芋泥加牛角包酥,唔會好甜,好食!
奧利奧沙冰
surprisingly唔會太甜,凍凍地解膩~

2024-04-12 13 瀏覽
🥣秘裝芝味牛肉漢堡包🥣:💰$33好足料!有生菜/芝士/番茄/煙肉同牛肉塊,個包有用牛油烘過,質感軟熟,塊牛肉係真肉感有少少散,煙肉煎至香脆,一啖咬落去肉汁滿滿。🥣芝士吉列魚柳Pizza風忌廉醬焗螺絲粉🥣:💰$68即叫即焗,鋪滿芝士配忌廉汁,有一塊炸魚柳,魚肉厚身又脆,有真番茄肉、粟米、腸仔,配埋番茄醬底螺絲粉,份量多,足料又好味😋🥣拿坡里薄餅薯條🥣:💰$32係偏幼既薯條,上碟已經shake 好晒秘製調味粉,pizza口味較似番茄味+燒烤味既合體,酸酸甜甜咁幾特別。🥣自家制蟹肉忌廉餅🥣:💰$38一份有三塊,都算大舊,外脆內creamy ,一咬就有滿滿蟹肉忌廉餡,係小食之選~🥤白桃乳酪沙冰🥤:💰$42白桃乳酪味濃,味道唔假,有少少碎冰口感,十分清爽!🥤伯爵茶鮮奶🥤:💰$42鮮奶有淡淡伯爵茶味,選用伯爵茶syrup 調配,甜度固定,但唔會好甜。
🥣秘裝芝味牛肉漢堡包🥣:💰$33

🥣芝士吉列魚柳Pizza風忌廉醬焗螺絲粉🥣:💰$68

🥣拿坡里薄餅薯條🥣:💰$32

🥣自家制蟹肉忌廉餅🥣:💰$38

🥤白桃乳酪沙冰🥤:💰$42

白桃乳酪味濃,味道唔假,有少少碎冰口感,十分清爽!

🥤伯爵茶鮮奶🥤:💰$42

2024-04-11 9 瀏覽
之前幾次去朗豪坊已經見到呢間HAND3AG 都人山人海😀見到期間限定秘製芝味牛肉漢堡包價錢唔係貴,一於試吓🍔🤪另外朋友仔仲嗌左芝士野菌雞肉螺絲粉 、脆脆芝士蝦球、香脆炸雞塊 、H3 自家手切薯條、Salad bar。秘製芝味牛肉漢堡包,雖然價錢唔貴,但係比足料,除咗有手打牛肉漢堡扒之外,仲有煙肉、生菜、烤蕃茄、車打芝士,要講到最特別一定係加咗H3燒烤醬同埋特製漢堡醬😋我朋友覺得最好味就係芝士野菌雞肉螺絲粉,在場見到有唔少客人食緊,佢即叫即整,要等15分鐘先有得食😋佢加咗大量嘅厚鋪芝士,有勁大滿足嘅拉絲感😋循例出嚟食飯都想嗌個菜食吓,Salad bar就滿足到我哋嘅需求,除咗有羅馬生菜/混合沙律菜🥬可以選擇,Top都有20款咁多,呢個沙律吧一定可以滿足到你嘅需求!炸物就正正常常,H3 自家手切薯條最為出色!店員提醒我哋,佢哋仲有另一間HAND3AG the table分店喺太古城,消費滿$100即送$30現金券供下次使用,仲叫我哋去埋太古分店試吓🤪✣ 秘製芝味牛肉漢堡 $33✣ 芝士野菌雞肉螺絲粉 $68✣ 脆脆芝士蝦球 $38✣ 香脆炸雞塊 $32✣ H3 自家手切薯條(M) $25
之前幾次去朗豪坊已經見到呢間HAND3AG 都人山人海😀

炸物就正正常常,H3 自家手切薯條最為出色!

✣ 秘製芝味牛肉漢堡 $33
✣ 芝士野菌雞肉螺絲粉 $68
✣ 脆脆芝士蝦球 $38
✣ 香脆炸雞塊 $32
✣ H3 自家手切薯條(M) $25
✣ Salad bar $58 / s 𝟺 ᴛᴏᴘᴘɪɴɢs
- 羅馬生菜
- 煙蜜糖火腿
- 德式烤豬手
- 煙燻鴨胸肉
- 日本蛋沙律
- 焙煎胡麻沙律醬
2024-03-27 26 瀏覽
漢堡,之前就同大家介紹過銅鑼灣時代廣場附近既高質義式漢堡店ᴇxᴏᴛɪᴄᴀ ɢᴇʟᴀᴛᴇᴀ ,平民添福漢堡,今次同大家介紹既系一間高質西餐品牌 一 HAND3AG @hand3ag🌟遊日懶人鐵板三文治 $73三文治烘低,入面有炸得香脆既吉列和牛漢堡、照燒帆立貝、芝士、生菜配埋他他醬、香蒜檸檬蛋黃醬 好豐富好滿足🤤👍🏻🌟慢調撕理食肉獸漢堡 $33漢堡入面有滿滿既慢煮手撕豚肉之外仲有炸得香脆既炸洋蔥圈、爽脆既甘藍菜配埋特制燒烤醬好惹味🤤👍🏻🌟薯條 (BBQ) $32薯條炸得香脆,有d似熱浪薯片味🌟芝士燒豬扒蘋果醬焗飯 $78滿滿既拉絲芝士 超邪惡 豬扒肉味濃 加埋蘋果醬令成個焗飯有芝士香之餘仲甜甜地 好好味 🤤👍🏻🌟粒粒蜜桃檸檬特飲 $38酸酸地幾開胃📍HAND3AG (朗豪坊)地址:旺角亞皆老街8號朗豪坊B2樓26-27號舖*太古城分店HAND3AG the table 消費滿$100即送$30現今券。#旺角 #漢堡 #薯條 #三文治 #覓食旺角 #旺角食乜好 #遊日懶人鐵板三文治 #粒粒蜜桃檸檬特飲 #慢調撕理食肉獸漢堡 #芝士燒豬扒蘋果醬焗飯#ʜᴋɪɢ ʜᴋɪɢᴇʀ #ʜᴀɴᴅ3ᴀɢ

🌟遊日懶人鐵板三文治 $73

🌟慢調撕理食肉獸漢堡 $33

🌟薯條 (BBQ) $32
薯條炸得香脆,有d似熱浪薯片味

🌟芝士燒豬扒蘋果醬焗飯 $78

🌟粒粒蜜桃檸檬特飲 $38
酸酸地幾開胃

📍HAND3AG (朗豪坊)
地址:旺角亞皆老街8號朗豪坊B2樓26-27號舖

#ʜᴋɪɢ ʜᴋɪɢᴇʀ #ʜᴀɴᴅ3ᴀɢ #ʜᴏɴɢᴋᴏɴɢғᴏᴏᴅɪᴇ
2024-03-16 16 瀏覽
個底咁燶都serve ⋯問佢小朋友食嫁可唔可以換,佢話再整都差唔多,可以無咁燶但入面可能係凍嫁其實個面都係咁不過無咁燶,溝通唔到,即係如果換就要食凍嘅,咁我自己切走算⋯好似駁你睇唔到個下衰,整燶咗咪整過塊囉
個底咁燶都serve ⋯
問佢小朋友食嫁可唔可以換,
佢話再整都差唔多,可以無咁燶但入面可能係凍嫁
其實個面都係咁不過無咁燶,
溝通唔到,即係如果換就要食凍嘅,
咁我自己切走算⋯

好似駁你睇唔到個下衰,整燶咗咪整過塊囉
原來朗豪坊B2有間專食沙律同三文治既食店,出街食飯經常大魚大肉偏heavy,是夜同frd子來一夜輕食,諗好食咩就到cashier落單 之後自行搵位,通知機響就可以取餐🥪蝦兵蟹將鐵板三文治 $68用鐵板煎香包面,夾著 軟殼蟹 手打蝦餅 大量青木瓜沙律,加埋蒜檸檬 x 泰式酸辣既蛋黃醬,酸甜微微辣的 非常惹味 🇪🇸脆炸西班牙燴飯球 $38一份有5粒,炸得透澈又唔會乾爭爭 每粒都保持到脆脆面 🥗自選沙律(大) $68菜底揀左混合沙律菜 新鮮爽脆 有酒店級水準大沙律可選5種配料: 🐷德式烤豬手咸香Q彈 嫩肉彈牙 唔會又硬又乾🥚日本蛋沙律的蛋白切得較一般大 食既時候無需拌入沙律 可以拮起一口一粒 🍊蜜柑入口爆汁 清甜而JUICY成口感大變調🧀專登揀車打芝士同🔥烤核桃作為小配料 佢地既口感同味道都有各自特點 大對比為整體帶來更多層次日本柚子油醋醬有微微柚子香滲出,而且少少甜酸令成個沙律既味道融和得更好😌覺得自己揀得好好 非常滿意呢個組合💚🫶🏻💚💚當然佢地個質素都出色先有效果🍑日本白桃乳酪沙冰 $42食到粒粒白桃果肉,飲落 口感係由真乳酪打成 一定唔係乳酸飲品,唔會好甜,沙冰入口仍飲到少少碎冰🥐檸

之後自行搵位,通知機響就可以取餐

🥪蝦兵蟹將鐵板三文治 $68

🐷德式烤豬手咸香Q彈 嫩肉彈牙 唔會又硬又乾
🍊蜜柑入口爆汁 清甜而JUICY成口感大變調

🍑日本白桃乳酪沙冰 $42

🥐檸檬Croffle $34
Croffle口感酥脆 極香牛油味,表面鋪上一層厚滑的cream,中層酸酸甜甜的檸檬醬平衡了膩感,出色

* 份量唔少 兩個人食都覺得好夠

• 蝦兵蟹將鐵板三文治
  • 脆炸西班牙燴飯球
  • 檸檬Croffle
2024-03-11 18 瀏覽
HAND3AG @hand3ag旺角亞皆老街8號朗豪坊B2樓26-27號舖新鮮即製 HAND3AG 人氣鐵板三文治呢間鐵板三文治店係我bookmark咗一段時間嘅餐廳!!餐廳除左主打創新鐵板三文治,仲有多款小食、甜品同健康沙律碗等歐陸監獄鐵板三文治🥪 $ 58一上枱已經聞到好香🤤 麵包烘到金黃色好脆口中間餡料真系好多 食落口感超豐富 邊食仲可以邊爆哂d餡出黎 HAHAH三文治裡面有卡邦尼通粉、蕃茄肉丸、炸薯餅、熔岩芝士、煎荷包蛋真係好邪惡 好超值 AHHHHHH!!Oppa炸雞鐵板三文治🥪 $52餡料甜辣炸雞、芝士、酸蘿蔔絲、泡菜、生菜炸雞肉質嫩滑juicy 外層沾滿甜辣既韓式辣醬配合埋爽脆酸甜蘿蔔絲形成強烈對比 口感豐富芝士燒豬扒蘋果醬焗飯 $78即叫即焗 豬扒飯好足料 食落好嫩好淋身加埋蘋果醬一流 酸酸甜甜惹人喜愛芝士野菌雞肉焗螺絲粉 $68呢款冇得輸呢!芝士超級多堅邪惡架雞肉都係一樣juicy 十分推薦大家去試尤其係芝士控 #香港餐廳 #香港打卡 #香港小店 #吃貨 #食好西 #旺角美食 #mongkok #旺角 #HAND3AG #三文治 #香港美食
HAND3AG @hand3ag
旺角亞皆老街8號朗豪坊B2樓26-27號舖

新鮮即製 HAND3AG 人氣鐵板三文治

呢間鐵板三文治店係我bookmark咗一段時間嘅餐廳!!

歐陸監獄鐵板三文治🥪 $ 58
一上枱已經聞到好香🤤 麵包烘到金黃色好脆口
真係好邪惡 好超值 AHHHHHH!!

Oppa炸雞鐵板三文治🥪 $52
餡料甜辣炸雞、芝士、酸蘿蔔絲、泡菜、生菜
炸雞肉質嫩滑juicy 外層沾滿甜辣既韓式辣醬

芝士野菌雞肉焗螺絲粉 $68
呢款冇得輸呢!芝士超級多堅邪惡架
雞肉都係一樣juicy 十分推薦大家去試尤其係芝士控

2024-02-22 42 瀏覽
我哋今次嚟到朗豪坊搵嘢食🍴,呢度地鐵站一出就已經有輕食舖😆。簡單食三文治🥪、fancy法式窩夫🇫🇷、小食🍝都好啱。而且呢度嘅三文治都係即叫即整🔥,呢度嘅汽水仲可以免費添飲添😍。.🥪遊日懶人鐵板三文治($73)裏面有和牛漢堡扒🐮,同埋帆立貝🌊。漢堡扒外層仲要炸脆咗💥,配埋新鮮爽脆嘅生菜🥬,口感好夾,而且漢堡扒嘅份量超級厚🐄,咬落去滿滿嘅漢堡肉,配埋鬆軟嘅麵包🍞好好食。.🍓士多啤梨吉士忌廉法式多士($48)呢度嘅法式多士真係超級吸引😍,面層有滿滿濃郁嘅吉士醬🍦,而且仲有好多片士多啤梨果蓉🍓,配埋士多啤梨醬、雲呢拿雪糕🍨、杏仁片,冰火交融❄️,又有水果嘅酸甜香味😋,真係好吸引。.🧀芝士吉列魚柳Pizza風忌廉醬焗螺絲粉($68)裏面嘅拉絲芝士份量非常多🫕,視覺效果好正,而且芝士味都好濃🤤。裏面嘅螺絲粉令到芝士同肉醬都掛咗喺螺旋紋上面🍝,配埋魚柳好滿足🐟。
🥪遊日懶人鐵板三文治($73)
🍓士多啤梨吉士忌廉法式多士($48)
🧀芝士吉列魚柳Pizza風忌廉醬焗螺絲粉($68)
2024-02-21
2024-02-16 34 瀏覽
見朗豪坊地庫有間專食鐵板三文治🥪為主既餐廳🍴仲有甜品多士食,好似幾特別🥰😉一於就食呢間😁餐廳以自助形式,先點餐付款再自行取餐。仲有提供洗手機,方便用手食三文治🥪唔驚手污糟喇☺️🥓黃金煙肉芝士三文治🥪🧀️:好厚層既滑蛋放滿芝士溶,好邪惡😈煙肉煎到好香脆,三文治仲索哂啲香油,食落夠哂滋味。🍤 蝦兵蟹將三文治🥪呢款口感夠哂豐富,有軟殻蟹同蝦餅。加上有生菜🥬同青木瓜沙律 解膩,清新感覺。幾特別芝士野菌雞肉焗螺絲粉🧀️鐘意食芝士就岩哂,勁多芝士同野菌,食落好重菇味又creamy雞肉焗完又唔會好乾,都幾juicy .甜品🍧 士多啤梨🍓吉士忌廉法式吐司🍞賣上幾靚😃士多啤梨果肉🍓配吉士醬夠哂甜呀,要配埋吐司一齊食就無咁膩喇。食哂成個非常飽!

餐廳以自助形式,先點餐付款再自行取餐。
仲有提供洗手機,方便用手食三文治🥪唔驚手污糟喇☺️

🥓黃金煙肉芝士三文治🥪🧀️:

好厚層既滑蛋放滿芝士溶,好邪惡😈
煙肉煎到好香脆,三文治仲索哂啲香油,食落夠哂滋味。

🍤 蝦兵蟹將三文治🥪

呢款口感夠哂豐富,有軟殻蟹同蝦餅。
加上有生菜🥬同青木瓜沙律 解膩,清新感覺。幾特別

芝士野菌雞肉焗螺絲粉🧀️

雞肉焗完又唔會好乾,都幾juicy .

甜品🍧
士多啤梨🍓吉士忌廉法式吐司🍞
賣上幾靚😃

食哂成個非常飽!
這間主打不同口味的三文治,還有各種輕食和甜品,不過爆餡三文治肯就是這裡最吸引人的地方了!歐陸地獄鐵板三文治(58元)口感非常豐富的一款,有外脆內軟的脆薯餅,多汁鬆化的番茄肉丸,還有芝士味香濃的卡邦尼通心粉,還額外多加了熔岩芝士和流心荷包蛋,吃起來就更加多汁和香濃!黃金煙肉芝士鐵板三文治(48元)黃金就是指日式厚滑蛋,口感非常嫩滑,有蛋香,而且份量真的挺多的,配煎得香脆的鹹香煙肉和脆嫩的生菜,非常搭!日本白桃吉士忌廉法式吐司(58元)單看外表就很吸引了,上面鋪滿了白桃和吉士忌廉,還有一球的雲呢拿雪糕!白桃吃起來非常香甜,吉士忌廉就有點像薯條蓉的質感,挺有趣的!底下的法式吐司吸飽了牛奶和蛋汁,口感鬆軟多汁!風味薯條(L)(32元)大份薯條比想像中要多。而且都是粗薯條,吃起來更過癮。奧利奧沙冰看到這個顏色就知道這杯的味道有多濃了,奧利奧的味道很濃香,沙冰冰爽!

歐陸地獄鐵板三文治(58元)

黃金煙肉芝士鐵板三文治(48元)

日本白桃吉士忌廉法式吐司(58元)

風味薯條(L)(32元)

大份薯條比想像中要多。而且都是粗薯條,吃起來更過癮。

奧利奧沙冰

2024-02-09
2024-01-25 29 瀏覽
今日同朋友去左HAND3AG 食野作為麵包控, 梗係要試下餐廳主打嘅爆餡鐵板三文治蝦兵蟹將鐵板三文治麵包烤香左, 包身鬆軟, 入面有軟殼蟹, 吉列手打蝦餅, 炸到脆卜卜, 超滿足, 配埋青木瓜絲沙律, 酸酸地, 餡料豐富😋Oppa炸雞鐵板三文治三文治加咗泡菜, 醋漬紅蘿蔔,蘿蔔絲, 好開胃, 配撘燒烤醬等, 呢種配搭夠晒韓式士多啤梨吉士忌廉法式土司French toast浸過蛋漿, 蛋香味濃郁, 吐司比較濕潤, 面頭既士多啤梨香甜, 幼滑既cream, 加上半溶雪糕, 夠晒邪惡👿自家製蟹肉忌廉餅炸到金黃色, 入面超多蟹肉, 夠creamy 👍日本白桃乳酪沙冰沙冰好幼滑, 好香桃味, 質感濃厚 🍑
今日同朋友去左HAND3AG 食野
作為麵包控, 梗係要試下餐廳主打嘅爆餡鐵板三文治

蝦兵蟹將鐵板三文治

Oppa炸雞鐵板三文治

士多啤梨吉士忌廉法式土司

自家製蟹肉忌廉餅
炸到金黃色, 入面超多蟹肉, 夠creamy 👍

日本白桃乳酪沙冰
沙冰好幼滑, 好香桃味, 質感濃厚 🍑
2024-01-21 32 瀏覽
同朋友一齊做完運動,黎到朗豪坊搵食,見到一間以健康/輕食為主題的餐廳。餐廳主打三文治🥪、沙律及一些焗飯選擇Guru Guru🤩咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治 $62配有~Buttermilk 炸雞塊、燒菠蘿、岩溶芝士、烤蕃茄、脆生菜、他他醬、特製奇妙醬炸雞炸得非常脆口及Juicy 配有一大塊烤過的菠蘿,非常之解油膩。友人說非常滿足。🤤Salad Bar x L size 5 toppings 5款配料 $68- 混合沙津菜- 配料:自家製烤雞肉、日本蛋沙律、車打芝士、枝豆、杏仁片混合沙律菜底有好多菜,蛋好香,烤雞肉好嫩滑,枝豆是不常見的配料,很夾👍🏻店內有幾名客人都是運動員後來補充蛋白質及碳水化合物。😍士多啤梨吉士忌廉法式吐司 $48士多啤梨吉士很香濃,並不太甜🤤吐司香軟鬆化🤤🤤自家製蟹肉忌廉餅 $38 (3pcs)蟹肉忌廉,多到滿瀉😬西瓜蘆薈檸檬特飲 $38食完炸物,飲一啖新鮮的檸檬🍋加上西瓜汁及蘆薈粒,很清涼解渴😋推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

同朋友一齊做完運動,黎到朗豪坊搵食,見到

一間以健康/輕食為主題的餐廳。

餐廳主打三文治🥪、沙律及一些焗飯選擇

Guru Guru

🤩咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治 $62

配有~Buttermilk 炸雞塊、燒菠蘿、岩溶芝

士、烤蕃茄、脆生菜、他他醬、特製奇妙醬

炸雞炸得非常脆口及Juicy 配有一大塊烤過的菠

蘿,非常之解油膩。友人說非常滿足。

- 混合沙津菜
- 配料:自家製烤雞肉、日本蛋沙律、車打芝士、枝豆、杏仁片

混合沙律菜底有好多菜,蛋好香,烤雞肉好嫩

滑,枝豆是不常見的配料,很夾👍🏻

店內有幾名客人都是運動員後來補充蛋白質及

碳水化合物。😍

士多啤梨吉士忌廉法式吐司 $48

士多啤梨吉士很香濃,並不太甜🤤吐司香軟鬆化🤤🤤

自家製蟹肉忌廉餅 $38 (3pcs)

蟹肉忌廉,多到滿瀉😬

西瓜蘆薈檸檬特飲 $38

食完炸物,飲一啖新鮮的檸檬🍋加上西瓜汁及

蘆薈粒,很清涼解渴😋

推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2024-01-19 43 瀏覽
今日放工想食得冇咁Heavy,行過旺角朗豪坊地庫見到有間一路都想試的輕食店 - 《HAND3AG》🔸蝦🦐兵蟹🦀將三文治相對餡料多到爆瀉,有鬆脆的軟殼蟹🦀,脆炸蝦餅,仲有青木瓜沙律,味道酸酸甜甜,再加上一大塊生菜🔸脆煙肉碎酸忌廉焗薯🥔焗薯香滑軟淋,脆脆煙肉增加口感,配上酸忌廉的焗薯感覺沒有那麼油膩🔸日本白桃🍑吉士忌廉法式吐司🍞食完鹹點食返個甜品先,賣相好靚呀,厚厚的法式吐司🍞上面鋪滿吉士忌廉醬,還有多片日本白桃🍑,再加上雲呢拿雪糕🍨,白桃鮮甜多汁,法式吐司夠鬆軟,索滿忌廉醬🔸粒粒蜜桃🍑檸檬🍋特飲🍹好多蜜桃🍑肉呀🥰!加埋檸檬🍋,酸酸甜甜又幾好飲喎!🔸熱洋甘菊薰衣草茶🍵洋甘菊加薰衣草茶好香,飲完個人好舒服呀👍🏻

🔸蝦🦐兵蟹🦀將三文治

🔸脆煙肉碎酸忌廉焗薯🥔

🔸日本白桃🍑吉士忌廉法式吐司🍞

🔸粒粒蜜桃🍑檸檬🍋特飲🍹
好多蜜桃🍑肉呀🥰!加埋檸檬🍋,酸酸甜甜又幾好飲喎!

🔸熱洋甘菊薰衣草茶🍵
洋甘菊加薰衣草茶好香,飲完個人好舒服呀👍🏻

2024-01-18