Hakata Concepts

2024-01-20 99 瀏覽
位於黃金海岸商場一樓戶外,環境好大好舒服。對出望到海,晚上有星星月亮,戶外藤椅好有小島feel,日頭嚟打咭一流。晚上係度食下野🍗,嘆返杯🍹,傾下偈,真係好chill😌,最重要唔嘈,真係可以慢慢傾。如果覺大風,有啲位有暖爐,好貼心。戶外以小食飲品為主,如果飯後嚟飲杯野Happy Hour有Buy 1 Get 1。🍽️是晚餐點:🧆章魚小丸子 $78乾身,皮較脆,味道OK。🍝明太子忌廉烏冬 $98黑碟配粉紅色醬好夢幻,面頭仲有啲花瓣做裝飾好靚。🍗吉列拼盤配他他醬 $128吉列蠔果然冇失望,蠔味好出,吉列唔太厚,好味。芝士薯餅嘅流心芝士要趁熱食,鐘意😋。有少少失望係炸蝦換左炸雞槌,不過都好食,juicy而且有造型,不過我想食蝦囉😆。🍱兒童樂園餐 $138難得有兒童餐,就童心一下啦🤣。份量唔細,有沙律,茶碗蒸,玉子燒,烏冬,炸物。雖然都係烏冬,但唔係明太子忌廉烏冬果隻,係扁身幼啲,口感唔同。🍸Hemingway Daiquiri $98非常易入口,好fresh。Rum酒底,以鮮檸汁,西柚汁調配。🍹LE Blood orange tonic $55就係有味有汽,水囉😆。

🍽️是晚餐點:
章魚小丸子

🧆章魚小丸子 $78
乾身,皮較脆,味道OK。

🍝明太子忌廉烏冬 $98
黑碟配粉紅色醬好夢幻,面頭仲有啲花瓣做裝飾好靚。

吉列拼盤配他他醬

🍗吉列拼盤配他他醬 $128

兒童樂園餐

🍱兒童樂園餐 $138

Hemingway Daiquiri

🍸Hemingway Daiquiri $98

LE Blood orange tonic

🍹LE Blood orange tonic $55
就係有味有汽,水囉😆。

2024-01-16
章魚小丸子
吉列拼盤配他他醬
兒童樂園餐
Hemingway Daiquiri
LE Blood orange tonic
2024-01-12 889 瀏覽
今日黎咗屯門約friend飲嘢chill下,佢介紹我去黃金海岸商場,話呢個天氣最適合去😆 呢位朋友識飲識食,應該信得過。黃金海岸商場有得泊車好方便,好耐冇嚟過,成個氛圍都正😍 我哋去咗一樓<Hakata Concepts>, 呢間餐廳原來有食omakase架,但原來有室外位係飲酒同食小食, 飲嘢嘅位置有架cocktail車仔,好鬼有型😎今日天氣好好,雖然係露天但座位設計唔會當風,坐出面真係好正👍 飲品有紅酒、白酒、sparkling、cocktail同冇酒精選擇,我個friend就飲咗果汁,因為揸車,我就梗係試下cocktail啦🫶🏻🌟Tommy's Margarita呢杯歷史悠久嘅雞尾酒,用咗tequila加上青檸汁等,我覺得味道都幾好,比起用橙酒做base,我更加鍾意用tequila👍🌟脆炸北海道薯條配黑松露醬飲酒緊係要食啲小食啦,份量都好多,新鮮熱辣配黑松露醬,一定惹味😍🌟章魚小丸子一碟有六粒,裏面都好足料㗎,千祈唔好一啖吞落去呀,裏面好熱㗎,好好味🥰🌟明太子忌廉烏冬個汁嘅比例啱啱好,唔算好濃烈,烏冬質素係好嘅,兩個人食實夠食😌🌟吉列拼盤配他他醬唔知係咪共用返omakase嗰邊嘅

🌟Tommy's Margarita

🌟脆炸北海道薯條配黑松露醬

🌟章魚小丸子

🌟明太子忌廉烏冬

🌟吉列拼盤配他他醬
唔知係咪共用返omakase嗰邊嘅廚房,呢度啲嘢食真係好味,尤其是炸嘢真係好出色,呢個拼盤一定要叫, 拼盤有炸蝦、吉列蠔同埋炸芝士薯餅,三樣都超正😎

原來係黃金海岸商場飲嘢係咁正,我覺得坐一樓露天地方,比坐地下其他餐廳更加好,又舒服又有私隱🫶🏻 最緊要係個feel正呀嘛,啲嘢食好味更加係bonus啦😍 下次再嚟我都會選擇呢間😎

2024-01-09
//05 12 23 晴天🌞20:00 屯門 黃金海岸商場@hakataconcepts𝑪𝒉𝒊𝒍𝒍 𝑶𝒖𝒕 ☺︎「黃金海岸」係我工作間唔時會嚟嘅地方,好鍾意呢度有種度假村嘅感覺。所以一放假,我就會去𝘤𝘩𝘪𝘭𝘭下、飲返杯,將日常嘅生活壓力,通通暫時釋放啊!🔻和風唐揚雞 (8件) HKD$98ꕀ大雞搥即叫即炸 入口非常香脆 相信炸雞控一定滿意味道少少辣但唔會過多食嗰陣夠晒惹味 好鬼邪惡🔻脆炸北海道薯條配黑松露醬 HKD$88ꕀ份量多 係我鍾意食嘅幼薯條有滿滿嘅黑松露醬 十分吸引一邊同朋友吹水 一邊嘆薯條 不知幾咁寫意🔻吉列拼盤配他他醬 HKD$108ꕀ吉列炸蠔 嫩滑、juicy紫芋甘粟薯餅 外脆內軟 香濃甘甜由於無晒吉列炸蝦 所以就補咗兩件芝士薯餅🔻北海道濃口芝士薯餅 HKD$88ꕀ外層酥脆 芝士忌廉流心 每啖都有種食緊薯蓉嘅感覺 送酒小食一流🔻𝐑𝐨𝐬𝐞𝐞 𝐇𝐨𝐞𝐠𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 HKD$98ꕀ當中會有清新嘅桑梅果香、花香及木香味飲起嚟清爽甜美 略帶微酸而且完全零苦味 🔻𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 HKD$50ꕀ口感柔順 味道微苦、回味甘甜同時亦有牛奶嘅奶香ꕀ
05 12 23 晴天🌞

份量多 係我鍾意食嘅幼薯條
有滿滿嘅黑松露醬 十分吸引
一邊同朋友吹水 一邊嘆薯條 不知幾咁寫意

🔻吉列拼盤配他他醬 HKD$108

吉列炸蠔 嫩滑、juicy
紫芋甘粟薯餅 外脆內軟 香濃甘甜
由於無晒吉列炸蝦 所以就補咗兩件芝士薯餅

🔻北海道濃口芝士薯餅 HKD$88

外層酥脆 芝士忌廉流心
每啖都有種食緊薯蓉嘅感覺 送酒小食一流

🔻𝐑𝐨𝐬𝐞𝐞 𝐇𝐨𝐞𝐠𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 HKD$98

當中會有清新嘅桑梅果香、花香及木香味
飲起嚟清爽甜美 略帶微酸
而且完全零苦味

🔻𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 HKD$50

口感柔順 味道微苦、回味甘甜
同時亦有牛奶嘅奶香

2023-12-05
2023-11-20 184 瀏覽
鐵板燒晚市一人前 (Teppanyaki Dinner Set) ($998)上次入住屯門黃金海岸酒店就已經比Hakata Concepts平台的藤波波座位所吸引~但天氣凍都係食完甘精緻的創作日式料理當晚心情超好,好滿意!絕對係生日/慶祝既不二之選先付-沖繩水雲擁有獨特的黏滑口感,配合柚子酸汁係超開胃亦好fresh的前菜鐵板蒸蛋- 半熟蘭王蒸蛋,蛋黃呈橙紅色,色澤光亮。雞蛋剪個小洞入放滿蟹肉羹同黑魚子味道令半熟蛋食落更多的層次感、豐盛&濃郁。日本帆立貝(時令海鮮)- 輕輕煎過既帆立貝厚肉鮮甜,口感紮實,夾埋紫菜食可以提鮮。甘鯛立鱗燒-甘鯛最獨特之處魚鱗都可被食用而且魚鱗可以「站起來」,鮮活貫穿始終,On top仲有紫蘇花令淡淡鮮嫩魚肉味再香少少,搭配酥酥脆脆的鱗片都真係唔錯。沙巴虎蝦- 望住虎蝦由長過手掌變到壽司大細都好有趣,虎蝦煎得好香,虎蝦既膏都冇浪費到!而係加埋落虎蝦下面係龍蝦汁意大利粥,口感食落有少少似Risotto。法國鵝肝-同樣煮得出濃郁的口感和鵝肝香氣,入口即化。磯煮蘿蔔亦成功令鵝肝易入口,冇甘heavy~十勝和牛/千歲豚- 簡單調味都已經好好食,十勝和牛細嫩多汁。我會中

十勝和牛/千歲豚- 簡單調味都已經好好食,十勝和牛細嫩多汁。我會中意十勝和牛多少少。

炒飯-餐廳話轉左岩時令的蟹膏炒飯比我地~係粒飯都有蟹膏同蛋香味,而且粒粒分明~食完都已經好飽。

味噌湯-同平時的味噌湯大同小異

最後甜品-焦糖多士作為這個套餐的尾聲真係冇得輸~極度邪惡又帶幸福~面層有滿滿的焦糖,燒得非常金黃香脆的多士再加上精緻的擺盤。如果需要蠟燭都可以request~開心~
  • 鐵板燒晚市一人前 (Teppanyaki Dinner Set)
2024-05-08 19 瀏覽
For starter, we ordered 3 types of sushi and they were juicy and fresh that melt in my mouth.We ordered the Teppanyaki Lunch Set, the seafood was fresh especially the Abalone. The lobster toast was very special and yummy. The Japan A5 Beef was served with onion which add some texture to the beef and elevate the taste🤪The lobster soup was creamy and absolutely delicious! Wanna have another one.Good food, nice place and good service. End with a cup of coffee and tofu icecream, great afternoon spen

Good food, nice place and good service. End with a cup of coffee and tofu icecream, great afternoon spend with this restaurant🙂😋
2024-03-20 103 瀏覽
第一次去呢間開左一年既日式餐館,A級服務,食物有質素,menu 都幾特別,好似薰魚。每個菜式都會介紹,份量都幾夠食,環境有小小窄但問題唔大。每個員工都好體貼食客,最後驚喜既生日蛋糕,仲有禮物送。生日去呢度食都係唔錯選擇。 一家人成個過程都食得好開心。 希望下次去又有新驚喜!
2024-03-17
生日
  • 焦糖鵝肝多士
2024-02-02 223 瀏覽
琴日收工 聽朋友約咗去黃金海岸食晚餐,今次我哋食Hakata concepts,餐廳有冇好多戶外座位 好chill😍 不過因為我哋當日落雨所以坐唔到戶外 有啲可惜 下次一定好天會再嚟🤍-酥炸北海道薯條配黑松露醬熱辣辣勁香口 黑松露味勁濃厚 簡直每一條都沾滿晒黑松露醬👍🏻😍 一邊飲酒一邊食薯條,一邊談心 真係勁chill💯 -明太子忌廉烏冬明太子醬好香 沾滿烏冬上,烏冬都幾有口感而且佢賣相有裝飾花好靚 份量都幾多下兩個女仔食啱啱好🤍-另外,我哋叫咗花束拼盤 有啲乾果點綴,仲有風味火腿 芝士同新鮮沙律菜 沙律非常新鮮 仲有配咗個沙律醬 有陣蒜味勁香😋打卡必備💯💯-飲品方面,我哋叫咗Long Island同埋叫咗杯Mocktail outside,味道甜甜地,我好重橙汁同菠蘿汁味~經典嘅Long Island,酸甜之中帶有濃郁嘅酒香,風味獨特,但係飲落非常順口,飲酒嘅話絕對係必點之一-
琴日收工 聽朋友約咗去黃金海岸食晚餐,
所以坐唔到戶外 有啲可惜 下次一定好天會再嚟🤍
酥炸北海道薯條配黑松露醬
明太子忌廉烏冬
明太子醬好香 沾滿烏冬上,烏冬都幾有口感
而且佢賣相有裝飾花好靚 份量都幾多下
兩個女仔食啱啱好🤍
另外,我哋叫咗花束拼盤 有啲乾果點綴,
打卡必備💯💯
飲品方面,我哋叫咗Long Island
同埋叫咗杯Mocktail outside,味道甜甜地,
2024-01-30
2024-01-20 132 瀏覽
Hakata Concepts地址:屯門青山公路1號黃金海岸商場1樓25A-C號舖平時比較少黎黃金海岸,今次一黎,發覺原來都幾多食肆!揀咗間好靚又有氣氛,望到成個海景既餐廳Hakata Concepts,餐廳佔用咗商場一樓兩邊,大部分座位都係室外既,室外座位有好多燈飾做裝飾,夜晚黎到相當有氣氛,而且又有音樂,座位都十分寬敞同舒服,都好適合三五知己過黎把酒言歡,盡享一番。餐廳好貼心,戶外座位比較大風,亦設有暖爐👍👍1月既夜晚都幾凍吓,有依部暖爐成個用餐體驗好咗勁多😊😊明太子忌廉烏冬 $98食物好新鮮又熱辣辣,烏冬麵條彈牙,搭配濃郁的明太子忌廉醬汁,口感豐富。而且明太子的鹹香與忌廉的滑順相互融合,味道比想像中出色😋👍👍食得出廚師既心思章魚小丸子6粒 $78章魚小丸子是一種經典的日式小吃,每粒小丸子外皮都炸到金黃酥脆,內裡係超鬆軟既章魚肉。口感絕佳!配上濃郁的醬汁和香蔥,令到成個味道更加昇華😊。無論是作為點心還是下酒菜,這6粒章魚小丸子絕對值得推薦👍脆炸棒棒雞 5件 $88炸雞既外皮炸至金黃酥脆,入口即感鮮明的香氣與多層次口感,而且食得出雞肉既鮮味,炸得出色👍👍兒童樂園 $138-是日沙律-
Hakata Concepts

-玉子燒
-茶碗蒸
-稻庭湯烏冬
-2隻吉列蝦、1隻炸棒棒雞

估唔到依度會有兒童餐,其實都好啱想輕食既人☺️。沙律清爽,玉子燒的香氣飄散開來,裡面松軟的口感和蛋香混合在一起😋茶碗蒸味道好濃郁。稻庭湯烏冬口感彈牙,湯頭鮮美。而吉列蝦和炸棒棒雞都炸得酥脆金黃👍👍

Tommy's Margarita $98
Tequila, fresh lime, agave syrup
以Tequila、新鮮的檸檬和龍舌蘭糖漿為基底,帶有酒精既辛辣感,新鮮的檸檬帶來了微酸的口感。而龍舌蘭糖漿則平衡了整體的味道。

London Essence $55
(Grapefruit & Rosemary Tonic, Blood, OrangeTonic)
今晚同朋友一起聚会,去黃金海岸商場1樓25A-C號舖.呢間Hakata Concepts 餐廳戶外露天嘅地方好大,每張枱都有籐籃梳化做分隔,仲有靓麗的燈光氛圍。很舒服漂亮嘅地方,仲可以一边吹着海風數星星。一边欣賞着靚麗嘅海景。環境好浪漫又有私隱,好適合約一班三五好友聚會談天!整體環境氣氛嚟講,Hakata Concepts嘅食物味道豐富,環境特別舒適,服務態度一流,很不錯值得一來!預約。盡情享受日式菜、清酒等餐飲體驗! 📍 Hakata Concepts ☎ 59401632 屯門青山公路1號黃金海岸商場1樓25A-C號舖
今晚同朋友一起聚会,去黃金海岸商場1樓25A-C號舖.
呢間Hakata Concepts 餐廳

預約。盡情享受日式菜、清酒等餐飲體驗!
📍 Hakata Concepts
☎ 59401632
屯門青山公路1號黃金海岸商場1樓25A-C號舖
2024-01-15 53 瀏覽
最近同另一半慶祝,去咗一間叫「Hakata Concepts」嘅餐廳,佢係一間喺屯門黃金海岸,好舒服嘅地方,仲有一個大平台可以睇到靚風景。我試咗佢哋嘅明太子忌廉烏冬($98),明太子嘅鹹香味道同忌廉嘅滑順口感完美結合,烏冬爽滑有嚼勁👍🏻脆炸棒棒雞($88)係餐廳嘅招牌菜式,雞肉炸到金黃酥脆,咬落口有嫩滑嘅肉汁流出北海道薯條配黑松露醬($88)係一個絕配,薯條炸得酥脆金黃,搭配香濃的黑松露醬,份量好足👍🏻。吉列拼盤配他他醬($128)提供多種炸物,有薯餅,炸蝦等,炸物炸得剛剛好,配埋他他醬下酒一流餐廳嘅飲品都好唔錯,我試咗Mojito($108),清新的薄荷和檸檬味道非常解渴。Grapefruit & Rosemary Tonic($55)係一杯搭配了葡萄柚和迷迭香的氣泡飲品,岩哂唔飲得酒既朋友😎。整體嚟講,Hakata Concepts嘅食物味道出色,環境舒適,服務態度也不錯👍🏻值得一來食評:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️🍽️ 餐廳名稱:Hakata Concepts📍 地點:屯門青山公路1號黃金海岸商場1樓25A-C號舖

食評:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️

🍽️ 餐廳名稱:Hakata Concepts
📍 地點:屯門青山公路1號黃金海岸商場1樓25A-C號舖
2024-01-12 48 瀏覽
好耐未嚟過黃金海岸,喺市集呢邊嘅餐廳幾乎唔同晒😌,一樓之前佢只係得Market Place,估唔到新開咗呢一間日式嘅餐廳,🌸Hakata Concepts🌸,佢係一間Bar,壽司,Omakase同埋鐵板燒為主,outdoor 係戶外酒吧,一個個好似波型嘅藤籃座位圍住海邊😍,聽聞喺黃昏嘅時候仲可以睇到日落,happy hour更低至買一送一嘅啤酒,真係可以一路chill住睇靚景,一路品嚐呢度嘅高級嘅料理👏🏻👏🏻🍝明太子忌廉烏冬 $98 :佢哋嘅賣相同伴碟都幾精緻👍🏻,呢一款明太子忌廉醬汁濃郁,好香嘅忌廉味,但又唔會蓋過明太子嘅芬香😋,內裏若微小嘅辣味,芡汁做到比較結身,食起上嚟相當惹味😋😋,烏冬嘅煙靭度相當標準,唔會過硬,又唔會過腍,啱啱好👍🏻🐮十勝和牛配沙律 $338 :本身我哋係叫美國牛小排,咁啱佢哋賣晒,所以免費升級試呢個新出嘅十勝和牛😍😍,伴碟有青瓜沙律同埋蕃茄仔,份量都唔少,可以伴牛肉食😋,佢哋嘅主角十勝和牛油脂比例相當高,食得出油香味,非常香濃🤤🤤,佢哋將和牛輕輕煎起,然後只係加入蔥粒同乾蒜,完全保留牛肉嘅鮮味,肉味較重,口感相當豐富,值得一讚👍🏻🍸Mojito $108 :

🍸Mojito $108 :最後我哋嗌咗兩杯嘢飲,分別一杯Cocktail嘅 Mojito ,每度嘅製法都有啲唔同,呢一度既酒味較為重,之後加上新鮮嘅薄荷葉同埋青檸汁,味道唔錯👏🏻,非常開胃,最後叫咗杯🍹Fresh juice $58 :橙汁,呢度都有各種唔同嘅酒類,基本上想有乜嘢都得😆
2024-01-09 52 瀏覽
露天平台下仰望星空✨,兼飽覽停泊著遊艇🛥️的寧靜海面。戶外酒吧霓虹燈光昏暗,以粗木藤建造的圓包廂,讓客人可享有私密空間感。而厚軟的疏化,讓人有想躺著放鬆的感覺。雖隸屬日式餐廳Hakata Concepts ,但是要留意喔,室內和戶外酒吧的餐牌是不同的。如果坐在戶外酒吧,那只可以點酒吧小食,而不可以點餐廳裡的食物。🍺Corona Extra 畫龍點睛地在瓶口加了塊檸檬,擠一點檸檬汁,檸檬酸香混入啤酒麥香,風味更不一樣。🥤London Essence 帶有葡萄柚、迷迭香和血橙香氣,適合不勝酒力的貓太太飲用。🐙日式八爪魚丸外脆內軟❤️。🍝明太子忌廉烏冬Creamy 彈牙。🍟北海道薯條厚身脆薯條很大一盆,配上黑松露沙律醬和茄汁,下酒頭號必備!🍗脆炸棒棒雞雞腿剔去部份肉,造成棒棒腿形狀。每一盤有五大隻,酥脆可口。

🍺Corona Extra

🥤London Essence
帶有葡萄柚、迷迭香和血橙香氣,適合不勝酒力的貓太太飲用。

🐙日式八爪魚丸外脆內軟❤️。

🍝明太子忌廉烏冬Creamy 彈牙。

🍟北海道薯條
厚身脆薯條很大一盆,配上黑松露沙律醬和茄汁,下酒頭號必備!

🍗脆炸棒棒雞
雞腿剔去部份肉,造成棒棒腿形狀。每一盤有五大隻,酥脆可口。
2024-01-07 86 瀏覽
老公生日,一早預約,想去很久的日式鐵板料理,出乎意料之外是為女廚師。手藝非凡,不比男士差,每一道食材都是非常新鮮,調味簡約又有心意,廚師巧手,食物味道,無論賣相,味道都出乎意料之外地好,下次一定會再去過,老公生日非常開心,能欣賞黃金海岸日落西山的美景,又可以吃到無論賣相味道都充滿驚喜的日本鐵板料理,實在是一個非常愉快晚上,每道菜都非常有心思,我們都滿載而歸💕謝謝餐廳給我在甜品上寫上他的 名字,留港消費,支持高質素的香港餐廳,又可嚐美味與美景,非常值得🙏
水雲伴赤貝
大根伴鵝肝
雪魚白子
牛油清酒煎南非鮑魚
2024-01-01 50 瀏覽
工作辛苦,想放工後睇靚景,有戶大平台,坐在藤波波裏面好享受地享用Cocktail及小食,我們選擇了這間戶外餐廳。London Essence (葡萄柚與迷迭香飲品- 這款飲品結合了葡萄柚和迷迭香的味道。葡萄柚帶來了一種酸甜的風味,並帶有微妙的苦味。迷迭香增添了一種芳香和草本的元素。帶有微微的苦味和清新的口感。Tommy's Margarita - 這是一種經典的瑪格麗特雞尾酒。它由龍舌蘭酒、檸檬汁和簡單糖漿組成。這種雞尾酒具有酸甜平衡的口感,龍舌蘭酒帶來了一種濃郁而微妙的酒味,檸檬汁則帶來了清新和酸爽的風味。明太子忌廉烏冬 - 這是一道以明太子和忌廉為主要材料的烏冬麵。明太子是日本的一種鹹味魚子醬,具有濃郁的鹹味和魚蛋的口感。忌廉則為這道菜增添了豐富的奶油味道和絲滑的口感。花束拼盤(三文魚,火腿,芝士,乾果,沙律菜)- 這是一道結合了多種食材的拼盤。三文魚帶來了鮮美的海鮮風味,火腿則提供了鹹香的口感。芝士增添了一種濃郁的奶酪味道,乾果則為整道菜帶來了一種甜味和嚼勁。沙拉菜則提供了清新的口感和蔬菜的香氣。這道拼盤結合了多種不同的味道,帶來了豐富的口感和層次感。章魚小丸子六粒 - 章魚小丸

章魚小丸子六粒 - 章魚小丸子是日本的一種小吃,外層酥脆,內部則帶有嫩滑的章魚肉。這道小吃具有濃郁的章魚風味,外層的煎炸部分,帶來了一種美味的海鮮風味和獨特的口感。

#屯門美食 #黃金海岸 #hakataconcepts
2023-12-28 47 瀏覽
今次紀念日去黃金海岸訂咗呢間Hakata Concepts 餐廳戶外對住黃金海岸,悠悠嘅海風吹住同埋望住一望無盡嘅海景係真係會幾有氣氛👍🏻十勝和牛($328)師傅嘅燒煮做出嚟生熟度啱啱好簡單嘅黑椒同藍鹽,和牛油脂分布平均而且表面燒至脆身食落令到油脂香味更加突出食落牛味香濃之餘又做到肉質鮮嫩嘅和牛亦都做到入口即溶嘅效果,值得一試👍🏻溫泉蛋烏冬烏冬食落去爽口彈牙,另外配搭蛋白熟透而且做到蛋黃半生不熟的溫泉蛋,醬汁同埋香草嘅配搭,非常有層次感🤤Mojito呢度嘅伴隨着悠悠嘅海風環境氣氛梗係唔少得一杯Cocktail, Mojito Mojito 有好濃郁嘅青檸香,飲落去感覺非常清新再加上梳打水同基酒調和形成一種味覺性嘅衝擊

十勝和牛($328)

溫泉蛋烏冬

Mojito