呢間以鮮橙色為主調嘅餐廳,位於將軍澳海濱長廊,明亮搶眼!餐廳由人氣甜品店HeySoNuts X 精釀啤酒店Once You Go Craft聯乘開設 ,供應多款西式主菜、甜品、咖啡和精釀啤酒等~店內擺放夾公仔機,加上霓虹燈光,即使夜晚行過都好sharp🤣戶外位置仲可帶埋寵物,所以假日下午人潮比較多~🍺黑啤煙燻豬腩肉意大利飯 ($148)呢款risotto幾特別,煎pan上枱就聞到好香嘅煙燻味😍豬腩肉肥瘦均勻,煎得好靚仔,表面略帶焦脆唔會太油膩,入口有驚喜🥰飯粒充滿黑啤麥香,軟硬適中,唔會過多湯汁變得太水,唯獨美中不足嘅係份量少咗啲唔夠喉🤣🍔雞肉蝦餅漢堡配薯條 ($138)呢個burger用咗竹炭包賣相好型格,口感咬落去有點脆身,值得一讚嘅係雞肉同蝦餅混合埋一齊整成漢堡,呢個配搭幾Match👍🏻混合咗雞肉嘅蝦餅炸得都好乾身😍質感唔錯,唔會覺得膩☺️再搭配生菜、青瓜、蕃茄,層次豐富而整體平衡得唔錯🥰🧇薑味麻糬窩夫配花生醬煉奶忌廉及雲呢拿雪糕 ($82)窩夫整得好鬆脆,入面包住薑味麻糬,食落都幾重薑味,個人覺得幾特別🤣 (不過唔係太食薑嘅朋友要注意下) 窩夫因為加入咗麻糬,脆得嚟好煙韌,配埋雲
黑啤煙燻豬腩肉意大利飯

🍺黑啤煙燻豬腩肉意大利飯 ($148)

🍔雞肉蝦餅漢堡配薯條 ($138)

🧇薑味麻糬窩夫配花生醬煉奶忌廉及雲呢拿雪糕 ($82)
窩夫整得好鬆脆,入面包住薑味麻糬,食落都幾重薑味,個人覺得幾特別🤣 (不過唔係太食薑嘅朋友要注意下) 窩夫因為加入咗麻糬,脆得嚟好煙韌,配埋雲呢拿雪糕同面頭嘅nuts,多重口感嘅享受❣️旁邊仲有幾粒柚子啫喱,香甜清新,可以refresh下味蕾🫶🏻

🍑白桃冰茶 ($44)
白桃冰茶幾有桃味,飲落唔會太甜,幾fresh嘅一杯飲品🥰

☕️黑糖焙茶 ($45)
靚靚拉花,味道唔會太甜,焙茶味道香濃,而黑糖亦唔會搶fo平衡得幾好~
黑啤煙燻豬腩肉意大利飯
在屋企附近的GoNuts,係海旁一帶跑步無意中發現,成間店舖都以橙色為主色調,非常搶眼,幾似美式的漢堡包店。睇一睇餐牌,除左主打漢堡,還有很多好吸引的主食和甜品選擇,所以預定左無煮飯嘅日子一定要過黎食下。😋🍔🥙🍝🍮BLUE LEMONADE SODA($44),整杯飲品都是藍色,杯身仲有店舖閃電的標誌,感覺好似一款差差電、打打氣的能量飲品。梳打水是用新鮮的檸檬汁、檸檬葉和藍色糖漿色素調製而成,味道都帶點酸甜又幾清新。PAN FRIED SICHUAN CHICKEN BURGER WITH CHIPS($138),用上黑色竹碳漢堡令外型更加型格,雞扒大塊又厚身,肉質鬆軟夾住蕃茄、生菜味道多汁 。最特別的是漢堡加了四川麻辣風味的原素,初時入口微微的辣,之後的麻辣味道又幾有後勁,味道非常過癮。粗薯條本身已落了調味粉,咸咸香香。🐥🍔🌶️LOBSTER SAUCE CRAB MEAT RISOTTO($168),當店員將意大利飯送上枱上,已聞到陣陣蟹肉的香味,意大利飯混合了龍蝦汁、忌廉汁、洋蔥、蕃茄和秋葵,味道都很濃香、口感細滑,回味無窮。🦀😍WITH TIRAMISU CREAM($110),

BLUE LEMONADE SODA

本身已落了調味粉,咸咸香香。🐥🍔🌶️

WITH TIRAMISU CREAM

WITH TIRAMISU CREAM($110),梳乎厘震騰騰,蛋白味極濃香、內裡充滿空氣感。梳乎厘倒滿了了可可粉、朱古力和tiramisu 脆餅,喜歡食更濃味的朋友,可以落埋特製的冧酒,期待過來食的梳乎厘果然無令我失望。☺️💪🏼🍮🍫🍩
BLUE LEMONADE SODA
WITH TIRAMISU CREAM
  • 四川醬煎雞扒漢堡配薯條
2024-02-25 157 瀏覽
全店以橙色做主調,前衛搶眼🧡吹住海風食野更有格調🥳除左主食好吸引外,甜品選擇亦有成頁menu咁多🍨最特別有薑味嘅麻薯窩夫,叫做moffles,好特別嘅名🤣.🍝黑蒜大蝦意粉 $158意粉加左黑蒜🧄、彩椒粒炒🫑,一入口有甜味,再咬酸味就慢慢滲出,好特別嘅口味,蒜味唔會太重。大蝦有6隻,好爽彈🍤.🧀黑啤煙熏豬腩肉意大利飯 $148豬腩肉有兩大塊,肥瘦層層分明,好軟腍又唔會油膩👍意大利飯用左肥豬肉炒,豬油好香,仲夾雜豬肉粒,增添口感!再加黑啤煮🍻,食落有微苦,飯軟硬度適中,每粒都充滿忌廉/芝士🧀醬汁,好creamy😍🧇薑味麻糬窩夫配紅豆蓉及楓糖核桃雪糕 $82窩夫有半份,再切開左一半方便食👍入面嘅mochi同薑非常多,真係食到薑絲!每啖都食到窩夫嘅脆同mochi嘅煙韌💕紅豆蓉甜度適中🫘,雪糕有核桃粒,有更多口感❣️.🍵Green Tea Latte $39🥤藍檸檬梳打 $44.📍 GoNuts. (將軍澳)將軍澳唐賢街29號藍塘傲格林威治村地下4A號舖

🍝黑蒜大蝦意粉 $158

🧀黑啤煙熏豬腩肉意大利飯 $148

🧇薑味麻糬窩夫配紅豆蓉及楓糖核桃雪糕 $82

🍵Green Tea Latte $39

🥤藍檸檬梳打 $44

📍 GoNuts. (將軍澳)
將軍澳唐賢街29號藍塘傲格林威治村地下4A號舖
  • 黑啤煙燻豬腩肉意大利飯
🌰GoNuts由人氣甜品店HeySoNuts和精釀啤酒店Once You Go Craft團隊開設,主打西式fusion菜。餐廳位於將軍澳格林威治村,餐廳以明亮鮮明的橙色作主調,室內以美式工業風設計,自家夾公仔機配上霓虹燈光,現代型格😎 🍔𝑴𝒂𝒄 𝒏𝒖𝒕𝒔 𝒔𝒊𝒓𝒍𝒐𝒊𝒏 𝒃𝒆𝒆𝒇 𝒃𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒄𝒉𝒊𝒑𝒔 (Hk$154): 型格黑色竹炭burger夾滿餡料,手打牛肉柔軟多汁,配上大啡菇、蕃茄、生菜和芝士,令漢堡口感更豐富。配上香脆調味的薯條,十分邪惡🥙𝑺𝒍𝒐𝒘 𝒄𝒐𝒐𝒌𝒆𝒅 𝒑𝒖𝒍𝒍𝒆𝒅 𝒑𝒐𝒓𝒌 𝒃𝒆𝒍𝒍𝒚 𝒘𝒂𝒇𝒇𝒍𝒆 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒈𝒓𝒆𝒆𝒏 𝒔𝒂𝒍𝒂𝒅 (Hk$118): 這款是廚師推介款式,軟綿綿窩夫配上慢煮手撕豬腩肉,鹹中帶甜非常融合,更有柚子沙律菜伴碟。味道仿似日本爆紅的鬆餅漢堡⚡🥞𝑺𝒐𝒖𝒇𝒇𝒍𝒆 𝒑𝒂𝒏𝒄𝒂𝒌𝒆 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒕𝒊𝒓𝒂𝒎𝒊𝒔𝒖 𝒄𝒓𝒆𝒂𝒎 (Hk$𝟏𝟏𝟎): 震騰騰的梳乎厘香滑柔順,帶有蛋香,質地輕盈富空氣感。配上Tiramisu cream和咖啡酒糖漿,更是醉人美味🍹𝑩𝒍𝒖𝒆 𝒍𝒆𝒎𝒐𝒏𝒂𝒅𝒆 𝒔𝒐𝒅𝒂 (Hk$44): 藍色鮮豔奪目,帶有清新

🍹𝑩𝒍𝒖𝒆 𝒍𝒆𝒎𝒐𝒏𝒂𝒅𝒆 𝒔𝒐𝒅𝒂 (Hk$44): 藍色鮮豔奪目,帶有清新檸檬汁,醒腦提神

☕𝑯𝒐𝒕 𝑺𝒐𝒍𝒐 𝑪𝒐𝒇𝒇𝒆𝒆 (Hk$28): 西班牙式的Café Solo 帶有濃厚苦澀咖啡味,餘韻在舌尖上千變萬化

(All subject to 10% service charge)

📍GoNuts
將軍澳唐賢街29號藍塘傲格林威治村地下4A號舖 (將軍澳站B1岀口,步行約9分鐘)
  • Slow cooked pork belly Waffle with salad
2024-01-13 234 瀏覽
法式千層酥配蘋果金寶及雲呢拿雪糕賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧千層酥新鮮即製,超厚身份量十足,焗得金黃酥脆,食落鬆化香口,富空氣感,沾上甜美香滑的吉士醬與酸香爽口的蘋果金寶一起食用,食落甜度剛剛好不會過膩,滋味滿分。隨千層酥附有一球雲呢拿雪糕,入口冰涼順滑,奶香甜美,與千層酥形成冰火交融的口感,十分過癮。梳乎厘班戟配比利時骯髒朱古力賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧梳乎厘班戟口感軟潤綿密,蛋味濃郁,表面淋滿濃稠的朱古力醬和潵滿醇香的可可粉,食落每一啖都充滿馥郁的朱古力滋味,喜歡朱古力的朋友必食👍 龍蝦汁蟹肉意大利飯賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧意大利飯煮得軟綿稠密,非常入味,每一口都帶有龍蝦的鮮香滋味,再配搭鹹鮮爽口的絲絲蟹肉一起食用,令人回味無窮。🐧❣️於星期一至星期五1130-1500 期間,凡選購任何餐牌上的全日早餐、沙律或主菜,加$30 可升級至套餐❣️套餐可選餐湯或沙律一客,以及是日甜品或任何$55 以下飲品一杯,非常豐富😍 鮮奶咖啡、70%比利時朱古力奶賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧鮮奶咖啡上有簡單別緻的心型拉花作點綴,飲落奶香出眾,同時具備咖啡的醇香,頗易入口,咖啡初心者不妨一試。

賣相:🐧🐧🐧🐧🐧

70%比利時朱古力奶

鮮奶咖啡、70%比利時朱古力奶

賣相:🐧🐧🐧🐧
味道:🐧🐧🐧🐧

朱古力奶可可味道夠濃郁而且醇香,加入鮮奶令整體不會過份苦澀,同時帶有鮮奶的順滑質感,十分美味可口。

環境:🐧🐧🐧🐧🐧

餐廳以醒神搶眼的鮮橙色作主色調,內部設計富現代感,型格又時尚,打卡一流。

餐廳特設兩座自家夾公仔機,有興趣可以玩玩🥴

餐廳為寵物友善餐廳,設有室外座可與毛孩同坐,不妨帶同毛孩一起光顧🐶

🐧❤️結語:龍蝦汁蟹肉意大利飯濃郁味佳,值得一食。
鮮奶咖啡
70%比利時朱古力奶
2024-05-07 1 瀏覽
今日去咗食Go Nuts 叫咗個四川麻辣醬雞扒漢堡包配薯條,食材豐富。仲叫咗個辣返茄芝士意大利粉,同芝士好夾,口感豐富。最後,叫左個紫麻糬窩夫配雪糕,真係好食到下次要再食!
紫麻薯窩夫配雪糕
紫麻薯窩夫配雪糕
2024-03-30 15 瀏覽
成日經過將軍澳海旁都會俾佢橙色嘅裝修吸引住🧡 今次終於有機會試試佢!餐廳空間都算唔錯,大概有10張枱到,唔會太逼🥰 同埋橙色牆裝修,成件事都幾特別🧏🏽‍♀️最後埋單$724 (仲有兩杯啤酒) (啤酒勁好飲但係我唔記得咗mark名hahaha) 📍GoNuts. (將軍澳)將軍澳唐賢街29號藍塘傲格林威治村地下4A號舖

📍GoNuts. (將軍澳)
將軍澳唐賢街29號藍塘傲格林威治村地下4A號舖
2024-03-30
黑啤煙燻豬腩肉意大利飯 $148
  • 黑啤煙燻豬腩肉意大利飯
2024-03-06 19 瀏覽
住將軍澳嘅朋友推介我到Gonuts,餐廳環境以橙色為主調,好搶眼。主打漢堡,pasta,仲有我哋最愛嘅疏乎厘班戟🥰 白松露油野菌貓耳朵意粉 $118意粉彈牙有嚼勁,搭配上香氣四溢的野菌和松露油,味道特別而豐富,朋友都話好食!雞肉蝦餅漢堡配薯條 $138有著豐富的層次感,雞肉同蝦製成餅,又幾夾,搭配上外脆內鬆軟的黑炭漢堡包,口感十分出色,個汁酸酸甜甜,唔錯。薯條亦炸得金黃酥脆,perfect。 酥炸雞軟骨配自家製蒜蓉蛋黃醬 $98炸得外脆內嫩,搭配上濃郁的蒜蓉蛋黃醬,口感更加豐富。 梳乎厘班戟配自家製雜莓果醬 $98班戟蓬鬆香滑有蛋香,配上自家製的雜莓果醬,酸甜交融,食到飽飽都唔覺得好膩。
住將軍澳嘅朋友推介我到Gonuts,

白松露油野菌貓耳朵意粉 $118

雞肉蝦餅漢堡配薯條 $138

炸雞軟骨配自家製蒜蓉蛋黃醬 $98
炸得外脆內嫩,搭配上濃郁的蒜蓉蛋黃醬,口感更加豐富。

梳乎厘班戟配自家製雜莓果醬 $98
2024-03-04 24 瀏覽
將軍澳真係開咗好多充滿特色嘅餐廳~今次同朋友黎到呢間橙系色調嘅餐廳♥ 白松露油野菌貓耳朵意粉🍝 $118貓耳朵意粉掛汁,醬汁好creamy 又濃郁,配料有野菌、核桃、洋蔥🧅,核桃碎粒增加豐富層次,食落唔會太油膩♥ 慢煮手撕豬腩肉窩夫配田園沙律 $118窩夫上面鋪咗生菜、蕃茄手撕豬腩肉,仲有滿滿嘅芝士同洋蔥,夾住窩夫一齊食好特別。窩夫好鬆軟唔會好重麵粉感!旁邊仲有沙律菜,好開胃♥ Souffle Pancake with Tiramisu Cream🥞 $90餐廳必點既疏乎厘班戟,我哋揀咗意大利芝士,pancake質感鬆軟充滿蛋香。面層加上幼滑嘅Tiramisu cream 同手指餅乾,咖啡同酒香都恰到好處♥ 黑糖焙茶 $45見到係招牌飲品,本身仲有黑糖會唔會好甜,飲落又好夾唔會太甜焙茶味又香♥ 鮮奶綠茶 🍵 $39熱飲都有拉花,圖案拉得好靚,綠茶味香濃

♥ 白松露油野菌貓耳朵意粉🍝 $118

♥ 慢煮手撕豬腩肉窩夫配田園沙律 $118

♥ 黑糖焙茶 $45

♥ 鮮奶綠茶 🍵 $39
熱飲都有拉花,圖案拉得好靚,綠茶味香濃
放假唔想去咁遠,於是去屋企附近覓食!行咗一陣就俾「GoNuts」的鮮橙色門面吸引住🤣🤣餐廳主打意粉、手打漢堡、小食、梳乎厘班戟、咖啡等,好多選擇~~而且環境寬敞,裝潢以型格工業風同美式街頭風為主,感覺都幾chill🤟🏻🤟🏻🦞招牌龍蝦湯配蒜蓉法包 $104✨一上枱已聞到陣陣龍蝦香味,鮮味十足~~蒜蓉法包外脆內軟,面層搽滿蒜蓉牛油、好香口!配龍蝦湯一齊食都唔錯😋😋🍝龍蝦喇沙汁魷魚意粉 $148✨呢個係佢地的人氣產品,必試!!龍蝦喇沙汁味道濃郁,配搭Q彈掛汁的意粉好入味!魷魚口感爽彈,整體微辣開胃🌶🌶🍰法式千層酥配蘋果金寶及雲呢拿雪糕 $88✨千層酥即叫即製,入口好鬆化~加上吉士醬同蘋果金寶🍎等,味道層次豐富!!伴碟仲有雲呢拿雪糕,食落去一冷一熱,有種冰火交融的感覺🤤🤤☕️黑糖焙茶 $45✨焙茶味香濃,帶有淡淡黑糖香氣!面頭仲有個靚靚拉花,打卡一流📸📸

🦞招牌龍蝦湯配蒜蓉法包 $104✨
一上枱已聞到陣陣龍蝦香味,鮮味十足~~

🍝龍蝦喇沙汁魷魚意粉 $148✨
呢個係佢地的人氣產品,必試!!

🍰法式千層酥配蘋果金寶及雲呢拿雪糕 $88✨
伴碟仲有雲呢拿雪糕,食落去一冷一熱,有種冰火交融的感覺🤤🤤

☕️黑糖焙茶 $45✨
將軍澳真係有好多充滿特色同情調嘅餐廳~今次黎到呢間裝修色調偏橙系、幾modern 嘅餐廳享用我哋晚餐,感受悠閒嘅一晚~✎ 白松露油野菌貓耳朵意粉 材料有油野菌、核桃、洋蔥同埋貓耳朵意粉。整體相對creamy 同濃味,貓耳朵意粉口感腍身,核桃切成碎粒,其酥脆嘅口感同軟嫩嘅油野菌同埋貓耳朵意粉配搭,形成豐富層次,食落油膩感唔多,比較健康,而且份量都算多,食哂都幾飽下!✎ 龍蝦汁蟹肉意大利飯 飯唔會太硬但同時保留咬口,黏黏口感,同樣好creamy。先食蟹肉再食意大利飯比較好,因為意大利飯伴龍蝦汁,嗰種龍蝦味非常濃郁,會蓋咗蟹肉味。另外材料亦有切粒嘅秋葵同埋蕃茄粒,味道層次多變,同時減輕油膩感,平衡得幾好!份量都多!✎ 梳乎厘班戟配蜂巢蜜牛油黑糖漿 班戟好鬆軟Q彈,入口即融!班戟上面有黑蜂蜜牛油,淡淡牛油味,味道微甜,食到唔會覺得膩好有幸福感~啲cream 綿滑細膩,班戟加埋糖漿,入口更幸福滿滿!✎ 藍檸檬梳打檸檬同梳打味都好重,清新感滿滿。✎ 雜莓熱果茶微酸,淡淡雜莓香。

✎ 白松露油野菌貓耳朵意粉

✎ 龍蝦汁蟹肉意大利飯

✎ 梳乎厘班戟配蜂巢蜜牛油黑糖漿

✎ 藍檸檬梳打
檸檬同梳打味都好重,清新感滿滿。

✎ 雜莓熱果茶
微酸,淡淡雜莓香。
白松露油野菌貓耳朵意粉
梳乎厘班戟配蜂巢蜜牛油黑糖漿
雜莓熱果茶
藍檸檬梳打

2024-02-21
$258.5 (晚餐)
白松露油野菌貓耳朵意粉
梳乎厘班戟配蜂巢蜜牛油黑糖漿
藍檸檬梳打
2024-02-28 17 瀏覽
今日又去將軍澳南搵食啦。Gonuts 正吖Gonuts係一間好有質素嘅西餐,雖然附近嘅(裝修)會比較唔同,但係gonuts 嘅質素係好高嘅,絕對推薦大家食,好有心的服務首先有沙律欣賞沙律🥗好新鮮,脆包都好正蟹肉飯沙律蟹肉飯質素好高材料好多,好多蟹肉,個汁都煮得好好,龍蝦味濃最後我重點咗個蘋果金寶雲呢拿雪糕,蘋果金寶真係好脆,好有驚喜,質素好高,而且佢用嘅醬都係好好味嘅,簡直係甜品界嘅天花板,絕對推薦大家食。唔好錯失左咁好味既餐廳
今日又去將軍澳南搵食啦。Gonuts 正吖

首先有沙律
欣賞沙律🥗好新鮮,脆包都好正

蟹肉飯沙律
蟹肉飯質素好高材料好多,好多蟹肉,個汁都煮得好好,龍蝦味濃

最後我重點咗個蘋果金寶雲呢拿雪糕,

唔好錯失左咁好味既餐廳
題外話/補充資料: Gonuts係一間好有質素嘅西餐
2024-02-21
  • 龍蝦喇沙汁魷魚意粉
2024-02-27 18 瀏覽
📍GoNuts🇭🇰 將軍澳唐賢街29號藍塘傲格林威治村地下4A號舖今次係二訪呢間將軍澳嘅Cafe 食Fusion菜實物質素依然係咁好!而且佢無限時! 可以好舒服咁同friend吹水佢係土瓜灣人氣Cafe HeySoNuts同精釀啤酒店Once You Go Craft團隊開嘅下次再試下啲啤酒先!😋 酥炸雞軟骨配自家制蒜蓉蛋黃醬 $98好食! 想比個讚個蛋黃醬蒜蓉好香口 好惹味😋 酥炸口水雞配四川醬 $108呢個配搭第一次試都真係幾辣 不過好正🤣酥炸得嚟 皮薄 雞肉仲係好嫩😋 香辣番茄忌廉芝士意粉 $118四川醬煎雞扒 +$40呢個雞扒我比100分大塊之餘 佢係超juicy好嫩滑 好 好 食..然後個意粉啲番茄醬係好多番茄 好新鮮好食好食😋 Dirty Tiramisu $82好好味!!個人好鍾意呢一種Tiramisu佢係Creamy啲 裡面夾層又好濕潤好香咖啡味 又帶點酒香
📍GoNuts
🇭🇰 將軍澳唐賢街29號藍塘傲格林威治村地下4A號舖

今次係二訪呢間將軍澳嘅Cafe 食Fusion菜
實物質素依然係咁好!
而且佢無限時! 可以好舒服咁同friend吹水
佢係土瓜灣人氣Cafe HeySoNuts同精釀啤酒店
Once You Go Craft團隊開嘅
下次再試下啲啤酒先!

😋 酥炸雞軟骨配自家制蒜蓉蛋黃醬 $98

酥炸得嚟 皮薄 雞肉仲係好嫩

😋 香辣番茄忌廉芝士意粉 $118
四川醬煎雞扒 +$40
呢個雞扒我比100分
大塊之餘 佢係超juicy好嫩滑 好 好 食..
然後個意粉啲番茄醬係好多番茄 好新鮮

好香咖啡味 又帶點酒香
2024-02-22
  • 酥炸口水雞配四川醬
  • Tiramisu
廚師拼盤 ($134) ●●●●○炸口水雞、雞軟骨、水牛雞翼、炸生蠔、炸蝦、炸蝦片生蠔食落算新鮮🦪少見小食拼盤有炸口水雞,都幾辣🔥咁多選擇唔怕有人唔啱食~好邪惡就真嘅黑啤煙燻豬腩肉意大利飯 ($138) ●●●●○好有特色嘅飯!保留到黑啤嘅香氣,略嫌太水豬腩肉因為煙燻過逼咗啲油出嚟,感覺唔算肥膩 幾juicy𠻹🐽紫薯麻糬窩夫配紫薯忌廉及雲呢拿雪糕 ($88) ●●●●◐一定要試🫶🏻成碟甜品好豐富💜紫薯清甜 窩夫入面有煙韌麻糬,口感💯雪糕就冇咁驚艷 柚子啫喱味道上唔係好夾其他甜品😹但獨食都🆗😼CRAFT BEER ON TAP (Medium 300ML $72) ●●●●◐唔記得揀咗邊隻味😿但係幾好飲的!⚠️ 10% service charge自費食評📍GoNuts.💰: ●●●●○ 環境、服務:●●●●○
廚師拼盤 ($134) ●●●●○
炸口水雞、雞軟骨、水牛雞翼、炸生蠔、炸蝦、炸蝦片

黑啤煙燻豬腩肉意大利飯 ($138) ●●●●○
好有特色嘅飯!保留到黑啤嘅香氣,略嫌太水

紫薯麻糬窩夫配紫薯忌廉及雲呢拿雪糕 ($88) ●●●●◐

唔記得揀咗邊隻味😿但係幾好飲的!

⚠️ 10% service charge

自費食評

📍GoNuts.
💰: ●●●●○
環境、服務:●●●●○
2024-02-27 11 瀏覽
將軍澳又起咗新嘅行人南橋,梗係要嚟將軍澳南食返個晚餐睇吓夜景跟住行吓新橋啦!見到一間紅色好搶眼嘅餐廳就入去試吓!入邊仲有夾公仔機玩,好得意!雙重芝士火腿牛角酥窩夫配田園沙律$86超有趣,係用牛角酥去整成窩夫!所以個窩夫係有層層牛角口感,非常創新好味!再配埋雙重嘅芝士同埋火腿咁樣食,有另類牛角包嘅口感好正!沙律菜上面仲細心加咗柚子汁,食落好FRESH!香辣番茄忌廉芝士意粉$118這個意粉質地煙靭,佢有濃濃嘅芝士,食麵嘅時候有拉絲~配埋香辣蕃茄完全冇膩感,配搭得好好,喜歡芝士嘅你就唔好放過!黒啤煙燻豬腩肉意大利飯 $148叫咗呢個黒啤豬腩肉意大利飯,上枱嘅時候店員話呢個係佢哋餐廳秘製嘅特色菜!要用成成四日去調劑!醃豬腩肉三日,用上丁香,八角,焙茶等等香料,三日後再煙燻兩個鐘!非常之有誠意,食落口感好腍,完全唔韌!仲有少少甜味,回味無窮值得一試!玫瑰水蜜桃熱果茶$42呢個熱情果茶,又有水蜜桃味還有淡淡花香,食飽飲番杯一流!白桃冰茶$44仲有啲似啤酒,其實係一杯少甜清清地嘅冰茶,非常之解渴,最鍾意佢唔太甜!🍱GoNuts. (將軍澳)📍📌將軍澳唐賢街29號藍塘傲格林威治村地下4A號舖
見到一間紅色好搶眼嘅餐廳就入去試吓!
入邊仲有夾公仔機玩,好得意!

雙重芝士火腿牛角酥窩夫配田園沙律$86
超有趣,係用牛角酥去整成窩夫!

香辣番茄忌廉芝士意粉$118

黒啤煙燻豬腩肉意大利飯 $148

玫瑰水蜜桃熱果茶$42
呢個熱情果茶,又有水蜜桃味還有淡淡花香,食飽飲番杯一流!

白桃冰茶$44

🍱GoNuts. (將軍澳)
📍📌將軍澳唐賢街29號藍塘傲格林威治村地下4A號舖