2022-08-05 857 瀏覽
Coffee Art哩間cafe行簡約文青路線,裝修得好靚好啱打卡。好啱放假嚟chill 吓,嘆下tea。今次叫咗份tea 再加咗啲小食蛋糕。-------------------------🥐香煎雞扒配焦糖菠蘿九層塔,牛角包窩夫 $68雞扒煎得啱啱好,雞皮香脆,肉汁juicy。上面酸甜酸甜嘅焦糖菠蘿好開胃。牛角包又烘得好鬆軟,好食。沙律菜新鮮🍟炸粗薯條配黑松露醬 +$38粗薯條炸到金黃色,有薯香。但黑松露醬味道可以再出啲🍗焦糖雞翼焦糖唔會太甜,雞翼都係皮脆肉嫩🍰桂花豆腐芝士蛋糕個人偏好口感扎實啲嘅芝士蛋糕,但哩款偏creamy。淡淡嘅桂花配豆腐味又幾清新🍵小山圓牛奶綠茶綠茶味好濃☺️同牛奶比例啱啱好。仲有靚靚拉花tim-------------------------題外話,哩度嘅裝修真係好用心,大家知唔知哩張化學結構係乜嘢嚟呢?Coffee Art地址🎈將軍澳貿業路8號新都城中心1期地下G95號舖
Coffee Art

-------------------------
🥐香煎雞扒配焦糖菠蘿九層塔,牛角包窩夫 $68

🍟炸粗薯條配黑松露醬 +$38
粗薯條炸到金黃色,有薯香。但黑松露醬味道可以再出啲

🍗焦糖雞翼
焦糖唔會太甜,雞翼都係皮脆肉嫩

🍰桂花豆腐芝士蛋糕

🍵小山圓牛奶綠茶
綠茶味好濃☺️同牛奶比例啱啱好。仲有靚靚拉花tim

-------------------------

Coffee Art
地址
🎈將軍澳貿業路8號新都城中心1期地下G95號舖
2022-08-03 527 瀏覽
如果有睇過我之前嗰啲食評,應該知道我係好鍾意食all day breakfast 😘 去到邊都係想試吓, again, 我明白其實早餐嘅方式萬變不離其宗, 但最重要係要睇吓餐廳點樣準備擺碟同埋安排, 才能特顯餐廳是否有心機製作呢度嘅早餐重點係有牛油果同埋沙律🥗,係比較健康;而且仲有三文魚🍣 肉類嘅份量就會比較少,因為只係得兩條腸;所以我覺得幾啱女仔食兩塊麵包係法國麵包,我鍾意加埋啲蛋一齊來食,口感會比較豐富如果唔夠飽仲可以加蛋糕,輕輕鬆鬆坐喺度都幾舒服㗎
餐廳是否有心機製作

兩塊麵包係法國麵包,我鍾意加埋啲蛋一齊來食,口感會比較豐富

如果唔夠飽仲可以加蛋糕,輕輕鬆鬆坐喺度都幾舒服㗎
位於新都城嘅依間Cafe喺地鐵站行唔使3分鐘就到 地點好方便🚶🏻‍♀️入到去雖然唔算好大 但係環境舒服 好適合chill一個下晝😌All day breakfast 🥗好足料嘅全日早餐 食完之後好滿足!當中有煙三文魚他他 係其他餐廳好少見到會包左喺all day breakfast入面 而且做得好味 吾錯吾錯👍🏼龍蝦尾香濃芝士龍蝦汁手捲粉🦞嚟到嘅時候望到個龍蝦唔係想像中咁大 作為龍蝦控嘅我有少少失望🥲但食落又有另一番睇法 個手捲粉同汁都好有誠意個汁好濃郁 夠龍蝦味 所以令成碟野食落都好好食呢個價錢來講算係抵玩🤪

All day breakfast 🥗
好足料嘅全日早餐 食完之後好滿足!

龍蝦尾香濃芝士龍蝦汁手捲粉🦞
但食落又有另一番睇法 個手捲粉同汁都好有誠意
個汁好濃郁 夠龍蝦味 所以令成碟野食落都好好食
呢個價錢來講算係抵玩🤪
Weekend 就係要hea 要chill 要慢活 要享受好日都唔入嚟 #寶琳 #新都城中心 終於有多個 #懲罰 選擇啦🤗諗都唔駛諗 一於搵佢出嚟👯‍♀️👯👯‍♂️Weekend都有Tea Time 有 #minialldaybreakfast 有 #潛艇burger 選擇不過今日我揀。。。🤤🤤#香煎雞扒配焦糖菠蘿九層塔汁牛角包窩夫 $68由於雞扒 #即叫即煎 所以order時店員已 #溫馨提示要等around 10 mins 不過最後 around 5 mins 已經上枱啦~雞扒 外脆內滑 又juicy 初時以為窩夫上面嗰啲係煎完嘅雞油點知原來係雞汁😂😂雞樣煎得夠脆 但雞肉又juicy 又嫩滑 👍🏻👍🏻雞扒上面配有 #焦糖菠蘿 仲要加埋個 #九層塔汁 令到成件事refresh 咗 酸酸甜甜 至於 #牛角包窩夫 係鹹牛角包 內裡煙煙韌韌 仲有埋 #沙律菜🥗 健康啲~Tea set 有跟熱飲 不過可另加錢選擇咖啡我就當然例牌 #flatwhite 另加 $25品賞完食物 再可以慢慢chill著享受杯flat white Weekend就是應該這麼hea‼️===================

Weekend 就係要hea 要chill 要慢活 要享受
諗都唔駛諗 一於搵佢出嚟👯‍♀️👯👯‍♂️

Weekend都有Tea Time
不過今日我揀。。。🤤🤤

#香煎雞扒配焦糖菠蘿九層塔汁牛角包窩夫 $68

由於雞扒 #即叫即煎 所以order時店員已 #溫馨提示
要等around 10 mins
不過最後 around 5 mins 已經上枱啦~
雞扒 外脆內滑 又juicy
初時以為窩夫上面嗰啲係煎完嘅雞油
點知原來係雞汁😂😂
雞樣煎得夠脆 但雞肉又juicy 又嫩滑 👍🏻👍🏻
雞扒上面配有 #焦糖菠蘿 仲要加埋個 #九層塔汁
令到成件事refresh 咗 酸酸甜甜

至於 #牛角包窩夫 係鹹牛角包
內裡煙煙韌韌
仲有埋 #沙律菜🥗 健康啲~

Tea set 有跟熱飲 不過可另加錢選擇咖啡
我就當然例牌 #flatwhite 另加 $25
Flat  white

Weekend就是應該這麼hea‼️

=====================
#懲罰 #黃色經濟圈 #yellowcafe #yellowpolam #yellowtseunkwano #yellow寶琳 #yellow將軍澳 #yellow新都城
#hker #hkig #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互讚 #nofilter

Ig: punish_yellowfoods
OP: Ms.Ng
Google Local Guide

Pls follow🙇🏻‍♀️
2022-06-19
Flat  white
2022-05-28 352 瀏覽
蟹肉、蟹棒、帶子芝士忌廉汁手捲粉$128Flat white+$25黑松露醬炸粗薯條+$38好味指數:😋😋😋抵食指數:💲💲💲💲環境舒適:😌😌😌😌環境衛生:🧹🧹🧹🧹🧹服務質素:💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️推介原因:黃店。之前有事要去寶琳。我這cafe 控當然要順便探索一下寶琳的cafe。選了位於新都城一間cafe。Cafe 食物味道不過不失,捲粉口感不錯。但當天的latte 就沒有美美的拉花🥲金黃色的炸粗薯條🍟夠脆口。如果黑松露醬的黑松露味再濃一點會更好。必說的是有位上了年紀的侍應服務態度超級好!點餐後,主動提供水給客人清洗餐具。知道我點薯條🍟,又主動給我一樽茄汁。他真的是一位非常有禮貌又有熱誠的侍應!可說是5星級服務!
蟹肉、蟹棒、帶子芝士忌廉汁手捲粉
Flat white
環境舒適:😌😌😌😌
環境衛生:🧹🧹🧹🧹🧹
推介原因:

2022-04-28 455 瀏覽
開張已經有一段長時間了,終於找到機會來試一下了。我們二人叫了兩個午市套餐,分別選擇了冬陰功大蝦意粉及無激素豬扒焦糖菠蘿九層塔汁配薯角,前菜沙律和例湯各一,再加一杯焦糖咖啡和香茅芝士蛋糕。兩個主菜味道不錯,各有驚喜。冬陰功大蝦意粉,味道特別,意粉有趙口,豬扒肥瘦適中,易入口,不過略嫌焦糖菠蘿太甜,容易滯,但是配菜薯角值得一讚。咖啡要套餐飲品加錢轉,味道不錯,香滑不苦澀,下次再試試叫其他,而蛋糕就一般。
例湯
沙律
冇激素焦糖菠蘿九層塔汁配薯角
  • 冬陰功大蝦意粉
  • 英國無激素豬扒焦糖菠蘿九層塔汁配薯角
中午又是吃飯時間,來到屋企附近的新都城l中心一期的Coffee Art 順便飲杯咖啡☕,Set Lunch🍽只有星期一至五供應,時間由11:30am~18:00pm,一共有三個Course ,分別有頭盤、主菜及飲品,也可以用優惠價追加配飲品及小食。😁今次我點了兩個set lunch ,頭盤可以選擇是日餐湯或柚子汁雜菜沙律。我們頭盤選擇各一😊柚子汁雜菜沙律🥗有清新的柚子香,幸好味道都不會太酸,沙律菜都好爽口,不錯。🌽🥣粟米忌廉湯味道都不會太鹹,粒粒粟米都好香甜,質感都不會太濃稠,味道也不錯。😄🍝🍳溫泉蛋煙肉白菌忌廉汁意粉($75)~有好多配料包括白菌、煙肉加上自家制忌廉汁和意粉一起制作,再配上特色半熟溫泉蛋,醬汁頗多、拌勻溫泉蛋再舀起意粉,意粉都好掛汁且夠份量,值得推介。😄🥩🐷英國無激素豬扒配焦糖菠蘿九層塔汁、炸薯角🥔🍟($128)~豬扒都好大塊有咬口帶肉汁,煎得又不會乾柴,火喉適中,肉質也更鬆軟,吃起來啖啖肉,皮骨位置帶肥肉,煎出脂肪都香,炸薯角都好脆口又沒有太多油。🙂Matcha Latte(+$38)🍵~抺茶味都好清新,馥郁茶香及滑順口感,店中採用明治鮮奶,所以幼味都十分濃厚香滑。
雜菜沙律、粟米忌廉湯
英國無激素豬扒配焦糖菠蘿九層塔汁、炸薯角
Matcha Latte(+$38)🍵~抺茶味都好清新,馥郁茶香及滑順口感,店中採用明治鮮奶,所以幼味都十分濃厚香滑。🍵🥛😛
Matcha Latte
Sea Salt Caramel Latte(+$28)~少少甜香也有鹹味,牛奶與咖啡的份量都好平衡,拉花的圖案都好美。☕🥛
海鹽焦糖鮮奶咖啡(另加$28)
飯後追加多份蛋糕及咖啡,店員都好熱誠協助我們落單,幫我們轉了個Cake Set,而且當我行近看看包裝的咖啡豆,都好細心介紹了一些咖啡豆給我,店員服務真是好殷勤又nice。😀
🎂☕冧酒提子提拉米蘇($45)~酒味都好重,不過咖啡味都好濃郁,質感軟滑美味。🥰
冧酒提子提拉米蘇( Cake Set)
Americano(+$25)~點了個Cake Set 配杯美式咖啡,來自埃塞俄比亞的咖啡豆,咖啡帶有花香及微酸,酸中帶甜,整體平衡感佳。😛
整體食物水準高、服務都有禮又有熱誠,環境都好舒適,坐近落地玻璃窗有自然光線引入,座位都好寬落,嘆杯咖啡食個lunch 都是不錯的選擇。😊😋
美式咖啡(cake set $70)
2022-04-06
雜菜沙律、粟米忌廉湯
英國無激素豬扒配焦糖菠蘿九層塔汁、炸薯角
Matcha Latte
海鹽焦糖鮮奶咖啡(另加$28)
冧酒提子提拉米蘇( Cake Set)
美式咖啡(cake set $70)
2022-04-03 345 瀏覽
星期日呢一間cafe 唔洗排隊就有位🤞🏽不過認真 食物質素真好普通🫥🫥🫥兩個人叫左all day breakfast - 入面就有炒蛋 德國腸 炒磨菇 煙三文魚 沙律菜 牛油果薯仔沙律 同多士 老實講呢啲野出錯機會本身就好低😕 但係竟然個沙律有少少怪味 個多士又超冧 本身以為佢係脆😜😜😜😜蟹棒蟹肉帶子藍芝士手卷份 - 好重芝士味 其實食落好濟 😜😜 不過海鮮都算多 每樣都有兩粒 可能真係預咗兩個人分黎食😂😂😂另外叫咗兩杯咖啡質素都算正常 不過不失對得住個價錢既😜兩個人食左300 人均150
星期日呢一間cafe 唔洗排隊就有位🤞🏽
不過認真 食物質素真好普通🫥🫥🫥
兩個人叫左
另外叫咗兩杯咖啡質素都算正常 不過不失對得住個價錢既😜
兩個人食左300 人均150
2022-03-28 316 瀏覽
疫情期間一定要支持小店,屋企樓下呢間咖啡店,我每月都會 幫襯幾次。佢哋轉咗新menu,又去支持下。 揀咗無激素豬扒,好嫩好好味, 食咗少少先記得影相。 再試下啲伴菜,嘩! 佢個九層塔菠蘿, 睇佢唔出係非常好味, 有啲搶咗豬扒主角嘅角色。推介~唔該店主出多D九層塔既食物!然後點咗個新出嘅雜苺麻薯窩夫畀我仔, 我見tiramisu好似仲好味,但仔鍾意食士多啤梨雜苺。最後一杯嚟杯dirty,奶夠凍, 影完相都未散曬,滿滿厚厚暖暖的咖啡油,之後凍凍的,甘甘的,多重口感。 我唔係好識飲咖啡,但我鍾意飲。滿足的一餐。
滿足的一餐。
2022-03-27
  • 冇激素豬扒配 九層塔菠蘿
2022-02-11 436 瀏覽
年初二 去將軍澳拜年🎊肚仔餓 行吓行吓 嚟到呢間良心cafe💛店鋪景觀開揚 座位寬敞舒適 坐低食個tea 嘆杯咖啡 真係幾舒服😌三重蟹肉意大利粉🦀 (蟹籽、蟹肉、珍寶蟹棒)$108啖啖蟹肉加埋蟹子嘅口感 可以食出層次感意粉煙韌適中 忌廉汁夠creamy 整體味道不錯👍🏻😋熱伯爵紅茶☕️英國Ridgways茶包 茶味香濃美式深海魚柳配他他醬🐟 $88製作需時 新鮮即炸 外脆內軟 完全沒有油膩感🤤Latte ☕️ (跟餐+$25)相當有新年氣氛嘅Latte🧧咖啡味香濃 夠細滑另外佢哋有個玻璃櫃展示咗好多魔人布歐嘅擺設喜歡魔人布歐嘅可以去睇下😆💛Coffee Art📍 將軍澳貿業路8號 新都城中心1期 地下G95號舖📍 尖沙咀彌敦道132號 美麗華廣場一期1樓📍 觀塘成業街7號 東廣場地下G46-G48舖
年初二 去將軍澳拜年🎊

英國Ridgways茶包 茶味香濃

美式深海魚柳配他他醬🐟 $88
製作需時 新鮮即炸
外脆內軟 完全沒有油膩感🤤

Latte ☕️ (跟餐+$25)
相當有新年氣氛嘅Latte🧧
咖啡味香濃 夠細滑

另外佢哋有個玻璃櫃展示咗好多魔人布歐嘅擺設
喜歡魔人布歐嘅可以去睇下😆

💛Coffee Art
📍 將軍澳貿業路8號 新都城中心1期 地下G95號舖
📍 尖沙咀彌敦道132號 美麗華廣場一期1樓
📍 觀塘成業街7號 東廣場地下G46-G48舖
三重蟹肉意大利粉🦀 (蟹籽、蟹肉、珍寶蟹棒)
Latte
美式深海魚柳配他他醬🐟
三重蟹肉意大利粉🦀 (蟹籽、蟹肉、珍寶蟹棒)
Latte
美式深海魚柳配他他醬🐟
寶琳好似都唔算好多嘢食,見到coffee art都幾多好評,就行過去新都城中心試一試,見到全日套餐都唔平,$80至$198不等,只包一杯茶,另收加一服務費。🍴黑松露帶子藍芝士忌廉汁手捲粉 $135 (7/10)得三粒細細粒帶子,帶子煎到一面金黃色,入面都仲係未熟嘅,都算嫩滑,唔會太鹹,亦都冇腥味,百零蚊帶子呢個質素OK的。黑松露同藍芝士嘅味道都好出,食到淡淡黑松露味同埋好重嘅藍芝士味,忌廉汁可能就比較淡身啲,味道唔係好出,手捲粉質感好特別,有口感,意粉口感比較煙韌啲,都幾掛汁,幾好食嘅!但略嫌料唔係好多,連洋蔥碎粒都冇,食材口感上唔算好豐富,比較單調,就咁單一個粉收百零蚊,有少少唔太值,不過假期就冇辦法🤣可能平日會比較平啲!🍴煙三文魚蕃茄忌廉汁意大利粉 $88 (6.5/10)煙三文魚份量都足,唔會太咸,正正常常。蕃茄味都濃郁,酸酸哋,味道就正常蕃茄意粉,似係用意粉醬撈出嚟嘅味,冇新鮮蕃茄啊或者其他食材,忌廉汁直情食唔出,冇咩特別普普通通嘅意粉。個人刻板印象覺得三文魚應該配忌廉汁意粉🤣🤣☕️flat white 跟餐+$25 (7/10)有拉花,Espresso加奶,咖啡非常濃郁,味道偏

🍴黑松露帶子藍芝士忌廉汁手捲粉 $135 (7/10)

🍴煙三文魚蕃茄忌廉汁意大利粉 $88 (6.5/10)
煙三文魚份量都足,唔會太咸,正正常常。

☕️flat white 跟餐+$25 (7/10)
有拉花,Espresso加奶,咖啡非常濃郁,味道偏苦偏酸,飲完個口會有一浸酸味滲出來,奶味都香濃嘅,但個人唔太鍾意偏酸嘅咖啡,但質素都OK中上!

🍰桂花豆腐芝士蛋糕 跟餐+$30 (2/10)
好欣賞店舖嘅新奇創意配搭,都係諗住試伏嘅心態去叫,但呢個combination唔夾!
第一啖食落去個味道好奇怪,味蕾打晒問號❓
好似帶啲花香味嘅豆渣😂 認真分開蛋糕三part嚟試,餅底偏硬嘅消化餅,表面係桂花糕,但桂花未算好香濃,係淡淡嘅清香,芝士蛋糕就神奇了,有粗糙豆腐嘅質感,淡淡豆香再加芝士嘅酸味,豆腐味比較出,芝士味唔濃嘅狀態。
三樣分開食係正常嘅,但夾埋一齊可以自行想像,真係唔得,但創意係一百分嘅!😂分數係比佢哋嘅創意而唔係比味道!

推薦指數: 6/10
正正常常,一間普通嘅Cafe,嘢食質素OK,但假日價錢偏貴,平日去可能好啲,值得一讚嘅係服務幾好,坐得舒服嘅,要茶包嘅話店員就會幫你加熱水refill!
2022-02-08 184 瀏覽
今天上午在靈實醫院提交媽咪在康復後的血液樣本後,醫生回覆媽咪曾經在2021年12月3日擬似中風,要注意身體😥。上午11:20am來到被大變身後的新都城😥,第一期這裡還可以尋找到良好的小店😊,G/F 的一個角落,觀塘的Coffee Art在這裡延伸。當我入座的時候,店員剛剛準備午餐的準備🙌,店員回覆十分鐘後可以開幫你準備😊。今天order 小店的蟹子三文魚🐟飯。而且份量同觀塘東店場的元祖店一樣充足。以及香橙🍊蜜糖🍯Latte,非常香滑。
而且份量同觀塘東店場的元祖店一樣充足。
以及香橙🍊蜜糖🍯Latte,非常香滑。
2022-02-08
  • 南瓜忌廉湯
2022-01-27 193 瀏覽
今日山長水遠去到寶琳探朋友,見早咗到就揾咗間cafe 食少少野同hea 下。入到去就發現自己誤打誤撞去咗間良心小店。呢間cafe 都幾受歡迎,keep 住有人等位,唔知係咪一個人的關係,攞飛的時候個職員就叫我唔好行開,等佢地清潔張枱就可以入坐🤩lucky.佢個menu 係有set, 可以包茶,但嚟到間cafe 叫 COFFEE ART 唔係唔試下佢嘅coffee, 所以就散叫咗salmon egg Benedict 同 cappuccino. 個egg Benedict 個好似雪糕球係紫薯蓉嚟ga, 好甜好好味,而杯咖啡也不錯啊!

• Egg Benedict配煙三文魚牛油果法包荷蘭汁
2022-01-12 210 瀏覽
約咗晚上等人下晝冇嘢做最適合喺Cafe坐一座好彩呢間Cafe唔多人喺住宅區都可以慢慢Chill 以小型嘅Cafe來講飲品同甜品款式都非常多選擇 雖然唔多座位但係檯好闊落 叫咗一杯牛奶咖啡 咖啡味唔算好濃 好似我呢啲平時唔係飲開咖啡人都容易入口 反而牛奶好濃滑 同咖啡既比例混合得好好 見到櫥窗咁多款式蛋糕好吸引 揀咗一舊送咖啡 桂花豆腐芝士蛋糕 調味唔會太甜整體好清新 豆腐味比較天然 桂花味帶淡淡嘅清香 呢個配對好Homemade
約咗晚上等人下晝冇嘢做最適合喺Cafe坐一座

2021-12-27 269 瀏覽
星期日搵食周圍都好多人呢間鋪係角落位,唔太顯眼咁啱誤打誤撞入去試有個男職員(叔叔)服務非常好見到我哋睇緊個𝑀𝑒𝑛𝑢一段時間主動過嚟向我哋介紹菜式仲介紹呢到有部咖啡豆烘焙機叫我哋一定要試吓呢到啲咖啡但我同屋企人都唔識飲咖啡最後都有嗌到咖啡,但飲唔出咩大道理🤣 零零舍舍中間有個位置俾師傅係客人面前沖飲品師傅沖緊嘅時候可以估吓係咪沖緊自己果杯前面個櫃裝滿晒魔人布歐 嗌咗個𝑆𝑒𝑡 𝐷𝑖𝑛𝑛𝑒𝑟 蕃茄海鮮意大利飯 (原隻虎蝦,帶子,藍青口)有湯同飲品跟個飯偏硬,蕃茄汁味道有啲酸 是日南瓜忌廉湯,我覺得有少少稀,南瓜味唔算重 單嗌咗三重蟹肉意大利粉 (蟹籽,蟹肉,珍寶蟹棒) 個賣相都幾正,食落唔漏,整體個味道偏淡 同埋太少蟹肉 呢兩杯係屋企人嗌嘅,我唔記得係咩嚟,俾大家欣賞下個拉花 我試咗比利時70%純朱古力(無糖)苦苦地,朱古力味都唔算濃,熱飲可能會好飲啲
星期日搵食周圍都好多人
呢間鋪係角落位,唔太顯眼
咁啱誤打誤撞入去試
有個男職員(叔叔)服務非常好
見到我哋睇緊個𝑀𝑒𝑛𝑢一段時間
主動過嚟向我哋介紹菜式
仲介紹呢到有部咖啡豆烘焙機
叫我哋一定要試吓呢到啲咖啡
但我同屋企人都唔識飲咖啡
最後都有嗌到咖啡,但飲唔出咩大道理🤣

零零舍舍中間有個位置俾師傅係客人面前沖飲品
師傅沖緊嘅時候可以估吓係咪沖緊自己果杯
前面個櫃裝滿晒魔人布歐

嗌咗個𝑆𝑒𝑡 𝐷𝑖𝑛𝑛𝑒𝑟
蕃茄海鮮意大利飯 (原隻虎蝦,帶子,藍青口)
有湯同飲品跟
個飯偏硬,蕃茄汁味道有啲酸

蕃茄海鮮意大利飯 (原隻虎蝦,帶子,藍青口)

是日南瓜忌廉湯,我覺得有少少稀,南瓜味唔算重

南瓜忌廉湯

單嗌咗三重蟹肉意大利粉 (蟹籽,蟹肉,珍寶蟹棒)
個賣相都幾正,食落唔漏,整體個味道偏淡 同埋太少蟹肉

三重蟹肉意大利粉 (蟹籽,蟹肉,珍寶蟹棒)

呢兩杯係屋企人嗌嘅,我唔記得係咩嚟,俾大家欣賞下個拉花

我試咗比利時70%純朱古力(無糖)
苦苦地,朱古力味都唔算濃,熱飲可能會好飲啲

比利時70%純朱古力(無糖)