2023-06-24 82 瀏覽
奧海城一帶唔少適合business talk/ grand meal嘅餐廳,Cocina 3係其中一間,空間感好大好多大枱,聚會都好岩食Tapas晚餐有dinner set但我地驚食唔曬可以無叫到👨🏻‍🍳🤳🏻餐前小食 - Doritos & bread Doritos就exactly係平時百佳見到好好食我勁鍾意嗰種😋另外2塊包正正常常👨🏻‍🍳🤳🏻西班牙辣肉腸小食辣肉腸好香🥰 佢會配蕃茄仔 我鍾意❤️呢個好適合配酒🥂👨🏻‍🍳🤳🏻西班牙黑豚豬鞍扒老實說睇豬肉個樣會以為有啲乾點知食落好嫩都有豬味同埋唔乾👍🏻 配個汁味道層次好豐富😽 同埋有好多配菜🥕🧄🥦🍄🥒全部都好好食重點! 平時唔食薯蓉嘅👦🏻今日同我食黑松露薯蓉😂 黑松露係有幾大吸引力?😂👨🏻‍🍳🤳🏻招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁燴意大利粉口感上係creamy x 彈牙🧡意粉汁同海膽都好creamy,海膽有2舊份量合理;明太子蟹籽食到粒粒嘅口感,果然係招牌菜👍🏻👍🏻
晚餐有dinner set但我地驚食唔曬可以無叫到

配個汁味道層次好豐富😽
同埋有好多配菜🥕🧄🥦🍄🥒全部都好好食

👨🏻‍🍳🤳🏻招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁燴意大利粉
2023-06-19 99 瀏覽
烤法國春雞 $228烤春雞有一隻完整燒雞配上唔同嘅蔬菜做伴碟,雞肉嘅口感好Juice,嚟到嘅時候熱辣辣,配上特色香草醬汁,成件事好完整。而伴碟都絕對唔馬虎,其中最出色嘅就係當中嘅薯蓉入面加入咗黑松露,食嘅時候有淡淡黑松露香味,絕對感受到餐廳嘅誠意。八爪魚沙律 $158八爪魚沙律,作為前菜絕對好出色,佢嘅味道酸酸辣辣非常開胃,八爪魚嘅份量都好足,沙律入面有蕃茄、櫻桃蘿蔔、甜椒、薯仔、洋蔥同沙律菜,每樣配料都好新鮮。海膽明太子意粉 $188海膽明太子意粉一嚟嘅時候就充滿着濃濃嘅奶香味,海膽嘅味道濃郁配上明太子意粉Creamy,同埋飛魚子嘅脆卜卜口感,成件事真係好夾,性價比好高。整體菜式份量好大碟而且員工服務態度友好,值得推薦。Cocina 3 地址: 大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖
烤法國春雞 $228

八爪魚沙律 $158

海膽明太子意粉 $188

整體菜式份量好大碟而且員工服務態度友好,值得推薦。

Cocina 3
地址: 大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖
呢一間西班牙菜位於奧海城裏面,菜式種類非常多,好適合聚餐😆,因為佢哋每一張枱非常闊落,坐得都舒服👍🏻,好似我依家坐緊嘅就係四人嘅卡位,其餘仲有啲大枱,環境都舒適,裝修帶有歐式風格,外面仲有座位,可以帶埋毛孩嚟添🐶🐶菜式方面,我哋嗌咗精選套餐 ☀️$688/2☀️首先會嚟個餐前小食,有餐包同埋🌮Nachos $45,唔講唔知原來佢哋嘅Nachos係任食㗎😍,初初好快咁食晒一兜,但原來係有得refill,超正😋😋🥘廚師精選餐湯 :餐湯係椰菜花湯,好少有飲過餐湯係呢個味道,睇落似蘑菇湯,但其實飲落個味道又幾特別,淡淡地,又帶點甜,唔錯,另外可以升級加$28有龍蝦湯👍🏻👍🏻🦀香煎蟹餅 :小食我哋揀咗蟹餅,佢有兩大塊嘅蟹肉煎餅,裏面除咗蟹肉之外仲有雜菜粒,煎到好軟熟,食落去啖啖蟹肉,再加咗少少薯蓉,口感唔錯🫶🏼🐙西班牙海鮮飯 :主菜方面,嗌咗佢哋出名嘅海鮮飯,首先海鮮有蜆肉,青口,大蝦同埋八爪魚粒,之後再加入辣肉腸黑橄欖嘅配料,一道海鮮飯完成😆,佢哋係好似risotto咁,每一粒飯都染上色,飯粒分明,軟硬度適中,口感唔錯🤤🐑炭燒紐西蘭羊鞍扒 :羊扒方面我哋叫咗七成熟,佢係炭燒而成,足足有三件,另外在

🐑炭燒紐西蘭羊鞍扒 :羊扒方面我哋叫咗七成熟,佢係炭燒而成,足足有三件,另外在配左薯蓉同蔬菜,賣相唔錯,食落羊肉好嫩,又有肉汁,脂肪比較少,再配上芥末醬一流👏🏻👏🏻

🍨是日精選甜品: 甜品方面,佢哋係芒果奶凍同Mousse cake,面層係焦糖燉蛋,而底層就係mousse,食落唔會好甜,口感有啲特別,好似入口即溶咁,另外芒果奶凍味道都幾重,又濃郁😌

🍹嘢飲方面我哋叫咗一杯熱嘅☀️茉莉花鮮奶,只係半價加$29就可以,味道香濃清香,賣相唔錯,另外一杯係☀️凍嘅朱古力曲奇沙冰 $34,佢個杯好盞鬼,面層加左cream令佢有番頭髮😂,甜度啱啱好,朱古力加曲奇呢個配搭係無敵😆

同朋友🙆🏼‍♀️一齊喺呢個商場🏬,要搵嘢食,行咗去餐廳集中嘅地方,見到呢間西班牙🇪🇸餐廳🍽️,牆壁同埋紅色梳化都真係有啲西班牙風🇪🇸,咁我話不如試吓,朋友🙆🏼‍♀️贊成😄$128「有機水耕蔬菜沙律配檸檬油醋汁」:水耕蔬菜🥬新鮮、口感爽脆,仲有紅蘿蔔、燈籠椒、牛油果、櫻桃蘿蔔 等🤩,開酸酸哋嘅 檸檬油醋汁,開胃簡單好食😋$108「煙三文魚鵪鶉水煮蛋多士」:水波鵪鶉蛋係流心🤩,配煙三文魚同埋麵包一齊食,口感有趣,幾好食😋$288「西班牙🇪🇸黑豚豬鞍扒」:豬鞍扒🐷🥩厚切,我哋自己切開嚟食嘅時候,仲有好多肉汁流出嚟,真係幾 juicy😋,豬鞍扒🐷🥩肉質軟熟,好豬味😆;仲有一大粒原粒燒蒜頭🧄,我鍾意🤩$45 Nachos

$45 Nachos
2023-06-12 50 瀏覽
呢間西班牙餐廳頗有格調,營造出一種充滿熱情、浪漫和藝術氛圍的氛圍,讓客人仿彿置身於西班牙的文化中心。餐廳以紅色為主,配以酒吧設計,圓形卡位闊落,不失為談天說地嘅好地方👍食物質素都令我驚艷,一啲伏都冇🤩美國西冷牛扒🥩五成熟,煎得恰到好處,牛扒上印有方形,肉質juicy有口感,仲可以自己點粗鹽香草蒜頭等調味,好味🤤海膽明太子意粉,估唔到咁好味😍就咁試一啖海膽已經覺得好濃郁,撈落意粉將味道昇華😌明太子醬配上蟹子,調味好豐富,大推薦❤️

同朋友都未食過正宗西班牙菜,適逢慶祝生日 所以專登搵間西班牙菜試試佢西班牙八爪魚沙律 $158Espana Octopus Salad最近迷上八爪魚 一坐低就睇中佢,八爪魚唔會太難咬開 都有調過味,沙律底用左多種唔同沙律菜 椒同蕃茄仔即刨意大利帕爾馬風乾火腿片(18個月) $148Sliced Parma Ham (18 month)好普通既一個dish,最欣賞係佢配菜有比兩款唔同既欖香煎北海道帶子伴加拿大海膽(4粒) $228Pan Fried Hokkaido Scallop with Canadian Sea Urchin海膽新鮮,帶子都大大粒 兩面煎香,分子料理咁 將汁造成泡泡狀 微微酸,3者之間唔算好夾 分開食更好味西班牙焗乳豬飯 $328Roasted Sucking Pigs Rice份量極足 兩個人淨係食佢都飽,豬仔皮烤得香口,味道似茄汁燴飯藍莓青檸梳打 $68Blueberry Lime Soda芒果熱情果梳打 $68mango Passion Fruit Soda粟米脆片 Nachos $45*order左野食就會送麵包*酒樓會有花生小碟,佢就係有粟米脆片,可以同

西班牙八爪魚沙律 $158
Espana Octopus Salad

即刨意大利帕爾馬風乾火腿片(18個月) $148
Sliced Parma Ham (18 month)
好普通既一個dish,最欣賞係佢配菜有比兩款唔同既欖

香煎北海道帶子伴加拿大海膽(4粒) $228

芒果熱情果梳打 $68
mango Passion Fruit Soda

粟米脆片 Nachos $45

*order左野食就會送麵包
*酒樓會有花生小碟,佢就係有粟米脆片,可以同店員講唔要,唔講佢就會計埋數
*個frd喺Openrice卜枱 所以有9折
*氣氛一流 而且無set用餐時間

2023-05-26
生日
2023-05-30 92 瀏覽
放工同朋友去咗奧海城食嗰間比較出名嘅西班牙餐廳 ,環境氣氛都好舒服,餐廳座位都好闊落,適合一大班人或者同朋友聚會,傾計,happy hour都非常之適合。見到個二人餐性價比好高,份量好多。所以點左二人餐試下。當日嘅餐湯係南瓜湯,非常之甜美可口,味道唔會好濃。小食嗌咗個香煎蟹餅,平日好少食到蟹餅,同出面嘅唔同,佢個皮唔係硬嘅,好易切開,切開時候見到入面充滿一絲絲嘅蟹肉,配搭埋呢個牛油果醬,輕輕帶出蟹肉同三色椒嘅味道。好得意嘅係佢竟然有泰式冬陰功嘅味道,值得推介。主菜叫咗西班牙海鮮飯,個飯充滿八爪魚同埋臘腸嘅味道,兩個人都食唔曬,分量好多。 魷魚彈牙鮮甜,西班牙臘腸非常惹味,配搭埋個飯啱啱好。個飯唔會太硬太乾身,食落好香口。另外一個主菜嗌咗法國烤雞 ,烤雞好有驚喜,上枱嘅時候餐廳已經將隻雞開胸切開咗一件上,唔需要大費周章已可以將雞好輕鬆咁分來食 ,皮脆肉嫩,雞肉味重 ,雞皮都好香脆,唔使點醬汁都好夠味。仲有薯蓉配菜,另外仲有重口味嘅人都適合嘅炸蒜頭。是日甜品好好味,個蛋糕有淡淡嘅百香果味道,唔會太漏。 奶凍亦都甜味適中,好滑,簡直想一試再試。食西班牙菜當然要配一杯cocktail點咗餐廳嘅
見到個二人餐性價比好高,份量好多。所以點左二人餐試下。
食西班牙菜當然要配一杯cocktail點咗餐廳嘅signature: blue diamond 粉藍色的飲品好自愈,個粉味道亦都好好,不愧為signature。
另一杯紫薯鮮奶外貌已經俾佢吸引咗,滲透著淡淡嘅紫薯味香同鮮奶融合左,好滑溜的紫薯。
性價比非常之高兩個人食個餐都食唔曬食到飽飽好滿足
2023-05-28 65 瀏覽
餐廳環境闊落,裝修仿如歐洲古老酒窖,十分有特色。我地坐係半圓紅色梳化位,好舒服😬。餐廳主打西班牙菜,款式甚多。點完餐,店員就會上Doritoso,可以無限refill,飲酒既朋友岩哂🤫。順帶一提,餐廳冷氣凍,店員好細心幫我refill熱水,好細心💯。👍🏻香煎蟹餅 $168蟹餅口感非常細緻滑嫩,食到豐富而濃郁既蟹肉味,唔洗沾任何醬料已經好夠味。👍🏻海膽明太子意粉 $188海膽鮮甜與明太子鹹香完美地融合意粉之中。醬汁十分creamy,意粉彈牙有咬勁,加入粒粒蟹籽令口感更加豐富,好味到一口接一口。西班牙雞肉辣肉腸燴飯 $148呢道菜既外觀十分吸引,紅色飯粒鮮豔誘人。燴飯煮得剛好,柔軟卻不失彈性。雞肉和辣肉腸惹味,不錯啊。

👍🏻香煎蟹餅 $168

👍🏻海膽明太子意粉 $188

西班牙雞肉辣肉腸燴飯 $148
  • 海膽明太子意粉
  • 香煎蟹餅
2023-05-24 63 瀏覽
奧海城3期原來都有好野食🤣環境氣氛舒適西班牙菜👍🏻餐廳坐位闊落,岩哂一大班人聚餐!前菜小食經典蟹肉他他🦀$148嚟到已好吸睛,白色泡泡擺設配上,芒果牛油果蟹肉,顏色層次分明,份量好多,醬汁混合酸甜好開胃😍西班牙黑豚豬鞍扒$288烤紋大件厚肉吾韌,薯蓉好香牛油味,配菜也好多惹味😆海膽明太子蟹籽忌廉汁意大利粉$188蟹籽明太子份量多,海膽鮮甜,混合忌廉意粉中,豐富味道入口卜卜脆幾特別🤣🤣🤣❤️

前菜小食
經典蟹肉他他🦀$148

西班牙黑豚豬鞍扒$288
烤紋大件厚肉吾韌,薯蓉好香牛油味,配菜也好多惹味😆

海膽明太子蟹籽忌廉汁意大利粉$188
雨天的週末到了奧海城睇戲行街,見依間西班牙餐廳週末都有Happy hour,8點前紅、白House Wine和啤酒有買一送一優惠,就順便食晚飯。餐廳用上不規則的瓷磚,搭配搶眼的紅色沙發,視覺上有強烈衝擊,門口處有大幅彩色玻璃牆,非常有個性的裝修,充滿時尚感。餐廳有供應西班牙小食、肉類、燉飯和意粉。店員先送上餐前包,並捧上托盤,盛載著新推出小食 - 克羅斯提尼(Crostini),即烤過的法包上覆上食材,有3款口味可以選擇,分別是煙三文魚、黑豚豬腩肉和巴馬火腿,搭配沙律菜,優惠價$28件。西班牙黑豚肉豬鞍扒上菜時已經聞到香味,豬鞍扒超厚,兩面煎至金黃色,見到好靚的碳燒十字紋。豬扒裏面肉質淺粉紅色,肉質鬆軟,肉汁豐富,跟配燒汁。伴碟有菇、西蘭花苗、翠玉瓜和車厘茄等炒雜菜,仲有黑松露薯蓉。西班牙雞肉辣肉腸燴飯燴飯口感濕潤,均勻地吸引了湯汁,有香濃蕃茄味,味道鮮甜,而辣肉腸為飯增添了一點鹹香味。配料有三色椒,橄欖和車厘茄,驚喜的是放面頭的雞件,有香烤過,外層皮脆,啖啖肉。海膽明太子意粉意粉相當出色,每條意粉都沾上明太子醬,醬汁非常幼滑,配上鮮甜的海膽和海量的蟹籽,每一啖都非常滿足!

餐廳有供應西班牙小食、肉類、燉飯和意粉。

西班牙黑豚肉豬鞍扒

西班牙雞肉辣肉腸燴飯

海膽明太子意粉

📌 Cocina 3 Tapas Restaurant & Bar - 大角咀海泓道1號奧海城3期地下G22號舖🗓(15/5) 星期一 ⏰ 晚上7點左右 💈特式:一直都有食開西班牙菜,尤其鐘意佢地個西班牙海鮮飯,今日去開奧海城搵朋友,見到間由外到內都好靚風格嘅西班牙餐廳,所以就順便係度食埋晚飯先返歸。🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:今次叫左佢地個2人set dinner,因為都有晒我想食嘅野,對比返散叫仲要平左好多,仲平過7折價錢,而家等我同大家講下🇪🇸味道先。餐前小食 - 佢地會有個餐前小食供應,不過當然都要比錢啦,不過都只係$45,仲要有得refill,所以都唔算好貴,係墨西哥脆片,不過重點係個沾醬,類似千島醬口味,不過口感更滑更清新。個set dinner就$688,就會包左餐湯,小食及沙律(4選1),飯及意粉(3選1),主菜(3選1),仲有埋甜品。廚師精選餐湯 - 餐湯會附送埋餐包,今日嘅餐湯係我鐘意嘅南瓜湯,正宗西式做法嘅南瓜蓉湯,食落有啖啖南瓜顆粒,好香南瓜味。小食及沙律 - 小食我就揀左西班牙香辣蒜片炒蝦,呢個炒蝦係用個鐵鑊仔上枱,好切合餐廳嘅西班牙風
🗓(15/5) 星期一 ⏰ 晚上7點左右

🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱

小食及沙律 - 小食我就揀左西班牙香辣蒜片炒蝦,呢個炒蝦係用個鐵鑊仔上枱,好切合餐廳嘅西班牙風格,而家仲可以keep到食熱辣辣,呢個菜式配以好香濃嘅醬汁,辣味中等,蝦肉配埋蒜片一齊食,好香好惹味。

飯及意粉 - 呢個就一定係揀我最鐘意食嘅西班牙海鮮飯啦,一上枱比我想像中大碟,配料亦都好豐富,用薄薄嘅鐵鑊上菜,感覺好正宗,飯底又做得夠乾身,飯粒入味,整體感覺好正。

主菜 - 我揀左個炭燒紐西蘭羊鞍扒,叫左5成熟,除左炭燒香味仲帶有少少羊騷味,配菜除左杏鮑菇/翠玉瓜/蘿蔔仔,仲有原個烤蒜同薯蓉,估唔到所有配菜都做到好出色,差唔多蓋過主角羊鞍扒嘅鋒芒,烤蒜烤得好香好好食,薯蓉就略帶少少黑松露味,而且做得好creamy。

甜品 - 個set包左份甜品係芒果汁奶凍同士多啤梨蛋糕,味道就正正常常,普通酒店自助餐甜品級數。

☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛
飲品 : 個set就無包飲品,不過叫set就可以半價叫佢地嘅精選雞尾酒同埋special drink,折左都係$3~40蚊一杯雞尾酒或特飲,都算幾優惠。我就叫左杯芒果熱情果梳打,味道唔錯,有係酒吧飲嘅級數。

🍽環境:佢地個環境真係好靚,我好鐘意,首先佢地個石拱門入口好有西班牙feel,之後入面嘅牆身都係各有唔同特式,枱櫈就用上鮮紅色,好有鬥牛勇士感覺,佢天花仲有兩個好大嘅木質牛頭裝飾。另外,佢地仲有幾張室外枱,如果秋冬天坐係戶外用餐都應該幾舒服。

🤵🏻🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♂️服務:餐廳職員態度好好,好有笑容同好有禮貌,介紹menu時亦好仔細詳盡,飲品有半價優惠都係職員提我先知。

💰💸價錢:呢個2人set dinner就係$688再加一,如果散叫返set內食物計過都要過千蚊,佢而家變左係打左個7折多d,所以叫set都幾抵食。

🐲💬總結:我覺得佢地d食物出品真心唔錯,尤其是個環境真係好靚好舒服,用餐體驗即時提升左不少。

推薦指數:❤️❤️❤️❤️🤍
炭燒紐西蘭羊鞍扒
芒果熱情果梳打
  • 墨西哥脆片
2023-05-11 2680 瀏覽
大,裝修時尚氛圍又好,非常適合三五知己聚會。上一次意猶未盡,所以這次再次相約友人去聚餐。我們叫了一份2人套餐,只需要$688,以餐廳的定位來說價格不貴😍。是曰餐湯是洋蔥湯,+$28就可以轉為法式龍蝦湯,超喜歡龍蝦湯的我當然要轉啦。龍蝦湯味道香濃,龍蝦濃郁,湯入面還有啖啖龍蝦肉,入口順滑,鮮味無比,非常滿意❤️。小食方面選擇了西班牙炒辣肉腸,因為我未食過覺得很好奇,以蒜片辣椒爆炒,辣肉腸炒到微焦,非常惹味,風味上有小小似我們港式大排檔的炒蜆,咸咸香香的,配啤酒一流🍺。提外話: 這裡的happy hour有生啤買一送一🍻,$92有2杯大大杯的生啤,超級抵💥!!! 留意happy hour的時間只至20:00🔥。 主菜方面選擇了炭燒紐西蘭羊鞍扒和西班牙海鮮飯♥️羊排🍖點了7成熟,燒得剛剛好,羊似味香得黎完全唔騷,仲帶有淡淡炭燒香。薯蓉香滑,好像還有點點松露香,雞髀菇和翠玉瓜等配菜也略略炒過,味道不會太單調,特別是原個烤蒜🧄,超級好吃!羊肉愛好者一定不能錯過👍。 到西班牙餐廳當然唔少得西班牙海鮮飯,米粒以海鮮湯熬煮過,飯粒軟硬適中富有鹹鮮味,飯粒炒得分明,我最怕吃到軟爛又水水的海鮮飯;飯內混滿多種

主菜方面選擇了炭燒紐西蘭羊鞍扒和西班牙海鮮飯♥️

到西班牙餐廳當然唔少得西班牙海鮮飯,米粒以海鮮湯熬煮過,飯粒軟硬適中富有鹹鮮味,飯粒炒得分明,我最怕吃到軟爛又水水的海鮮飯;飯內混滿多種海鮮:大蜆、大蝦、青口,飯中也有很多魷魚肉,彈牙鮮甜,全部都好好吃😍😍😍。

最後是甜品時間,賣相非常漂亮,拍了好多照片🤪。紅莓蛋糕非常柔軟,酸甜度剛好,芒果奶凍清新不甜膩,吃完讓人感到非常舒適😌。

• 西班牙海鮮炒飯
2023-05-05 77 瀏覽
📍Cocina 3 Taps Restaurant & Bar🗺️大角咀海泓道1號奧海城3期地下G22號鋪去奧海城搵食,見到呢間西班牙餐廳環境幾靚幾舒服就入去試下😌 叫左個精選2人套餐 $688加一⚡️廚師精選餐湯當日嘅餐湯係洋蔥湯🧅 ⚡️香煎蟹餅蟹餅有兩塊,滿滿蟹肉好足料!食落味道有啲類似泰式魚餅嘅味(?)😆 旁邊配左薄荷醬,唔錯~⚡️西班牙海鮮飯配料有兩隻青口同大蜆,一隻大蝦,西班牙香腸同魷魚等… 西班牙香腸比較辣,隻蝦大大隻,幾新鮮,飯就偏濕⚡️法式烤春雞烤春雞有驚喜😍 好香香料味,雞肉嫩滑,塊皮某啲位都香脆唔使點醬汁同海鹽都夠味👍🏻 仲有薯蓉😋⚡️是日精選甜品甜品就有奶凍同焦糖蛋糕
🗺️大角咀海泓道1號奧海城3期地下G22號鋪

⚡️廚師精選餐湯
當日嘅餐湯係洋蔥湯🧅

⚡️香煎蟹餅

⚡️西班牙海鮮飯

⚡️法式烤春雞
烤春雞有驚喜😍 好香香料味,雞肉嫩滑,塊皮某啲位都香脆
唔使點醬汁同海鹽都夠味👍🏻 仲有薯蓉😋

⚡️是日精選甜品
甜品就有奶凍同焦糖蛋糕
因為唔太肚餓,無叫set,見到甜品menu好吸引,最後叫左一個小食,一個意粉,同3️⃣個甜品😳🔸經典蟹肉他他用左牛油果做基底,中間夾住層蟹肉,面頭有芒果碎粒,夾埋一齊食又幾夾,幾fresh 🔸招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁燴意大利粉海膽有2大片,好有誠意,意粉好creamy,值得一試👍🏻🔸西班牙吉拿棒配雲呢拿雪糕西班牙出名既churros,呢到整得好煙韌,幾有咬口,熱辣辣,點埋醬汁同蛋糕食~ 不錯😛🔸拿破崙伴雜莓拿破崙賣相幾靚,食落好鬆脆,有薄薄既吉士醬係中間🔸焦糖燉蛋慕絲蛋糕第一次食焦糖燉蛋味既蛋糕,幾特別,面頭有層焦糖,但唔會有苦味🙈

🔸經典蟹肉他他

🔸招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁燴意大利粉
海膽有2大片,好有誠意,意粉好creamy,值得一試👍🏻

🔸西班牙吉拿棒配雲呢拿雪糕

🔸拿破崙伴雜莓
拿破崙賣相幾靚,食落好鬆脆,有薄薄既吉士醬係中間

🔸焦糖燉蛋慕絲蛋糕
二人套餐性價比極高 份量多當日去既餐湯係清新健康甘筍湯青草味唔重 入口滿滿濃郁蔬菜嘅甜味如果大家想試龍蝦湯 只要+28蚊就可以試小菜 香煎蟹餅啱晒我依啲懶人 想要食新鮮嘅蟹肉 又唔想要自己拆殼蟹餅滿滿鮮甜蟹肉絲 外層炸得金黃香脆西班牙海鮮飯口感偏軟但仍帶有顆粒分明飯粒吸收晒海鮮嘅豐富鮮美湯汁西班牙辣腸煎香 構築成層次美味烤法國春雞份量適中 肉質幼嫩多汁 雞皮較薄醬汁調味唔過鹽 每啖肉充滿清新柔和迷迭香甜品 香蕉牛奶豆乳布丁 非常滑順 特濃奶香 亦有保留香蕉獨有甜味
二人套餐性價比極高 份量多
當日去既餐湯係清新健康甘筍湯