2024-05-01 157 瀏覽
明明Openrice最初的帖是在多年前的, 但這晚到訪門前一堆花藍祝賀, 不知是否易手經營? 🤔 當然這不是重點, 餐廳內環境相當寬敞舒適, 深啡色的木板, 一盞盞三角吊燈, 最喜歡就是卡位牆邊不同顏色及不同古式圖案, 滿有韓式感 ☺️ 餐廳可以包廂房, 如果一班人到來不妨預訂, 私隱度高又舒適, 但我並沒有問最低消費。跟一般韓國店一樣, 先來了六款餐前小食, 小食中竟然有茄子, 薯仔超軟腍粉嫩, 味道微甜, 非常美味!!醬油蟹•鮑魚醬•蝦醬飯 $449可以分開散叫, 這樣一拼點當然比較化算 😁 這是我首次吃醬油蟹的, 第一口吃蟹膏時感受到超級濃郁的海水味, 理解我的都知我不太喜歡這種海水味, 出奇地這個海水味帶點鮮甜, 還可以吃得下 😝 蟹肉跟蝦肉都是透明超新鮮, 肉質爽口彈牙, 非常清新的感覺!! 然後把蟹膏與紫菜蛋飯一起吃又是另一種感受, 有點像吃手卷。 鮑魚非常厚身大隻, 相比起蟹肉蝦肉, 鮑魚比較煙韌軟腍, 味道雖然鮮甜, 但不如蟹肉蝦肉, 整體是一次非常不錯的體驗 🤗韓牛雪濃湯 $188喝到最熱騰騰的湯, 味道很濃郁, 用的是韓國上盛牛肉, 肉質非常軟腍, 近乎入口即溶的口感

醬油蟹•鮑魚醬•蝦醬飯 $449
韓牛雪濃湯 $188
喝到最熱騰騰的湯, 味道很濃郁, 用的是韓國上盛牛肉, 肉質非常軟腍, 近乎入口即溶的口感 🤩 配料還有洋蔥, 青蔥, 粉絲和()等等, 粉絲和洋蔥都浸滿濃湯味道, 沾有牛肉的味道, 會越吃越辣, 非常惹味!! 我跟朋友都喝光了 😆
韓牛雪濃湯
炸醬麵 $138
炸醬有點甜, 但並非死甜, 而且口感並不像平時一般餐廳的杰身, 也不會非常流質, 調製得非常恰當! 😃 大概是我吃過最好吃的韓式炸醬麵 (P.S.要說一聲我未吃過正宗韓國炸醬麵😬)
炸醬麵
吃韓牛雪濃湯比較晚, 侍應特意問我們需要再翻熱, 非常貼心! 🫶🏻 整體是非常優質的韓國料理, 是數一數二令我印象深刻的! 而且招呼很好, 當晚有不少韓國人用餐, 如果喜歡韓國正宗味道, 大概這間餐廳適合你!

2024-04-23
韓牛雪濃湯
炸醬麵
2024-04-19 105 瀏覽
部長一句 “an nyong ha se yo” (你好),加埋非常nice嘅笑容😃,令人好舒服並彷如置身於韓國嘅餐廳之中點完餐後已經立即端上6款免費嘅美味前菜,超豐富睇見已經流哂口水🤤,有豆腐、芽菜、菠菜、泡菜、茄子及薯仔嚟呢度一定要食佢哋嘅招牌菜醬油蟹🤩🥢醬油蟹 配紫菜飯 $280醬油味清甜並帶着微微嘅酒香,蟹膏甜中帶鮮,撈埋紫菜飯一齊食,絕對係高級享受,仲要有隻生蛋拌飯,好味指數升級🔝;蟹嘅肉質綿滑細緻,慢慢啜,好過癮🥢海鮮石鍋飯$160海鮮有蝦、魷魚、蜆仔、 生蛋、冬菇、芽菜、菠菜等材料,熱辣辣嘅石鍋飯撈埋辣椒醬一齊食夠哂惹味,食到底部仲有飯焦添,啱哂我哋🥢烤魷魚$188將原隻魷魚烤到香味撲鼻,然後剪開,再撈埋醬油及辣椒醬一齊食,可以enjoy整個過程之餘,又品嚐到魷魚嘅滋味🥢煎餃(4隻)$98煎餃都好大隻,肉味濃又夠juicy,點埋個酸酸鹹鹹嘅醬汁,滋味倍增飯後仲有雪糕糯米糍送添👍餐廳好多卡檯,而我哋仲被安排坐窗口位,坐得非常舒服;餐廳都幾大,所以一大班朋友嚟都好適合👍

嚟呢度一定要食佢哋嘅招牌菜醬油蟹🤩

🥢醬油蟹 配紫菜飯 $280

🥢海鮮石鍋飯$160

🥢烤魷魚$188

🥢煎餃(4隻)$98

飯後仲有雪糕糯米糍送添👍

🎀韓雅林 這晚經朋友介紹下來到一間在銅鑼灣很正宗的韓國菜餐廳一進去發現很多枱甚至是服務員都是韓國人食物質素幾好是近期我吃過最滿意的韓國菜餐廳剛點菜侍應就端上了幾款前菜有泡菜、薯仔、茄子、醬汁豆腐等足足有六款這樣多感覺很有誠意✩‧₊醬油蝦($178)ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟾/𝟷𝟶醬油蝦大大隻彈牙且無腥味醬油帶點甜味沒有過鹹✩‧₊辣海鮮湯麵($168)ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟾.𝟻/𝟷𝟶我和朋友不太吃辣特意向服務員要求無辣的選擇這碗麵份量是約三至四人的份量麵條是日式拉麵帶點彈牙海鮮份量蠻多有蜆肉、蝦、魷魚和墨魚湯底帶點海鮮的鮮味朋友一邊吃一邊大贊✩‧₊烤豬肉($150)ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟾.𝟻/𝟷𝟶聞到隔壁桌飄來的燒肉味實在太吸引忍不住點了一份豬肉來燒烤豬肉調味得很到位醃得很入味肥瘦分佈均勻下次來這裡必定會多點幾款肉類來燒一燒✩‧₊韓式甜酸牛肉($288)ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟽.𝟻/𝟷𝟶喜愛吃咕嚕肉的朋友應該會很喜歡經炸過的牛肉很香脆已牛肉取代豬肉的配搭亦很新鮮加上甜酸醬送飯一流ᴏᴠᴇʀᴀʟʟ味道ᴛᴀsᴛᴇ:💕💕💕 💕 𝟾.𝟻/𝟷𝟶餐廳另收加一服務費*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*
🎀韓雅林

這晚經朋友介紹下
來到一間在銅鑼灣很正宗的韓國菜餐廳
一進去發現很多枱
甚至是服務員都是韓國人
食物質素幾好
是近期我吃過最滿意的韓國菜餐廳

剛點菜侍應就端上了幾款前菜
有泡菜、薯仔、茄子、醬汁豆腐等
足足有六款這樣多
感覺很有誠意

✩‧₊醬油蝦($178)
ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟾/𝟷𝟶
醬油蝦大大隻
彈牙且無腥味
醬油帶點甜味沒有過鹹

✩‧₊辣海鮮湯麵($168)
ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟾.𝟻/𝟷𝟶

我和朋友不太吃辣
特意向服務員要求無辣的選擇
這碗麵份量是約三至四人的份量
麵條是日式拉麵帶點彈牙
海鮮份量蠻多
有蜆肉、蝦、魷魚和墨魚
湯底帶點海鮮的鮮味
朋友一邊吃一邊大贊

✩‧₊烤豬肉($150)
ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟾.𝟻/𝟷𝟶

聞到隔壁桌飄來的燒肉味實在太吸引
忍不住點了一份豬肉來燒烤
豬肉調味得很到位醃得很入味
肥瘦分佈均勻
下次來這裡必定會多點幾款肉類來燒一燒

✩‧₊韓式甜酸牛肉($288)
ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟽.𝟻/𝟷𝟶

味道ᴛᴀsᴛᴇ:💕💕💕 💕 𝟾.𝟻/𝟷𝟶
餐廳另收加一服務費
*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*

2024-03-31 231 瀏覽
喺香港食過真係正宗既韓國菜,韓雅林一定係其中一間。呢到地方大,採用傳統韓國餐廳嘅裝修,坐近窗邊卡位最舒服,每次嚟周圍都坐滿韓國人。呢到有個好nice既阿朱媽,佢仲識得講廣東話㗎,帶啲韓國口音好得意😊滿滿嘅banchan真係淨係食佢哋都食到飽晒呀😂醬油蟹(一隻) $280出邊食開醬油蟹都要三百幾一隻嘅,以呢個價錢嚟講佢比我想像中大隻!用手一擠咇曬滿滿嘅蟹膏蟹肉出黎,一啖擺入口好鮮甜,係幸福嘅感覺☺️食蟹油蟹一定要配飯,除咗本身跟咗好大碗白飯配紫菜同蛋黃之外,阿豬媽仲請咗我哋食即叫即煲嘅白飯!真係即場打開個mini蒸氣電飯煲!好香米飯味,新鮮煮起熱辣辣嘅飯就咁單食都好好味😋聽講lunch嘅時候好多人都會嗌呢個飯架~牛肋骨肉 $210 | 蘇子葉 $70牛肋骨肉肉味濃郁,每一塊都好嫩滑多汁。包埋蘇子葉同其他banchan一齊食每一啖都好滿足😌海鮮蔥煎餅 $128個煎餅係脆既,不過就略嫌薄身左啲同埋海鮮唔夠多。
滿滿嘅banchan真係淨係食佢哋都食到飽晒呀😂

醬油蟹(一隻) $280

牛肋骨肉 $210 | 蘇子葉 $70

海鮮蔥煎餅 $128
個煎餅係脆既,不過就略嫌薄身左啲同埋海鮮唔夠多。
一間由傳統🇰🇷韓國夫婦經營嘅韓國餐廳餐廳佈置雅緻有格調 天花掛咗暗黃燈飾利用木系餐桌營造氣氛 卡位寬敞 仲利用紅色做對比🆚另外仲配合埋韓劇投影/歌曲🎵等⋯聽埋周圍都韓文 真係幾似飛咗韓國一轉咁‼️除咗有人氣韓燒外 亦都可以食到火鍋🍲傳統韓食或湯品/醬油蝦蟹/麵食/炸雞等料理😉🥗韓式前菜八小碟有泡菜+甜辣魚糕+矮瓜+白蘿蔔+芽菜俾咁多小菜真係豐富得嚟 又覺得洗碗姐姐慘碟碟都好惹味 細細碟作為小食非常開胃最正係芽菜 非常爽口又夠清新👍🏻😏🦀醬油蟹(一隻) $280唔講你未必知 原來醬油蟹係韓國「五大名菜」之一‼️嚟到呢度見到餐牌點會忍手唔食返隻一道具有濃郁風味+豐富口感嘅菜肴有適度辣味+醬油咸香+米酒醇香😀廚師撒上一些蔥花+芝麻 增添視覺吸引力隻蟹熟得剛剛好 夠大隻飽滿 保持到蟹肉鮮嫩口感食落更鮮甜美味 令人難以抗拒😱將白飯放埋入蟹蓋內伴吃 惹味至極醬油香味出曬嚟👍🏻😋😏🥚韓式蒸雞蛋羹 $80雞蛋羹味道清淡而濃郁雞湯或高湯為蛋羹帶來了鮮美口感賣相上簡潔而美觀 以小砂鍋盛裝蛋羹呈現出柔軟質地 表面光滑細膩💕💕而口感柔軟細緻 入口即化 擁有絲滑質地蛋羹與湯汁相融合 帶來濃郁口感整體輕盈而溫潤 喜愛
一間由傳統🇰🇷韓國夫婦經營嘅韓國餐廳

麵糊比例唔錯 煎到出嚟都係酥脆外皮
不過略嫌薄咗少少 而且內餡海鮮唔算多🥲
2024-03-20
4天前 0 瀏覽
韓雅林位於銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期6樓係銅鑼灣站B1出口銅鑼灣廣場一期上1樓可乘搭電梯上6樓韓式燒烤燒雞肉$140好似雞脾肉的部分已用燒汁醃製放上網,每邊燒3至5分鐘至金黃焦香就食得雞肉好嫰滑,燒汁味岩岩好,帶點甜香辣海鮮麵$168大大碗有爽口蝦仁原隻青口鮮甜大蜆麵質好彈性湯底好香辣仲有少少椰菜絲辣炒年糕$118係甜辣醬岩晒唔係好食得韓國街道美食辣年糕既朋友有蛋絲同菜絲滿滿一碗醬油蟹$280醬油蟹比較大隻非常多蟹膏醬油帶點甜拌飯食,食唔停口呢間韓國餐廳好高質地方又方便岩晒朋友聚會或公司聯誼
韓雅林位於銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期6樓

好似雞脾肉的部分
已用燒汁醃製
放上網,每邊燒3至5分鐘
至金黃焦香就食得
雞肉好嫰滑,燒汁味岩岩好,帶點甜

香辣海鮮麵$168

2024-05-14
  • 辣炒年糕
  • 香辣海鮮麵
  • 醬油蟹
今晚去銅鑼灣吃飯,這家餐廳的職員很多都是韓國人,連食客也有不少韓國人,味道相對正宗。前菜有豆腐、茄子、菠菜、芽菜、泡菜、薯仔等,頗豐富。⭐️醬油蟹&牛油飯醬油蟹和牛油飯組合是這家店的招牌之一。這道菜結合了醬油蟹的鮮美和紫菜雞蛋牛油飯的香濃,給人一種口感上的豐富度。醬油蟹的蟹肉鮮嫩多汁,搭配上濃郁的醬油汁,讓人回味無窮。⭐️ 牛肋骨肉 這款牛肉搭配上韓式特製的調味料,口感鮮美。每一口咬下去,都能感受到牛肉的鮮甜和口感的豐富度。⭐️烤豬肉 豬肉切成薄片後,放在熱鐵板上烤至金黃色,肉質鮮嫩多汁。搭配上韓式辣椒醬,增添了整道菜的風味。⭐️生菜 新鮮的生菜,可以作為包裹肉類料。將烤肉包在生菜中,一口咬下去,可以感受到蔬菜的清脆和肉類的鮮美,給人一種口感上的平衡。這裡的米飯也值得一試,是用高壓壓縮飯的方式烹調而成,入口煙韌,增添了整道菜的口感層次。

前菜有豆腐、茄子、菠菜、芽菜、泡菜、薯仔等,頗豐富。

⭐️醬油蟹&牛油飯

醬油蟹的蟹肉鮮嫩多汁,搭配上濃郁的醬油汁,讓人回味無窮。

⭐️ 牛肋骨肉

⭐️烤豬肉

⭐️生菜

今日黎到位於銅鑼灣既哩間韓國菜餐廳。店舖環境寬敞,裝修雅致花心思,有大量卡位,全部都係沙發凳,坐得好舒適。餐牌~一坐低就會送上六款韓式配菜,包括泡菜、菠菜、豆腐、芽菜、茄子及薯仔,而且仲可以添加。🦀醬油蟹、醬油鮑魚、醬油蝦及牛油紫菜飯$449今次揀左個醬油海鮮套餐,包一隻醬油蟹,兩隻醬油鮑魚同埋兩隻醬油蝦。食完之後完全覺得叫哩個套餐係明智嘅決定!醬油蟹既蟹肉味道清甜,蟹膏勁鮮甜,記得要點埋旁邊嘅醬油一齊食!而食蟹蓋嘅時候,一定要刮埋蟹蓋旁邊匿埋咗嘅蟹膏出嚟,用嚟撈牛油紫菜飯真係超正💕最估唔到係醬油蝦同醬油鮑魚勁有驚喜❗️醬油蝦蝦肉結實彈牙,蝦頭係滿滿嘅蝦膏,真係超好食‼️而醬油鮑魚同樣彈牙,而且味道鮮甜,兩款都好新鮮,哩個套餐真係必食推介👍🏻🌶️海鮮嫩豆腐鍋 $158哩個海鮮豆腐鍋,除左有豆腐之外,仲有蜆肉、魷魚同蝦,佢嘅辣度比出面其他餐廳嘅更勁,香辣過癮~🦐🦑海鮮蔥煎餅 $128海鮮煎餅周邊煎得香脆,仲有個醬汁可以點埋一齊食。

餐牌~

🦀醬油蟹、醬油鮑魚、醬油蝦及牛油紫菜飯$449

最估唔到係醬油蝦同醬油鮑魚勁有驚喜❗️

🌶️海鮮嫩豆腐鍋 $158

🦐🦑海鮮蔥煎餅 $128
海鮮煎餅周邊煎得香脆,仲有個醬汁可以點埋一齊食。
2024-05-12 5 瀏覽
覺得自己好似好耐冇食過韓國嘢,好耐未食過醬油蟹,今次朋友就搵咗呢一間喺銅鑼灣嘅韓國餐廳,餐廳座位都好闊落,環境唔會太嘈,整體餐廳環境都幾舒服㗎!坐低叫完嘢食之後店員就會先上六款唔同嘅泡菜,款款都好好食😋😋醬油蟹(1pc)🦀🦀$280佢哋嘅醬油蟹,無論蟹膏定係蟹肉都好多,連蟹肉都好鮮甜好味,$280一隻醬油蟹連埋紫菜蛋飯,個人覺得算計抵食👍🏻蝦煎餅(4pcs)🦐$138呢個蝦煎餅幾得意,佢係原隻蝦肉,沾上蛋漿煎熟,整成好似煎餅咁樣,蝦肉都係新鮮爽口嘅!炸醬麵 🍜$128講起韓式食物有點少得炸醬麵,呢度嘅炸醬麵份量絕對係重量級‼️醬汁唔會太鹹,配埋少少洋蔥同埋肉粒增加口感~海鮮嫩豆腐鍋 $158我鍾意呢個豆腐鍋,佢哋嘅豆腐鍋湯底唔會過鹹,撈飯好惹味開胃!成個海鮮豆腐鍋都好足料,有魷魚蜆蝦肉等等嘅海鮮🫶🏻🫶🏻

醬油蟹(1pc)🦀🦀$280

蝦煎餅(4pcs)🦐$138

炸醬麵 🍜$128

海鮮嫩豆腐鍋 $158
2024-05-12 5 瀏覽
呢排成日煲韓劇,對韓國菜上咗癮,今日想食燒肉,就嚟到銅鑼灣廣場呢一間,呢度環境都幾大,座位好多都係卡位,坐得幾舒服,同朋友傾偈都比較好。醬油蟹食韓國菜一定要叫醬油蟹,醬油蟹味道很鮮甜,蟹膏味道濃郁,醬油蟹肉質鮮嫩幼滑,醬油味道帶有少少酒香,唔會太過鹹,店員會幫手將醬油蟹拆肉加埋去紫菜拌飯到,紫菜拌飯仲有生雞蛋一齊食,蛋味香濃,真係幾多碗飯都食得落。烤牛肉牛肉味道濃郁,肉質嫩滑,醬汁醃得很入味。牛舌入口爽脆,有咬口。

醬油蟹
紫菜拌飯仲有生雞蛋一齊食,蛋味香濃,真係幾多碗飯都食得落。

烤牛肉
牛肉味道濃郁,肉質嫩滑,醬汁醃得很入味。

牛舌
入口爽脆,有咬口。
週末約左朋友去銅鑼灣食飯,我地揀左一間韓國餐廳,又可以燒肉又可以飲返杯傾下計🍻🥩 呢間韓國餐廳唔但只菜式豐富多樣,而且環境舒適,座位好闊落,好適合家庭或者朋友聚會~-醬油蟹叫醬油蟹免費配埋牛油飯,啱晒醬油拌飯、將蟹肉同蟹膏擠入飯一齊食,又香又鮮,味道令人難忘😌 佢地嘅蟹好新鮮,蟹肉嫩滑,蟹膏鲜甜、醬油唔太鹹。-燒肉食完醬油蟹我地仲叫左烤牛肉同烤雞肉,可以開火自己燒,兩款肉嘅份量都幾多,肉質好靚,調味剛剛好,可以配埋韓式配菜一齊食-泡菜煎餅煎餅係用鐵盤上菜,可以保持溫度同埋香脆口感👍🏻 食落有泡菜嘅香辣味,唔會太油,好適合送酒😋
燒肉
泡菜煎餅
2024-05-07 3 瀏覽
好耐無食韓國料理,今晚食韓國菜😋銅鑼灣廣場韓雅林位置夠方便,味道正宗👍🙂個場好大,裝修好新淨,坐窗邊卡位十分舒適。🦀醬油蟹1隻配紫菜飯 $280新鮮香甜,豐富蟹膏, 醬油味剛剛好唔會太鹹。🥢辛奇煎餅 $128即係泡菜煎餅,非常香脆,一定要趁熱食😋🥩烤牛肉 $160牛肉片醃得好入味,肥瘦適中。🦐🍚海鮮石鍋拌飯 $160熱辣辣有飯焦,配料豐富,有蝦及魷魚等,食完好飽。最後仲送2粒雪米糍,開心。❤️

個場好大,裝修好新淨,坐窗邊卡位十分舒適。

🦀醬油蟹1隻配紫菜飯 $280

新鮮香甜,豐富蟹膏, 醬油味剛剛好唔會太鹹。

🥢辛奇煎餅 $128

即係泡菜煎餅,非常香脆,一定要趁熱食😋

🥩烤牛肉 $160

牛肉片醃得好入味,肥瘦適中。

🦐🍚海鮮石鍋拌飯 $160

熱辣辣有飯焦,配料豐富,有蝦及魷魚等,食完好飽。

最後仲送2粒雪米糍,開心。❤️

2024-05-07
🐮醬油蟹配拌飯新鮮的醬油蟹和濃郁的蟹膏呢隻真係夠哂大隻!口感鮮嫩而且沒有腥味搭配紫菜拌飯增加口感層次食完回味無窮🐮辣炒魷魚辣度剛好給人些少舌尖上的刺激感魷魚彈牙熱炒夠哂新鮮好味🐮韓牛雪濃湯最喜歡韓國湯品牛肉入口即融非常嫩滑雖然湯的口味比較淡鹽提供了給客人根據個人喜好自行調味喜歡餐廳的給予客人彈性選擇另外前菜豐富有5-6款與其他食物好夾地方乾淨企理滿意♥️🐮韓雅林銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期6樓

🐮醬油蟹配拌飯
新鮮的醬油蟹和濃郁的蟹膏
呢隻真係夠哂大隻!
口感鮮嫩而且沒有腥味

滿意♥️

🐮韓雅林
銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期6樓
2024-04-30 12 瀏覽
冇咩韓國人唔認識嘅韓雅林 ,喺銅鑼灣做嘢嘅我已經食過幾次!最近去感覺耳目一新,而且菜式亦都越嚟越豐富!今次我就點左韓劇入邊最常出現嘅白飯小偷-醬油蟹!🦀伴住一碗蛋黃紫菜飯,當鮮甜新鮮嘅蟹肉伴上醬油淡淡嘅香味,果然係送飯嘅最佳朋友🐷食醬油蟹最緊要就係多膏同埋新鮮,而醬油味道又唔可以搶過蟹嘅本身,佢哋絕對完美體現到啊!水冷麵-又係一個經典嘅韓國菜,新鮮嘅梨加上涼涼嘅水冷麵,絕對係開胃之選!💓泡菜煎餅-煎到脆卜卜嘅泡菜煎餅,加上帶出鮮味嘅醬汁,一嚿接一嚿,見到我食得咁豪邁就知幾好味啦😝辣牛肉粉絲湯-充滿牛肉,粉絲,配菜,唔鐘意食飯既朋友叫呢個一定唔怕肚餓😂飽到上心口!

• 醬油蟹
  • 前菜
2024-04-30 13 瀏覽
突然好想食醬油蟹男友又話要食燒肉俾我哋搵到韓雅琳兩樣都咁出色嘅韓國餐廳環境仲好寬敞舒適 🦀🦀🦀前菜有韓式小碟有泡菜、芽菜、豆腐、茄子、菠菜、薯仔仲可以無限添加🦀 醬油蟹 🦀韓雅琳醬油蟹好有質素 夠大隻又多膏 另配有紫菜蛋飯 撈埋蟹膏一齊食 可以食晒成碗飯 🐮牛舌牛舌有好多片輕輕燒一燒已經可以吃 味道很香濃 肉質嫩滑🐮烤牛肉牛肉沾滿醬汁 醬汁好香 肉質嫩滑🐙海鮮煎餅煎餅煎得好香口 餡料有好多海鮮同葱可以點埋醬汁一齊食更加惹味
突然好想食醬油蟹
男友又話要食燒肉
俾我哋搵到韓雅琳兩樣都咁出色嘅韓國餐廳
環境仲好寬敞舒適

🦀🦀🦀

前菜有韓式小碟
有泡菜、芽菜、豆腐、茄子、菠菜、薯仔
仲可以無限添加

🦀 醬油蟹 🦀