第三站

Station 3 Cafe
好耐無食西餐!今日帶大家嚟到金雞廣場 — 喺眾多桌球場之下,唯一的一間西餐~入到去門口,已經見到好多boardgame,大家如果唔係繁忙時間可以坐低慢慢玩,係一個消遣嘅好地方~🌟卡邦尼煙肉雜菌意粉 $106卡邦尼係一道好多地方都有得食嘅意粉~當忌廉遇上煙肉,成件事真係無得輸🫶🏻每一條意粉都好掛汁,食落好滿足😜🌟黑松露帶子野菌燴意大利飯 $128每一啖都可以食到黑松露嘅濃郁風味,令成個意粉更添層次感~帶子份量都唔少,飯粒煮得適中,保持意大利飯嘅彈牙口感,加埋醬汁食真係唔錯唔錯~🌟煙三文魚忌廉蕃茄扁意粉 $132煙三文魚嘅鹹香同香滑嘅蕃茄忌廉汁形成完美平衡,番茄醬汁酸甜可口,食落唔會覺得好漏~🌟蜜糖雞翼 $62雞翼有6隻~焗到外脆內軟,微微焦糖化嘅外皮,咬落係多汁嫩滑嘅雞肉,蜜糖汁唔會太甜,食落口感豐富。🍹節制 +$10唔好睇佢嘅顏色好似好伏咁,但飲落酸酸甜甜咁,仲有啲椰果咬下~幾有層次感🫶🏻🍹士多啤梨乳酪 +$10店員仲好細心咁可以俾我哋揀要唔要cream~飲落唔錯,幾開胃🤤

🌟卡邦尼煙肉雜菌意粉 $106

🍹節制 +$10

🍹士多啤梨乳酪 +$10
黑松露帶子野菌燴意大利飯
2024-03-19 115 瀏覽
📍Station 3 Cafe 第三站想同朋友聚會又唔知去邊度好?Board game cafe就啱晒😋人數多嘅仲可以坐包廂,玩到幾大聲都唔會嘈到人啦🤣西班牙海蝦辣肉腸燴飯🦐 $122海蝦完全冇雪藏味,飯粒仲索晒海鮮同蕃茄嘅精華,辣肉腸令成個飯增添咗微微嘅辣度,推薦!黑松露帶子鮮菌燴意大利飯🍄 $128黑松露risotto係我最愛🥰每次都一定會嗌。醬汁超creamy,好耐之前食過一間係啲油多到浸住啲飯,好彩呢碟冇咁嘅情況煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉🍝 $132擺盤超靚,中間朵玫瑰係用三文魚砌出嚟😍同埋我第一次食啲口感咁得意嘅扁意粉😂澎澎哋好有咬口,而且佢個醬係用蕃茄蓉嚟熬製,超鍾意個味道🫶🏻
📍Station 3 Cafe 第三站

西班牙海蝦辣肉腸燴飯🦐 $122

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯🍄 $128

煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉🍝 $132

2024-03-18 75 瀏覽
旺角board game cafe. 見到咁多好評,所以就去咗食。位置喺金雞,好方便。上菜都好快。意式芝士肉醬扁意粉啲意粉唔硬唔淋,啱啱好,冇影響口感。白蒜白酒蜆肉意粉好香蒜味,白酒味唔會好濃。所以冇搶味。食到底都唔會好油。小食好有驚喜。松露薯條唔係松露醬,而係松露碎。一上枱就好香松露味。熱辣辣咁食仲帶出咗松露味。蜜糖雞翼係用咗炸嘅方式。所以唔會掛蜜糖,反正蜜糖嘅甜味已經融合咗。飲品以塔羅牌命名,幾特別。
位置喺金雞,好方便。上菜都好快。

意式芝士肉醬扁意粉啲意粉唔硬唔淋,啱啱好,冇影響口感。

小食好有驚喜。

飲品以塔羅牌命名,幾特別。
店名/Shop Name:第三站Station 3 Cafe地址/ Adresss: 旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室種類/Type:西餐廳推介/Recommend:黑松露蟹肉黑醋沙律 $96人均價錢:$250店舖環境: 簡約現代設計配上白色沙發,坐得舒服交通: 港鐵旺角站 E2出口,步行約3分鐘上菜速度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️食物口味:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️黑松露蟹肉黑醋沙律 $96沙律菜新鮮份量充足,上面嘅蟹肉超級多,鮮甜得來同沙律菜好夾黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $128意大利飯口感煙靭剛剛好,黑松露帶子醬汁味道非常出色,非常好吃特式拼盤 $128一個拼盤有齊咖喱角、洋蔥圈、芝士棒、雞翼、餃子,一次過滿足唔同嘅口味青蘋果乳酪 跟餐加 $10粉綠色的青蘋果乳酪,味道微酸甜,比較清爽芒果乳酪 跟餐加 $10芒果乳酪帶着芒果獨特香味,和乳酪非常配搭法國朱古力芝士蛋 $36朱古力蛋糕味道香濃,唔太甜,非常好吃
店名/Shop Name:第三站
Station 3 Cafe
種類/Type:西餐廳
推介/Recommend:黑松露蟹肉黑醋沙律 $96
人均價錢:$250
店舖環境: 簡約現代設計配上白色沙發,坐得舒服
交通: 港鐵旺角站 E2出口,步行約3分鐘
上菜速度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️
食物口味:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

黑松露蟹肉黑醋沙律 $96
沙律菜新鮮份量充足,上面嘅蟹肉超級多,鮮甜得來同沙律菜好夾

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $128

特式拼盤 $128

青蘋果乳酪 跟餐加 $10
粉綠色的青蘋果乳酪,味道微酸甜,比較清爽

芒果乳酪 跟餐加 $10
芒果乳酪帶着芒果獨特香味,和乳酪非常配搭

法國朱古力芝士蛋 $36
朱古力蛋糕味道香濃,唔太甜,非常好吃
2024-03-14
2024-03-17 55 瀏覽
餐廳坐落喺金雞廣場25樓,坐位闊落舒適,最正嘅係可以一邊食飯一邊玩Boardgame👍🏻⭐️黑松露帶子鮮菌燴意大利飯意大利飯煮得啱啱好,帶子同黑松露嘅香味互相襯托,味道豐富濃郁。⭐️三文魚忌廉番茄醬扁意粉煙三文魚捲成玫瑰花噉,扁意粉彈牙,忌廉番茄醬酸甜醒胃。⭐️墨西哥雞翼必點!勁鍾意佢隻醬,香辣惹味,相信無論撈咩煮都咁正😋⭐️曲奇奶昔、藍莓乳酪曲奇奶昔濃郁順滑,加埋啲酥脆嘅曲奇碎,好好飲;藍莓乳酪飲品清新爽口,都幾refreshing👍🏻呢度嘅服務同食物質素都唔錯,而且價錢合理。如果你鍾意玩桌遊同埋食好西嘅話,絕對值得一試。

⭐️黑松露帶子鮮菌燴意大利飯

⭐️三文魚忌廉番茄醬扁意粉
煙三文魚捲成玫瑰花噉,扁意粉彈牙,忌廉番茄醬酸甜醒胃。

⭐️墨西哥雞翼
必點!勁鍾意佢隻醬,香辣惹味,相信無論撈咩煮都咁正😋

⭐️曲奇奶昔、藍莓乳酪

2024-03-11 98 瀏覽
朝早同晏晝都有嘢做,中間個gap唔知去邊好,最啱就係搵間Cafe食個晏玩下boardgame hea下😂呢度好多窗環境光猛,全部都係梳化卡位坐得舒服👍同朋友每人叫咗個set lunch同一款小食~❤️西班牙海蝦辣肉腸燴飯蝦同辣肉腸份量都算多👍蝦起碼有五粒,蝦肉幾大隻,爽口彈牙~辣肉腸好惹味,個汁酸酸甜甜,飯粒煙靭,成個飯都幾開胃😋❤️意式鮮茄肉丸燴意粉蕃茄汁有口感,真材實料~肉丸同意粉都彈牙👍⭐️蜜糖芥末單骨雞翼焗得幾香,好重香料味👍 但略嫌鹹左少少🤏⭐️熱榛子朱古力落單時店員會問飲品需唔需要加忌廉🙌味道正常榛子唔會假呢度最好係唔會限時,打發時間同聚舊都好適合🫶🏻#旺角美食 #旺角cafe #第三站 #station3 #榛子朱古力 #hazelnut #hazelnutchocolate #latte #coffee #旺角西餐 #無限時餐廳
呢度好多窗環境光猛,全部都係梳化卡位坐得舒服👍
同朋友每人叫咗個set lunch同一款小食~

❤️西班牙海蝦辣肉腸燴飯

蝦同辣肉腸份量都算多👍
蝦起碼有五粒,蝦肉幾大隻,爽口彈牙~
辣肉腸好惹味,個汁酸酸甜甜,飯粒煙靭,成個飯都幾開胃😋

❤️意式鮮茄肉丸燴意粉

蕃茄汁有口感,真材實料~
肉丸同意粉都彈牙👍

⭐️蜜糖芥末單骨雞翼

焗得幾香,好重香料味👍 但略嫌鹹左少少🤏

⭐️熱榛子朱古力

落單時店員會問飲品需唔需要加忌廉🙌
味道正常榛子唔會假

呢度最好係唔會限時,打發時間同聚舊都好適合🫶🏻

2024-03-08
  • 西班牙海蝦辣肉腸燴飯
  • 意式鮮茄肉丸燴意粉
今日去到位於金雞廣場25樓嘅Station 3 Cafe,距離地鐵站只係三至5分鐘嘅距離,非常方便。環境光猛舒適,仲帶點新年氣氛!Lunch sets有好多款揀~加$38仲有田園沙律同埋蛋糕,而蛋糕單點都要$36,咁就梗係加配沙律同埋蛋糕最抵啦😬黑松露蟹肉配黑醋沙律🥗,蟹肉嘅份量超級多~每一口都有超級多嘅蟹絲同埋黑醋沙律,用黑醋同埋橄欖油比起用芝麻醬更加健康,酸酸地亦都非常開胃!黑松露帶子鮮菌燴意大利飯,個飯真係不得了,加埋菇嘅香氣同埋帶子嘅口感,令每一啖燴飯都充滿層次,最表面嘅芝士仲提升到個飯嘅香氣添~份量非常充足Tim!煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉🍝,煙三文魚總共有三大塊,非常厚切。忌廉蕃茄醬嘅味道濃郁,意粉爽口彈牙,忌廉令到口感濃稠,加埋Tabasco一流~今次嘅蛋糕有三款,分別係法國朱古力、藍莓、紐約芝士蛋糕,朱古力控就唔可以錯過法國朱古力蛋糕啦!佢係由朱古力海綿蛋糕同mousse整成~加埋側邊嘅忌廉同埋朱古力醬,口感層次豐富!水蜜桃紅茶水蜜桃紅茶感覺清新,有陣陣水蜜桃香。焦糖朱古力真係超鍾意朱古力,仲要加上焦糖醬, 味道超級香濃,再配埋頭先個朱古力蛋糕,滿口都是朱古力!午餐set

水蜜桃紅茶
水蜜桃紅茶感覺清新,有陣陣水蜜桃香。

焦糖朱古力

午餐set lunch係真係幾抵食,而且環境舒適,喺鬧市中都搵到一間靜靜地嘅樓上Cafe👍🏻
星期二夜晚黎到旺角,想搵間靜靜地嘅cafe,見到呢個招牌。搭去25樓,一出lift就沿著呢個招牌行~好多game比大家選擇🥳平日晚市set menu有8個選擇,我地揀左C餐卡邦尼雜菌意粉、G餐黑松露帶子risotto,每個餐加$38可有田園沙律、芝士蛋糕(朱古力、藍莓、New York三選一)。亦包了$38餐飲,我地補錢揀左金桔梳打、青蘋果乳酪。埋單連加一$400。好快就serve左沙律,份量都好大。🥬🥗餐飲都幾有味👍🏻食完沙律再等多十幾分鐘,就有主菜啦~Risotto好重黑松露味,幾香幾滿足;卡邦尼亦好濃味,正啊👍🏻食完主菜,真係好飽,但點都要試吓個芝士蛋糕嘅🤤 休息左一陣,Waiter都識做,自動入黎收碟,順便上埋甜品~賣相都幾靚,睇得有用心設計過,隻碟、醬、cream、粉諗過點擺👍🏻 同frd吹水、hea時間嘅好地方👍🏻👾
星期二夜晚黎到旺角,想搵間靜靜地嘅cafe,見到呢個招牌。
搭去25樓,一出lift就沿著呢個招牌行~
好多game比大家選擇🥳

好快就serve左沙律,份量都好大。🥬🥗
餐飲都幾有味👍🏻

同frd吹水、hea時間嘅好地方👍🏻👾
大伏 千祈唔好食呢間🚁 🚁 🚁 🚁 🚁 🚁🚁🚁 🚁 🚁 🚁 🚁 🚁Oero曲奇奶昔 $58 (餐+$20)🚁 🚁 🚁 🚁 🚁 零Oero味 估計溝咗好多水🚿 藍莓芝士蛋糕 $38 🚁 🚁 🚁 🚁 🚁 細件都算 🧪藥水味芝士蛋糕真係🤮意式芝士肉醬扁意粉 $122 👎🏻一般,大家樂都好味過d黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $148👎🏻零黑松露味,薩莉亞都好味d榛子朱古力 (餐+$6)🍫成餐飯唯一正常,有朱古力味主餐牌只有小食 Openrice折扣優惠6折只係小食‼️只收現金或轉數快 即係Openrice信用卡優惠名存實亡‼️🚁 🚁 🚁 🚁 🚁 🚁🚁🚁 🚁 🚁 🚁 🚁 🚁

Oero曲奇奶昔 $58 (餐+$20)🚁 🚁 🚁 🚁 🚁
零Oero味 估計溝咗好多水🚿

藍莓芝士蛋糕 $38 🚁 🚁 🚁 🚁 🚁
細件都算 🧪藥水味芝士蛋糕真係🤮

意式芝士肉醬扁意粉 $122 👎🏻
一般,大家樂都好味過d

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $148👎🏻
零黑松露味,薩莉亞都好味d

榛子朱古力 (餐+$6)🍫
成餐飯唯一正常,有朱古力味

主餐牌只有小食 Openrice折扣優惠6折只係小食‼️

只收現金或轉數快
即係Openrice信用卡優惠名存實亡‼️

🚁🚁🚁🚁🚁  Oreo曲奇奶昔

🚁 🚁 🚁 🚁 🚁 🚁🚁🚁 🚁 🚁 🚁 🚁 🚁
2024-02-22
$183.5 (晚餐)
  • 唔好幫襯
  • 大伏
  • 🚁🚁🚁🚁🚁
2024-02-20 206 瀏覽
人氣餐廳「Station 3」 Cafe✨,餐廳地方寬敞,坐位舒適,無論一班朋友或者兩個人談心傾吓偈都絕對啱,而食物方面有不同款式既意粉、小食及特色飲品,選擇多元化而且質素非常不錯👍。首先就係意式芝士肉醬扁意粉,扁意粉煮得彈牙有嚼勁,配上濃郁嘅芝士肉醬,味道超級滿足!每一口都有啲融化嘅芝士同濃郁嘅肉醬,真係令人胃口大開。🍝🧀😋另一款主菜卡邦尼煙肉雜菌意粉,意粉同雜菌煮得好香濃,加埋煙肉嘅鹹香味,味道更加豐富!每一口都有啲嫩滑嘅意粉、濃郁嘅雜菌同香脆嘅煙肉,真係非常美味!🍝🥓🍄😍必食推介黑松露帶子鮮菌薈意大利飯,飯粒煮得軟滑,配上鮮美嘅帶子同香氣四溢嘅黑松露,味道更加迷人!每一口都有啲帶子嘅鮮甜同黑松露嘅香味,真係食過翻尋味。🍛🍤🍄😋總括嚟講,「Station 3」 Cafe係一間非常值得去嘅餐廳!佢哋嘅食物選擇多元化,質素十分出眾!🍽️😄👍

2024-02-12 262 瀏覽
您喜歡到樓上Café嗎? 旺角有不少樓上Café,而這間「Station 3 Café」裝修以白色為主,店內裝飾簡約時尚,整潔光猛。門口擺放了不同Board Game,而且這裡沒有限時,很適合相約三五知己來聚聚。 😋是日選擇:1️⃣黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 🍽帶子鮮甜,黑松露散發出陣陣香氣,意大利飯吸收了食材的精華,每一口都充滿了豐富的味道。2️⃣香蒜白酒蜆肉意粉 🍽淡淡的白酒香氣,濃郁的香蒜味,味道不錯。3️⃣田園沙律🍽清甜、新鮮,蔬菜爽脆。 4️⃣炸薯條 🍽即叫即炸,入口熱辣辣,香脆唔油膩。 5️⃣紐約芝士蛋糕🍽蛋糕質感細滑,吃起來有濃濃的芝士香,不會太膩。 6️⃣法國朱古力蛋糕🍽香濃朱古力,令喜愛朱古力的我,一口接一口。7️⃣神仙花茶 🍽睇到花茶名咁特別,就忍唔住叫咗呢!8️⃣西柚沙冰🍽淡淡西柚,不會有苦澀味。
您喜歡到樓上Café嗎?

😋是日選擇:
1️⃣黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
2️⃣香蒜白酒蜆肉意粉
🍽淡淡的白酒香氣,濃郁的香蒜味,味道不錯。
3️⃣田園沙律
🍽清甜、新鮮,蔬菜爽脆。
4️⃣炸薯條
🍽即叫即炸,入口熱辣辣,香脆唔油膩。
5️⃣紐約芝士蛋糕
🍽蛋糕質感細滑,吃起來有濃濃的芝士香,不會太膩。
6️⃣法國朱古力蛋糕
🍽香濃朱古力,令喜愛朱古力的我,一口接一口。
7️⃣神仙花茶
🍽睇到花茶名咁特別,就忍唔住叫咗呢!
8️⃣西柚沙冰
🍽淡淡西柚,不會有苦澀味。
2024-02-06
2024-02-06 220 瀏覽
喺旺角搵嘢食,又走咗嚟金雞上面嘅第三站一排冇嚟擺設又有啲唔同咗,餐牌又有啲唔同咗一入嚟坐低之後第一件事就係去揀玩具揀完玩具就睇下有咩食原本想叫個燒牛肉沙律不過今日沒有牛肉所以我哋就揀咗A餐黑松露蟹肉配黑醋沙律+G餐黑松露帶子鮮菌燴意大利飯加多個特級海鮮拼盤飲品揀咗特濃朱古力同埋香蕉奶昔去樓上cafe食嘢炸物一定要叫啦呢個特級海鮮拼盤都第一次見有海鮮炸物食有炸蝦、炸蠔、 炸帶子 、炸魚柳 、炸蟹鉗整體覺得不錯, 唔會太油膩,粉漿又不會太厚黑松露帶子鮮菌燴意大利飯呢個同平時食開有少少唔同,比較乾身,所以菇味比較濃郁黑松露蟹玉配黑醋沙律冇諗到蟹肉份量係多得咁緊要多到仲可以用嚟撈嗰啲意大利飯食整體係一間坐得好舒服的樓上cafe, 空間感好大,檯都夠大唔會覺得坐得好逼夾, 感覺係坐幾耐都得, 久唔久都會嚟食下
喺旺角搵嘢食,又走咗嚟金雞上面嘅第三站
一排冇嚟擺設又有啲唔同咗,餐牌又有啲唔同咗
一入嚟坐低之後第一件事就係去揀玩具

加多個特級海鮮拼盤

飲品揀咗特濃朱古力同埋香蕉奶昔

去樓上cafe食嘢炸物一定要叫啦
呢個特級海鮮拼盤都第一次見有海鮮炸物食
有炸蝦、炸蠔、 炸帶子 、炸魚柳 、炸蟹鉗
整體覺得不錯, 唔會太油膩,粉漿又不會太厚

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
呢個同平時食開有少少唔同,比較乾身,所以菇味比較濃郁

黑松露蟹玉配黑醋沙律
冇諗到蟹肉份量係多得咁緊要
多到仲可以用嚟撈嗰啲意大利飯食

2024-02-01
  • 黑松露蟹肉配黑醋沙律
  • 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
  • 特級海鮮拼盤
2024-01-30 280 瀏覽
今日約咗朋友去咗旺角午餐,位於金雞廣場 station 3 cafe🍽我地比較喜歡去樓上Cafe, 貪佢夠靜,哩度又唔會限時,任客人坐好耐都冇人趕🤭餐廳環境光猛企理,梳化位都好寬敞舒適Lunch menu唔算好多選擇,不過份量都好大碟,我地點了倆份Lunch Set share食🍎意式鮮茄肉丸燴意粉肉丸有半打咁多,又大大粒,個意粉好濃味🍲黑松露帶子鮮菌燴意大利飯黑松露好香,米飯軟硬適中,都好足料+$38位,仲會有Salad+Cake田園沙律及蛋糕🐔另外加咗個墨西哥雞翼好多汁夠哂惹味,個辣汁撈埋個肉丸意粉非常夾飲品點咗神仙花茶🫖味道清清甜甜🏵有改善貧血舒緩腸胃不適另一款係小天使🫖有好濃檸檬草,可改善失眠及舒緩頭痛朋友點多杯咖啡,雖然冇拉花但味道好香濃☕️最後食埋蛋糕好飽好滿足😋
今日約咗朋友去咗旺角午餐,位於
餐廳環境光猛企理,梳化位都好寬敞舒適

🍎意式鮮茄肉丸燴意粉
肉丸有半打咁多,又大大粒,個意粉好濃味

🍲黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
黑松露好香,米飯軟硬適中,都好足料

+$38位,仲會有Salad+Cake田園沙律及蛋糕

🐔另外加咗個墨西哥雞翼
好多汁夠哂惹味,個辣汁撈埋個肉丸意粉非常夾

飲品點咗神仙花茶🫖
味道清清甜甜🏵有改善貧血舒緩腸胃不適

另一款係小天使🫖
有好濃檸檬草,可改善失眠及舒緩頭痛

朋友點多杯咖啡,雖然冇拉花但味道好香濃☕️

最後食埋蛋糕好飽好滿足😋

2024-01-26
  • 意式鮮茄肉丸燴意粉
  • 墨西哥雞翼
2024-01-26 234 瀏覽
呢間樓上cafe有多款boardgame可以任玩適合朋友聚會呢到仲可以包埸搞活動tim餐牌有8款Dinner Set, 小食同飲品Set包一杯$38飲品加多$38有埋田園沙律同一件蛋糕田園沙律沙律菜新鮮加左大量芝麻醬 食到最後有d過於濃郁建議醬汁分開上 再自行加入沙律卡邦尼煙肉雜菌意粉 $106Creamy煙肉量都唔少加左少量洋蔥增加層次感煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉 $132煙三文魚卷成玫瑰花狀 擺盤有心思蕃茄醬調味唔會太甜或太酸加左蘑菇配菜2款意粉口感都唔太林唔太硬份量適中藍莓芝士蛋糕紐約芝士蛋糕2款芝士蛋糕分別只係面層既藍莓醬同忌廉所以建議可以叫1款芝士蛋糕加法國朱古力蛋糕飲品玫瑰朱古力偏甜 杯內有粒原整既玫瑰花蕾小天使 薰衣草花茶濃烈既薰衣草味
呢間樓上cafe有多款boardgame可以任玩

偏甜 杯內有粒原整既玫瑰花蕾

小天使 薰衣草花茶
濃烈既薰衣草味
2024-01-18 225 瀏覽
座位舒適冷氣溫度足夠人手比例非常充裕服務準時到達預訂餐廳侍應生知道訂位後立即帶位入座因為口渴嘅關係嗌咗一杯咖啡味道合乎想像中嘅情況飲品味道正常等埋朋友嚟嗌咗2個主餐+松露薯條食物質素不錯上菜速度正常,唔會等太耐,時間合適整體嚟講,不過不失,可以再去
座位舒適

飲品味道正常

等埋朋友嚟
嗌咗2個主餐+松露薯條
食物質素不錯
上菜速度正常,唔會等太耐,時間合適

整體嚟講,不過不失,可以再去
2024-01-17
  • 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯