今曰去燒蝦蝦午市任燒任食任飲,食得好滿足呀!😋 我地2人午市過去食,人唔算好多,不用book位,來到店員還安排了4座的卡位給我們,坐的很舒適,燒左2個鐘明明都已經食到好飽,點知整左個丹麥麵包配雪糕,正到呢😜,一口氣整左三次先肯走 😂🤣
  • 丹麥麵包配雪糕
  • 大頭蝦
鍾意食海鮮嘅朋友,去呢間自助燒烤餐廳就啱晒啦😛。我地食早場時段,星期一至五下午五時至七時四十五分,每位成人$298。餐廳闊落、設有卡位,座位側邊有個魚缸放蝦蝦🦐,可以用夾喺魚缸即時夾起燒,超級新鮮。而每張餐枱都有通風系統,燒完冇異味。曾經都好怕去呢D燒海鮮,細細個爐覺得會燒得好慢等好耐都未有野食,呢度完全冇呢個問題呀👍🏻,因為外面放左好多前菜、熟食、甜品,而且款式都有好多,等待燒熟既途中可以出去夾吓雞翼、飲下湯,唔使怕等得耐。食海鮮最驚就係處理海鮮,成日要剝殼又要洗好煩。餐廳好貼心💕咁預先幫你處理好&調好味,亦都有整好曬一盤盤盒仔俾你成個盒燒,超方便,仲可以食到蒜蓉粉絲🤤。除咗海鮮🐟,當然唔少得雞、牛、串燒等肉類,仲有茄子🍆、粟米等其他蔬菜俾你選擇。燒到覺得熱氣唔緊要,雪櫃大量飲品俾你任飲,有菊花茶俾你下火🔥。食到飽飽哋當然唔少得甜品啦,呢度有好多款式嘅雪糕俾你揀,食完真係超級滿足呀😚。

2023-08-17 190 瀏覽
流水蝦,夾入冰水,再烤熟,蝦好新鮮,有好多蝦膏!除咗蝦,就係海鮮,有蟶子、生蠔、花甲、沙白、桂花蚌、原條黃立倉⋯⋯大蜆、蟶子都鮮甜多汁!亦都有燒肉、蔬菜之類仲有各式啤酒任飲
2023-08-11 186 瀏覽
好耐冇食放題,今次揀咗呢間餐廳係可以由11:30am食到15:30,慢慢燒慢慢食,唔洗食得咁急。流水蝦係賣點之一,新鮮的大頭蝦好生猛,即燒即食,味道、肉質都特別正,蝦肉肥大鮮嫩,頭大多膏,味道甘香濃郁!第二樣回本嘅係海鮮!種類繁多,鮑魚、生蠔、蜆、螺、原條魚等等都有,唔洗怕會缺貨,有專人快速補給!由於海鮮好快就燒熟,所以可以食多幾輪,好快回到本。肉類、丸類、蔬菜類、粉麵類、麵包類等都有提供!全部有蓋冚住,夠晒衞生。肉類已經醃製好晒,好入味。我最鍾意係佢有啲錫紙兜裝住不同配搭,可能有蒜蓉粉絲、雜箘等,岩晒我呢啲懶人唔洗睇火,唔洗驚燒燶。冇諗過燒嘢食都可以食到粉麵,包你食到勁飽。飲品方面,有室溫,有冰凍。除了大量紙包、樽裝、罐裝飲品,啤酒都係任飲👍🏻一邊燒嘢食,一邊飲啤酒,特別chill和有風味~甜品有雪條、雪糕、蛋糕。。。非常多選擇。假日午市價錢都係$298/人,物超所值,性價比高。

第二樣回本嘅係海鮮!種類繁多,鮑魚

甜品有雪條、雪糕、蛋糕。。。非常多選擇。

假日午市價錢都係$298/人,物超所值,性價比高。
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🦐🦐🦐🦐🦐🍴🍽🍴🍽🍴🍽-發現高質海鮮燒烤放題🤩!屯門區係遠咗少少,但週末11:30-15:30無限時任飲飲食都係$298,勁抵,最有驚喜係有晒大牌子tap beer 唔洗加錢任飲,原條鮮魚同貝類海鮮任食,勁滿足,嘢飲同甜品選擇超多,好啱一家大細過嚟又玩又食。🥢 流水蝦 🆙當日見到有好多枱都帶埋小朋友嚟,佢地着住圍裙捉蝦同燒蝦玩得超high😂。蝦喺魚缸入面行嚟行去好生猛,用長鉗去夾起佢地難度唔高,再浸佢地去冰水桶整暈佢地先擺去爐燒。食得到肉質好彈牙😍。🥢 扇貝、大硯、鮑魚 🆙海鮮洗得好乾淨,喺自助區拎完可以即燒,再有蒜蓉醬令海鮮燒得更惹味。鮑魚同扇貝好大隻,肉質都好鮮嫩。另外因為有free flow清酒,加咗啲去兜硯到做清酒煮硯,加埋任拎嘅蒜同蔥花味度超香濃惹味。🥢蒜蓉粉絲鮑魚 🆙一兜入面有4-5隻剝好咗嘅鮑魚,比起連殼食嘅方便好多,加咗蒜蓉醬同彈牙嘅粉絲好正😙。🥢 串燒任拎 🆙自助區食物擺得好衛生,全部都有膠蓋遮住,最中意拎雞軟骨串、多春魚同雞腎,烤到香脆之後因應自己口味加孜然粉同燒烤粉調味,拍得住喺居酒屋食嘅味道😋。另外亦有丸類同腸仔,可以烤到咁上下掃上蜜糖,同樣好味🥰。
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🦐🦐🦐🦐🦐🍴🍽🍴🍽🍴🍽

🥢 流水蝦 🆙

🥢 扇貝、大硯、鮑魚 🆙

🥢蒜蓉粉絲鮑魚 🆙

🥢 串燒任拎 🆙

🥢 任食粉麵 🆙

自助區有煮麵機可以快快淥個麵食,我地煮咗兩個營多,好開心😂。

📌 舖頭開到深宵時份,同樣都係任食任飲,星期五夜晚同朋友嚟隊啤酒都唔錯,佢地酒杯有雪住,tap beer勁新鮮,三百幾蚊一位好抵🤩。

😇評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀😇
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 7/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7.5/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 8.5/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.75/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🦐🦐🦐🦐🦐🍴🍽🍴🍽🍴🍽
2023-08-06 103 瀏覽
又係放題系列😎每個月總要有幾次大食gathering👯👯揀任飲任食就啱架啦!在座咁多位各有所好!總有啲嘢啱口味❤️是晚同屯門之友聚舊!揀咗呢間流水蝦bbq餐廳放肆番一晚🤟🏻. 自選三小時成人$348@位(另加一)🤗一坐低會根據人數送上刺身&鰻魚串😍😍首先最觸目重點當然係捉流水蝦🦐隻隻生蝦咁跳勁生猛!另外仲有大量新鮮海鮮🐟🐚(如 鮑魚, 扇貝, 大蜆, 海魚等等陣容強大!! ) 以及海量串燒食材(如 肉類, 蔬菜, 丸類等等多不勝數) 亦有 🐙涼拌前菜, 🦀熟食, 🍤炸物, 🍩甜品, 🍦雪糕雪條……要食勻哂咁多嘢真係唔易!最最最不可忽視當然係任飲嘅汽水🥤啤酒🍺(單單係酒都有好幾款選擇🍻聚會加分點!! ) 一班人嘻嘻哈哈飲飽食醉👏🏻👏🏻勁滿足💯💯
去燒蝦蝦🦐夾流水蝦🥰再擦餐飽!仲有好多任燒海鮮呀~平日中午超抵食,仲要無限時,由11:30-15:30 食足4小時,可以慢慢食慢慢燒🔥,人頭$288 🫶🏻so happy 。屯門依間就喺屯門巿廣場附近,位置方便。用餐區好大,坐卡位旁邊就係流水蝦缸,隨時都可以夾上來燒。蝦肉有好多蝦膏,爽口鮮香。自助區嘅海鮮檔口,有鮑魚丶🦪蠔丶原條魚丶蜆丶東風螺等等,整體都新鮮。我就最like 鮑魚,夠新鮮不停郁。可以自己加埋多款調味,想牛油燒丶蒜燒丶孜然川式,咩都得。其他配料選擇都好多,肉類丶丸類丶蔬菜類。最like 有3種口味嘅雞翼,有款超辣好刺激,燒完皮脆肉嫩好香口🥰仲有燒菠蘿丶燒韭菜丶燒粟米我都好like 。最後嘆埋雪糕雪條超滿足。

🔹午市無限時任飲任食 (周末及公衆假期) $298每枱隔離都有一個水缸💦一坐底店員就會倒入新鮮流水蝦🦐每隻都好生猛,食哂可以叫店員再加喔🤣我地第一次嚟,店員提我哋夾流水蝦上嚟後,要先放入冰水冷卻一陣🧊再放上爐燒🔸海鮮類主角大頭蝦隻都好新鮮又有蝦膏,食落甘香,蝦肉爽滑🦐仲有有蠔🦪鮑魚、扇貝、鮮魚🐟蜆、螺、蟶子等等😆鮑魚鮮甜爽彈,蠔同埋大蜆海水味十足🔸肉類、蔬菜類、丸類丸類:有芝士年糕、番薯、龍蝦丸,芝士腸,蟹柳、貢丸肉類:豬🐷牛🐮雞🐓款式應有盡有蔬菜類:主要有金菇🍄同埋紹菜🔸麵包、粉麵有唔同麵包,仲有自助淥麵區,可以整番個撈麵食下🤣🔸熟食區有炸物、涼拌海蜇、芝麻八爪魚、白雲鳳爪等等🔸飲品區連酒杯都雪凍埋十分貼心🍻生啤、啤酒、清酒、梅酒都有🤤仲有好多汽水及韓國飲品想飲熱飲嘅可以自己炮製養生花茶🔸甜品區有Bite size 嘅糕點🍦仲有10幾款雪糕雪條任食
🔹午市無限時任飲任食 (周末及公衆假期) $298

🔸海鮮類
主角大頭蝦隻都好新鮮又有蝦膏,食落甘香,蝦肉爽滑🦐
🔸肉類、蔬菜類、丸類
丸類:有芝士年糕、番薯、龍蝦丸,芝士腸,蟹柳、貢丸
肉類:豬🐷牛🐮雞🐓款式應有盡有
蔬菜類:主要有金菇🍄同埋紹菜

🔸麵包、粉麵
有唔同麵包,仲有自助淥麵區,可以整番個撈麵食下🤣
🔸熟食區
有炸物、涼拌海蜇、芝麻八爪魚、白雲鳳爪等等

🔸飲品區
連酒杯都雪凍埋十分貼心🍻生啤、啤酒、清酒、梅酒都有🤤
仲有好多汽水及韓國飲品
想飲熱飲嘅可以自己炮製養生花茶

🔸甜品
有Bite size 嘅糕點🍦仲有10幾款雪糕雪條任食
2023-07-24 139 瀏覽
#流水蝦放題 #海鮮控最愛 #放題任食 爸爸👨🏽好鍾意食seafood,今日就帶佢黎 @seafoodhaha 玩蝦,位置都唔難搵,荃灣坐58M行去餐廳都係5分鐘左右,食物飲品種類相當多呀!店內座位闊落,每一枱都有個個專屬水缸俾你夾流水蝦😝🍤海鮮🦞魚缸裝滿跳跳紮的大頭蝦,夾完放落冰桶凍暈就可以放上爐燒,即撈即燒嘅大頭蝦超級爽口彈牙,蝦頭爆曬膏呀唔講得笑,好味😋除咗任食游水大頭蝦,更有大量海鮮選擇~例如鮑魚,扇貝,原條大䱽魚,青口,鮮甜嘅貴妃蚌。🥩肉類:豬牛雞肉樣樣齊,豬仔髀值得一試,呢度都可以任食唔嬲,肉質不錯架! 佢嘅雞翼, 雞軟骨串, 牛扒味道都唔錯。仲有好多肉類,丸類,蔬菜,茄子任君選擇。🍦凍櫃:超級驚喜!有好多醉品🐓,例如醉雞翼,而且仲有泰式大頭蝦冷盤,超級高質! 😻😻🍧甜品飲品:最愛多款雪糕任食🍦甜品都有好多唔同選擇;除左有罐裝汽水同紙包飲品之外,仲有超多酒類飲品畀你地消暑解渴🍻Lunch黎CP值算高,好岩一家大細黎食住玩又有冷氣唔怕中暑🥵 📍燒蝦蝦📍 屯門仁愛堂街45號興泰大廈地下1,1A,2至8號舖
#流水蝦放題 #海鮮控最愛 #放題任食

爸爸👨🏽好鍾意食seafood,
今日就帶佢黎 @seafoodhaha 玩蝦,
位置都唔難搵,
荃灣坐58M行去餐廳都係5分鐘左右,
食物飲品種類相當多呀!
店內座位闊落,
每一枱都有個個專屬水缸俾你夾流水蝦😝

🍤海鮮🦞
魚缸裝滿跳跳紮的大頭蝦,
夾完放落冰桶凍暈就可以放上爐燒,
即撈即燒嘅大頭蝦超級爽口彈牙,
蝦頭爆曬膏呀唔講得笑,好味😋
除咗任食游水大頭蝦,
更有大量海鮮選擇~
例如鮑魚,扇貝,原條大䱽魚,青口,
鮮甜嘅貴妃蚌。

🥩肉類:豬牛雞肉樣樣齊,
豬仔髀值得一試,呢度都可以任食唔嬲,
肉質不錯架! 佢嘅雞翼, 雞軟骨串, 牛扒味道都唔錯。
仲有好多肉類,丸類,蔬菜,茄子任君選擇。

🍦凍櫃:超級驚喜!
有好多醉品🐓,例如醉雞翼,
而且仲有泰式大頭蝦冷盤,超級高質! 😻😻

🍧甜品飲品:最愛多款雪糕任食🍦
甜品都有好多唔同選擇;
除左有罐裝汽水同紙包飲品之外,
仲有超多酒類飲品畀你地消暑解渴🍻

Lunch黎CP值算高,好岩一家大細黎食住玩
又有冷氣唔怕中暑🥵

📍燒蝦蝦
📍 屯門仁愛堂街45號興泰大廈地下1,1A,2至8號舖

去咗屯門食下嘢一個爐有2層 上面放海鮮 下面放串燒海鮮好快就食得 食海鮮可以食都飽~ 海鮮款式勁多 有蠔、鮑魚、扇貝、帶子、鮮魚我最鍾意食蜆 無限添加好快食得 當然除咗海鮮仲有多款肉類、蔬菜、小食,冷盤、甜品,全部任食!串好一串串 好方便 又有熟食 鍾意食串串嘅又有麻辣燙可以出去自己整 都夠辣 飲品但係啤酒都有好多選擇生啤同啤酒Hoegaarden、1664、藍妹都有仲有韓國飲品香港嘅飲品 淨係飲啤酒都回本最後當然食埋個甜品 淨係食雪條都飽咗全部自助形式好方便 食吓行吓又幾個鐘整體性價比都好高 又唔趕時間 下次都會再嚟
去咗屯門食下嘢

一個爐有2層
上面放海鮮 下面放串燒
海鮮好快就食得
食海鮮可以食都飽~

海鮮款式勁多
有蠔、鮑魚、扇貝、帶子、鮮魚
我最鍾意食蜆 無限添加好快食得

當然除咗海鮮
仲有多款肉類、蔬菜、小食,冷盤、甜品,全部任食!
串好一串串 好方便

最後當然食埋個甜品 淨係食雪條都飽咗

全部自助形式好方便 食吓行吓又幾個鐘

整體性價比都好高 又唔趕時間 下次都會再嚟
2023-07-19 226 瀏覽
之前有吃過這間的元朗分店,但想不到已經結業了,只剩下屯門的,幸好也是挺近我的,所以就剛好蝦癮起就跟家人一起來吃一下!午市無限時任飲任食(公眾假期)(298元)一坐下店員就會馬上幫你加上新鮮蝦,每一隻都非常生猛,而且又會講解相關注意事項讓你吃得更輕鬆!主角大頭蝦的尺寸不算很大,但每一隻都有蝦膏的,吃起來更甘香,蝦肉爽滑!最重要是任食又是新鮮的!而且外面自取的地方還有店員幫你弄好的蝦,即食的,生的也有,看你個人口味!我也拿了點蒜蓉大頭蝦粉絲回來,當然也可以用自己方法來自製,這就有無限口味了!其他自取海鮮就還有鮑魚,生蠔,蜆,沙插,鮮魚等,吃起來都很新鮮,特別是鮑魚鮮甜爽滑的,其中沙插建議先用剪刀起肉才燒,以免之後太難起肉!其他菜式,常見的款式都有,腸類就特別有超長的芝士腸,亦有提供芝士,粉絲等給你隨意搭配!肉類我就特別喜歡牛仔骨,吃起來挺嫩,又有油香,又快熟!這裡特別有個麵包區域,提供了好幾款麵包可選,其中我特別喜歡的是丹麥麵包,其次是蒜蓉包,加上大量的牛油和蜜糖,再起得外脆內軟的,吃起來非常香!車輪餅是有奶黃餡的!另外還有點炸物,麵類和點心,真的不會吃不飽!這裡的飲品也非常豐富,常見的汽

午市無限時任飲任食(公眾假期)(298元)

另外還有點炸物,麵類和點心,真的不會吃不飽!

這裡的飲品也非常豐富,常見的汽水,茶飲和果汁外,還有很多酒類可選,都是任飲的,酒杯也是冷藏,真的可以一次喝到夠!

雪糕也有兩個櫃可選,款式有十多款!

2023-07-17 180 瀏覽
朋友係屯門人, 介紹呢間任食流水蝦🦐店內都幾大, 每一圍枱隔離有個專屬水缸俾你夾流水蝦, 把握時間, 出去黎熟食返黎D蝦好多膏😍😍😋😋😋海鮮類除左蝦, 有魚, 扇貝, 生蠔, 鮑魚, 青口等等另外仲有雞翼, 雞軟骨串, 牛扒, 菇類, 茄子飲品區有兩大雪櫃, 茶類, 汽水類, 仲有啤酒都係任飲🍻雪糕都有超過10款雪糕雪條可以揀🍦🍧我地邊食邊傾, 食足3個鐘, 超大滿足😍😍😍呢度絕對係食飯傾計暢飲嘅好地方👍🥳
朋友係屯門人, 介紹呢間任食流水蝦🦐

D蝦好多膏😍😍😋😋😋
海鮮類除左蝦, 有魚, 扇貝, 生蠔, 鮑魚, 青口等等
另外仲有雞翼, 雞軟骨串, 牛扒, 菇類, 茄子

飲品區有兩大雪櫃, 茶類, 汽水類, 仲有啤酒都係任飲🍻
雪糕都有超過10款雪糕雪條可以揀🍦🍧

我地邊食邊傾, 食足3個鐘, 超大滿足😍😍😍
呢度絕對係食飯傾計暢飲嘅好地方👍🥳

一直都好想試既流水蝦終於食到啦😍😍,佢哋係任食任飲2.5小時👀去到餐廳一坐低睇到d🦐係到游下游下,感覺好似去左街市度揀海鮮咁😛D蝦真係好生猛,🤣好彩佢哋有個冰桶可以放佢地入去(圖四),凍3分鐘d蝦暈左就可以攞出嚟燒了💓第一啖食落去已經覺得d蝦好鮮甜,最重要仲有蝦膏丫😱。除左蝦之外,仲有好多好多海鮮例如有鮑魚、帶子、帆立貝,同埋好多海產類可以揀,全部都好新鮮好有質感😋環境方面相對整潔乾淨🙈,雖然燒住野食但唔覺得油煙味重,最值得一提就係他們食海鮮為主,所以好驚一入去會有好大腥味,但一d都無,真係好勁🥰。係飲品方面不得不讚既就係佢地既啤酒🍻,選擇既種類仲多過酒吧,求其講得出都有,Asahi, 1664 , Kirin, SAN Miguel等等!!!OMG!!教我如何不愛上它😍😍 食飽飽仲可以食甜品🍮雪糕🍦咩都有,真係要咩有咩😋😋

2023-07-06
2023-07-09 297 瀏覽
我好鍾意食燒蝦🦐又發掘到一間好野啦😀位於屯門仁愛堂街嘅燒蝦蝦🤤呢到有大量新鮮海鮮任燒,鮑魚,扇貝,生蠔,貴妃蚌⋯串燒區有肉類,丸,蔬菜⋯熟食區除左有點心,自助淥粉麵區,麵包區,冷盤櫃,甜品櫃,雪糕櫃,最超讚嘅地方係飲品真係好多選擇👍🏻除左一般放題嘅紙包/樽裝/罐裝飲品外,重設有一個啤酒區域,有支裝藍妹,罐裝嘉士伯,罐裝Hoegaarden,重要竟然雪櫃有埋凍柸😍旁邊有生啤機供應比你自己斟👍🏻店主真係細心❤️飲啤酒嘅人就會明,大熱天時凍啤先好飲🤤最重要係平日星期一至四,8-11點只需要$328就可以燒足飲足三個鐘😱老實講呢個價錢落酒吧齊飲酒都未必得。呢到重有埋花茶🌸供應,真係好過癮🤭照顧埋鍾意飲熱茶嘅朋友

2023-07-06
🙆🏽‍♀️🈶️得玩又有得食🤪大頭蝦好新鮮都唔係咁容易夾上嚟🦐🦐🙆🏽‍♀️海鮮有鮑魚帶子生蠔🦪花甲花螺⋯好多選擇至愛大元貝好鮮甜🥢🙆🏽‍♀️冷盤有醉蝦🍤花雕雞翼花螺等等🐣至正啲酸蘿蔔啊😗食完勁開謂🙆🏽‍♀️肉類方面一般大路嘢都有腸仔牛仔骨🐮辣味雞翼較為出色🐣日本🍠芝士年糕仲有燒菠蘿解解膩🍍🙆🏽‍♀️飲品應有盡有啤酒汽水 🥤🍻💜最後當然唔少得多款雪糕甜品🍦🍦🍦🙆🏽‍♀️推介黑糯米雪條😋😋完味的句號👏🏻👏🏻👏🏻
🙆🏽‍♀️🈶️得玩又有得食🤪
大頭蝦好新鮮都唔係咁容易夾上嚟🦐🦐