2021-05-21 1280 瀏覽
爐已經行過好多次想試,見經常爆滿,價錢又ok.對E餐有d期待😊首先讚下服務,員工有禮積極,坐得亦舒服,但食物質素有待改善。放題既野同其他大字頭大同小異,刺身質數亦正正常常,仲有h同m字頭雪糕任食,E个抵讚。壽司,熱食,串燒就做得一般。最失望係燒肉,肉質係真的差,網亦吾得,極度痴底同易黑,因為肉質吾得,一燒就黑同鞋。總結,當放題食ok ,無必要加錢食燒肉。

總結,當放題食ok ,無必要加錢食燒肉。
2021-05-19 1641 瀏覽
朋友生日想搵個地方食得耐可以傾下計!搵到呢間!放題五小時!安排左卡位其實幾舒服,四個人坐都好闊落環境其實比市面上放題都好。一路食一路燒刺身,燒物都有放題中上既品質壽司賣相都靚仔。同埋當你知道個玩法係由5點去到10點「聊天型既放題」,就明白點解一間放題肯整細細粒既壽司😂(市面上好多放題餐廳都會整到大大件去整飽你)飲品方面都係任飲由於朋友們都唔好酒精類 (要加錢)所以就咁Regular就可以。特別讚一讚海膽之前為左任食特登去「極X大喜屋」我覺得呢個海膽仲好食!仲要任食!生日仲有優惠!下次生日都可以再黎呢間😝
朋友生日
想搵個地方食得耐可以傾下計!
搵到呢間!
放題五小時!

安排左卡位
其實幾舒服,四個人坐都好闊落
環境其實比市面上放題都好。

燒物

一路食一路燒
刺身,燒物都有放題中上既品質
壽司賣相都靚仔。
同埋當你知道個玩法
係由5點去到10點「聊天型既放題」,
就明白點解一間放題肯整細細粒既壽司😂
(市面上好多放題餐廳都會整到大大件去整飽你)

飲品方面都係任飲
由於朋友們都唔好酒精類 (要加錢)
所以就咁Regular就可以。

海膽

特別讚一讚海膽
之前為左任食特登去「極X大喜屋」
我覺得呢個海膽仲好食!仲要任食!

生日仲有優惠!
下次生日都可以再黎呢間😝
生日
燒物
海膽
  • 壽司
  • 串燒
老老實實,未食過咁差嘅放題🥲無論食物質素、食物種類同服務等等都冇諗過會咁差😹佢地仲有燒肉放題可以揀,啲牛肉質素係點,你地自己諗喇😼 環境其實都坐得幾舒服,同埋唯一好嘅就係個放題係5小時馬拉松式放題,由1800去到2200任食唔嬲,跟住呢個價錢又算平,其實係咪應該唔好咁多要求😂.🥢日式放題 $258/1最唔鍾意一樣野係啲魚生或者貴價野就比得好小氣仲要瘋狂選擇性漏單cut單,叫16塊魚生可能淨係俾得4-5塊你,但雞翼個啲比得勁足😹飲品又係超級少選擇,得一兩款汽水同埋藥水味果汁,小編真係第一次食放題要飲水,根本係逼你加錢轉佢地個個任飲酒優惠,不過啲酒都唔方好飲啦😓另外服務比咁低分唔係因為啲人態度差,而係冇人服務你,食到成枱都係空碟都冇人收(最後有片),污糟到其實有啲唔開胃😹最值得食嘅係啲串燒,燒得幾好味都超碼黎得齊啲🤣.🍽味道: 2.5/5 🏙環境: 3/5‍👨🏼‍🍳服務: 2.5/5💧衛生: 3.5/5💰價錢: 3/5
🥢日式放題 $258/1
🍽味道: 2.5/5
🏙環境: 3/5
‍👨🏼‍🍳服務: 2.5/5
💧衛生: 3.5/5
💰價錢: 3/5
2021-05-07 1497 瀏覽
晚上放題就食過幾次,中午套餐還是第一次試兩個人點咗兩個set lunch, 先嚟係味噌湯,跟住係主菜。日式牛肉窩定食係肥牛片,賣相及做法略嫌無乜心思,湯底帶甜而食材還是新鮮嘅。三文魚丼比較出色首先係採用三文魚腩,個人特別傾情魚腩嘅肥美油份豐盈況且份量唔算少,無雪味。飯嘅份量可能女士會嫌多㖭中午尖沙咀一帶午飯,依度環境格局比較快餐店高檔次,食得舒服多。價錢算大眾份
晚上放題就食過幾次,中午套餐還是第一次試

三文魚丼比較出色
首先係採用三文魚腩,個人特別傾情魚腩嘅肥美油份豐盈
況且份量唔算少,無雪味。飯嘅份量可能女士會嫌多㖭

2021-05-02 9988 瀏覽
放題加爐端燒,平日晚市由5點食到10點,成人$298加一,唔要爐端燒只係$248。爐端燒有廿多款食材可選,雞牛豬鴨海鮮蔬果樣樣齊但不算特別。而我發覺第一輪送來的預設拼盤質素好像高於之後自己點的,特別是蔬菜類。而店家提供的醬汁有燒汁,辣椒片及胡麻醬,我幾鍾意。刺身選擇有十三款算幾多,質素亦唔差,只是青口有點細隻。我最推介的是天婦羅,夠熱,唔覺油膩,炸粉唔太厚,而且款式多又特別,第一次食苦瓜天婦羅,少少回甘幾好食,另外海鰻天婦羅都係第一次見,我少有地食放題食左好多天婦羅。店家另一推介是有多款口味雞翼,我只試左其中三款,蜜糖芥辣雞翼係正既!其他食物有壽司,卷物,串燒,炸物,和食,甜品等,質素正正常常,未有特別高質推介,其中串燒牛肉粒更覺韌,但至少每樣熱食上枱時都夠熱。雪糕有Movenpick同兩個未見過既本地牌子選擇,港式奶茶,菠蘿椰子幾特別,不過味道唔太出,都係Movenpick比較好食。整體我覺得食物質素屬於中上,價錢跟一般放題店相約,性價比算是很不錯。如果選擇日式放題,這家炉端金應該會是我三甲。雖則任食兩小時其實已經非常足夠,但「不限時」就是心理上比較不用趕,亦較為適合一班朋友聚會邊吃

刺身選擇有十三款算幾多,質素亦唔差,只是青口有點細隻。

雖則任食兩小時其實已經非常足夠,但「不限時」就是心理上比較不用趕,亦較為適合一班朋友聚會邊吃邊聊。
2021-04-21
  • 天婦羅
2021-04-27 2312 瀏覽
訂咗燒肉放題其實佢燒肉就係日式放題加燒肉任食一嚟到佢已經會送一盤燒肉俾你佢其他食物我覺得都唔錯刺身都可以接受但係燒肉就要睇情況有啲時候啲豬真係好肥有啲時候就正常我哋5:30入座可以食5個鐘一開始可能因為冇乜人所以上菜速度都快但係去到後面開始多人上菜速度就明顯慢咗同埋會有漏單嘅情況食物選擇都算多有鍋物天婦羅壽司刺身仲有啲日式料理我覺得佢嘅炸物比出面好多放題都要好刺身就未到唔新鮮但係都未係質素好好其實我覺得冇啲人講到咁差唔知係嗰日運氣好彩啲嘢食都叫可以定係點但係佢有啲雜牌雪糕真係好難食小心中伏 但係玄米茶雪糕係可以接受服務態度都算好收碟收得好頻密亦都會同你細心講解點樣落單有啲乜嘢要收費啊等等其實我覺得以呢個價錢可以食五個鐘之後仲有燒肉同刺身放題我覺得已經好好至少唔需要趕頭趕命 傾得計黎都食唔到飯出面啲餐廳肉質又唔係真係特別好得100分鐘90分鐘Chur到
訂咗燒肉放題

出面啲餐廳肉質又唔係真係特別好
得100分鐘90分鐘
Chur到

2021-04-22 2846 瀏覽
已經好多年冇食放題 佢個門面幾靚 加上餐牌設計都好好 所以就俾佢吸引咗衛生我哋係食放題加燒肉 安排嘅位置喺餐廳嘅最後方 後面嘅位置都有啲碟喺度 坐低冇耐就見到有幾隻蟲飛下飛下 有生熟嘅食物都只係得一對筷子 同埋冇提供公筷食物首先刺身係三文魚 甜蝦 同帶子還可以 其他都有一浸味 帶子雖然比較細但係都係好食嘅 一品料理叫咗清酒煮蜆同牛肉鍋 清酒煮蜆冇清酒味 得牛油味 係一個冇湯嘅清酒煮蜆 蜆係有沙嘅 牛肉鍋都還可以串燒全部都好硬 唔係脆亦都唔香 燒肉首先係俾咗個拼盤 之後可以再叫 成碟牛係得牛舌同埋牛空腹比較好 但係再叫嘅時候牛舌中間係黑嘅 食落都有一浸怪味 佢有個牛油帶子 帶子係前所未有見過咁細隻 食落去係好難食全晚最好食係燒雞翼 唔怪得我見到隔離枱兩個人都叫成30隻 幾款雞翼都唔錯 以$650兩個人來講 今晚應該可以食到好多好食啲嘅嘢 真係好失望 😔😔

食物

串燒全部都好硬 唔係脆亦都唔香

2021-04-15 2441 瀏覽
成日行過都會見到呢一間餐廳出面勁靚,一路以為佢係放題,原來係有午市套餐嘅。今日lunch終於去咗食,午市套餐最平$48就已經有啦,最後叫咗呢一個三文魚甜蝦丼,一上枱真係嚇親,啲三文治超級厚切而且好多舊,絕對估唔到佢會比咁多刺身。而且係好新鮮,性價比一流。唯獨不足係上菜真係好慢,同埋埋單嘅時候叫咗好多次先真係埋到,最後搞到返工都遲到。
2021-04-14 1947 瀏覽
與久别重逢的朋友,在此聚舊,環境寧靜舒適,座位寬敞,掃描安心出行,量體温,點菜掃QR Code 。服務態度很好,沒有限時,不用轉場,可以詳談。食物質素良好,大部份滿意! 少少可惜,酒煮蜆...有沙,串燒羊...太硬,其他都好。另加一百元任飲,包括酒精飲品,如果飲酒更超值。
2021-04-13
2021-04-10 1773 瀏覽
食物質素非常參差。基本上每樣放題食物我食咗一口就食唔落。感覺有點浪費。環境很好,衛生乾淨,服務亦不錯。但食物質素需要大幅改善。尤其是燒牛肉,D牛肉種類多,包括不同部位都有,但啲牛肉無味就講咩都假。熟食品質亦差。只有紫薯仔同個刺生好D。連嗰啲基本嘅食物好似粟米,天婦羅都可以做到唔掂,個清酒煑蜆亦有沙。飲品甜品選擇少。小弟從來沒有寫過OpenRice,但食完忍唔住即刻開account表達我既失望😞。
食物質素非常參差。

2021-04-10
2021-04-04 1631 瀏覽
三文魚扒定食個份量真係少到呢.... 個兩塊叫bb扒囉。其實飯份量都ok... 不過幫我落order個陣個男人態度唔係咁好,俾人有啲好似唔憂做既感覺咁。建議各位試之前要諗清楚。個味道其實唔差,除左乾左少少之外。唉,最唔開心係兩執扒都唔夠送啲飯。雖然外賣有8折但都要70蚊埋單。所以各位師兄師姐入去之前真係要諗諗。我本人食過一次外賣但自己就覺得唔係咁抵啦。不過好多野見人見智,食定唔食真係要自己考慮清楚先好行入去。

外賣自取
2021-03-17 2636 瀏覽
三小時任食,可以慢慢不急不忙地享受。魚生新鮮,串燒都好味。炸物整體都吾錯,炒野菜的賣相稍嫌肉酸,但味道是可以的。壽司味道正常,餐後有日本雪糕揀。服務,上菜都好手。
2021-03-16 2267 瀏覽
。第一次黎食,揀咗日式燒肉放題 😋。可能因為疫情關係所以可以坐好耐。枱與枱之間有隔板ʕ •ᴥ•ʔ食落都安心d。鋪頭人數都多,所以店完都幾忙下,好在有online order咋!如果唔係一定好耐都落唔到單!。個人覺得放題黎講,食物都幾高質,不過去七點四十五分入座,有部份食物已經冇曬了,其他串燒同埋燒肉都幾好,唯一一點失望係帆立貝入面有沙同埋串燒千其唔好食雞肉串⋯個人覺得口感好鞋颯颯 _(´ཀ`」 ∠)_ 但正體上都幾好的我會比3.9/5分🤓食 物:🍖🍖🍖🍖衛 生:🧹🧹🧹🧹服務態度:👩🏼‍🍳👩🏼‍🍳👩🏼‍🍳環境舒適:🛋🛋🛋🛋🛋♥︎𝙂𝙪𝙡𝙪𝙜𝙪𝙡𝙪𝙛𝙪𝙡𝙡
。第一次黎食,揀咗日式燒肉放題 😋

。可能因為疫情關係所以可以坐好耐

。枱與枱之間有隔板ʕ •ᴥ•ʔ食落都安心d

我會比3.9/5分🤓

• 炸物
  • 壽司
  • 生蠔
2021-03-15 2461 瀏覽
刺身黎講款式幾多, 水準都尚算OK,服務衛生質素好對板,對得住個價錢, 但係問題就黎了 壽司,  燒肉, 炸物, 小食, 烏冬, 料理, 通通好好好好差!個豚骨湯烏冬好難食, 衰過就咁用粉包開湯底D壽司 一陣怪味, 唔係點滿WASABI 都吞唔落最過份 係D 燒肉 顧名思義燒肉放題, 重衰過錢大媽D牛肉曳過漢和 漢陽苑之流, 邊有諗到, 去日式放題餐廳, 得個燒菠蘿係合格其他熟食通通都唔得, 唔係唔比你試, 但你試左一定後悔! 忠告各位, 一定要睇呢篇
個豚骨湯烏冬好難食, 衰過就咁用粉包開湯底
D壽司 一陣怪味, 唔係點滿WASABI 都吞唔落
最過份 係D 燒肉 顧名思義燒肉放題, 重衰過錢大媽D牛肉
2021-03-13
2021-03-15 1427 瀏覽
疫情期間返工放lunch都唔想出街食,就唯有透過外賣平台叫餐。今次食三文魚帆立貝丼set lunch個set非常豐富,有麵豉湯、刺身飯、2隻雞翼同埋1個牛乳布甸甜品。刺身非常新鮮,三文魚比我想像中厚切,份量都足夠,男仔食都會夠飽。值得一讚嘅係佢嘅Wasabi好勁,有時出街食到嘅Wasabi都無咩味,但呢間餐廳嘅Wasabi好勁。麵豉湯亦都無冇死鹹。扣晒優惠呢個餐大概70幾蚊度,仲要係送貨上門,由落order到送上Office半個鐘都唔使。

今次食三文魚帆立貝丼set lunch
三文魚帆立貝丼

個set非常豐富,有麵豉湯、刺身飯、2隻雞翼同埋1個牛乳布甸甜品刺身非常新鮮,三文魚比我想像中厚切,份量都足夠,男仔食都會夠飽。值得一讚嘅係佢嘅Wasabi好勁,有時出街食到嘅Wasabi都無咩味,但呢間餐廳嘅Wasabi好勁。麵豉湯亦都無冇死鹹。

2021-03-10
外賣送餐