2022-02-21 890 瀏覽
牛肉嫩滑服務員先示範首輪燒牛肉日本雞蛋供應不絕OOHA三款口味任飲先壽喜燒,後火鍋蔬菜盆多款式,擺盤靚海鮮盆有八爪魚、墨魚仔、花螺放題蔬菜、丸類、麵類多選擇醬油亦多選擇
牛肉嫩滑
服務員先示範首輪燒牛肉
日本雞蛋供應不絕
OOHA三款口味任飲
先壽喜燒,後火鍋
蔬菜盆多款式,擺盤靚
海鮮盆有八爪魚、墨魚仔、花螺
放題蔬菜、丸類、麵類多選擇
醬油亦多選擇
2022-02-20
  • 壽喜燒
2022-01-30 937 瀏覽
小編今次就同大家介紹位於觀超既一間超高CP值既壽喜燒放題😋。一坐低唔夠5分鐘店員就即刻拿兩大盤日本和牛上黎🦬,連埋一大盤海鮮🦐。店員問我地係咪第一次食壽喜燒,重好熱心幫我地燒埋。和牛輕輕煎香兩面,再沾上日本生雞蛋🐔,和牛的油香充分咁係口腔散發出黎,超 滿 足!😍😍😍海鮮非常新鮮,蝦肉爽口彈牙,青口、帶子超鮮甜。差唔多食完第一輪既時候,店員會主動過黎問洗唔洗要第二輪,小編張枱基本上係長期放滿晒野食😝除此之外,餐廳自助區的食物同樣高汁,有關東煮👍,各式各樣既小食,火鍋既丸同埋菜比客人選擇。如果唔太肚餓既話,可以就咁選擇食自助區,只係需要$98,CP值爆表。🤤套餐:壽喜燒 - 日本產黑毛和牛套餐 (90 mins) 每人畀$359就可以任食和牛,cp值勁高。今次食嘅係冬季主題:日本の冬のおもてなし;中文翻譯:這個冬天來自日本的温暖款待(*˘︶˘*).。.:*♡壽喜燒嘅烹調方法係先用牛脂肪起鑊,然後輕炙和牛 再淋上自家製壽喜燒汁,最後點蛋進食,過程美味又幸福!而家日本產雞蛋免費追加喔~自助吧仲有關東煮、鯛魚燒添!
套餐:壽喜燒 - 日本產黑毛和牛套餐 (90 mins)
每人畀$359就可以任食和牛,cp值勁高。
而家日本產雞蛋免費追加喔~
自助吧仲有關東煮、鯛魚燒添!
2022-01-25 556 瀏覽
💓💓壽喜燒💓💓出動🌟日本產黑毛和牛及豚肉90分鐘放題套餐好耐都無食過壽喜燒啦🥢🍽依家仲加埋打邊爐tim 同一時間滿足我兩個願望😛先食左壽喜燒🥩店員會幫我地用和牛脂肪起鑊再教我地兩邊煎和牛片🍳跟住淋d壽喜燒汁再點埋日本生雞蛋食🥚真係正正子😍又有牛味 又嫩滑多汁🥘之後仲有兩盤海鮮有扇貝 青口 蝦 東風螺 蟹柳同埋墨魚滑 🥄墨魚滑值得一讚!咬落去有一粒粒嘅墨魚💓🥢之後再轉煲打邊爐可以去到自助拎食材🥣🥦好多丸類 菜類 菇類 當然可以擺埋啲牛肉同豚肉又有得燒又有得打邊爐🍽🍻飲品都係自助形式食完仲可以拎甜品🍮價錢仲好平民化👍🏻成人 $359; 小童 $169
💓💓壽喜燒💓💓出動🌟

又有牛味 又嫩滑多汁🥘

之後仲有兩盤海鮮
有扇貝 青口 蝦
東風螺 蟹柳同埋墨魚滑 🥄
墨魚滑值得一讚!
咬落去有一粒粒嘅墨魚💓

成人 $359; 小童 $169
2022-01-23
  • 燒和牛
2022-01-22 510 瀏覽
上星期同觀塘朋友喺觀塘食lunch,而家有晚市,我哋就任性喺午餐打邊爐😆 呢個壽喜燒日本黑毛和牛、豚肉放題,可以燒肉,燒到夠就加湯打邊爐😆餐入面有日本黑毛和牛、澳洲黑毛和牛、澳洲穀飼牛、嚴選牛肉、上級牛肉、牛舌、日本豚肉、美洲豚肉,咁多款肉類任叫,啲肉加埋壽喜燒汁真係超級正!仲有海鮮,飲品同Asahi任飲添!外面仲可以任拎丸類、菜類、麵類一齊打邊爐! 仲有熟食 例如關東煮、雕魚燒、薯條等等,仲有雪糕添🤤

2055 瀏覽
2022-01-21
扇火鍋 (觀塘)📍觀塘觀塘道414號1亞太中心2樓205號舖🤍位於APM 旁既商場,整座都係食肆,真係好難揀,最後決定食扇火鍋,好彩都趕得到六點前食返個高質壽喜燒放題👉🏻日本產黑毛和牛及沖繩豚放題套餐成人$359放題任食,我地共食左三碟和牛、一碟豚肉、一碟牛舌、一碟海鮮肉類: 薄切、新鮮、脂肪比例均勻、加埋壽喜燒汁一絕海鮮:包括海蝦,墨魚仔、扇貝、海螺、蟹柳、手打墨魚滑配菜:冬菇、蕃茄、秀珍菇、菜類兩款、豆腐、金針菇等等,俾大家食完肉類中和返肉類既酸性,同時菜類都可以讓大家消化一下 🤍有別於平時打邊爐既壽喜燒,用電磁爐煎煮模式,煮到就熟個陣再加壽喜燒既汁煮多一陣,就可以調較自己喜愛既咸甜度🤍如何享用壽喜燒?1️⃣第一步:將日本鮮雞蛋打於碗中完全打匀2️⃣第二部:和手每面輕灸2秒,然後倒入壽喜燒汁3️⃣第三步:夾起和牛充分蘸滿嫩滑雞蛋品嚐🤍溫馨小提示: 煎和牛或豚肉最好調教至電磁爐400/800 度,甘樣烹調係最好,對肉質既程度剛剛好🤍服務:店員照顧周到,會教你點樣烹調最好,因為小編一開頭就整到個爐燶左,一開頭會用和牛脂肪整熱左個爐出油唔會痴底先🤍餐廳位置寬闊,空間感足夠,岩哂大家一路食一路傾,仲可
火鍋 (觀塘)
📍觀塘觀塘道414號1亞太中心2樓205號舖

👉🏻日本產黑毛和牛及沖繩豚放題套餐成人$359

放題任食,我地共食左三碟和牛、一碟豚肉、一碟牛舌、一碟海鮮

肉類: 薄切、新鮮、脂肪比例均勻、加埋壽喜燒汁一絕

海鮮:包括海蝦,墨魚仔、扇貝、海螺、蟹柳、手打墨魚滑

🤍如何享用壽喜燒?
1️⃣第一步:將日本鮮雞蛋打於碗中完全打匀
2️⃣第二部:和手每面輕灸2秒,然後倒入壽喜燒汁
3️⃣第三步:夾起和牛充分蘸滿嫩滑雞蛋品嚐

🤍餐廳位置寬闊,空間感足夠,岩哂大家一路食一路傾,仲可以任飲飲品

2022-01-10 264 瀏覽
唔夠靚嘅肉,好難做到壽喜燒的🔥😎!今日小編就跟住呀大人去觀塘搵靚嘢食嘞🥳!🇯🇵🎏🎐🇯🇵🎏🎐🎏🇯🇵🎐🎏🇯🇵🎐🎏♠️ 日本產黑毛和牛及沖繩豚放題套餐 HK$359@ x2🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸甫入座,店員已經即刻端上1⃣️個大石鍋、1⃣️壼鰹魚🐟昆布湯、1⃣️壼壽喜燒汁和日本生雞蛋🥚2⃣️隻。主食方面,是任點的🤩!但一開始會有2⃣️大碟靚到爆嘅日本產黑毛和牛🐮🤩、1⃣️碟日本沖繩豚🥳🐷、1⃣️碟牛舌、2⃣️盤海鮮🦐和1⃣️盤菜籃🥬🧺!店員會先用2⃣️方粒的豬膏幫你起鑊,教你點樣燒肉和運用壽喜燒汁☺️,提你燒到咁上下肉,可以找店員轉湯泡食,一鍋兩食。店員好貼心🥰👍🏻!♥️ 日本產黑毛和牛 🐮睇紋理已經知靚到暈♥️😍!每片脂油分佈都均勻有緻🤩!輕燒🔥入口,唔落任何汁醬已經令小編驚為天人🌟,入口即溶😙!如果落埋壽喜燒汁入味,加上鰹魚🐟昆布湯調味,再點埋日本生雞蛋🥚,滑到入喉😍😋!♥️ 日本沖繩豚 🐷未食之前,已經有網友話呢個沖繩豚🐷不得不試!佢入口綿滑,但同時又帶點爽口質感,肉味帶甜🥳👍🏻,做壽喜燒🔥一流😍!♥️ 牛舌 👅薄切牛舌,入口爽脆有口感,完全冇渣😍👍🏻!加埋壽喜燒汁🔥的加持,味道濃郁香口。♥️ 海鮮🦐🦀🦑🐙海鮮種類算多,翡翠螺、八爪魚

🇯🇵🎏🎐🇯🇵🎏🎐🎏🇯🇵🎐🎏🇯🇵🎐🎏

♠️ 日本產黑毛和牛及沖繩豚放題套餐 HK$359@ x2
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

♥️ 日本產黑毛和牛 🐮

♥️ 日本沖繩豚 🐷

♥️ 牛舌 👅

♥️ 海鮮🦐🦀🦑🐙
海鮮種類算多,翡翠螺、八爪魚仔🐙、鮮墨魚滑、鮮魷魚🦑、蟹柳棒、扇貝、虎蝦🦐、青口😱😱!原本想揀二食湯泡時先落鍋,但呀大人覺得用壽喜燒來烤會更香口唔走鮮,加上鰹魚🐟昆布湯嘅提鮮作用😍!正啊🥳👍🏻!

除咗以上正斗主食之外😋,任點任食系列仲包括:▪️澳洲產黑毛和牛🐮、▪️澳洲產長期殼飼牛🌾、▪️嚴選牛肉🥩、▪️上級牛肉🐄、▪️美洲產豚肉🐷、▪️日本產豚肉🐖!點試得曬啊😍🥳!

除咗任點之外,餐廳🍴亦安排了食物、飲品和甜品🍮自取區。本來諗住同一般放題餐廳🍴差唔多,但出奇地佢哋連自取區的食物質素也比坊間的精緻👍🏻,一般菜蔬和丸類之外,還有芥末丸、超彈牙嘅墨魚丸、萵筍等🥰😝,可惜小編同呀大人剩食肉已經Full到上外太空🌎,根本搵唔到空間再試埋自取區d食物了🤪😆!

🇯🇵🎏🎐🇯🇵🎏🎐🎏🇯🇵🎐🎏🇯🇵🎐🎏

2022-01-02 309 瀏覽
每逢佳節同朋友一齊食好多都係燒嘢食同埋打邊爐 估唔到我呢一間除咗火鍋之外依家幾多咗個選擇 仲要係勁好味😊壽喜燒 係日本人傳統習慣每逢節日 喜慶場合才會品嚐的食物呢度 壽喜燒 放題餐有 3款選擇 分別為 $299/ 359 / $429 睇menu選擇想食肉嘅質素同埋產地 我選擇咗 $359 + 10% , total $790 2個人♥︎ 日本產黑毛和牛 及沖繩豚 90mins 放題套餐 ♡︎肉類係無限添加 , ♡︎飲品有汽水♡︎朝日啤酒 任飲.仲有自助吧期間限定食物:♡︎關東煮 ♡︎鯛魚燒自助吧有多款選擇可以隨便添加 仲有♡︎雪糕首先佢會比 ♡︎日本產雞蛋🥚 可免費追加打開去攪勻用佢嚟點肉 特別香滑 美味幸福食用方法 : 1.牛脂肪起鑊 2.輕炙和牛 3. 再淋上自家製壽喜燒汁4.最後點蛋進食整個體驗都非常之好 呢度坐得舒服 有卡位同朋友對住傾吓計 燒下嘢食 實在非常享受基本上想食乜都有 啲海鮮都好鮮甜 私人tips : 記住連個殼一齊燒 保留海鮮嘅水份 咁先至唔會乾爭爭
每逢佳節同朋友一齊食好多都係燒嘢食同埋打邊爐
估唔到我呢一間除咗火鍋之外依家幾多咗個選擇 仲要係勁好味😊
壽喜燒 係日本人傳統習慣每逢節日 喜慶場合才會品嚐的食物

呢度 壽喜燒 放題餐有 3款選擇

分別為 $299/ 359 / $429

睇menu選擇想食肉嘅質素同埋產地
♥︎ 日本產黑毛和牛 及沖繩豚 90mins 放題套餐

♡︎肉類係無限添加 , ♡︎飲品有汽水♡︎朝日啤酒 任飲.

仲有自助吧期間限定食物:♡︎關東煮 ♡︎鯛魚燒

基本上想食乜都有 啲海鮮都好鮮甜
私人tips : 記住連個殼一齊燒
保留海鮮嘅水份 咁先至唔會乾爭爭
2022-01-02 2364 瀏覽
🥓壽喜燒 - 日本產黑毛和牛及豚肉90分鐘放題套餐成人 $359; 小童 $169好耐都無食過咁高質嘅燒肉同邊爐啦!未講食物之前,好想讚下店員嘅服務態度非常好,會問你覺得啲食物點、使唔使加多啲,又會主動問你洗唔洗影相👏🏻👏🏻先嚟壽喜燒,店員會用牛脂肪起鑊,繼而輕炙和牛。淋上自家製壽喜燒汁後,點埋可以免費追加嘅日本生雞蛋進食,本身牛味香濃嘅黑毛和牛會變得更加嫩滑🤤除咗啲雪花紋好靚、油脂分佈得好平均嘅和牛,較爽口嘅牛舌同都係切到咁薄嘅豚肉點咗壽喜燒汁同蛋之後,都會變得非常香甜味美🥰燒完肉就可以打邊爐啦!因為食完咁多肉,所以我哋點咗昆布清湯。我發現涮和牛嘅話啲牛味會更香濃。另外,啲蔬菜例如金菇、冬菇、娃娃菜、秋葵等等都非常新鮮👍🏻仲未夠喉嘅話,可以去急凍得嚟又乾淨企理嘅自助吧拎啲蔬菜同丸類等配料。仲有期間限定食物:關東煮、鯛魚燒都唔錯㗎!不得不讚嘅係呢度仲有雪糕機比你自己唧雪糕(有雲呢拿同抹茶雪糕揀),啱晒以前返兼職都係負責唧雪糕嘅我玩✌🏻
🥓壽喜燒 - 日本產黑毛和牛及豚肉90分鐘放題套餐
成人 $359; 小童 $169

2021-12-29
2021-10-18 1616 瀏覽
之前多次食極上黑和牛餐,入口即溶味道鮮甜,但今次去食, 一來的2盤已不同外表,食下去柔軟度口感鮮甜度完全2回事, 再後加的才是原來的和牛,但難吃的感覺已令我沒食慾,根本不想食了,這感覺明白嗎?不知是不是節省成本先咁做, 如果去食你要看第一盤是不是真身別妥協, 放題第一盤是關鍵, 本來可吃6盤, 現在2盤半就吃不下了一開始不同外表味道的牛追加的第3盤豬好味這盤海鮮可以不要蝦同帶子都好好味,新鮮乳酪雪糕也是一流,解油膩必食前一次一來就是這款入口即溶,超甜,牛味濃,跟這次比好太多

一開始不同外表味道的牛

追加的第3盤

豬好味

這盤海鮮可以不要

蝦同帶子都好好味,新鮮

乳酪雪糕也是一流,解油膩必食

前一次一來就是這款入口即溶,超甜,牛味濃,跟這次比好太多

2021-10-17
今日試咗佢個$149嘅澳洲牛肉放題,可能今日有黑色暴雨,所以嚟緊都冇乜人,所以坐落都幾舒服,嘢食又冇咁多人鬥,唔使排隊。🥳我點左佢嘅壽喜燒湯底,味道清甜,唔會好鹹,用嚟煮牛肉就唔會怕搶咗牛肉嘅鮮味;更重要嘅係,呢度如果你想加湯嘅話,佢真係會用原本嘅湯底去幫你加,而唔係加水,呢一點真係加晒分呀! 🍲 呢度嘅牛肉肥瘦都適中,食落軟腍有牛味,而且出單又快,唔會拖你時間。🐮🍖呢度有好多配料可以選擇,有唔同嘅蔬菜、豆類製品、菇類等等,真係花多眼亂!我自己就最鍾意佢啲白蘿蔔、羽衣甘藍,蔬菜類都新鮮清甜,加落個湯底度簡直將佢嘅甜味昇華左!🤩🥦🥬🍅另外佢仲有嘢飲任飲,同埋有雪糕任食,我就食咗佢嘅乳酪雪糕,少少乳酸味,雪芭嘅口感,作為火鍋之後嘅甜品真係非常之正呀!🥰呢度牛肉質素唔錯,配料有咁多選擇,湯底又好飲,咁樣嘅價錢真係幾抵食,將來一定有機會翻兜!😛😛

2021-10-08
  • 乳酪雪糕
  • 羽衣甘藍
2021-10-07 941 瀏覽
🍭扇火鍋,我又嚟啦,平時嚟呢間都係食d平平地嘅餐,至在貪佢嘅牛肉質素可以,蔬菜幾新鮮同埋又可以飲下啤酒,平靚正今次豪d試下佢嘅日本黑毛和牛放題鰹魚湯底,味道ok,食和牛必備湯底香辣藥膳湯,味道好香濃,辣辣地和牛個樣都唔錯,雪花幾均勻,入口嫩滑,牛味唔算太重,幾好食咗好多碟自助區有大量蔬菜同埋丸類供選擇,蔬菜好新鮮,必食羽衣甘藍飲品櫃有汽水,獅威啤酒同埋d茶類飲品最後當然要食返杯乳酪雪糕啦,酸酸地可以解下膩和牛味道ok, 質素都算keep到,之後上個d都冇好離譜,可以一試
今次豪d試下佢嘅日本黑毛和牛放題
日本黑毛和牛火鍋放題
鰹魚湯底,味道ok,食和牛必備湯底
香辣藥膳湯,味道好香濃,辣辣地
和牛個樣都唔錯,雪花幾均勻,入口嫩滑,牛味唔算太重,幾好
食咗好多碟

自助區有大量蔬菜同埋丸類供選擇,蔬菜好新鮮,必食羽衣甘藍
飲品櫃有汽水,獅威啤酒同埋d茶類飲品
最後當然要食返杯乳酪雪糕啦,酸酸地可以解下膩

日本黑毛和牛火鍋放題
  • 日本黑毛和牛
每個月嘅第一個星期一係要食得豐富啲,朋友帶咗我嚟觀塘扇火鍋,見到人頭湧湧排晒隊原來做緊夏祭優惠,玩遊戲就可以贏取折扣仲有波子汽水放題,好吸引😍職員全部都著晒夏祭衫好有氣氛,火鍋配料區啲食物都好新鮮,蔬菜方面都好多選擇,而我最欣賞就係佢哋啲自家配製嘅醬料,款款都有特色又好味😋仲有幾款日式前菜炸物!咁耐冇食過火鍋放題,我哋就揀咗最高級別既🇯🇵日本產特選黑毛和牛+沖繩豚肉放題套餐🍲黑毛和牛嘅質素真心高質靚貨!油花分布均勻,入口即溶好滑溜、牛肉味又香濃!重點係叫到第二輪啲牛肉質素都仲係咁靚!配埋壽喜燒湯底同埋生雞蛋,好味到停唔到口!🤩豚肉都好滑溜有豬肉味!送嘅海鮮拼盤都好豐富又名貴,有磯煮鮑魚、生蠔、帆立貝,仲有巨型虎蝦真係好大隻😍全部都好鮮甜、虎蝦肉質彈牙,唔怪得知呢度咁多客人排隊嚟食啦!因為係夏祭活動,店員仲送咗好多老闆專登喺日本訂返嚟嘅金魚糖比我哋!欣賞佢哋咁用心去做好呢件事!成餐飯真係食得好開心呀!下次要帶埋小朋友去試先得🥳

2021-08-30 715 瀏覽
常在此幢大廈吃飯,每日每行經此店,但沒有特別嘗試,今次就特別來一試。午市放題,一人一鍋,選了辛辣藥膳湯,欣賞這兒的鍋傳熱很快,湯很快便滾起來。很濃的辣味從煲中發出。自助區近門口,有很多新鮮的蔬菜,包括羽衣甘藍,紅莧菜,這些菜在出面比較少見。熟食方面亦都有咖喱牛肉,炸雞,章魚燒,炒麵等,種類都算多。放題中的牛肉十分瘦,這是十分啱我口味的,因為本人對肥牛一般,豚肉帶點肥膏,可以接受,有豕味。瘦的牛肉不能煮太耐,不然會韌。飲品自助選擇多,有plus及最新的有汽檸茶。雪糕亦有雲利拿及乳胳味。是一間可以再來的店!
是一間可以再來的店!
2021-08-28
2021-08-23 5133 瀏覽
冇諗過嚟到觀塘都打邊爐🙈原本諗住食間新開餐廳但大排長龍,最後轉陣黎咗呢度朋友不時有幫襯開,貪期水準穩定,一人一鍋夠晒方便!我地揀咗個中等價錢,$259澳洲產長期穀飼牛、日本豚肉放題,最正係宜家做夏祭promotion,波子汽水都可以任飲😍店員一開始叫我哋喺門口玩咗夏祭小遊戲先🤣童年回憶返晒黎!坐低第一時間睇湯底,香濃豬骨湯、蕃茄湯、香辣藥膳湯、美肌白雞湯~我揀咗比較少有嘅蕃茄湯底🍅朋友就無辣不歡🌶 要香辣藥膳湯蕃茄湯底同藥膳湯底一樣紅卜卜,夠晒搶眼😃即刻出去整醬料同埋攞配菜、飲品!有特別為夏祭而設嘅小食:日式炒麵、烤香腸、爆谷、粟米等🌽蔬菜有蓮藕、芽菜、豆腐、萵筍、蒟蒻🥕莧菜、羽衣甘藍、生菜等🥬最驚喜有部乳酪機🍦可以自己整乳酪食🍡toppings 可以自選蕃茄湯底🍅清新酸酸甜甜,令人胃口大開!再加啲蔬菜落去,感覺更健康!🐮長期穀飼牛脂肪比例平均,唔會太瘦。牛味濃郁,唔點醬汁都好食😋呢度仲有牛舌,鍾意佢切得好薄,輕輕焯一焯就可以食,夠晒快🐷豚肉顏色粉嫩,好新鮮!豚肉當然要沾麻醬,如果係日式麻醬,味道會更好~呢度仲有個海鮮拼盤,有魷魚🦑八爪魚🐙螺肉、墨魚滑等八爪魚記得唔好烚太耐,如果唔係會
朋友不時有幫襯開,貪期水準穩定,一人一鍋夠晒方便!
我揀咗比較少有嘅蕃茄湯底🍅朋友就無辣不歡🌶 要香辣藥膳湯
蕃茄湯底同藥膳湯底一樣紅卜卜,夠晒搶眼😃
即刻出去整醬料同埋攞配菜、飲品!
有特別為夏祭而設嘅小食:日式炒麵、烤香腸、爆谷、粟米等
呢度仲有牛舌,鍾意佢切得好薄,輕輕焯一焯就可以食,夠晒快
呢度仲有個海鮮拼盤,有魷魚🦑八爪魚🐙螺肉、墨魚滑等
八爪魚記得唔好烚太耐,如果唔係會縮晒水😂味道都唔錯
平時打邊爐就鍾意飲可樂,宜家有波子汽水重好,唔會咁甜🍹感覺夠晒夏日🔆
乳酪機好好玩🤭我就試咗原味,呢個冬天唔知要食少幾多野先可以搞減
2021-08-22
2021-08-07 1338 瀏覽
本來對放題都唔會抱太大希望都係抱住食飽就好嘅心態去食叫左個$429 日本產特選黑毛和牛放題套餐湯底叫左壽喜燒同番茄湯同埋夏祭期間限定嘅豪華海鮮盛合同日本直送懷舊波子汽水放題結果d海鮮真係有驚喜唔係平時霉霉爛爛嘅海鮮而係好有鮮味嘅海鮮加埋d肥牛真係入口即融脂肪分佈啱啱好其他配料 都好新鮮好多菜😍壽喜燒湯底極推味道同牛肉真係好夾番茄湯就推介比鍾意濃味嘅朋友都幾開胃除左火鍋之外都有其他熟食有章魚丸,咖哩牛肉飯,雞唐揚,燒香腸同粟米最後個乳酪雪糕真係超好味有fronzen yogurt 嘅感覺同平時放題食到爛嘅哈根大師比我覺得係有驚喜嘅
本來對放題都唔會抱太大希望

味道同牛肉真係好夾
番茄湯就推介比鍾意濃味嘅朋友
都幾開胃

除左火鍋之外都有其他熟食
有章魚丸,咖哩牛肉飯,雞唐揚,燒香腸同粟米

最後個乳酪雪糕真係超好味
有fronzen yogurt 嘅感覺