2023-02-17 289 瀏覽
成為第一個食評有宴會所以嚟咗呢度食飯,因為受budget限制,所以我哋冇點到牛,而係揀咗雞同埋魚嚟食咁麵包同餐湯,餐湯係好龍好龍嘅蘑菇湯,但係佢濃度好難飲,我本身唔係咁鍾意食忌廉湯,佢結嘅程度有啲古怪我就唔鍾意飲,本身以為佢整得唔好,但係朋友又覺得好好飲喎,所以唔知係咪口味😅雞胸勁大嚿,黐住我朋友一舊,因為係雞胸嘅位置比較蟹,而且唔係慢煮嘅,所以就會柴少少不過我本身鍾意食雞胸同埋唔怕怕瘦,所以OK~兩條西蘭花苗都好好味煎鱸魚份量都唔差,但都係比較鞋口,呢個就陪蘆筍,有嘅品種唔錯夾返呢度餸,朔左佢嘅茄汁好正,我鍾意食茄汁耶穌,呢度都跳得好開胃甜品我就覺得唔好食,係燉蛋焦糖好甜而且唔係太香,隔離舊雪糕雲呢拿味就幾好食服務好好,環境都係,正常五星級酒店發揮
成為第一個食評

甜品我就覺得唔好食,係燉蛋焦糖
好甜而且唔係太香,隔離舊雪糕雲呢拿味就幾好食

服務好好,環境都係,正常五星級酒店發揮