2006-05-12 18 瀏覽
行過幾次,今日終於試到喇。原來系間酒吧餐廳。食物同花園餐廳既質素差不多。我地叫了個T骨扒同一個羊槌午餐。T骨扒就有的un,虽然羊槌個賣相唔得,但食落都唔錯。個餐包埋餐飽,湯,和餐茶, 68 蚊加一。抵唔抵食就見仁見智喇。
2006-02-13 16 瀏覽
although set lunch 成六七十蚊位, 但份量都幾多, 有餐湯, 餐包, 主菜, 餐飲.燒春雞併薯仔沙律- 份量十足, 燒春雞半隻上西冷扒- 一般, 唔會"un"熱餐飲比較細杯.服務幾好.

燒春雞併薯仔沙律- 份量十足, 燒春雞半隻上
西冷扒- 一般, 唔會"un"

熱餐飲比較細杯.

服務幾好.
2006-02-02 22 瀏覽
上次去食lunch, 佢懐 意大利雲吞海鮮燴螺絲粉好特別, 有意大利feel亦都好正…….

2006-01-28 24 瀏覽
有浪漫氣氛,上次我同男朋友食dinner,威靈頓牛柳and心太軟甜品, 心太軟有chocolate醬由旦糕流出來….. 好正, 值得推介.
2005-11-23 22 瀏覽
幾十蚊一個差過乜o既飯,扮high但唔好食,杯drink仲有蟻中環lunch 雖然度度都係咁但佢算係幾差一定唔會再去
中環lunch 雖然度度都係咁
但佢算係幾差