網紅冰室終於進駐氹仔區,對好多人嚟講都方便咗好多。今日下午茶時段嚟到都見到店內坐滿曬人,門口仲有人等緊位,果然好有人氣!▫️利軒豬扒包 (MOP $35)烘咗嘅麵包咬落脆卜卜,夾住豬扒,洋蔥同沙律醬一齊食唔會好乾,豬扒大大塊而且冇骨,幾好食!▫️魔鬼西多士 (MOP $35)西多士上面鋪滿朱古力醬同oreo碎,一切開入面嘅朱古力煉奶同忌廉芝士醬就好似瀑布咁流曬出嚟,視覺效果滿分!西多士炸到外脆內軟,入面仲有nutella榛子醬,咬落脆脆地幾有口感,但係食多兩舊就覺得滯,最啱同人share🤤Overall rating (5粒⭐️為滿分)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️✨想睇更多食評就記得follow - hk holiday diary

▫️利軒豬扒包 (MOP $35)

▫️魔鬼西多士 (MOP $35)

Overall rating (5粒⭐️為滿分)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️