2023-06-27 359 瀏覽
今次我哋食出香港,去到澳門食🇲🇴 相信唔少人都知葡撻係澳門必食嘅食物😊。我哋就去咗好多食客都大推嘅安德魯餅店試佢哋嘅大熱葡撻,點知一試返唔到轉頭🤩葡撻內涵飽滿嫩滑🥚,餅底非常酥脆,口感簡直冇得彈👍🏻 果然係大熱推介🔥(好想買晒返去😂)去澳門嘅朋友仔一定要試呀!P.S:男小編覺得路環呢間分店先最好食😋~~~~~~~~~~~~~~~~~推薦度:⭐️⭐️⭐️ ⭐️美味度:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️📍 澳門路環市區戴紳禮街1號地下#葡撻 #澳門 #澳門美食 #澳門必食 #路環 #路環美食 #安德魯餅店 #安德魯餅店葡撻 #葡國 #macau #macaufood #portugueseeggtart #hkcouple #minicoupleenjoyer #hkfoodie #enjoyer #hkig

P.S:男小編覺得路環呢間分店先最好食😋

~~~~~~~~~~~~~~~~~
推薦度:⭐️⭐️⭐️ ⭐️
美味度:⭐️⭐️⭐️⭐️