2024-04-04 108 瀏覽
今日星期四,公眾假期,下午1點左右只此一次,沒有下次入到餐廳咁啱有位,年輕男侍應安排我地坐低,然後遞上餐牌。餐廳缺點出嚟啦1。睇緊餐牌時,有個帶帽女店員突然問我地你地自己入嚟坐定有人帶位(自己入嚟坐哩句說話令人唔舒服),好無禮貌,有店員俾menu我地睇,咁都會自己坐低,好唔細心,其實唔緊要,想客人轉枱可以講得好d,但最後發現佢叫完我地轉枱,話俾3人坐後,其實並非3人坐,係拉開2張枱,俾2台2人既客人坐,咁點解要我地轉門口張枱勁逼,冷氣機又滴水,明明入嚟先。2。出菜安排其中1份套餐跟咗1份餐湯同餐包,1份跟飲品正常情況應該先上餐湯同餐包,我地係食到中途,見隔離枱有餐湯先,所以問店員,佢一上就上2份湯同包,我話我地只係點咗1份,跟著又收番,其實好肉酸,唔睇清楚就出菜,感覺錯晒見到隔離枱客人要跟飯,但又跟咗薯條3。今日係假日,無得加$9要飲品所以問下可唔可以加錢要,一句無架,今日要正價。正價咪正價囉(可以答:可以加,不過今日正價,需唔需要加飲品)4。牛扒其實你叫5成,7成係無分別坐得又逼,味道還好,試過一次就算唯一優點:2個年輕男店員最有禮貌
今日星期四,公眾假期,下午1點左右

只此一次,沒有下次

入到餐廳咁啱有位,年輕男侍應安排我地坐低,
然後遞上餐牌。

餐廳缺點出嚟啦

2。出菜安排
其中1份套餐跟咗1份餐湯同餐包,1份跟飲品
正常情況應該先上餐湯同餐包,
我地係食到中途,見隔離枱有餐湯先,
所以問店員,佢一上就上2份湯同包,
我話我地只係點咗1份,跟著又收番,
其實好肉酸,唔睇清楚就出菜,感覺錯晒

見到隔離枱客人要跟飯,但又跟咗薯條

3。今日係假日,無得加$9要飲品
所以問下可唔可以加錢要,一句無架,今日要正價。
正價咪正價囉
(可以答:可以加,不過今日正價,需唔需要加飲品)

4。牛扒
其實你叫5成,7成係無分別

坐得又逼,味道還好,試過一次就算

唯一優點:2個年輕男店員最有禮貌

2024-04-04