2021-08-15 69 瀏覽
之前聽朋友推介呢間餐廳的厚切豬扒,話大大份好好食,今次就黎試下👌🏻我週末下晝tea time去食,已經要等位,都幾多年輕人幫襯😂🍖蔥油豬扒飯 💰64我地叫咗餐廳招牌的蔥油豬扒飯。一上菜時俾佢個份量嚇親😂厚切豬扒舖滿成個碗,蔥油嘅份量都驚人,完全夠撈飯/面有凸。豬扒炸到熱辣辣好脆,內裏有肉汁幾juicy,咬落去好有口感😋配上香噴噴的蔥油加飯,完全食到唔停口👍🏻🍖大阪燒豬扒飯 💰64呢個都有驚喜,之前完全冇諗過可以用大阪燒醬配豬扒飯,食落去味道同大阪燒一樣,都幾開胃,又係另一番風味👍🏻🍖肉燥汁 💰+10另外跟飯加$10試咗佢嘅肉燥,正常發揮。但係個人覺得本身餐豬扒飯嘅份量已經好大份同好夠味,可以唔使加都得👌🏻🧡環境睇得出花咗好多時心思喺裝修到,好多古早台式擺設,個豬仔壁畫都好得意💕餐廳燈光明亮、乾淨舒適👍🏻呢間絕對性價比超高,分量十足,味道好食,但係價錢又好平民,有時間都會再嚟食😋

🍖蔥油豬扒飯 💰64

大阪燒豬扒飯