2023-07-22 141 瀏覽
銅鑼灣的這家咖啡店在幾年前光顧過一次,🤔嗰陣時佢唔係喺地舖,今次行街經過就再次造訪,🤗依然感受到它提供價格相宜同有質素嘅食物。⭐️Brunch (早午餐) - 🥦烤澳洲西蘭花大啡菇水波蛋酸種多士加豬肉腸這道菜品堆疊著🍞酸種多士、🥑牛油果蓉、🥦烤澳洲西蘭花和🥬其他新鮮蔬菜,讓人嚐到不同的口感。大啡菇香氣濃郁,🍳而流心蛋的蛋黃汁更是為菜品增添了另一種味道。另加嘅德國腸都好高質,這道菜色的味道更加出色。🤤⭐️明太子忌廉意粉烏魚子如果鍾意明太子嘅話一定要食呢個!😍大推!濃郁的明太子香味,🌶️稍微帶點辣味,令人回味無窮。配上乾脆的紫菜絲和粒粒分明的烏魚子,享受到不同的口感。👍🏼⭐️英式炸魚薯條經典的菜式吧,冇人唔鍾意,🐟呢到嘅魚肉塊炸得外脆內嫩,🍟搭配上粗大的薯條。本來作為小食嘅呢道菜,我見到另一枱嘅男生當主食咁食🤣。絕對係大份好食!⭐️期間限定的西柚梳打🍊不僅味道清新,外觀更加係打卡able❤️。⭐️柚子烏龍茶🍊健康的飲品,如果柚子味道能再更濃一點就再好啲。👍🏼總的來說,呢間算係銅鑼灣少有嘅性價比高,又有舒適的用餐環境嘅一間咖啡店!

另加嘅德國腸都好高質,這道菜色的味道更加出色。🤤

⭐️明太子忌廉意粉烏魚子

⭐️英式炸魚薯條

⭐️期間限定的西柚梳打🍊
不僅味道清新,外觀更加係打卡able❤️。

⭐️柚子烏龍茶🍊
健康的飲品,如果柚子味道能再更濃一點就再好啲。