2022-11-21 107 瀏覽
🧡🧡🧡Shari Shari Kakigori House 氷屋 🧡🧡🧡呢間過江龍次次都要排好耐隊但見到出咗期間限定嘅tiramisu 味身為tiramisu 狂熱fans 點都要試吓啦🤩🧡 提拉米蘇味 $110 🤩9.5/10Shari Shari 啲雪花冰一向有質素,綿到好似棉花糖咁🍧所以我哋都係聚焦係tiramisu 到🙈🙈一嚟就見面頭淋咗一層好厚嘅奶蓋,仲有可可粉添❤️‍🔥❤️‍🔥咖啡味嘅沙冰連埋芝士味嘅奶蓋真係食緊一個涼浸浸嘅tiramisu 🔥食到中間仲有驚喜🙈💯就係有咖啡味嘅蛋糕啦 十足十平時tiramisu 嘅手指餅❤️總括嚟講,係一個做得好好嘅tiramisu 味甜品,如果你平時食開,或者鐘意飲咖啡就要去試吓啦🥰______________________________味道😋: 9.5/10環境👀: 9/10服務👨🏻‍🍳: 8/10抵食💰: 8/10 (兩個人食一個就夠哂啦🙈)Shari Shari Kakigori House 氷屋銅鑼灣加路連山道13號地舖______________________________#香港美食#餐廳推介#instafood #likef

呢間過江龍次次都要排好耐隊

十足十平時tiramisu 嘅手指餅❤️

味道😋: 9.5/10
環境👀: 9/10
服務👨🏻‍🍳: 8/10
抵食💰: 8/10 (兩個人食一個就夠哂啦🙈)

Shari Shari Kakigori House 氷屋
銅鑼灣加路連山道13號地舖
#香港美食#餐廳推介#instafood #likeforlikes #hkfoodie #113foodie #銅鑼灣#銅鑼灣美食#銅鑼灣宵夜#天后#天后美食#灣仔#sharishari#雪花冰#tiramisu#提拉米蘇#甜品#銅鑼灣甜品
2022-11-15