餐廳: Green Waffle Diner (希慎廣場)
資訊:

2022-09-08 53 瀏覽
烤卡津雞肉薯粒鑊仔 $93 baby size雖然話係baby size 但一d都唔細,2個人食岩岩好。而且連埋個鑊仔一齊上,由頭到尾都keep住熱辣辣❤️ 重點係味道超級好食,雞同薯仔,蛋同芝士好夾❤️必點!三文魚扒露筍南瓜意大利飯 $168淡淡的南瓜味同意大利飯好夾,同埋加左南瓜令到意大利飯更黏更有口感,而且金黃色的飯好靚,只係睇已經好開胃😍三文魚扒煎到皮脆肉嫩🤤好好食!Green Cleanse Smoothies $108外貌超級吸引!而且顏色豐富,上面鋪滿新鮮生果,分別有士多啤梨,藍莓,芒果,另外仲有有機奇亞籽,穀物,椰子片,連埋燕麥奶同牛油果等食材打成既Smoothies 一齊食,口感豐富,而且好健康❤️自製綿花糖石板街窩夫 $93好食!最鍾意食甜品❤️窩夫上面的朱古力塊同綿花糖,會隨著窩夫的熱度溶化,再配埋朱古力味雪糕,一絕!👍🏻下次想試埋佢個pancake,見到有得揀「無麵粉」感覺好特別🤔
烤卡津雞肉薯粒鑊仔 $93 baby size

三文魚扒露筍南瓜意大利飯 $168