2020-09-23 352 瀏覽
前排經過麻王,聽到佢話可以送去利園,今日就打去問下,原來滿45蚊就免費送😯!甘我就試下!叫佐個七餸麻辣幼薯粉,凍豆漿佢既湯底好specific 我就揀佐大辣多麻少醋多蒜少油真係無見過出面可以甘specific 甘!先講湯底,真係好值得一讚!鍾意食麻辣湯既你一定要試!幾麻下!至於辣,比出面既大辣辣味少!下次會叫再辣啲!至於幼薯粉,入哂正湯既味!超好食!不過就一餅野甘,要撩好多下先撩得開夾上黎食!粉份量好多!呢個lunch飽足全日!不過餸就真係...份量好少!餸就揀佐以下幾樣蘿蔔 : 得兩細舊,唔夠林冬瓜: 兩細舊,好食入味羊肉: 好食生菜: 入味,三細條墨魚: 唔得,應該來貨超平嗰種魚腐: 有驚喜!兩大舊,索哂湯!正鴨血: 三小舊!正常味但係甘,價錢絕對係無得輸!平時六餸係只需四十幾蚊... 我今次因爲七餸同有豆漿先六十左右,六餸四十幾蚊甘高既湯底質素,重要送到你樓下,重想點?我會幫襯多啲!!要撐住啊!值得一提,哥哥好有禮貌👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
佢既湯底好specific
我就揀佐大辣多麻少醋多蒜少油
真係無見過出面可以甘specific 甘!
餸就揀佐以下幾樣
蘿蔔 : 得兩細舊,唔夠林
冬瓜: 兩細舊,好食入味
羊肉: 好食
生菜: 入味,三細條
墨魚: 唔得,應該來貨超平嗰種
魚腐: 有驚喜!兩大舊,索哂湯!正
鴨血: 三小舊!正常味

值得一提,哥哥好有禮貌

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2020-09-22
15 分鐘 (外賣送餐)