2018-11-16 24 瀏覽
先兩日至係電視節目睇到介紹日本人氣“龍蝦拉麵”,已經搞到我心癢癢,點知今晚搵嘢食時就比我見到「霸嗎拉麵」推出期間限定喇!就係😍“極上原隻龍蝦味玉拉麵”呀😋😋,店員話係每日限量供應㗎,另外仲叫咗個“雞叉燒辛辣雞白湯拉麵”添!龍蝦拉麵一上枱已忍唔住要幫佢影番幾張靚相,跟住更係飲啖香噴噴嘅熱湯啦,嘩⋯⋯湯底除咗有豬骨湯嘅濃厚味道之外,同時更有濃濃嘅龍蝦鮮香,熱湯掛滿係每條彈牙嘅拉麵上面,再食啖龍蝦,🦞肉質彈牙又夠豐滿,味玉(溏心蛋)就唔使多介紹啦,都係一樣咁好味,好👍🏼好👍🏼好👍🏼正😋呀!“雞叉燒辛辣雞白湯拉麵”嘅湯非常清甜,望落好似油多咗d咁,但其實食落唔覺油膩,反而覺得帶陣陣辣油嘅香,好醒胃喔!👍🏼👍🏼👍🏼

極上原隻龍蝦味玉拉麵
雞叉燒辛辣雞白湯拉麵