餐廳: 漁獲浜燒
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2019-11-05 74 瀏覽
黎開銅鑼灣Sogo行街, 隔黎成座野都係餐廳, 見到呢間好似比較高級、又有活海鮮食, 就試試佢啦!!門口係咁樣既~坐Lift直到~~~我地坐吧台~menu好大本、基本上燒海鮮、刺身都有。我地簡單叫左個2人餐!沖繩風沙律! 面頭係海葡萄, 咸咸地, 幾得意~ 下面就係沖繩苦瓜! 好爽口、甘香、唔苦!配埋海葡萄同刺身一齊食就最正佢都好大碟架!金目鯛刺身! 好令阿!佢面頭仲有雕刻! 金目鯛係比較貴既刺身, 香港唔係到到有得食。佢一D都唔腥、仲食到魚既甘香味道tim!跟住到重頭戲:2人前濱燒盛啦!!!  好似好新鮮咁好大隻蠔阿!有位同事燒比我地食既!! 我地見到個隻兩鮑魚係到郁黎郁去阿....好似好慘咁...個蠔只可以用鮮甜黎形容...蝦同蟹都好爽口、唔會有腥味, 都食到海鮮本身既甜味兩隻鮑魚食到啦.....頭先仲郁緊架!!! 佢一D都唔韌、仲保留住鮮味哦海鮮味噌湯~牛油燒帶子~食完一堆海鮮唔夠飽?仲有呢個和牛石鍋飯阿!!! 要撈一撈佢等3分鐘先食得~和牛既牛味好重、而且佢個汁本身都好香,令到成個飯感覺都好rich !最後係兩杯野飲同埋蜜桃、柚子雪葩!!蜜桃、柚子雪葩兩個都好正阿! 幼滑、唔甜
門口係咁樣既~坐Lift直到~~~

我地坐吧台~
沖繩風沙律

佢都好大碟架!
金目鯛刺身

2人前濱燒盛

跟住到重頭戲:2人前濱燒盛啦!!!  好似好新鮮咁

好大隻蠔阿!

個蠔只可以用鮮甜黎形容...
蝦同蟹都好爽口、唔會有腥味, 都食到海鮮本身既甜味

海鮮味噌湯~
牛油燒帶子~
和牛石鍋飯

最後係兩杯野飲同埋蜜桃、柚子雪葩!!
蜜桃、柚子雪葩兩個都好正阿! 幼滑、唔甜、食到水果本身既味道!
食左咁多野, 埋單2009蚊~~雖然有小小貴, 但個質素真係一流阿~ 岩哂係附近行完街過黎食野再行過!!
沖繩風沙律
金目鯛刺身