餐廳: 極尚大喜屋 (銅鑼灣廣場一期)
資訊:

2019-03-06 149 瀏覽
為慶祝我同男友轉工之喜,梗係要食返餐好既賀一賀佢啦🥰講到食餐好既,梗係第一時間會諗起我心目中No.1既放題,大喜屋啦🎉銅鑼灣分店從來係我首選,環境大而舒服,今日食第一輪17:30,我五點就黎排隊,可以第一個入去✌🏻值得一提同一讚既係,而家改左用Apps或者WeChat落單,只要掃描QR CODE就可以,餐廳仲提供左免費WiFi,既環保又方便👍🏻而好多小食例如螺肉,煎餃子個啲就變左自助式,仲有師傅現場斬雞同燒鴨🤗原盅燉湯都係自助區拎。今日係烏雞燉姫松茸,清而不膩👏🏻刺身係大喜屋最出名,既新鮮又肥美,而且叫幾多俾幾多,前提當然係你落既數量都要合理啦煎炸同燒物都係我最愛,全部新鮮即叫即整,款款都係熱辣辣噴哂煙咁,所以話大喜屋永遠係我心中都係第一名👍🏻

原盅燉湯都係自助區拎。今日係烏雞燉姫松茸,清而不膩👏🏻