韓式燒烤同部隊鍋大行其道,競爭同時都激烈,可以維持高人氣既足以顯示其實力依間新麻蒲人氣都幾高,所以搵左日早放工同友人黎試下店內以卡位枱為主,地方大坐得舒服,因為時間尚早所以都無咩人睇睇餐牌,好多食物款式選擇餐廳提供多款套餐,主要係二至四人食用,亦有各種唔同牛肉同豬肉部位配搭,真係難揀最後我地揀左豬肉套餐1368蚊另收加一餐廳仲提供好多其他韓式料理食品下次先試店員好快同我地set 好枱,送上韓式前菜小食,有沙律、泡菜等,仲有生菜、洋蔥等配料用黎一陣夾烤肉套餐既重點黎啦三層架高既烤物,豬護心肉(好似係豬心附近既肉)、五花肉、豬排骨、豬肉香腸、年糕、蘑菇及大蝦俾個近鏡黎睇下啲肉都幾新鮮幾靚開始燒啦爐圍住黃色既係蛋黎架啲肉幾鮮嫩入味,味道很不錯繼續燒成個餐份量真係好夠兩個人食個餐第二個重點就係部隊鍋個鍋唔算好大,材料都齊但份量唔算多,係俾人享受燒烤既同時食多份鍋豐富下整體黎講,餐廳坐得舒服,乾淨整潔,員工服務不錯,而食物質素都好,既享受韓燒又有得食部隊鍋,以我地食最平既豬肉套餐加埋一先至約四百蚊兩個人,性價比算唔錯啦
依間新麻蒲人氣都幾高,所以搵左日早放工同友人黎試下
店內以卡位枱為主,地方大坐得舒服,因為時間尚早所以都無咩人
睇睇餐牌,好多食物款式選擇
最後我地揀左豬肉套餐1
俾個近鏡黎睇下
啲肉都幾新鮮幾靚
開始燒啦
爐圍住黃色既係蛋黎架
啲肉幾鮮嫩入味,味道很不錯
繼續燒
成個餐份量真係好夠兩個人食