今日去觀塘接放工,😍發現原來觀塘嘅商業區已經發展得幾好,起碼已經有好多食肆開咗。🤣我地貪方便費事去返apm 個邊食。本身都唔太大期望,點知黎到食完,簡直係喜出望外!👍🏼如果唔係天氣有啲凍,🥰戶外食應該都幾有feel。⭐️Caesar Salad🥗好大份,蔬菜好新鮮。🧀芝士亦都唔吝嗇!至於醬汁方便啱啱好,唔會太多令到成件事唔健康,但又唔會太少,味道keep 到。⭐️Lasagne🍝Pasta 方便,我哋揀咗千層麵!最近嗰層係厚厚嘅芝士,中間每一層都有肉醬,焗得唔太乾,味道都因為佢有醬汁喺度所以保留到。🥫⭐️Pesto Chicken Pizza🍕呢個Pizza啱晒女仔食,佢係薄批底,味道都幾好,🍗有青醬同健康嘅雞肉。😍見到隔籬枱食海鮮pizza,都心郁郁想試吓。⭐️Peach Tea🍑⭐️Bellini Di Mano

⭐️Caesar Salad🥗

⭐️Lasagne🍝