2022-08-16 334 瀏覽
本來黎到西話想食鬼混,但係原來已經滿座冇得walk-in,所以搵搵下又見到呢間要返錯所以就行咗過去食,不過其實路程都有啲遠同係超級熱🥵鋪頭地方唔大但係坐落都OK,weekend都有lunch set👍🏻前菜係蘑菇湯同一個炸嘅豆,蘑菇湯咸左少小,但個炸豆就幾特別同幾好味!😬Meat ragu red chili linguine + meet ball $150味道可以的蕃茄味比較濃,個人認為可以再辣多小小會更好味,肉丸另加18蚊,竟然有6粒,比我想像中多,肉丸反而幾好食😂口感結實,味道似肉腸味,不過如果一齊上撈埋落意粉度會更好食😂Carbonara +chicken breast 🍝$156蛋味幾濃唔錯,意粉口感好好👍🏻慢煮雞胸都係加左18蚊,但呢個就麻麻地了,因為重食得出有雪味🥲推薦?🟡🟡🟡⚪️⚪️味道不過不失,意粉🍝口感煙韌,但係略嫌出菜時間太耐了