餐廳: 周記點心
資訊:

2017-10-03 505 瀏覽
難得過海,去左十年都唔會去一次既西環覓食😋😋😋朋友過之前Facebook 好多人推介呢間周記點心, 加上地鐵站行5分鐘左右就到,非常就腳!我地三點多去到,門口都企左唔少人在等位。蝦多士果然唔係浪得虛名, 新鮮即炸出黎, 蝦膠厚厚的, 而且多士咬落唔會油淋淋,仲好脆口!流心奶黃西多士如果好似我咁,中意流心奶黃包既朋友,一定都係比個讚!鴛鴦燒賣普通加黑松露, 呢個可能好多地方都食到, 但松露味未必有咁香。蝦餃兩個字~皮薄!!XO醬蘿蔔糕相比下,蘿蔔糕就無咩特別。
難得過海,去左十年都唔會去一次既西環覓食😋😋😋

流心奶黃西多士
如果好似我咁,中意流心奶黃包既朋友,一定都係比個讚!

蝦餃
兩個字~皮薄!!

XO醬蘿蔔糕
相比下,蘿蔔糕就無咩特別。
XO醬炒蘿蔔糕
2017-10-01