2017-10-25 1271 瀏覽
今日同老公陪我去左健康院做檢查!睇完就12點左右!老公有時間!可以食個午餐!所以拎左車去原本打算去杏花村食!點知又無入到線!直接上左橋!所以老公提議去西灣河食!我即時話好!不過唔知係咪就食飯時間!周圍都泊滿車!好難得先搵到個位泊底!就見到呢間新開店鋪!!眼見都有幾款岩我食!所以就決定食呢間!叫左兩set lunch !一點都唔平!老公唔太肚餓!點左一個炸魚柳薯條+湯+一杯可樂魚柳真係樂脆!唔錯!熱辣辣!磨菇湯味道都幾好!我點左 肉眼牛扒+湯+熱飲因為大肚唔可以食太生!老公點左8成熟!點煎得岩岩好!好多肉汁!好嫩!唔錯!幾好食!薯條更加係超級好味到不得了!同我之前係美國住時!食既味道一樣!真係特別好食!好脆!好熱辣辣!直情食到停唔到口!
老公唔太肚餓!點左
一個炸魚柳薯條+湯+一杯可樂
魚柳真係樂脆!唔錯!熱辣辣!
磨菇湯味道都幾好!
我點左 肉眼牛扒+湯+熱飲
Fish and chips