呢間坐落於荔枝角工廈的 Cafe,有別於一般工廈的頹canteen,裝修得好靚,環境布局都好闊落,好適合放工同閨蜜來傾計同chill一chill🧡我哋本身想叫一個意大利雲吞,點知果日咁啱賣晒,就叫左兩碟意粉😂🍝奶油大蝦嫩菠菜煙肉忌廉意粉 $118意大利面條本身都煙韌,咬落都幾有口感。煙肉忌廉比較似卡邦尼汁,好食不過有少少fat fat。大蝦嫩滑爽口,都幾大隻。唯一美中不足的是我哋食完發現隻碟有仲有一底油,可能廚房嗰邊落油比較重手。🍝香煎北海道帶子配香蒜辣味羅勒意粉 $138意粉有少少蒜香嘅味道,都幾開胃同惹味👍🏻有食到羅勒的香草味道,香口有層次。海鮮都好足料,有四大粒帶子,嫩嫩地又飽滿,都幾抵食👌🏻🤎環境 整體來講環境都算非常舒服,枱與枱之間都比較闊落,不會太迫,好適合放工同朋友嚟放鬆同傾偈👍🏻留意到餐廳都花咗好多心思裝修同設計打卡位,都適合影返幾張靚相😌

🍝奶油大蝦嫩菠菜煙肉忌廉意粉 $118
意大利面條本身都煙韌,咬落都幾有口感。

香煎北海道帶子配香蒜辣味羅勒意粉

🍝香煎北海道帶子配香蒜辣味羅勒意粉 $138

海鮮都好足料,有四大粒帶子,嫩嫩地又飽滿,都幾抵食👌🏻

🤎環境