荔枝角唔止返工既商廈👩🏻‍💻,入貨既香工🛒仲有間超高質既🇯🇵居酒屋🏮櫥窗位置掛滿🏮 擺放左日式酒桶,店內黑 • 金 • 木系主色,有日式房間用餐區🥢不過我就最鍾意坐𝐁𝐚𝐫枱🪑可以睇住👨🏻‍🍳師傅準備美食,未食都滿足左一半,食完加埋個質素💯係返左✈️鄉下既感覺🇯🇵~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪金龍珠海膽吞拿魚蓉卷 ($158/4件)你以為係鹹蛋黃? 𝐍𝐨𝐍𝐨𝐍𝐨!😏依幾粒咁𝐒𝐡𝐚𝐫𝐩既橙紅金龍珠係自家醃漬蛋黃🧡唔洗驚鹹到傻,食落係濃濃蛋香,微微鹹味,口感綿密軟軟😳再加埋濃厚鮮甜海膽 • 綿綿既吞拿魚蓉,一啖有多重享受😚.▪銀丼 • 月見生和牛三文魚籽 ($238)軟嫩靚油花既和牛圍住月見生蛋黃🤩再加多層三文魚籽,油香滿滿🧡.▪金酒杯 ($168)一杯有齊多款鮮甜既海鮮🤗(海膽 • 三文魚籽 • 拖羅蓉 • 松葉蟹肉)配左紫菜包住食,一啖食到幾款甜,勁滿足🥰.▪粟米脆餅壽司 • 和牛三文魚籽 ($158)墨西哥𝐓𝐚𝐜𝐨脆餅外殻,包住即燒既和牛,油脂滲晒落底既飯到,好香🤤. 日式串燒▪厚燒牛舌心 ($58)▪宫崎和牛串 ($98)▪厚燒鵝肝飯糰
荔枝角唔止返工既商廈👩🏻‍💻,入貨既香工🛒
仲有間超高質既🇯🇵居酒屋🏮
櫥窗位置掛滿🏮 擺放左日式酒桶,
店內黑 • 金 • 木系主色,有日式房間用餐區🥢
不過我就最鍾意坐𝐁𝐚𝐫枱🪑
可以睇住👨🏻‍🍳師傅準備美食,
未食都滿足左一半,食完加埋個質素💯
係返左✈️鄉下既感覺🇯🇵

▪金龍珠海膽吞拿魚蓉卷 ($158/4件)
你以為係鹹蛋黃? 𝐍𝐨𝐍𝐨𝐍𝐨!😏
再加埋濃厚鮮甜海膽 • 綿綿既吞拿魚蓉,一啖有多重享受😚
金龍珠海膽吞拿魚蓉卷

▪銀丼 • 月見生和牛三文魚籽 ($238)
軟嫩靚油花既和牛圍住月見生蛋黃🤩
再加多層三文魚籽,油香滿滿🧡
銀丼 • 月見生和牛三文魚籽

▪金酒杯 ($168)
配左紫菜包住食,一啖食到幾款甜,勁滿足🥰
金酒杯

▪粟米脆餅壽司 • 和牛三文魚籽 ($158)
粟米脆餅壽司 • 和牛三文魚籽

日式串燒
▪厚燒牛舌心 ($58)
▪宫崎和牛串 ($98)
▪厚燒鵝肝飯糰 ($78)
▪自家製雞皮蝦 ($58)
燒烤時間師傅控制得岩岩好,全部都好香口 • 唔會乾。雞皮蝦好特別,外左個脆面💫
鵝肝厚身,飯糰金金黃黃,脆卜卜💥
厚燒鵝肝飯糰

▪壽喜燒和牛鍋 ($480)
不得了! 𝐀𝟒鹿兒島和牛有𝟒大塊,軟軟嫩嫩 ,油花靚到呢😌入口即溶,肉味好濃郁🥩
鍋內仲有好多配料(野菜 • 滑豆腐 • 菇 • 年糕福袋…)
蔬菜索晒甜甜既壽喜燒湯汁,勁正🤎

▪野飲
無酒精 (汽水 • 果汁 • 梳打...)
多款酒類(日本清酒 • 果酒 • 梅酒 • 啤酒...)
▫️蘋果汁 ($28)
蘋果汁

溫馨提示💕𝐖𝐚𝐥𝐤 𝐢𝐧/訂位客人都多,記得𝐁𝐨𝐨𝐤位。
🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
銀丼 • 月見生和牛三文魚籽