2019-10-22 35 瀏覽
很有驚喜的日本餐廳,我與朋友到這間日本餐廳食中午飯。 我哋一入舖頭 ,看到很有味道嘅日本裝修,感覺好像到了日本當地一樣😍當我哋打開菜單嘅時候 ,菜單設計也很有日本感覺。 菜單嘅選擇種類也很多 ,有便當有拉麵,有很多不同嘅小食 。我哋點了一個海鮮拉麵 ,味道非常之濃郁可口, 海鮮也非常新鮮 ,用料非常豐富 , 拉麵很彈牙。另外一碗拉麵係蟹棒拉麵, 拉麵也非常之濃郁可口, 很彈牙 。我哋有點幾款小食,有燒雞翼,皮脆可口 ,非常好味 。我哋亦都點了燒牛舌 ,牛舌入口即溶 ,淡淡香味 。我哋亦點了燒雞軟骨, 雞軟骨也非常香脆可口, 燒得非常之脆脆卜卜。燒三文魚頭 ,三文魚亦都非常之香口 。這裏的燒物非常之美味 ,拍得住日本地道風味,食物食過返尋味,下次一定要再來 ,充滿驚喜的日本餐廳。

我哋有點幾款小食,有燒雞翼,皮脆可口 ,非常好味 。
我哋亦都點了燒牛舌 ,牛舌入口即溶 ,淡淡香味 。

燒三文魚頭 ,三文魚亦都非常之香口 。