餐廳: 牛角次男坊 (荃灣廣場)
資訊:

2019-07-08 284 瀏覽
話說琴日去咗南豐紗廠望下,去之前揀咗呢間牛角醫肚先,其實係比佢嘅牛肉山吸引咗🤣🥢牛角次男坊丼(美國肩脊肉)$93份量好大 起碼十幾塊牛肉 啲牛肉配埋啲燒汁?勁juicy 雖然有啲位有肥肉但又唔會覺得好肥膩 呢個一定係必食項目 到最後將啲飯同牛肉擺係紫菜上面包住來食 別有一番風味話說牛肉山下面係芽菜 竟然用芽菜墊高座山 btw如果唔鍾意芽菜嘅記得走芽🥢燒鹽麴牛舌丼 $79牛舌厚度適中而且入味 唔會太韌 半個手掌咁大塊 都係十零塊左右過咗新開張嘅熱潮 依家已經唔洗排隊就入得㗎啦另附上一張係南豐紗廠嘅插圖相🤣

🥢牛角次男坊丼(美國肩脊肉)$93

🥢燒鹽麴牛舌丼 $79