係一個朋友食過好多間酒店,佢話印象之中呢間係佢食過既最多款式既buffet,而今次因為朋友生日,所以我請左佢黎呢間酒店試一試!嘩!唔黎過真係唔知呀! 淨係食自助午餐都咁多野食,我未食過一間午餐都咁多款式呀!熱盤又多又好食,甜品又係勁多又係好好食,唉…我個胃唔爭氣啦!食唔到好多碟呀!午餐居然有生蠔,你話有幾抵呢!應有盡有,我已經係選擇性黎食,否則我真係行唔到嘞!有好多野我都未食,就已經攬住個肚了!好飽呀!$318仲要用埋coupon添,簡直人都巔呀! 抵食到呢……我以後有乜野聚會都要簡呢間!希望讚完紅磡海逸酒店,佢唔好加價啦!因為我覺得好抵食,所以將來大把機會都會再食佢。我食完呢餐午餐,飽到晚上都食唔落飯呀!簡直一餐當兩餐。朋友食完呢餐,非常滿意我呢餐生日飯,勁開心,我都好開心喔!誠意推薦大家去食呢間自助餐,好多好多野食啊!我唔影相嘞!因為我掛住食野,唔得閒影相,而且我都見有好多食評家都有放相片,所以我唔放了!

嘩!唔黎過真係唔知呀!

$318仲要用埋coupon添,簡直人都巔呀!

誠意推薦大家去食呢間自助餐,好多好多野食啊!

2017-04-27
生日