2019-08-24 922 瀏覽
悠閒的早晨,因為早左⋯所以有時間食返個早餐⋯所以就黎左呢間感覺有多年歷史既餐廳試下⋯⋯餐廳既格局係舊式既茶餐廳樣,可能因為星期六所以都唔算多人~侍應姨姨好快就會問你食咩😅我都未睇⋯⋯不過都無吹我既⋯到我睇完再搵佢⋯都有禮貌咁幫我落單既~😉早餐既選擇都算多,有點花多眼亂同平時快餐店既配搭有d唔同~一場黎到⋯就試左個芝士火腿奄列配菠蘿油包~我都唔趕時間⋯所以佢個早餐都係慢慢上既⋯個菠蘿油包呢~好耐無食⋯個包有小小暖⋯配個凍凍地又好滑既牛油⋯係好食既~但唔會話特別到要特登黎呢到食🤣好邪惡咁食晒個包⋯就到奄列喇~係⋯⋯⋯⋯好普通既⋯個芝士係無溶既⋯⋯就係一個好普通既火腿奄列加左小小芝士⋯⋯可能我對個早餐抱太大期望⋯所以覺得普通左小小⋯不過諗返轉頭都好耐無食過菠蘿油喇~所以都滿足既~😋最後值得一提係佢杯凍咖啡~都幾好飲喎~
早餐既選擇都算多,有點花多眼亂
最後值得一提係佢杯凍咖啡~都幾好飲喎~

芝士火腿奄列配菠蘿油
凍咖啡
2019-08-24
$37 (早餐)
凍咖啡